Izlaist konfidencialitātes nostādnes saturu Izlaist satura rādītāju Izlaist konkrētas valsts informācijas navigāciju Izlaist kājenes navigāciju
P&G

P&G konfidencialitātes nostādne

Change Text SizeMainīt teksta izmēru uz mazu (12 punkti)Mainīt teksta izmēru uz vidēju (14 punkti)Mainīt teksta izmēru uz lielu (16 punkti)
Bob McDonald

Bob McDonald
valdes priekšsēdētājs,
prezidents un vadītājs
Paldies, ka apmeklējat Procter & Gamble (P&G).

Trīs miljardus reižu dienā P&G firmas zīmes skar cilvēku dzīves visā pasaulē. Mūsu uzņēmuma tradīcija sakņojas personiskās integritātes un cieņas pret personu principos un ilgtspējīgā darbībā.

Uzticība ir mūsu uzņēmuma misijas stūrakmens. P&G ir apņēmies saglabāt jūsu uzticību, aizsargājot personisko informāciju, ko iegūstam par jums.
Šī globālās konfidencialitātes nostādne (konfidencialitātes nostādne) apraksta informāciju, ko P&G (uzņēmums Procter & Gamble un tā saistītie uzņēmumi un filiāles) iegūst par jums, kā mēs lietojam un aizsargājam šo informāciju, un izvēles, ko varat izdarīt par to, kā mēs izmantojam šo informāciju.
Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
SATURA RĀDĪTĀJS

Informācija, ko ietver šī nostādne
Informācija, ko iegūstam
Kā mēs izmantojam šo informāciju
Jūsu izvēles iespējas un piekļuve jūsu informācijai
Sīkdatnes, tīmekļa bāksignāli un citas tehnoloģijas
Informācijas kopīgošana
Lietotāju veidotā informācija
Informācijas drošība
Informācijas pārsūtīšana
Bērnu konfidencialitāte tiešsaistē
Sazinieties ar mums
Izmaiņas šajā konfidencialitātes nostādnē


Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Konfidencialitātes BBB akreditētā uzņēmējdarbība

We self-certify
compliance with
:

ES drošo robežu logotips
Mūsu konfidencialitātes prakse ir saskaņā ar:
  • Eiropas Savienības datu aizsardzības direktīvu un ASV Komercijas departamenta droša patvēruma programmu Paziņojumu, izvēles, tālākpārsūtīšanas, drošības, datu integritātes, piekļuves un realizēšanas principi.
  • Taisnīgas informācijas praksi, ko ieviesa Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija (OECD).
  • Āzijas un Klusā okeāna reģiona ekonomiskās kooperācijas foruma (APEC) konfidencialitātes konvenciju.
  • Piemērojamajiem valsts, nacionālajiem, štata un vietējiem datu aizsardzības likumiem.
  • Dažu valstu likumi pieprasa valstīm specifisku informāciju konfidencialitātes nostādnē. Lūdzu, noklikšķiniet, lai lasītu šo informāciju par šīm valstīm.
Beļģija Kanāda Francija Grieķija Koreja Itālija Meksika
Nīderlande Portugāle Spānija
Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Informācija, ko ietver šī nostādne



Šī konfidencialitātes nostādne attiecas uz informāciju, ieskaitot personisko informāciju, ko par jums iegūst P&G.

Personiskā informācija ir informācija vai informācijas daļu kombinācija, kas pamatoti dotu iespēju jūs identificēt.

Dažās P&G programmās var būt saites uz vietnēm, kas nav P&G vietnes. Mēs neesam atbildīgi par šo vietņu konfidencialitātes politiku. Mēs iesakām jums izskatīt katras vietnes, ko apmeklējat, konfidencialitātes politiku.
Informācija, ko ietver šī nostādne

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Informācija, ko iegūstam



Mēs varam iegūt informāciju par jums no dažādiem avotiem, ieskaitot informāciju, ko iegūstam tieši no jums; informāciju, ko iegūstam par jums, kad apmeklējat mūsu vietnes, lietojat mūsu pakalpojumus vai skatāt mūsu tiešsaistes reklāmas; un informāciju, ko iegūstam par jums no citiem avotiem (kur to atļauj likums).

