Pereiti į pranešimo dėl privatumo turinį Pereiti į turinį Pereiti į navigavimą pagal šalį Pereiti į puslapio apačią
P&G

P&G pranešimas dėl privatumo

Change Text SizeResize Text Small(12 point)Keisti vaizdo dydį į vidutinį (14 taškų)    (14 point)Keisti vaizdo dydį į didelį (16 taškų)(16 point)
Bob McDonald

Bob McDonald
tarybos vadovas,
prezidentas ir vykdantysis direktorius
Dėkojame, kad apsilankėte Procter & Gamble (P&G).

Tris milijardus kartų per dieną, P&G prekių ženklai prisiliečia prie žmonių gyvenimų visame pasaulyje. Mūsų korporacijos tradicijos grindžiamos asmeninio sąžiningumo, pagarbos asmeniui ir ilgalaikės perspektyvos principais.

Pasitikėjimas yra mūsų korporacijos misijos kertinis akmuo. P&G pasiryžusi išlaikyti jūsų pasitikėjimą saugodama apie jus renkamą asmeninę informaciją.
Šis pranešimas dėl visuotino privatumo (Pranešimas dėl privatumo) aprašo informaciją, kurią P&G (Procter & Gamble įmonė, jos filialai bei dukterinės bendrovės) renka apie jus; kaip naudojame ir saugome šią informaciją; jūsų pasirinkimai dėl to, kaip mums naudoti šią informaciją.
Grįžti į navigavimo meniu
TURINYS

Šio pranešimo informacijos aprėptis.
Mūsų renkama informacija
Kaip mes naudojame šią informaciją
Jūsų pasirinkimai ir prieiga prie informacijos apie jus
Slapukai, elektroniniai paveikslėliai ir kitos technologijos
Dalinimasis informacija
Vartotojo sukurtas turinys
Informacijos saugumas
Informacijos perdavimas
Vaikų privatumas internete
Susisiekite su mumis
Šio Pranešimo dėl privatumo pakeitimai


Grįžti į navigavimo meniu

Privatus BBB akredituotas verslas

We self-certify
compliance with
:

„EU Safe Harbor“ logotipas
Mūsų privatumo principai atitinka:
  • Europos Sąjungos duomenų apsaugos direktyvą ir JAV prekybos departamento Saugaus uosto programą Pranešimo principai, pasirinkimas, perkėlimas, sauga, duomenų integravimas, prieiga ir įgalinimas.
  • Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) nustatytas sąžiningo informacijos naudojimo taisykles.
  • Azijos Ramiojo vandenyno ekonominio bendradarbiavimo forumo (APEC) privatumo sistema.
  • Taikytini šalies, nacionaliniai, valstijos ir vietiniai duomenų apsaugos įstatymai.
  • Kai kurių šalių įstatymai reikalauja į pranešimą dėl privatumo įtraukti specifinę šalies informaciją. Spauskite, kad sužinotumėte informaciją šioms šalims.
Belgija Kanada Prancūzija Graikija Pietų Korėja Italija Meksika
Nyderlandai Portugalija Ispanija
Grįžti į navigavimo meniu

Šio pranešimo informacijos aprėptis.



Šis Pranešimas dėl privatumo taikytinas P&G apie jus surinktai informacijai, įskaitant asmeninę informaciją.

Asmeninė informacija yra informacija arba informacijos dalių junginys, pagal kuriuos galima jus identifikuoti.

Kai kuriose P&G programose gali būti nuorodų į ne P&G tinklalapius. Mes neatsakingi dėl šių tinklalapių privatumo apsaugos tvarkos. Rekomenduojame perskaityti kiekvieno aplankomo tinklalapio privatumo apsaugos politiką.
Šio pranešimo informacijos aprėptis.

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Mūsų renkama informacija



Mes galime rinkti informaciją apie jus iš daugelio šaltinių, tarp jų ir gauti tiesiai iš jūsų; mūsų renkama informacija apie jus kai lankotės mūsų tinklalapiuose, naudojatės mūsų paslaugomis arba peržiūrite mūsų internetinę reklamą; ir mūsų apie jus renkama informacija iš kitų šaltinių (kai tai leidžia įstatymas).

