Перейти до тексту заяви про конфіденційність Перейти до змісту Перейти до навігації по інформації, специфічної для країн Перейти до навігації по посиланням
P&G

Заява про конфіденційність компанії P&G

Text SizeЗмінити розмір тексту – маленький (12 кегль)Змінити розмір тексту – середній (14 кегль)Змінити розмір тексту – великий (16 кегль)
Bob McDonald

Bob McDonald (Боб Макдонадл)
Голова правління,
президент і голова корпорації
Дякуємо Вам за відвідування сайту компанії Procter & Gamble (P&G).

Три мільярди разів на день продукція компанії P&G входить до життя людей у всьому світі. Традиції нашої компанії засновані на принципах сумлінності та порядності співробітників, поваги до кожної окремої особистості та намаганні робити добро на довгостроковій основі.

Наріжним каменем політики нашої компанії є довіра з боку споживачів. Компанія P&G бере на себе зобов’язання підтримувати Вашу довіру та всіляко захищати отриману нами Вашу особисту інформацію.
У цих Глобальних правилах стосовно конфіденційності (Заява про конфіденційність) йдеться про інформацію, яку компанія P&G (компанія Procter & Gamble Company, а також її філії та дочірні компанії) збирає про Вас; способи використання та захисту цієї інформації; а також Ваші права та можливості стосовно використання цієї інформації.
Назад до меню навігації переходів
ЗМІСТ

Інформація, якої стосується ця Заява
Інформація, яку ми збираємо
Як ми використовуємо цю інформацію
Ваші права та доступ до Вашої інформації
Файли сookies, веб-маркери та інші технології
Обмін інформацією
Тексти, складені користувачем
Інформаційна безпека
Передача інформації
Конфіденційність інформації про дітей, які працюють в мережі
Звертайтеся до нас
Зміни в даній Заяві про конфіденційність


Назад до меню навігації переходів

Компанія, акредитована в рамках програми BBB із захисту конфіденційності

We self-certify
compliance with
:

Логотип програми EU Safe Harbor
Наша діяльність у галузі збору особистої інформації та її захисту відповідає положенням наступних нормативних документів:
  • Директива щодо захисту даних Європейського Союзу та Програма Safe Harbor Міністерства торговлі США.
  • Порядок надання достовірної інформації, встановлений Організацією Економічного Співробітництва та Розвитку (ОЕСР).
  • Засади щодо захисту конфіденційностй Азіатсько-Тихоокеанського Форуму Економічного Співпробітництва (АТЕС).
  • Законодавчі акти, які застосовуються у галузі захисту даних, і які діють на рівні країни, штата або окремого регіона.
  • Згідно нормам законодавства деяких країн, у Заяві про конфіденційність повинна міститися певна інформація про цю країну. Будь ласка, натисніть тут, щоб отримати відомості щодо цих країн.
Бельгія Канада Франція Греція Корея Італія Мексика
Нідерланди Португалія Іспанія
Назад до меню навігації переходів >

Інформація, якої стосується ця Заява



Заява про конфіденційніть стосується інформації, в тому числі особистої інформація, яку компанія P&G збирає про Вас.

Особиста інформація – це інформація або поєднання різноманітних даних, які дозволяють ідентіфікувати Вас у поміркованих межах.

Деякі програми компанії P&G можуть містити посилання на сайти, які не є сайтами компанії P&G. Ми не несемо відповідальності за дотримання конфіденційності на цих сайтах. Ми радимо Вам ознайомитися з правилами дотримання конфіденційності на кожному сайті, який Ви відвідуєте.
Інформація, якої стосується ця Заява

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Інформація, яку ми збираємо



Ми можемо збирати інформацію про Вас, використовуючи різні джерела, в тому числі інформацію, отриману безпосередньо від Вас, інформацію, отриману від Вас під час Ваших відвідин нашого сайта, користування нашими послугами або перегляду наших рекламних об’яв, а також інформацію, яку ми отримуємо про Вас з інших джерел, не порушуючи при цьому чинного законодавства.