Informācija, ko iegūstam tieši no jums:
Mēs iegūstam informāciju tieši no jums, kad izvēlaties piedalīties mūsu piedāvājumos un programmās vai citādi piegādājat informāciju tieši mums. Šie piemēri parādīs, kādu informāciju varam iegūt tieši no jums:
  • Vārds, e-pasta adrese, adrese.
  • Lietotājvārds un parole.
  • Tālruņa numurs vai mobilā tālruņa numurs.
  • Vecums.
  • Dzimšanas datums.
  • Cita informācija par jums un jūsu ģimeni, piemēram, dzimums vai produktu lietošanas izvēle un/vai uzvedība.
  • Biometrijas dati, kas iegūti brīvprātīgo patērētāju izpētē (piemēram, sejas izteiksmes atpazīšana, sirds ritms un ādas stāvoklis)
  • Demogrāfiskā informācija.
  • Norēķinu/maksāšanas informācija (piemēram, kredītkarte).
  • Tālākas komunikācijas izvēle
  • Draugu kontaktinformācija, ar ko jūs vēlētos, lai mēs sazināmies. Kad sniedzat mums informāciju par ziņām, ko mums ieteikt draugiem, mēs izmantojam šo informāciju tikai, lai sūtītu ziņu, ko pieprasījāt.


Informācija, ko iegūstam, kad apmeklējat mūsu vietnes, lietojat mūsu pakalpojumus vai skatāt mūsu tiešsaistes reklāmas:
Mēs lietojam sīkdatnes un citas tehnoloģijas, lai iegūtu informāciju par jums, kad apmeklējat mūsu vietnes, lietojat mūsu pakalpojumus vai skatāt tiešsaistes reklāmas. Šie piemēri parāda, kādu informāciju varam iegūt ar šīm tehnoloģijām:
  • Jūsu pārlūkprogrammas tips un operētājsistēma.
  • Tīmekļa lapas, ko skatāt.
  • Saites, uz kurām noklikšķināt.
  • IP adrese.
  • Vietne, ko apmeklējāt pirms mūsu vietnes.
  • P&G e-pasta vēstules, ko atverat un/vai pārsūtāt
  • P&G piedāvājumi vai saites, kurām pievienojaties caur e-pasta vēstulēm.


Informācija, ko iegūstam no citiem avotiem:
Mēs varam iegūt informāciju par jums no citiem avotiem, tai skaitā no komerciāli pieejamiem avotiem, piemēram, datu apkopotājiem un publiskajām datu bāzēm. Šie piemēri parāda, kādu informāciju varam iegūt no citiem avotiem:
  • Vārds, adrese.
  • Vecums.
  • Ienākumu līmenis.
  • Ģimenes stāvoklis un bērnu skaits.
  • Jūsu intereses, piemēram, hobiji un mājdzīvnieki.
  • Patērētāju un tirgus izpētes dati.
  • Pirkšanas uzvedība.
  • Publiski novērotie dati vai aktivitātes, tādas kā emuāri, video, interneta apziņošana, lietotāju radītais saturs, pirkšanas uzvedība veikalā.


Visa informācija, ko iegūstam par jums, var tikt apkopota, lai palīdzētu mums pielāgot mūsu sakarus ar jums un izstrādāt pasaules mēroga produktus un augstākās kvalitātes pakalpojumus.

Informācija, ko iegūstam

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Kā mēs izmantojam šo informāciju



Lai nodrošinātu piedāvājumus, produktus un pakalpojumus. Mēs izmatojam apkopoto informāciju, lai sniegtu jūsu pieprasītos produktus un piedāvājumus, lai jums pastāstītu par citiem P&G piedāvātajiem produktiem un pakalpojumiem un lai pārvaldītu mūsu vietnes un pakalpojumus.

Tālāk minēti veidi, kā varam izmantot par jums apkopoto informāciju:
  • Lai sūtītu paraugus, prēmijas, produktus un informāciju.
  • Lai izstrādātu jaunus produktus un pakalpojumus.
  • Lai iesaistītu jūs konkursos, programmās vai piedāvājumos, ko pieprasāt.
  • Lai nodrošinātu citus mūsu piedāvātos pakalpojumus.
  • Lai izveidotu un pārvaldītu jūsu kontu.
  • Lai apstrādātu samaksu par pirkumiem vai citiem pakalpojumiem.
  • Lai izsargātos no iespējamiem krāpnieciskiem darījumiem vai identificētu tos.
  • Lai apgādātu jūs ar pielāgotiem, nepieprasītiem piedāvājumiem un informāciju par P&G produktiem un pakalpojumiem pa pastu, ja to atļauj likums.
  • Lai izveidotu un sniegtu jūsu interesēm atbilstošu reklāmu.
  • Lai analizētu, kā tiek izmantoti mūsu produkti, pakalpojumi un vietnes.
  • Lai saprastu, kā nokļuvāt mūsu vietnē.
  • Lai noteiktu mūsu reklāmu efektivitāti.
  • Lai realizētu mūsu Noteikumus un nosacījumus un citādi pārvaldītu mūsu darbību.