Mūsų renkama informacija tiesiogiai iš jūsų:
Mes informaciją renkame tiesiogiai iš jūsų kai sutinkate dalyvauti mūsų pasiūlymuose ir programose arba kai kaip nors kitaip suteikiate mums informacijos. Toliau pateikiami informacijos pavyzdžiai, kuriuos galime rinkti tiesiogiai iš jūsų:
  • Vardas, el. pašto adresas, pašto adresas.
  • Vartotojo vardas ir slaptažodis.
  • Telefono numeris arba mobilaus telefono numeris.
  • Amžius.
  • Gimimo data.
  • Kita informacija apie jus ir jūsų šeimą, pavyzdžiui, lytis, produkto naudojimo būdai ir/arba elgesys.
  • Biometriniai duomenys, surinkti per savanoriškas vartotojų tyrimo studijas (pavyzdžiui atpažinimas pagal veidą, širdies ritmas ir odos būklė)
  • Demografinė informacija.
  • Mokėjimo informacija (pavyzdžiui, kreditinė kortelė).
  • Tolimesnio bendravimo su jumis būdai
  • Draugų kontaktinė informacija, su kuriais norėtumėte, kad mes susisiektume. Kai suteikiate informaciją apie juos, kad perduotumėme žinutę, šią informaciją naudojame tik žinutei siųsti pagal prašymą.


Mūsų renkama informacija, kai lankotės mūsų tinklalapiuose, naudojatės mūsų paslaugomis arba peržiūrite internetinę reklamą:
Mes naudojame slapukus ir kitas technologijas informacijai apie jus rinkti kai lankotės mūsų tinklalapiuose, naudojatės mūsų paslaugomis arba peržiūrite internetinę reklamą. Toliau pateikiami informacijos pavyzdžiai, kuriuos galime rinkti šiomis technologijomis:
  • Naršyklės tipas ir operacinė sistema.
  • Jūsų žiūrimi tinklalapiai.
  • Jūsų spaudžiamos nuorodos.
  • IP adresas.
  • Iš kurio tinklalapio apsilankėte pas mus.
  • Atveriami P&G el. laiškai ir/arba jų persiuntimas
  • P&G pasiūlymai arba nuorodos, kurias paspaudžiate el. laiškuose.


Mūsų renkama informacija iš kitų šaltinių:
Mes galime gauti informacijos apie jus iš kitų šaltinių, tarp jų ir komercinių šaltinių, tokių kaip duomenų kaupimas ir viešos duomenų bazės. Toliau pateikiami informacijos pavyzdžiai, kuriuos galime rinkti iš kitų šaltinių:
  • Vardas, pašto adresas.
  • Amžius.
  • Pajamų lygis.
  • Šeimyninė padėtis ir vaikų skaičius.
  • Pomėgiai, tokie kaip hobis ir naminiai gyvūnai.
  • Vartotojų ir rinkos tyrimų duomenys.
  • Pirkimo elgesys.
  • Viešai stebimi duomenys arba veikla, tokia kaip tinklaraščiai, video, rašymas internete, vartotojo sukurtas turinys ir pirkimo parduotuvėje elgesys.


Visa apie jus renkama informacija gali būti sujungta, kad padėtų mūsų komunikavimą pritaikyti prie jūsų, leistų kurti pasaulinės klasės produktus ir teikti aukštesnės kokybės paslaugas.

Mūsų renkama informacija

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Kaip mes naudojame šią informaciją



Kad teiktume pasiūlymus, produktus ir paslaugas. Renkamą informaciją naudojame jūsų prašomiems produktams ir paslaugoms teikti, pasakoti apie kitus P&G siūlomus produktus bei paslaugas ir mūsų tinklalapiams bei paslaugoms valdyti.