Інформація, яку ми отримуємо безпосередньо від Вас:
Безпосередньо від Вас ми отримуємо інформацію у той момент, коли Ви вирішили придбати нашу продукцію або взяти участь в наших програмах, а також коли Ви особисто надаєте нам інформацію про себе. Нижче ми наводимо приклади інформації, яку ми можемо отримати безпосередньо від Вас:
  • Прізвище та ім’я, електронна адреса, поштова адреса.
  • Ім’я користувача та пароль.
  • Номер домашнього або мобільного телефона.
  • Вік.
  • Дата народження.
  • Інша інформація про Вас та про Вашу родину: наприклад, Ваша стать, вподобання стосовно продукції або Ваші звички.
  • Біометричні дані, отримані під час опитування споживачів на добровільних засадах (наприклад, риси обличчя, пульс, колір шкіри).
  • Родинний стан.
  • Порядок сплати за товари та послуги (наприклад, кредитна картка).
  • Бажаний спосіб майбутнього спілкування.
  • Контактна інформація про Ваших друзів, з якими, за Вашою думкою, нам слід зв’язатися. Якщо Ви надаєте нам контактну інформацію про ваших друзів з метою їх залучення, ми скористаємося цією інформацією лише для того, щоб надіслати їм повідомлення, яке Ви хотіли б передати.

Інформація, яку ми отримуємо, коли Ви відвідуєте наші сайти, користуєтеся нашими послугами або переглядаєте наші рекламні оголошення:
Коли Ви відвідуєте наші сайти, користуєтеся нашими послугами або переглядаєте наші рекламні оголошення, для збору інформації про Вас ми використовуємо файли cookies та інші технології. Нижче ми наводимо приклади інформації, яку ми можемо отримати за допомогою цих технологій:
  • Тип Вашого браузера та операційної системи.
  • Веб-сторінки, які Ви переглядаєте.
  • Посилання, на які Ви натискаєте.
  • IP-адреса.
  • Сайти, які Ви відвідали перед тим, як перейти на наш сайт.
  • Електронні адреси компанії P&G, які Ви відкриваєте та/або переправляєте.
  • Пропозиції або посилання компанії P&G, з якими Ви з’єднуєтеся за допомогою електронної пошти.


Інформація, яку ми отримуємо з інших джерел:
Ми можемо отримувати інформацію про Вас з інших джерел, включаючи джерела у вільному продажу, наприклад, різні довідники та загальнодоступні бази даних. Нижче ми наводимо приклади інформації, яку ми можемо отримати з інших джерел:
  • Прізвище та ім’я, поштова адреса.
  • Вік.
  • Рівень доходів.
  • Родинний стан та кількість дітей.
  • Ваші інтереси, наприклад, Ваші захоплення та домашні тварини.
  • Споживацькі дані та дані з дослідження ринку.
  • Яким товарам Ви віддаєте перевагу.
  • Загальновідомі дані або діяльність,наприклад, блоги, відеозаписи, інтернетні повідомлення, контент, складений особисто користувачем, та товари, яким Ви віддаєте перевагу.

Уся інформація, яку ми збираємо про Вас, використовується для того, щоб поліпшувати рівень спілкування з Вами та розробляти продукцію світового рівня.

Інформація, яку ми збираємо

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Як ми використовуємо цю інформацію:



Для надання пропозицій, продукції та сервісів. Ми використовуємо інформацію, що збираємо, для того, щоб надсилати Вам наші комерційні пропозиції та пропонувати Вам наші товари та послуги. Інформація, яку ми збираємо, використовується для того, щоб забезпечувати Вас замовленими Вами товарами та послугами, знайомити Вас з іншими товарами та послугами, які пропонує компанія P&G, а також для керування нашими сайтами та послугами.