Kā mēs izmantojam šo informāciju

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Jūsu izvēles iespējas un piekļuve jūsu informācijai


Izvēles iespējas
Mēs dodam jums izvēli, kā mums sazināties ar jums.

Digitāla / elektroniska saziņa (piemēri: e-pasts, mobilais tālrunis).
Mēs jums sūtam reklāmas ziņas uz mobilo tālruni vai e-pastu, ja jūs vēlaties tās saņemt. (Jūs piekrītat).
Jūs varat atteikties no kādas konkrētas P&G firmas zīmes vai grupas reklāmas ziņu saņemšanas mobilajā tālrunī vai e-pastā, sekojot instrukcijām, kas iekļautas jebkurā šādā ziņā, ko saņemat no šīs firmas zīmes vai grupas.

Pasts
Ja to atļauj likums, mēs varam jums sūtīt nepieprasītus piedāvājumus vai produktu informāciju, par kuru jums mūsuprāt varētu būt interese.

Jūs varat pārtraukt kādas konkrētas P&G firmas zīmes vai grupas reklāmas pasta saņemšanu. Reklāmas pastā var būt atteikšanās instrukcijas, un jūs varat pārtraukt kādas konkrētas P&G firmas zīmes vai grupas (tādas kā Every Day Solutions, Envie de Plus, Zin in Meer) reklāmas pasta saņemšanu, sekojot šīm instrukcijām.

Jūs varat arī pārtraukt kādas konkrētas P&G firmas zīmes vai grupas reklāmas e-pasta vai pasta komunikāciju saņemšanu, izmantojot Konfidencialitātes paziņojumu. Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai izvēlētos valsti un uzzinātu, kā noformēt jūsu pieprasījumu.

LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ: Ja izvēlaties pārtraukt reklāmas ziņu saņemšanu no mums, mēs respektēsim jūsu pieprasījumu. Tomēr mēs turpināsim jums sūtīt ar pakalpojumiem saistītu komunikāciju un mums iespējams vajadzēs saglabāt informāciju, ko esam ieguvuši no jums, iegrāmatošanai, analīzei vai citu iemeslu dēļ, ja to atļauj likums.

Piekļuve
Mēs veicam pasākumus, lai jūsu personisko informācija būtu precīza. Jūs varat skatīt, labot vai atjaunināt personisko informāciju, ko sniedzat P&G. Dažas P&G programmas nodrošina iespēju skatīt vai atjaunināt personisko informāciju tiešsaistē. Pārbaudiet, kur reģistrējāties, lai uzzinātu, vai varat tur skatīt un atjaunināt savu informāciju.

Ja vietā, kur reģistrējāties, piekļuve informācijai un atjaunināšana nav pieejama, klikšķiniet šeit, lai izvēlētos valsti un uzzinātu, kā piekļūt un atjaunināt personisko informāciju, ko sniedzāt P&G. P&G nepieprasa samaksu par šo pakalpojumu un atbild uz saprātīgiem pieprasījumiem atbilstošā laikā.
Jūsu izvēles iespējas un piekļuve jūsu informācijai

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Sīkdatnes, tīmekļa bāksignāli un citas tehnoloģijas



Sīkdatnes. Sīkdatne ir maza datne, kas tiek ievietota jūsu datorā, kad apmeklējat vietni. Vietne, kas izdeva sīkdatni, saprot šo sīkdatni. Mēs lietojam sīkdatnes, lai izsekotu, kā tiek lietotas mūsu vietnes, un lai palīdzētu personalizēt jūsu tiešsaistes pieredzi. Piemēram, kad reģistrējaties mūsu vietnēs, mēs jūsu datorā varam saglabāt unikālu kodu sīkdatnē. Nākamreiz, kad atgriezīsieties mūsu vietnē no tā paša datora, mūsu serveri izmantos sīkdatni, lai jūs atpazītu. Tad mēs varam lietot informāciju, ko sniedzāt reģistrējoties, kopā ar jūsu aktivitātēm mūsu vietnēs, lai nodrošinātu reklāmu un piedāvājumus, kas varētu jūs interesēt.

