מעבר לתוכן הצהרת הפרטיות מעבר לתוכן העניינים מעבר לניווט במידע ייחודי למדינה מעבר לניווט בהערות שוליים
P&G

הצהרת פרטיות P&G

Change Text Sizeשינוי טקסט לגודל קטן (12 נקודות)שינוי טקסט לגודל בינוני (14 נקודות)שינוי טקסט לגודל גדול (16 נקודות)
Bob McDonald

Bob McDonald (בוב מקדונלד)
יו"ר מועצת המנהלים,
נשיא ומנכ"ל
תודה לך על ביקורך בפרוקטר אנד גמבל (P&G).

מותגי P&G נוגעים בחייהם של אנשים ברחבי העולם שלושה מיליארד פעמים ביום. מסורת החברה שלנו מעוגנת בעקרונות היושרה האישית, הכבוד לפרט ועשיית הדבר הנכון והצודק לטווח הארוך.

האמון הוא אבן הפינה של שליחותנו כחברה. P&G מחויבת לקיים ולשמר את אמונך על ידי הגנת המידע האישי שאנו אוספים אודותיך.
הצהרת פרטיות גלובלית זו (הצהרת הפרטיות) מתארת את המידע ש-P&G (חברת פרוקטר אנד גמבל, החברות המסונפות אליה וחברות הבת שלה) אוספת אודותיך; האופן בו אנו משתמשים במידע זה ומגינים עליו; והחלופות העומדות בפניך באשר לאופן שבו אנו משתמשים במידע זה.
חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
תוכן העניינים

המידע הנכלל תחת הודעה זו
מידע שאנו אוספים
כיצד אנו משתמשים במידע שלך
החלופות שלך והגישה למידע שלך
קובצי cookie, משואות רשת (Web beacons) וטכנולוגיות אחרות.
שיתוף במידע
תוכן המיוצר על ידי המשתמש
אבטחת מידע
העברת מידע
פרטיות מקוונת של ילדים
צור עמנו קשר
שינויים בהצהרת פרטיות זו


חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

עסקים מאושרי פרטיות על ידי BBB

We self-certify
compliance with
:

לוגו EU Safe Harbor
נהלי הפרטיות שלנו תואמים את:
  • צו הגנת פרטיות המידע של האיחוד האירופי ותכנית "נמל מבטחים" של משרד המסחר של ארה"ב.
  • נוהלי מידע הוגנים כפי שנקבעו על ידי הארגון לשיתוף פעולה כלכלי ופיתוח (OECD).
  • מסגרת הגנת הפרטיות של הפורום לשיתוף פעולה כלכלי אסיה-פסיפיק.
  • חוקי הגנת הפרטיות הישימים ברמה הלאומית, הארצית, המדינתית והמקומית.
  • חוקים ארציים מסוימים אשר מחייבים לכלול מידע הספציפי לארץ מסוימת בהצהרת הפרטיות. אנא לחץ על
  • הקישור המתאים כדי לקרוא מידע זה לארצות אלה.
בלגיה קנדה צרפת יוון קוריאה איטליה מקסיקו
הולנד פורטוגל ספרד
חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

המידע הנכלל תחת הודעה זו



הצהרת פרטיות זו ישימה למידע, כולל מידע אישי, הנאסף אודותיך על ידי P&G.

מידע אישי הוא מידע, או שילוב ואיחוד (עיבוד) של פריטי מידע, העשוי או העשויים באופן סביר לאפשר את זיהויך.

תוכניות מסוימות של P&G עשויות להכיל קישורים לאתרים שאינם של P&G. אין אנו אחראיים למדיניות שמירת הפרטיות של אתרים אלה. אנו ממליצים שתבחן את מדיניות שמירת הפרטיות של כל אתר בו הנך מבקר.
המידע הנכלל תחת הודעה זו

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

מידע שאנו אוספים



אנו עשויים לאסוף מידע אודותיך ממגוון של מקורות, כולל מידע שאנו אוספים ממך ישירות; מידע שאנו אוספים אודותיך בעת שאתה מבקר באתרינו, משתמש בשירותינו, או צופה בפרסומות המקוונות שלנו; ומידע שאנו אוספים אודותיך ממקורות אחרים (היכן שהדבר מותר בחוק).