Інформація, яку ми збираємо про Вас, може використовуватися з наступною метою:
  • Надсилання зразків, заохочувальних призів, товарів та інформації.
  • Розробка нових видів продукції та послуг.
  • Залучення до участі в конкурсах, програмах або комерційних пропозиціях, щодо яких Ви зробили запит.
  • Надання Вам інших запропонованих нами послуг.
  • Відкриття Вашого рахунку та керування ним.
  • Здійснення платежів за товари або послуги.
  • Викриття можливих шахрайських оборудок та захист від них.
  • Надсилання Вам звичайною поштою цілеспрямованих комерційних пропозицій та інформації про продукцію та послуги компанії P&G, якщо це не суперечить чинному законодавству.
  • Розробка та надання Вам рекламної продукції, яка відповідає Вашим інтересам.
  • Проведення досліджень у галузі використання нашої продукції, послуг та сайтів.
  • З’ясування причин, які спонукали Вас відвідати наш сайт.
  • Оцінка ефективності нашої реклами.
  • Вдосконалення наших умов роботи та керування нашим бізнесом.

Як ми використовуємо цю інформацію

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Ваші права та доступ до Вашої інформації


Ваші права
Ми надаємо Вам можливість вибору щодо нашого способу спілкування з Вами.

Спілкування за допомогою цифрового / електронного зв’язку (наприклад: електронна пошта, мобільный телефон).
Ми надсилаємо Вам рекламне повідомлення електронною поштою або на мобільний телефон тільки у тому випадку, якщо Ви зробите відповідний запит (Ви надали свою згоду на отримання таких повідомлень).
Ви можете відмовитися від отримання рекламних матеріалів про спеціальні пропозиції та програми компанії P&G електронною поштою або на мобільный телефон, виконавши інструкції, які надаються у таких повідомленнях.

Поштові відправлення
Якщо це не суперечить чинному законодавству, ми можемо за власною ініціативою надіслати Вам звичайною поштою комерційну пропозицію та інформацію щодо продукції компанії P&G, які, з нашої точки зору, можуть Вас зацікавити.

Ви можете відмовитися від рекламних матеріалів щодо спеціальних пропозицій та програм компанії P&G, які надсилаються звичайною поштою. Рекламні матеріали, які надсилаються звичайною поштою, можуть містити інструкції щодо відмови, і ви можете відмовитися від цих рекламних матеріалів про спеціальні пропозиції та програми компанії P&G (таких, як Every Day Solutions, Envie de Plus, Zin in Meer), виконавши ці інструкції.

Ви також можете відмовитися від рекламних матеріалів щодо спеціальних пропозицій та програм компанії P&G, які надсилаються звичайною поштою, за допомогою цієї Заяви про конфіденційність. Будь ласка, натисніть тут, оберіть Вашу країну та дізнайтеся про правила надсилання запиту.

УВАГА! Якщо Ви вирішили відмовитися від отримання рекламних матеріалів від нашої компанії, ми виконаємо Ваше побажання. Проте ми й надалі надсилатимемо Вам повідомлення стосовно послуг, які ми надаємо, і будемо зберігати зібрану про Вас інформацію для аналізу ринку нашої продукції або з інших причин в межах, дозволених чинним законодавством.

Доступ до інформації
Ми робимо все від нас залежне, щоб забезпечити точність Вашої особистої інформації. Ви можете переглянути, виправити або оновити Вашу особисту контактну інформацію, яку Ви надали компанії P&G. Деякі програми компанії P&G надають доступ до перегляду або оновленню особистої інформації в онлайновому режимі. Перевірте, де Ви зареєструвалися, щоб дізнатися, чи маєте Ви змогу саме тут переглянути або оновити Вашу особисту інформацію.