Jūs varat pieņemt sīkdatnes vai atteikties no tām. Vairākums pārlūkprogrammu automātiski pieņem sīkdatnes. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, ieskaitot to, kā no tām atteikties, noklikšķiniet uz šīm saitēm:

Tīmekļa bāksignāli. Tīmekļa bāksignāli ir mazi koda biti, kas iegulti tīmekļa lapās vai e-pasta ziņās. Mēs varam lietot tīmekļa bāksignālus, lai piegādātu sīkdatnes vai sazinātos ar tām, lai saskaitītu lietotājus, kas apmeklējuši tīmekļa lapu, un saprastu lietošanas veidus. Mēs varam arī iekļaut tīmekļa bāksignālus e-pasta ziņās, lai uzzinātu, vai tās tika atvērtas, vai sekoja kāda rīcība, vai tās tika pārsūtītas.

Jūs varat atspējot tīmekļa bāksignālu spēju šādā veidā uztvert informāciju, atsakoties no sīkdatnēm, kā tas bija iepriekš aprakstīts.

Citas tehnoloģijas. Citu tehnoloģiju, ko varam izmantot, lai sniegtu jums labākus pakalpojumus, piemēri:
  • Tīmekļa sesijas mainīgie. Informācija, kas tiek nodota no viena tīmekļa URL uz citu, pārlūkošanas laikā.
  • Pārlūkprogrammas spraudņi/papildinājumi. Papildus tīmekļa elementi, kurus varētu būt nepieciešams uzstādīt, lai iespējotu noteiktas tīmekļa iespējas mūsu vietnēs. Jūs varat izvēlēties neuzstādīt šos elementus.


Trešo personu reklāma. Mēs varam atļaut trešajām personām, tai skaitā biznesa partneriem un reklāmu tīkliem, ievietot reklāmu mūsu vietnēs. Daži no šiem uzņēmumiem var ievietot sīkdatni jūsu datorā, lai atpazītu to katru reizi, kad tie sūta jums tiešsaistes reklāmu. Tas dod viņiem iespēju uzzināt, kur jūs vai citi jūsu datora lietotāji redzēja viņu reklāmu, un piegādāt reklāmas, kas pēc viņu domām var jūs interesēt. Mēs nekontrolējam šo uzņēmumu sīkdatņu lietošanu. Dažas no šīm kompānijām ir Reklāmas iniciatīvas tīkla (NAI) biedri, kas piedāvā vietu, kur izvairīties no viņu sīkdatnēm. Lūdzu, apmeklējiet Reklāmas iniciatīvas tīklā tīmekļa vietni šeit: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Kā mēs lietojam sīkdatnes, tīmekļa bāksignālus un citas tehnoloģijas. Mēs lietojam šīs tehnoloģijas, lai nodrošinātu jums bagātāku un vairāk pielāgotu patērētāja pieredzi. Mēs nesaglabājam jūsu personisko informāciju sīkdatnēs, tīmekļa bāksignālos vai citās tehnoloģijās jūsu datorā. Detalizētākai informācijai skatiet “Kā mēs lietojam šo informāciju.”
Sīkdatnes, tīmekļa bāksignāli un citas tehnoloģijas

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Informācijas kopīgošana



Mūsu darbības panākumi ir atkarīgi no jūsu uzticības, un mēs nepārdodam jūsu personisko informāciju tirgotājiem ārpus P&G. Mēs kopīgojam jūsu personisko informāciju tikai kā aprakstīts zemāk un P&G robežās.

Mēs nenododam personisko informāciju tirgotājiem ārpus P&G, ja neesam jautājuši un saņēmuši jūsu skaidru piekrišanu.