מידע שאנו אוספים ממך ישירות:
אנו אוספים ממך מידע באופן ישיר כאשר אתה בוחר ליטול חלק בהצעותינו ובתכניותינו או מספק בכל אופן אחר מידע הנמסר לידינו ישירות. להלן דוגמאות למידע שאנו עשויים לאסוף ממך ישירות:
  • שם, כתובת דוא"ל, מען לדברי דואר.
  • שם משתמש וסיסמה.
  • מספר טלפון או מספר טלפון נייד.
  • גיל.
  • תאריך לידה.
  • מידע אחר אודותיך ואודות משפחתך כגון מינך או התנהגויות ו/או העדפות שלך בשימוש במוצרים.
  • מידע ביומטרי הנאסף במהלך מחקרי צרכנים בהתנדבות (כגון זיהוי מבע פנים, קצב לב ומצב העור)
  • מידע דמוגרפי.
  • מידע על אמצעי תשלום (כגון כרטיס אשראי).
  • העדפות לדרך התקשרות בעתיד.
  • פרטי התקשרות של חברים שאתה עשוי לרצות שניצור עימם קשר. כשאתה מספק לנו מידע למטרת הצהרת המלצה לחבר, אנו משתמשים במידע אך ורק כדי לשלוח את ההודעה שאתה מבקש.

מידע שאנו אוספים כאשר אתה מבקר באתרינו, משתמש בשירותינו, או צופה בפרסומות המקוונות שלנו:
אנו משתמשים בקבצי cookie ובטכנולוגיות אחרות לאסוף מידע אודותיך כאשר אתה מבקר באתרינו, משתמש בשירותינו, או צופה בפרסומות המקוונות שלנו. להלן דוגמאות למידע שאנו עשויים לאסוף באמצעות טכנולוגיות אלה:
  • סוג הדפדפן ומערכת ההפעלה שלך.
  • דפי אינטרנט שבהם אתה צופה.
  • קישורים שעליהם אתה לוחץ.
  • כתובת ה-IP שלך.
  • האתר בו ביקרת לפני הכניסה לאתר שלנו.
  • הודעות דוא"ל של P&G שאתה פותח ו/או מעביר הלאה.
  • הצעות או קישורים של P&G שאליהם אתה מתחבר דרך הודעות דוא"ל.

מידע שאנו אוספים ממקורות אחרים:
אנו עשויים להשיג מידע אודותיך ממקורות אחרים, כולל מקורות מסחריים זמינים, כגון צוברי נתונים ומסדי נתונים ציבוריים. להלן דוגמאות למידע שאנו עשויים לאסוף ממקורות אחרים:
  • שם, מען לדברי דואר.
  • גיל.
  • רמת הכנסה.
  • מצב משפחתי ומספר ילדים.
  • תחומי העניין שלך, כגון תחביבים וחיות מחמד.
  • נתוני מחקרי שוק וצרכנות.
  • התנהגות רכישה.
  • נתונים או פעילויות לצפייה ציבורית כגון בלוגים, סרטוני וידאו, תוכן המיוצר על ידי המשתמש, והתנהגות צריכה בתוך אתר-החנות.


כל המידע שאנו אוספים אודותיך עשוי להיות מעובד כדי לסייע לנו להתאים את התכתובת שלנו אליך ולפתח מוצרים ושירותים באיכות עולמית עליונה.

מידע שאנו אוספים

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

כיצד אנו משתמשים במידע שלך



כדי לספק הצעות, מוצרים ושירותים. אנו משתמשים במידע אותו אנו אוספים כדי לספק את המוצרים והשירותים
שאתה מבקש, לספר לך אודות מוצרים ושירותים נוספים שמציעה P&G, ולנהל את אתרינו ושירותינו.

להלן הדרכים שבהן אנו עשויים להשתמש במידע שאנו אוספים אודותיך:
  • למשלוח דגימות, הטבות, מוצרים ומידע.
  • לפיתוח מוצרים ושירותים חדשים.
  • להכללתך בתחרויות, תוכניות, או הצעות שאתה מבקש.
  • כדי להעניק לך שירותים אחרים שהצענו לך.
  • ליצירת חשבונך ולניהולו.
  • לעיבוד תשלום בגין רכישות או שירותים אחרים.
  • לזיהוי ולהגנה מפני עסקאות הונאה אפשריות.
  • כדי לספק לך מבלי שהתבקשנו לכך, היכן שהדבר מותר בחוק, הצעות ומידע המותאמים אישית עבורך אודות מוצרים ושירותים של P&G באמצעות הדואר.
  • לפיתוח ואספקת פרסום המותאם אישית לתחומי העניין שלך.
  • לניתוח השימוש במוצרינו, שירותינו ואתרינו.
  • כדי להבין כיצד הגעת לאתר שלנו.
  • לקביעת היעילות של הפרסום שלנו.
  • לאכיפת התנאים והכללים הנחוצים לצורך ניהול העסק שלנו.