Якщо в місці реєстрації отримати доступ до перегляду та оновленню інформації неможливо, натисніть тут, оберіть Вашу країну та дізнайтеся, яким чином Ви можете отримати доступ до особистої інформації, яку Ви надали компанії P&G, та оновити її. Ця послуга є безкоштовною, і компанія P&G відповідає на запити упродовж належного терміну.
Ваші права та доступ до Вашої інформації

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Файли сookies, веб-маркери та інші технології



Файли сookies. Cookie-файл – це невеличкий файл, що завантажується у Ваш комп’ютер під час перебування на сайті та розпізнається сайтом, який створив цей cookie-файл. Ми використовуємо файли cookies для того, щоб контролювати, як використовуються наші сайти, та персоніфікувати Вашу роботу в онлайновому режимі. Наприклад, коли Ви реєструєтеся на наших сайтах, ми можемо зберігти унікальний код у файлі cookie на Вашому комп’ютері. Коли Ви наступного разу зайдете на наш сайт зі свого комп’ютера, наші сервери звернуться до цього cookie-файлу, щоб розпізнати Вас. У цьому випадку ми зможемо використати надану Вами під час реєстрації інформацію у сукупності з даними про Вашу діяльність на наших сайтах, щоб запропонувати Вам рекламні та комерційні пропозиції, які можуть зацікавити Вас.

Ви маєте можливість прийняти або відхилити файли сookies. Більшість браузерів автоматично приймають cookies. Щоб отримати додаткову інформацію щодо файлів cookies, у тому числі про те, як відмовитися від них на Вашому комп’ютері, перейдіть за наступними посиланнями:
Веб-маркери. Веб-маркери – це невеличкі розряди кодів, вмонтовані у веб-сторінки або електронні повідомлення. Ми можемо використовувати веб-маркери для передачі файлів cookies або для зв’язку з ними, для підрахунку відвідувачів веб-сторінки та розпізнання схем використовування веб-сторінки. Ми також можемо вмонтовувати веб-маркери в електронні повідомлення, щоб дізнатися, чи було повідомлення відкрито, оброблено або переправлено.

Ви можете заборонити веб-маркерам знімати інформацію, відмовившись від файлів cookies у порядку, наведеному вище.

Інші технології. Нижче ми наводимо приклади інших технологій, які ми можемо застосовувати, щоб надавати Вам більш якісні послуги:
  • Змінні веб-сеансів. Це інформація, яка передається з одного веб-URL на іншій під час Вашого перегляду.
  • Розширення / додатки до браузерів. Додаткові веб-компоненти, які можуть встановлюватися на комп’ютері, щоб Ви мали змогу використовувати деякі веб-можливості на наших сайтах. Ви можете не встановлювати ці компоненти.

Рекламні матеріали третьої сторони. Ми можемо дозволити третій стороні, у тому числі нашим діловим партнерам та партнерам по роботі в мережі, розміщувати свою рекламу на наших сайтах. Деякі з цих компаній можуть розмістити файл cookie на Вашому комп’ютері, щоб розпізнавати цей компьютер кожного разу, коли вони надсилають Вам рекламні матеріали в онлайновому режимі. Це дозволяє їм розуміти, коли саме Ви чи будь-хто іншій, хто користується Вашим комп’ютером, ознайомилися з їхньою рекламою, та надсилати додаткову інформацію, яка, на їх думку, може викликати Ваше зацікавлення. Ми не контролюємо використання файлів cookies цими компаніями. Деякі з цих компаній є членами Мережевої рекламної ініціативи (Network Advertising Initiative (NAI)), яка надає єдине місце для відмови від їх файлів cookies. Відвідайте, будь ласка, веб-сайт цієї организації: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Яким чином ми користуємося файлами сookies, веб-маркерами та іншіми технологіями. Ми застосовуємо ці технології, щоб Ви отримали можливість користуватися всіма інтернетними можливостями наших сайтів. Ми не заносимо ніякої Вашої особистої інформації на файли cookies, веб-маркери або інші технології у Вашому комп’ютері. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до розділу «Яким чином ми використовуємо цю інформацію».
Файли сookies, веб-маркери та інші технології

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Обмін інформацією



Успіх нашого бизнесу залежить від рівня Вашої довіри до нас, і тому ми не продаємо Вашу особисту інформацію тим учасникам ринку, які не належать до компанії P&G. Ми надаємо Вашу особисту інформацію лише нижчезгаданим способом та обмінюємося цією інформацією тільки між відділеннями компанії P&G.