Trešās puses pakalpojumu sniedzēji. Mēs uzticam uz trešās puses pakalpojumu sniedzējiem mūsu vārdā veikt dažādus pakalpojumus. Rīkojoties šādi, mums iespējams ir jānodod jūsu personiska informāciju viņiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nododam mūsu pakalpojumu sniedzējiem tikai to personisko informāciju, kas viņiem nepieciešama, lai izpildītu pakalpojumus, un pieprasām, lai viņi sargātu šo informāciju un neizmantot to citā nolūkā.

Piemēram, mēs varam uzticēt pakalpojumu sniedzējiem:
  • Jūsu produktu un pakalpojumu pieprasījumu izpildi un atbilžu sniegšanu uz jūsu jautājumiem.
  • Mūsu vietņu apsaimniekošanu un mūsu ziņojumu piegādi pa e-pastu vai uz mobilajiem tālruņiem.
  • Produktu paraugu izsūtīšanu, sazināšanos ar konkursu uzvarētājiem, maksājumu pārvaldi vai citu darbību izpildīšanu mūsu vārdā.
  • Datu analīzi, dažkārt savienojumā ar citiem avotiem, lai jums sūtītu mērķtiecīgākas komunikācijas.
  • Datu izpēti un analīzi, lai uzlabotu produktus, pakalpojumus un vietnes.


Turklāt, ja to atļauj likums, mēs varam uzticēt pakalpojumu sniedzējam:
  • Jūsu personiskās informācijas, ko ieguvis P&G, savienošanu ar personisko informāciju, ko par jums ieguvis mūsu biznesa partneris, lai mēs kopīgi varētu jums sūtīt pielāgotu reklāmas komunikāciju. Šādā gadījumā mūsu biznesa partnerim var nebūt tiešas piekļuves informācijai, ko nododam par jums pakalpojumu sniedzējam, un tikai pakalpojumu sniedzējam būs atļauts lietot savienoto informāciju, lai sūtītu jums kopīgu komunikāciju, kas jūs, cerams, interesēs. Ja jūs nevēlaties saņemt kopīgo komunikāciju, jūs vienmēr varat atteikties, sekojot instrukcijām, kas iekļautas jebkurā šādā komunikācijā, vai izmantojot šo konfidencialitātes paziņojumu, kā norādīts augstāk
  • Pildīt citus pakalpojumus, ko mēs pieprasām.


Mēs sniedzam šīm kompānijām nepieciešamo personisko informāciju, lai sniegtu šos pakalpojumus mūsu vārdā. Mēs pieprasām šīm kompānijām sargāt šo personisko informāciju un neizmantot informāciju citā nolūkā.

Citas situācijas. Mēs varam atklāt jūsu personisko informāciju:
  • ja P&G firmas zīme tiek pārdota citai firmai;
  • lai aizsargātu un aizstāvētu P&G tiesības un īpašumu (ieskaitot mūsu noteikumu un nosacījumu realizēšanu), ja to atļauj likums;
  • un kad to pieprasa likums, un / vai valsts iestādes.


Apkopotā un nepersoniskā informācija. Mēs varam nodot tālāk apkopoto informāciju, pēc kuras jūs nevar identificēt, vispārējai biznesa analīzei. Piemēram, mēs varam atklāt P&G vietņu vai pakalpojumu apmeklētāju skaitu.

Informācijas kopīgošana

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Lietotāju veidotā informācija



Dažas P&G vietnes atļauj lietotājiem iesniegt savu informāciju konkursiem, emuāriem, video vai citām funkcijām. Lūdzu, atceraties, ka jebkura informācija, ko atklājat, kļūst par publisku informāciju, un jums jārīkojas piesardzīgi, kad izlemjat atklāt personisku, finansiālu vai citu informāciju iesniegumā. P&G nevar novērst šādas informācijas lietošanu veidā, kas pārkāpj šo konfidencialitātes nostādni, likumu vai jūsu personisko privātumu un drošību, un nav atbildīgs par rezultātiem šādas apziņošanas gadījumā.
Lietotāju veidotā informācija

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Informācijas drošība



Mēs esam apņēmušies glabāt personisko informāciju drošībā. Mums ir atbilstošas tehniskās, administratīvās un fiziskās procedūras, lai pasargātu personisko informāciju no pazušanas, nepareizas izmantošanas vai pārveidošanas.

Mēs ierobežojam piekļuvi personiskai informācijai tiem, kas to varētu izmantot uzņēmējdarbības vajadzībām. Mēs glabājam personisko informāciju tikai tik ilgi, cik tas ir patiešām nepieciešams.