Šie yra būdai kaip galima naudoti apie jus renkamą informaciją:
  • Siųsti pavyzdžius, priedus, produktus bei informaciją.
  • Kurti naujus produktus ir paslaugas.
  • Įrašyti pagal pageidavimą į konkursus, programas arba pasiūlymus.
  • Suteikti jums kitas mūsų pasiūlytas paslaugas.
  • Sukurti ir administruoti jūsų sąskaitą.
  • Atlikti mokėjimus už pirkinius ir kitas paslaugas.
  • Apsisaugoti nuo galimų apgaulingų sandorių arba juos nustatyti.
  • Kai leidžia įstatymas, pasiūlyti jums standartinius, neprašytus pasiūlymus bei informaciją apie P&G produktus ir paslaugas paštu.
  • Kurti ir teikti jūsų pomėgius atitinkančią reklamą.
  • Analizuoti mūsų produktų, paslaugų bei tinklalapių naudojimą.
  • Suprasti tai, kaip patekote į mūsų tinklalapį.
  • Nustatyti mūsų reklamos veiksmingumą.
  • Priversti vykdyti mūsų Terminus ir Sąlygas ir kitaip tvarkyti verslą.


Kaip mes naudojame šią informaciją

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Jūsų pasirinkimai ir prieiga prie informacijos apie jus


Pasirinkimai
Mes leidžiame jums pasirinkti kaip mums su jumis bendrauti.

Skaitmeninės / elektroninės komunikacijos (pavyzdžiai: el. paštas, mobilus telefonas).
Mes siunčiame tik reklamines SMS žinutes arba el. laiškus, jeigu jus aiškiai sutinkate juos gauti. (Jūs renkatės).
Galite atsisakyti gauti reklamines SMS žinutes ir el. laiškus iš atitinkamos P&G prekės ženklo arba grupės, laikydamiesi iš tos prekės ženklo arba grupės gautos bet kurios žinutės instrukcijų.

Paštas
Kai leidžiama įstatymo, galime jums siųsti neprašytus pasiūlymus arba informaciją apie produktą, kai tokia informacija mūsų manymu domintų jus.

Jūs galite atsisakyti reklaminių laiškų iš atitinkamos P&G prekės ženklo arba grupės. Reklaminiuose laiškuose gali būtų atsisakymų juos gauti instrukcijos ir taip galite atsisakyti gauti laiškus iš atitinkamos P&G prekės ženklo arba grupės (tokios kaip ”Kasdieniai sprendimai”, „Envie de Plus”, „Zin in Meer”) laikydamiesi šių instrukcijų.

Taip pat galite atsisakyti gauti reklaminius el. laiškus arba paprastus laiškus iš atitinkamos P&G prekės ženklo arba grupės per šį Pranešimą dėl privatumo. Prašome spausti čia, kad pasirinktumėte šalį ir išmoktumėte pildyti prašymą.

ATKREIPKITE DĖMESĮ: Jeigu nuspręsite atsisakyti gauti reklamines žinutes iš mūsų, mes gerbsime jūsų prašymą. Tačiau toliau siųsime su paslaugomis susijusias žinutes ir mums reikės laikyti apie jus surinktą informaciją, kad darytume įrašus, analizę ir dėl kitų priežasčių, kiek leidžia įstatymas.

Prieiga
Mes sistemingai atliekame asmeninės informacijos tikslinimą. Jūs galite peržiūrėti, pataisyti ir atnaujinti P&G suteiktą asmeninę kontaktinę informaciją. Kai kurios P&G programos leidžia peržiūrėti arba atnaujinti asmeninę informaciją internetu. Patikrinkite kur užsiregistravote, kad galėtumėte ten peržiūrėti arba atnaujinti informaciją.

Jeigu ten kur užsiregistravote negalima prieiti prie informacijos ir atnaujinti, spauskite čia, kad pasirinktumėte savo šalį ir išmoktumėte kaip pamatyti ir atnaujinti P&G suteiktą asmeninę informaciją. P&G neima mokesčio už šias paslaugas ir reaguoja į pagrįstus prašymus per priimtiną laiko tarpą.
Jūsų pasirinkimai ir prieiga prie informacijos apie jus

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Slapukai, elektroniniai paveikslėliai ir kitos technologijos