Загалом ми не ділимося Вашою особистою інформацією з тими учасникам ринку, які не належать до компанії P&G, за винятком тих випадків, коли ми отримуємо офіційний запит і Ви надаєте згоду на передачу цієї інформації.

Послуги, які надаються третьою стороною. Ми користуємося послугами третіх сторін для того, щоб надавати нашим клієнтам якомога більше послуг. При цьому у нас виникає потреба передавати третій стороні Вашу особисту інформацію. Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми ділимося з нашими постачальниками послуг лише тією Вашою особистою інформацією, яка їм необхідна для виконання дорученої їм роботи, і ми вимагаємо від них, щоб вони забезпечували конфіденційність Вашої особистої інформації та не використовували її з іншою метою.

Наприклад, ми можемо вдатися до послуг третьої сторони, щоб:
  • виконати Ваше замовлення на наші товари та послуги або дати відповіді на Ваші запитання;
  • отримати хостінг для наших сайтів, надсилати Вам електронну пошту або повідомлення на мобільний телефон;
  • надсилати Вам звичайною поштою зразки нашої продукції, зв’язуватися з переможцями конкурсів, здійсняти платежі або інші дії від нашого імені;
  • проаналізувати дані, які іноді надходять з різних джерел, щоб надіслати Вам більш конкретну інформацію;
  • провести дослідження та проаналізувати дані з метою поліпшення якості нашої продукції, послуг та сайтів.

Крім того, якщо це не суперечить чинному законодавству, ми можемо вдаватися до послуг третьої сторони, щоб:
  • об’єднати особисту інформацію про Вас, зібрану компанією P&G, з особистою інформацією про Вас, зібраною нашим діловим партнером, з тим, щоб ми могли спільно надсилати Вам рекламні матеріли, призначені саме для Вас. В подібних випадках наш діловий партнер не буде мати безпосереднього доступу до будь-якої інформації про Вас, яку ми надаємо третій стороні, і лише постачальник послуг буде мати право користуватися об’єднаною інформацією, щоб надіслати Вам спільні матеріали, які, сподіваємося, зацікавлять Вас. Якщо Ви не бажаєте отримувати ці спільні матеріали, то Ви у будь-який час можете відмовитися від них, виконуючи інструкції, надані в усіх подібних матеріалах, або за допомогою цієї Заяви про конфіденційність, про що розповідалося вище;
  • забезпечити виконання інших необхідних нам послуг.


Ми надаємо стороннім постачальникам послуг лише ту Вашу особисту інформацію, яка їм необхідна для надання Вам послуг від нашого імені. Ми вимагаємо від третьої сторони, щоб вона забезпечувала конфіденційність Вашої особистої інформації, та не використовувала її з іншою метою.

Інші ситуації. Ми можемо передати Вашу особисту інформацію іншім особам у наступних випадках:
  • якщо торгова марка P&G буде продана іншій компанії;
  • щоб захистити права та власність компанії P&G в межах чинного законодавства (в тому числі для виконання наших Умов);
  • за вимогою правоохоронних органів або виконавчої влади.

Інформація загального та неособистого характеру. Ми можемо надавати іншім особам інформацію загального характеру, яка не дає змоги ідентіфікувати Вас, з огляду на свою суто ділову спрямованість. Наприклад, ми можемо розкрити інформацію щодо кількості відвідувачів сайту компанії P&G або щодо кількості людей, які скористалися послугами нашої компанії.