Kad nododam jūsu personisko informāciju mūsu trešās puses pakalpojumu sniedzējiem, mēs pieprasām, lai šīs firmas aizsargā informāciju un nelieto to citā nolūkā.

Kad ievācam vai pārsūtām slepenu informāciju, piemēram, kredītkartes numurs, mēs lietojam industrijas standarta metodes, lai aizsargātu šo informāciju.

Informācijas drošība

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Informācijas pārsūtīšana



Jūsu personiskā informācija var tikt pārsūtīta, glabāta un apstrādāta citā valstī, nevis tajā, kurā tā tika sniegta. Tai skaitā arī ASV. Kad mēs tā rīkojamies, mēs pārsūtām informāciju, pakļaujoties piemērojamajiem datu aizsardzības likumiem.

Mēs veicam pasākumus, lai aizsargātu personisko informāciju, vienalga, kurā valstī tā ir saglabāta vai pārsūtīta. Mēs veicam procedūras un pārbaudes, kas palīdz to nodrošināt.

Mēs stingri ievērojam ES datu konfidencialitātes direktīvu un valsts datu konfidencialitātes likumus, kā arī ASV Komercijas departamenta droša patvēruma programmu.

Informācijas pārsūtīšana

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Bērnu konfidencialitāte tiešsaistē



Mēs esam pārliecināti, ka svarīgi ir nodrošināt papildus aizsardzību bērniem tiešsaistē. Mēs mudinām vecākus un aizbildņus pavadīt laiku tiešsaistē ar bērniem, lai piedalītos viņu darbībās tiešsaistē un uzraudzītu tās.

Mēs negrasāmies tiešsaistē iegūt personisko informāciju no bērniem, kas jaunāki par 13 gadiem, izņemot dažas vietnes, kas ir paredzētas bērniem.

Kad mēs iegūstam personisko informāciju no bērniem, mēs to darām, pakļaujoties piemērojamajiem valsts bērnu datu aizsardzības likumiem.

ASV vietnēm, kas iegūst personisko informāciju no bērniem jaunākiem par 13 gadiem, ir atbilstoša konfidencialitātes nostādne, kas atbilst ASV bērnu privātuma tiešsaistē aizsardzības akta prasībām. Noklikšķiniet šeit, lai lasītu šo Privātuma nostādni.

Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu, kā iegūt tās informācijas kopiju, ko jūsu bērns sniedza P&G, lai atjauninātu informāciju vai aizliegtu sazināties ar jūsu bērnu

Bērnu konfidencialitāte tiešsaistē

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Sazinieties ar mums



Ja jums ir jautājumi vai bažas attiecībā uz jūsu konfidencialitāti, lūdzu, sazinieties tieši ar P&G. Noklikšķiniet šeit, lai izvēlētos valsti un tiktu savienots ar pareizo adresi vai e-pasta adresi, ko izmantot, vai lietojiet adresi, kas minēta zemāk. Lūdzu, droši izmantojiet savu dzimto valodu, kad sūtat savus jautājumus vai komentārus.

Jūs varat sazināties ar mums arī pa šo adresi
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 ASV

Mēs esam apņēmušies strādāt ar jums, lai iegūtu taisnīgu atrisinājumu jebkurai sūdzībai vai bažām par konfidencialitāti. Mēs sadarbojamies ar valsts datu aizsardzības iestādēm, ja tās uzskata, ka ir radusies problēma ar konfidencialitāti.

Mēs piedalāmies ASV padomes Better Business Bureau’s (BBB) akreditētajā uzņēmējdarbības programmā. Sīkāka informācija par šo programmu un tās konfliktu risināšanas procesu pieejama www.bbb.org

Eiropas Savienības pilsoņu sūdzības par konfidencialitātes pārkāpumiem

Saskaņā ar drošības zonas principiem, P&G apņemas atrisināt sūdzības saistībā ar Jūsu konfidencialitāti un mūsu krājumu vai Jūsu personīgās informācijas izmantošanu. Eiropas Savienības pilsoņiem, kuriem ir jautājumi vai sūdzības saistībā ar šo privātuma politiku, vispirms ir jāsazinās ar P&G.