Slapukai. Slapukas yra mažas į jūsų kompiuterį tinklalapio aplankymo metu įdedamas failas, kurį gali suprasti slapuką įdėjęs tinklalapis. Slapukus naudojame stebėti kaip mūsų tinklalapiai naudojami ir jie padeda suasmeninti jūsų naršymo įpročius. Pavyzdžiui, kai užsiregistruojate mūsų tinklalapiuose, galime saugoti unikalų kodą slapuke jūsų kompiuteryje. Kai kitą kartą grįšite į tinklalapį iš to kompiuterio, mūsų serveriai pagal slapuką jus atpažins. Tada galime naudoti jūsų suteiktą informaciją registracijos metu kartu su jūsų veiksmais mūsų tinklalapiuose, kad pateiktume jūsų pomėgius atitinkančią reklamą ir pasiūlymus.

Jūs galite priimti arba atmesti slapukus. Dauguma naršyklių automatiškai priima slapukus. Kad sužinotumėte daugiau apie slapukus, taip pat ir tai, kaip atmesti slapukus, spauskite šias nuorodas:

Elektroniniai paveikslėliai. Elektroniniai paveikslėliai yra į jūsų tinklalapius arba el. paštą įdedamos nedidelės kodo dalys. Galime naudoti elektroninius paveikslėlius, kad perduotume arba komunikuotume su slapukais, skaičiuotume tinklalapyje apsilankiusius vartotojus ir kad suprastume naudojimo pavyzdžius. Taip pat galime įdėti elektroninius paveikslėlius į el. laiškus, kad sužinotume, ar laiškai buvo atidaryti arba persiųsti.

Galite išjungti tinklalapio paveikslėlių bandymus tokiu būdu rinkti informaciją, atmesdami slapukus kaip aprašyta aukščiau.

Kitos technologijos Kitų technologijų, kurias galime naudoti geresnėms paslaugoms suteikti, pavyzdžiai tokie:
  • Internetinės sesijos kintamieji Iš vieno URL į kitą naršymo metu perduodama informacija.
  • Naršyklės įskiepiai/papildiniai Papildomi interneto komponentai, kuriuos galbūt reikėtų instaliuoti, kad suaktyvintume kai kurias žiniatinklio ypatybes mūsų tinklalapiuose. Jūs galite pasirinkti neinstaliuoti šių komponentų.


Trečių šalių reklamos. Mes galime leisti trečioms šalims, tarp jų ir verslo partneriams bei reklamos tinklams, rodyti reklamą mūsų tinklalapiuose. Kai kurios iš šių įmonių gali įdėti slapuką į jūsų kompiuterį, kad būtų galima atpažinti kompiuterį kiekvieną kartą, kai jie siunčia internetinę reklamą. Tai leidžia jiems suprasti kur esate jūs, arba kiti jūsų kompiuteriu besinaudojantys, leidžia jums matyti jų reklamą ir siųsti reklamas, kurios jų nuomone jus domina. Mes nekontroliuojame šių įmonių slapukų naudojimo. Kai kurios iš šių įmonių yra Tinklo reklamos iniciatyvos (NAI) nariai, ir jie siūlo vieną vietą, kur galėtumėte atsisakyti savo slapukų. Apsilankykite Tinklo reklamos iniciatyvos tinklalapyje: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Kaip mes naudojame slapukus, elektroninius paveikslėlius ir kitas technologijas. Šias technologijas naudojame tam, kad jūsų, kaip varotojo patirtis būtų įdomesnė ir asmeniška. Mes nesaugome jokios jūsų asmeninės informacijos slapukuose, elektroniniuose paveikslėliuose arba kitose technologijose jūsų kompiuteryje. Daugiau sužinosite skaitydami “Kaip mes naudojame šią informaciją”.
Slapukai, elektroniniai paveikslėliai ir kitos technologijos

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Dalinimasis informacija



Mūsų verslo sėkmė priklauso nuo jūsų pasitikėjimo, ir mes neparduodame jūsų asmeninės informacijos ne P&G rinkodaros specialistams. Mes dalinamės jūsų asmenine informacija tik taip, kaip aprašyta žemiau ir tik P&G.