כיצד אנו משתמשים במידע שלך

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

החלופות שלך והגישה למידע שלך


חלופות
אנו מעניקים לך חלופות לבחירה לגבי האופן בו אנו מתקשרים אתך.

תקשורת דיגיטלית / אלקטרונית (דוגמאות: דוא"ל, טלפון סלולרי).
אנו שולחים לך הודעות קידום מכירות בטלפון הנייד או בדוא"ל רק בעקבות בקשה מפורשת שלך לקבל הודעות כאלה.
(אתה מסמן כניסה לשירות).
באפשרותך להפסיק לקבל הודעות קידום מכירות בטלפון הנייד ובדוא"ל ממותג או קבוצה מסוימים ב-P&G אם תפעל בהתאם להנחיות הניתנות בכל הודעה שאתה מקבל מהמותג או מהקבוצה הללו.

דואר פיזי
אנו עשויים לשלוח לך בדואר מבלי שהתבקשנו לכך, היכן שהדבר מותר בחוק, הצעות או מידע על מוצרים שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך.

באפשרותך להפסיק לקבל הודעות קידום מכירות בדואר ממותג או קבוצה מסוימים ב-P&G. דברי דואר לקידום מכירות עשויים לכלול הנחיות ליציאה מהשירות, ובאפשרותך להפסיק את קבלת הודעות קידום המכירות בדואר פיזי ממותג או קבוצה מסוימים (כגון Every Day Solutions, Envie de Plus, Zin in Meer) אם תפעל בהתאם להנחיות אלה.

ביכולתך גם להפסיק לקבל הודעות קידום מכירות בדוא"ל או בדואר ממותג או תוכנית מסוימים של P&G באמצעות הצהרת פרטיות זו. אנא לחץ כאן כדי לבחור את המדינה שלך וללמוד כיצד תוכל להשלים את בקשתך.

אנא שים לב: אם תבחר להפסיק לקבל מאיתנו הודעות קידום מכירות, אנו נכבד את בקשתך. עם זאת, אנו נמשיך לשלוח לך תכתובות הקשורות לשירותים ויתכן שנצטרך לשמור את המידע שאספנו אודותיך למטרות ניהול רשומות, ניתוח או מסיבות אחרות, במידה ובהיקף המותרים בחוק.

גישה
אנו נוקטים צעדים לשמירת הדיוק של המידע האישי שלך. ביכולתך לצפות, לתקן ולעדכן את פרטי ההתקשרות האישיים שאתה מספק ל-P&G. תוכניות מסוימות של P&G מעניקות גישה לצפייה או לעדכון פרטים אישיים באופן מקוון. בדוק במקום בו נרשמת כדי לברר אם באפשרותך לצפות או לעדכן את המידע שלך שם.

אם הגישה לצפייה ועדכון המידע אינה זמינה במקום בו נרשמת, לחץ כאן כדי לבחור את המדינה שלך וללמוד כיצד לגשת למידע האישי שסיפקת ל-P&G ולעדכן אותו. P&G אינה גובה כל תשלום על שירות זה ונענית לבקשות סבירות בתוך פרק זמן נאות.
החלופות שלך והגישה למידע שלך

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

קובצי cookie, משואות רשת (Web beacons) וטכנולוגיות אחרות.



קובצי cookie. קובץ cookie הוא קובץ קטן הנשמר במחשב שלך כאשר אתה מבקר באתר ושאותו יכול לקרוא ולהבין האתר שהנפיק אותו. אנו משתמשים בקובצי cookie כדי לעקוב אחר אופן השימוש באתרים שלנו וכדי לסייע בהתאמה האישית של החוויה המקוונת שלך. למשל, כאשר אתה נרשם באתרים שלנו, אנו עשויים לאחסן קוד ייחודי בקובץ cookie במחשב שלך. בפעם הבאה שתשוב ותיכנס לאתר ממחשב זה, השרתים שלנו ישתמשו בקובץ ה-cookie כדי לזהות אותך. כך נוכל להשתמש במידע שסיפקת לנו כשנרשמת, בשילוב עם פעילויותיך באתרים שלנו, כדי להעניק לך פרסום והצעות לפי העניין שלך.