Обмін інформацією

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Тексти, складені користувачем



На деяких сайтах компанії P&G користувачі мають можливість розміщати свої власні тексти для конкурсів, блоги, видеоролики, тощо. Будь ласка, зверніть увагу на те, що будь-яка Ваша інформація, розміщена на сайті, стає загальнодоступною, і ви повинні бути обережні, вирішив розголосити Ваші персональні дані, інформацію про Ваш фінансовий стан або будь-яку іншу особисту інформацію. Компанія P&G не може перешкодити використанню подібної інформації у спосіб або для мети, які порушають положення цієї Заяви про конфіденційність, чинне законодавство та становлять ризик для Вашої власної безпеки, і не несе відповідальності за наслідки розміщення подібних електронних повідомлень.
Тексти, складені користувачем

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Інформаційна безпека



Ми зобов’язуємося забезпечити конфіденційність особистої інформації. Ми маємо відповідні технічні, адміністративні та фізичні засоби, за допомогою яких ми спроможні забезпечити недоторканість особистої інформації, її цілісність та перешкодити її використанню не за призначенням.

Ми обмежуємо доступ до особистої інформації колом тих людей, яким ця інформація необхідна для виконання своїх службових обов’язків. Ми зберігаємо особисту інформацію лише упродовж певного проміжку часу.

Якщо ми надаємо Вашу особисту інформацію стороннім постачальникам послуг, то вимагаємо від третьої сторони, щоб вона забезпечувала конфіденційність Вашої особистої інформації та не використовувала її з іншою метою.

Коли ми збираємо або передаємо інформацію, яка не підлягає розголошенню, наприклад, номер кредитної картки, то для захисту цієї інформації вживаємо адекватні та відповідні заходи.
Інформаційна безпека

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Передача інформації



Ваша особиста інформація може бути передана, збережена на електронном носії та оброблена не в тій країні, де вона була отримана. До таких країн належать і США. Коли ми здійснюємо вищезгадані операції з Вашою особистою інформацією, ми передаємо інформацію згідно з нормами законодавства, яке застосовується у галузі захисту даних.

Ми вживаємо всіх заходів для захисту особистої інформації незалежно від того, у якій країні ця інформація зберігається або в яку країну вона передається. Ми маємо для цього відповідні методи та засоби контролю.

Ми дотримуємося Директиви щодо захисту даних Європейського Союзу та діючих в нашій країні норм законодавства стосовно збереження конфіденційності особистої інформації, а також Програми Safe Harbour Міністерства торговлі США.

Передача інформації

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Конфіденційність інформації про дітей, які працюють в мережі



Ми вважаємо, що необхідно забезпечувати додатковий захист дітей при їх роботі в Інтернеті. Ми закликаємо батьків та вихователів перебувати поряд зі своїми дітьми, коли вони виходять в Інтернет, щоб контролювати їх дії.

Ми не маємо наміру збирати особисту інформацію про дітей молодше 13-річного віку під час їхнього перебування в мережі, за винятком випадків відвідування деяких сайтів, розрахованих саме для дітей.

Якщо ми дійсно збираємо особисту інформацію про дітей, то робимо це в межах діючого в країні законодавства у галузі захисту даних про дітей.

Сайти в США, які збирають інформацію про дітей молодше 13-річного віку, діють згідно з Заявою про конфіденційність, яка відповідає вимогам Акту щодо захисту інформації про дітей під час їхнього перебування в Інтернеті, прийнятого в США. Натисніть тут, щоб oзнайомитися з цією Заявою про конфіденційність.

Натисніть тут, щоб дізнатися, як отримати копію тієї інформації, яку Ваша дитина надала компанії P&G, оновити цю інформацію або повідомити нам про те, що Ви не бажаєте, щоб ми знову зверталися по інформацію до Вашої дитини.

Конфіденційність інформації про дітей, які працюють в мережі

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Звертайтеся до нас



Якщо Ви маєте будь-які запитання відносно збереження конфіденційності Вашої особистої інформації, звертайтеся, будь ласка, безпосередньо до компанії P&G. Натисніть тут, оберіть Вашу країну та отримайте посилання з потрібною поштовою або електронною адресою, або скористуйтеся поштовою адресою, наведеною нижче. Свої запитання та зауваження Ви можете складати рідною мовою.