Apskritai mes nesidaliname asmenine informacija su rinkodarininkais už P&G ribų, išskyrus kai aiškiai to paprašome ir gauname aiškų sutikimą.

Trečios šalies paslaugų teikėjai. Mes naudojamės trečių šalių teikiamomis įvairiomis paslaugomis. Taip darydami, turime pasidalinti asmenine informacija su jais. Atkreipkite dėmesį, kad savo paslaugų teikėjams suteikiame tik tokią informaciją, kurios jiems reikia paslaugoms atlikti ir iš jų reikalaujame, kad saugotų šią informaciją ir nenaudotų kitiems tikslams.

Pavyzdžiui, galime priklausyti nuo paslaugų teikėjo, kad:
  • Įvykdytų jūsų prašymus dėl produkto bei paslaugų ir atsakytume į klausimus.
  • Laikytų mūsų tinklalapius ir siųstų mūsų el. laiškus bei žinutes į mobiliuosius telefonus.
  • Siųstų produktų pavyzdžius, susisiektų su konkursų nugalėtojais, tvarkytų mokėjimus arba atliktų kitus veiksmus mūsų vardu.
  • Analizuotų duomenis, kartais sujungtų su kitais šaltiniais, siųstų tikslines žinutes jums.
  • Atliktų tyrimus ir analizuotų duomenis produktų, paslaugų bei tinklalapių tobulinimui.


Be to, kai leidžia įstatymas, taip pat galime paslaugų teikėjui patikėti:
  • Apjungti jūsų asmeninę informaciją, kurią P&G surinko apie jus ir tą, kurią surinko mūsų verslo partneris, kad galėtume bendrai siųsti jūsų pomėgiams pritaikytas reklamines žinutes. Tokiais atvejais, mūsų verslo partneris neturės tiesioginės prieigos prie mūsų su paslaugų teikėjų dalinamos informacijos apie jus, ir tik paslaugų teikėjas galės naudoti apjungtą informaciją siųsti jums bendrus pranešimus, kurie mūsų nuomone jus domintų. Jeigu nenorite gauti šių bendrų žinučių, visada galite jų atsisakyti laikydamiesi nurodytų instrukcijų tokiai komunikacijai arba per aukščiau nurodytą Pranešimą dėl privatumo.
  • Atlikti kitas mūsų prašomas paslaugas.


Mes šioms įmonėms suteikiame asmeninės informacijos, kurios joms reikėtų tiekiant šias paslaugas jūsų vardu. Mes reikalaujame, kad šios įmonės saugotų šią asmeninę informaciją ir nenaudotų informacijos kitiems tikslams.

Kitos situacijos. Mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją:
  • Jeigu P&G prekės ženklas parduodamas kitai įmonei.
  • Kai leidžia įstatymas, kad apsaugotume ir apgintume P&G teises ir nuosavybę (įskaitant ir tai, kad priverstume vykdyti mūsų Terminus ir Sąlygas.
  • Ir kai reikalauja įstatymas ir/arba valdžios institucijos.


Sukaupta ir neasmeninė informacija. Galime pasidalinti sukaupta informacija, pagal kurią jūsų negalima identifikuoti, bendrai verslo analizei atlikti. Pavyzdžiui, galime atskleisti P&G tinklalapių lankytojų arba paslaugų gavėjų skaičių.

Dalinimasis informacija

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Vartotojo sukurtas turinys



Kai kuriuose P&G tinklalapiuose leidžiama vartotojams pateikti savo turinį konkursams, tinklaraščiams, vaizdo medžiagą ir kitas funkcijas. Atminkite, kad bet kuri jūsų atskleista informacija tampa vieša informacija ir turite būti atsargūs atskleisdami asmeninę, finansinę ir kitą informaciją. P&G negali apsaugoti nuo tokios informacijos naudojimo tokiu būdu, kai tai pažeistų Pranešimą dėl privatumo, įstatymus, asmeninį privatumą bei saugumą ir neatsakinga dėl tokios įdėtos informacijos pasekmių.
Vartotojo sukurtas turinys

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Informacijos saugumas



Mes įsipareigoję saugiai laikyti asmeninę informaciją. Mes turime tinkamas technines, administracines ir fizines procedūras tam, kad apsaugotumėte asmeninę informaciją nuo praradimų, netinkamo naudojimo arba pakeitimo.