P&G apņemas turpmāk izskatīt neatrisinātas konfidencialitātes sūdzības saskaņā ar drošības zonas principiem, izmantojot neatkarīgu strīdu izšķiršanas mehānismu “BBB ES drošības zona”, ko vada “Labākas uzņēmējdarbības prakses biroja” padome. Ja Jūs savlaicīgi nesaņemat savas sūdzības apstiprinājumu vai Jūs neapmierina veids, kā to izskata P&G, sazinieties ar:


Council of Better Business Bureaus, Inc.
BBB EU Safe Harbor  
4200 Wilson Boulevard, Suite 800
Arlington, VA 22203
Tālr.:  703-276-0100
Tīmekļa vietne:  www.us.bbb.org
E-pasts:  eusafeharbor@council.bbb.org

Sīkākai informācijai par to, kā palīdzēt aizsargāt jūsu datoru, jūsu personisko informāciju un jūsu ģimeni tiešsaistē, apmeklējiet mūsu personiskās konfidencialitātes ieteikumus http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml
Sazinieties ar mums

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Izmaiņas šajā konfidencialitātes nostādnē



Mēs paziņosim par izmaiņām šajā konfidencialitātes nostādnē un atjaunināsim spēkā stāšanās datumu, kad šī konfidencialitātes nostādne tiks atjaunināta. Ja mēs veiksim materiāla izmaiņas šajā konfidencialitātes nostādnē, mēs paziņosim jums, sūtot e-pasta vēstuli uz adresi, kuru mums iedevāt kā pēdējo, vai paziņosim par izmaiņām šajā vietnē.

Pēdējoreiz atjaunināts: 2008.g. augustā

2008.g. atjauninājums
Mūsu politika tagad balstās uz to, ka informāciju var izmantot mūsu firmas zīmes, lai (1) jūsu interesēm labāk pielāgotu reklāmu un piedāvājumus un (2) paziņotu jums par produktiem un pakalpojumiem, ko piedāvā P&G. Atjauninātā konfidencialitātes nostādne arī piemin, ka P&G firmas zīmes uztic pakalpojumu sniedzējiem, komunikāciju izsūtīšanu, kas kopā ar vienu no mūsu sadarbības partneriem iepazīstina ar produktu vai pakalpojumu. Mēs esam ieviesuši arī dažas organizatoriskas izmaiņas, lai padarītu vieglāk lasāmas un saprotamas mūsu politikas nostādnes.

2005.g. atjauninājums
Nav veiktas būtiskas izmaiņas konfidencialitātes nostādnes saturā. Šis atjauninājums paredzēts, lai: padarītu skaidrāku saturu un to vienkāršotu, lai uzlabotu lasāmību; izņemtu atsauces uz noteiktiem reklāmas partneriem; pievienotu informāciju par sīkdatņu pārvaldīšanu un norādītu uz bērnu konfidencialitātes nostādnes pievienošanu noteiktām ASV tīmekļa vietnēm.

2002.g. atjauninājums
Nav veiktas būtiskas izmaiņas konfidencialitātes nostādnes saturā. Šis atjauninājums paredzēts, lai: paskaidrotu, ka uzņēmums, kas iegādājas P&G firmas zīmi, var iegūt informāciju par patērētājiem, kas pierakstījušies šai firmas zīmei; pievienotu trešās puses pārstāvju piemērus, kam P&G var nodot informāciju, ja patērētāji tam ir piekrituši, mainītu reklāmas partnera vārdu un paskaidrotu, ka bērnu konfidencialitāte ir saskaņā ar vietējiem likumiem, un lai sniegtu informāciju par mūsu uzņēmuma biroju fizisko adresi.

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Valstu īpašā informācija



BELGIQUE

Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE

Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
CANADA

Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

S. Valkonen
Privacy Officer
416-730-4003
Procter & Gamble Inc.
4711 Yonge Street
North York, Ontario
M2N 6K8

E:mail privacyfeedbk.im@pg.com

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
FRANCE

Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com


Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
GREECE

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
ITALIA

Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에 "P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
MEXICO

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
NEDERLAND

Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com


Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
PORTUGAL

Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.html

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni
SPAIN

Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona).Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

Atpakaļ uz sākumu

Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni

Touching lives, improving life. P&G



Site Map
© 2010 Procter & Gamble. All claims valid only in the U.S.
Konfidencialitātes BBB akreditētā uzņēmējdarbība
Atpakaļ, lai izlaistu navigācijas izvēlni