Поштова адреса, за якою Ви можете звертатися до нас:
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

Ми зобов’язуємося приймати справедливі рішення в усіх випадках, коли з боку клієнта виникають будь-які скарги, пов’язані з порушенням конфіденційності його особистої інформації. Ми співпрацюємо з місцевими органами, що займаються захистом даних, якщо спеціалісти цих органів вважають, що були порушені права щодо дотримання конфіденційності особистої інформації.

Ми беремо участь у акредитованій бізнес-програмі Ради Американського Бюро з чесного ведення бізнесу – ВВВ. Додаткову інформацію стосовно цієї програми та відомості про процес вирішення суперечок в межах цієї програми ви можете знайти за адресою: www.bbb.org

Для отримання додаткової інформації про те, як захистити Ваш комп’ютер, Вашу особисту інформацію та сім’ю під час перебування в Інтернеті, відвідайте наш сайт Personal Privacy Tips http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml
Звертайтеся до нас

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Зміни в даній Заяві про конфіденційність



Ми будемо надсилати Вам інформацію щодо всіх змін в даній Заяві про конфіденційність із зазначенням дати вступу цих змін в силу. У разі внесення значних змін в дану Заяву про конфіденційність ми сповістимо Вас, надіславши повідомлення на останню надану нам електронну адресу або шляхом розміщення повідомлення про зміни на цьому сайті.

Останнє оновлення: серпень 2008

Оновлення у 2008 р.
За чинними правилами компанії, інформація про споживачів може бути використана нашими торгівельніми марками для того, (1) щоб наші рекламні матеріали та комерційні пропозиції більш точно відповідали Вашим інтересам, та (2) щоб знайомити Вас зі всіма видами товарів та послуг, які пропонує компанія P&G. В оновленій версії цієї Заяви йдеться також про те, що торгівельні марки компанії P&G можуть залучати сторонніх постачальників послуг, щоб надсилати Вам повідомлення, у яких компанія P&G рекламує товари та послуги, спільно з одним зі своїх ділових партнерів. Крім цього, ми здійснили низку організаційних змін, які повинні зробити політику нашої компанії більш зрозумілою для наших споживачів.

Оновлення у 2005 р.
Жодних суттєвих змін до Заяви про конфіденційність внесено не було. Це оновлення було здійснено для того, щоб спростити та зробити більш зрозумілим зміст Заяви про конфіденційність, видалити посилання на спеціальних рекламних партнерів, дати додаткову інформацію щодо користування файлами cookies та повідомити про доповнення до Заяви про конфіденційність особистої інформаціїї про дітей для деяких веб-сайтів у США.

Оновлення у 2002 р.
Жодних суттєвих змін до Заяви про конфіденційність внесено не було. В оновленій версії цієї Заяви йдеться про наступне: у випадку, якщо яка-небудь компанія купує торгівельну марку P&G, ця компанія може отримати доступ до персональних даних споживачів продукції компанії P&G; наводяться приклади третіх сторін, яким компанія P&G може надавати інформацію про споживачів за умови, що останні дадуть на це свою згоду; компанія P&G може змінити найменування рекламного агента; дотримання конфіденційності інформації про дітей повинно відповідати нормам місцевого законодавства; наводиться поштова адреса відділень компанії P&G.

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Інформація для окремих країн



BELGIQUE

Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE

Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів
CANADA

Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

S. Valkonen
Privacy Officer
416-730-4003
Procter & Gamble Inc.
4711 Yonge Street
North York, Ontario
M2N 6K8

E:mail privacyfeedbk.im@pg.com

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів
FRANCE

Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com


До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів
GREECE

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів
ITALIA

Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에 "P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів
MEXICO

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів
NEDERLAND

Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com


До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів
PORTUGAL

Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.html

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів
SPAIN

Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona).Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

До початку сторінки

Назад до меню навігації переходів

Touching lives, improving life. P&G



Site Map
© 2010 Procter & Gamble. All claims valid only in the U.S.
Компанія, акредитована в рамках програми BBB із захисту конфіденційності
Назад до меню навігації переходів