Mes ribojame prieigą prie asmeninės informacijos ir leidžiame naudoti tik verslo reikalams. Mes laikome asmeninę informaciją tik pagrįstai būtinam laiko tarpui.

Kai mes teikiame asmeninę informaciją trečių šalių paslaugų teikėjams, reikalaujame, kad tos įmonės saugotų informaciją ir nenaudotų informacijos kitiems tikslams.

Kai renkame arba perduodame jautrią informaciją, pavyzdžiui, kreditinės kortelės numerį, naudojame standartinius metodus informacijai apsaugoti.

Informacijos saugumas

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Informacijos perdavimas



Jūsų asmeninė informacija gali būti perduodama, saugojama ir apdorojama kitoje šalyje. Tai gali būti ir JAV. Kai mes tai darome, perduodame informaciją sutinkamai su taikytinais duomenų apsaugos įstatymais.

Mes imamės priemonių asmeninei informacijai apsaugoti nesvarbu kokioje šalyje ji laikoma arba kur perduodama. Mes turime tinkamas procedūras ir kontrolę tam užtikrinti.

Mes laikomės ES Duomenų privatumo direktyvos ir šalies duomenų privatumo įstatymų, taip pat JAV Prekybos departamento Saugaus uosto programos.

Informacijos perdavimas

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Vaikų privatumas internete



Mes tikime, kad svarbu suteikti papildomą apsaugą vaikams internete. Mes raginame tėvus ir globėjus praleisti laiką internete su vaikais, kad dalyvautų ir stebėtų jų veiklą.

Mes neketiname rinkti asmeninės informacijos iš jaunesnių nei 13 metų vaikų, išskyrus kai kuriuose specifiškai vaikams skirtuose tinklalapiuose.

Kai mes vis dėlto renkame informaciją iš vaikų, tai darome sutinkamai su taikytinais vaikų duomenų apsaugos įstatymais.

JAV tinklalapiams, renkantiems informaciją iš jaunesnių nei 13 metų vaikų, taikomi pranešimai dėl privatumo, atitinkantys JAV Vaikų privatumo apsaugos internete įstatymo reikalavimus. Spauskite čia, kad perskaitytumėte Pranešimą dėl privatumo.

Spauskite čia, kad sužinotumėte kaip gauti informaciją, kurią vaikas suteikė P&G, kad atnaujintumėte informaciją arba nurodytumėte mums daugiau nebendrauti su vaiku.

Vaikų privatumas internete

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Susisiekite su mumis



IJeigu turite klausimų arba susirūpinę dėl privatumo, susisiekite su P&G tiesiogiai. Spauskite čia, kad pasirinktumėte savo šalį ir teisingą adresą arba el. pašto adresą, arba naudokite žemiau nurodytą pašto adresą. Galite naudoti gimtąją kalbą, kai siunčiate klausimus arba komentuojate.

Kitu atveju, galite su mumis susisiekti šiuo adresu
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

Mes pasirengę dirbti su jumis, kad sąžiningai išspręstume bet kuriuos skundus ir problemas dėl privatumo. Mes bendradarbiaujame su šalių duomenų apsaugos institucijomis, jeigu jų manymu iškilo privatumo problema.

Mes dalyvaujame JAV Tarybos „Geresnio verslo biuro” (BBB) Akredituotoje verslo programoje. Daugiau informacijos apie šią programą ir ginčų sprendimo procesą galite rasti www.bbb.org

Europos Sąjungos piliečių pretenzijos dėl privatumo pažeidimo:

Vadovaudamasi Saugaus uosto principais, P&G įsipareigoja spręsti su jūsų privatumu ir mūsų naudojamais jūsų asmeniniais duomenimis susijusias pretenzijas. Europos Sąjungos piliečiai dėl klausimų arba pretenzijų, susijusių su šia privatumo politika, visų pirma turėtų kreiptis į P&G

P&G taip pat yra įsipareigojusi perduoti neišspręstas pretenzijas dėl privatumo pagal Saugaus uosto principus nepriklausomam ginčų sprendimo organui – BBB ES Saugus uostas, – kuriam vadovauja Geresnių verslo įstaigų taryba (Council of Better Business Bureaus). Jei laiku negaunate savo pretenzijos priėmimo patvirtinimo arba į ją P&G atsako nepatenkinamai, galite kreiptis į:

Council of Better Business Bureaus, Inc.
BBB EU Safe Harbor  
4200 Wilson Boulevard, Suite 800
Arlington, VA 22203
Tel.:  703-276-0100
Svetainė:  www.us.bbb.org
El. paštas:  eusafeharbor@council.bbb.org

Sužinokite daugiau informacijos apie tai, kaip apsaugoti kompiuterį, asmeninę informaciją ir šeimą internete, aplankydami Asmeninio privatumo patarimų tinklalapį http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml
Susisiekite su mumis

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Šio Pranešimo dėl privatumo pakeitimai



Mes pranešime tinklalapyje apie šio Pranešimo dėl privatumo pakeitimus ir atnaujinsime Pranešimą dėl privatumo tada, kai jis įsigalios. Jeigu mes pakeisime šį Pranešimą dėl privatumo, pranešime jums išsiųsdami el. laišką į jūsų el. pašto adresą arba paskelbsime pakeitimus šiame tinklalapyje.

Paskutinis atnaujinimas: 2008 m. rugpjūtis

2008 m. atnaujinimas
Privatumo politika dabar nurodo, kad informaciją mūsų prekės ženklams galima naudoti (1) geriau pritaikyti jūsų pomėgiams reklamą ir pasiūlymus, ir (2) papasakoti apie visus P&G siūlomus produktus ir paslaugas. Atnaujintas pranešimas dėl privatumo taip pat teigia, kad P&G prekių ženklai gali patikėti paslaugų teikėjui siųsti pranešimus, kurie bendrai su vienu iš mūsų verslo partnerių reklamuotų produktą arba paslaugą. Mes taip pat atlikome kelis organizacinius pakeitimus, kurie palengvins privatumo politikos skaitymą ir supratimą.

2005 m. atnaujinimas
Jokių žymių pakeitimų Pranešimui dėl privatumo nebuvo padaryta. Šis atnaujinimas buvo tam, kad: Būtų paaiškintas ir supaprastintas turinys aiškumui pagerinti; būtų pašalinta nuoroda į specifinius reklamos partnerius; būtų pridėta informacijos apie tai, kaip valdyti slapukus, ir būtų nurodytas vaikų privatumo pranešimo pridėjimas tam tikriems JAV tinklalapiams.

2002 m. atnaujinimas
Jokių žymių pakeitimų Pranešimui dėl privatumo nebuvo padaryta. Šis atnaujinimas buvo tam, kad: būtų paaiškinta, jog P&G prekės ženklą įsigijusi įmonė gali gauti informacijos apie vartotojus, pasirašiusius dėl to ženklo; būtų pridėti trečių šalių tipų pavyzdžiai, su kuriais P&G gali pasidalinti informacija, jeigu vartotojai sutinka, būtų pakeistas reklamos partnerio pavadinimas; būtų paaiškintas vaikų privatumo atitikimas vietiniams įstatymams, ir būtų nurodytas mūsų būstinių adresas.

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Informacija, susijusi su atskiromis šalimis



BELGIQUE

Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE

Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu
CANADA

Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

S. Valkonen
Privacy Officer
416-730-4003
Procter & Gamble Inc.
4711 Yonge Street
North York, Ontario
M2N 6K8

E:mail privacyfeedbk.im@pg.com

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu
FRANCE

Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com


Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu
GREECE

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu
ITALIA

Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에 "P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu
MEXICO

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu
NEDERLAND

Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com


Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu
PORTUGAL

Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.html

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu
SPAIN

Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona).Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

Atgal į viršų

Grįžti į navigavimo meniu

Touching lives, improving life. P&G



Site Map
© 2010 Procter & Gamble. All claims valid only in the U.S.
Privatus BBB akredituotas verslas
Grįžti į navigavimo meniu