באפשרותך לקבל או לדחות קובצי cookie. מרבית הדפדפנים מקבלים קובצי cookie באופן אוטומטי. כדי ללמוד עוד על קובצי cookie, כולל גם איך למנוע שמירת קובצי cookie על המחשב שלך, לחץ על קישורים אלה:

משואות רשת (Web Beacons). משואות רשת הן קטעי קוד זעירים המשובצים בעמודי אינטרנט או בהודעות דוא"ל. אנו עשויים להשתמש במשואות רשת כדי לשלוח קובצי cookie או לנהל עימם תקשורת, כדי לספור משתמשים שביקרו בעמוד, וכדי להבין דפוסי שימוש. אנו עשויים גם לכלול משואות רשת בהודעות דוא"ל כדי ללמוד אם ההודעות נפתחו, תופעלו, או הועברו הלאה.

ביכולתך להשבית את יכולתן של משואות רשת להשיג מידע באופן זה על ידי דחיית קובצי cookie כמתואר לעיל.

טכנולוגיות אחרות. להלן דוגמאות לטכנולוגיות אחרות שאנו עשויים להפעיל כדי לספק לך שירות טוב יותר:
  • משתני אינטרנט זמניים (משתני Session). מידע המועבר מכתובת רשת אחת לשנייה בעת הגלישה שלך.
  • רכיבי-עזר/תוספות לדפדפן. רכיבי אינטרנט נוספים שיתכן שיהיה צורך להתקינם כדי לאפשר תכונות אינטרנט מסוימות באתרים שלנו. באפשרותך להימנע מהתקנת רכיבים אלה.


פרסומות של צד-שלישי. אנו עשויים להתיר לגורמי צד-שלישי, כולל שותפים עסקיים ורשתות פרסום מודעות, להציג מודעות על גבי האתרים שלנו. חלק מחברות אלה עשויות להציב קובץ cookie במחשב שלך כדי לזהות את המחשב שלך בכל עת שהן שולחות לך מודעת פרסומת מקוונת. הדבר מאפשר להם להבין היכן אתה, או אחרים המשתמשים במחשב שלך, צפית בפרסומת שלהם ולשלוח מודעות שהם סבורים שייטיבו לעניין אותך. אנו איננו שולטים בשימוש שעושות חברות אלה בקובצי cookie. חלק מחברות אלה הן שותפות ליוזמת הפרסום הרשתי (NAI), המאפשרת מיקום מרכזי יחיד בו תוכל לבחור בהפסקת השירות של קובצי ה-cookie שלהן. נא היכנס לאתר יוזמת הפרסום הרשתי בכתובת: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

כיצד אנו משתמשים בקובצי cookie, משואות רשת וטכנולוגיות אחרות. אנו משתמשים בטכנולוגיות אלה כדי להעניק לך חווית צרכן עשירה יותר ומותאמת לך באופן אישי יותר. איננו מאחסנים שום מידע אישי אודותיך, בקובצי cookie, במשואות רשת או בטכנולוגיות אחרות, על גבי המחשב שלך. לפירוט נוסף ראה "כיצד אנו משתמשים במידע זה."
קובצי cookie, משואות רשת (Web beacons) וטכנולוגיות אחרות.

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

שיתוף במידע



הצלחת העסקים שלנו תלויה באמון שלך בנו, ואנו איננו סוחרים במידע האישי שלך עם משווקים מחוץ לתחומי P&G. אנו חולקים את המידע האישי שלך אך ורק באופן המתואר להלן ואך ורק בתוך P&G.

באופן כללי, איננו חולקים את המידע האישי שלך עם משווקים מחוץ ל-P&G, אלא אם כן ביקשנו באופן ברור וקיבלנו את הסכמתך המפורשת לכך.

ספקי שירות צד-שלישי. אנו מסתמכים על ספקי שירות צד-שלישי לביצוע מגוון של שירותים מטעמנו. בעשותנו כך, אנו עשויים להידרש לחלוק את המידע האישי שלך עימם. לתשומת לבך, אנו נותנים לספקי השירות שלנו רק את המידע האישי הנחוץ להם לביצוע השירותים שלהם ואנו דורשים מהם להגן על מידע זה ולא להשתמש בו לכל מטרה אחרת.

לדוגמה, אנו עשויים להסתמך על ספק שירות כדי:
  • לספק את דרישות המוצרים והשירותים שלך ולהשיב על שאלותיך.
  • לארח את האתרים שלנו ולשלוח את הודעות הדוא"ל והטלפון הנייד שלנו.
  • לדוור דוגמאות מוצרים, ליצור קשר עם זוכי תחרויות, לנהל תשלומים או לנקוט פעולות אחרות מטעמנו.
  • לנתח נתונים, לעיתים בשילוב עם נתונים ממקורות אחרים, כדי לשלוח לך תכתובות ממוקדות יותר.
  • לנהל מחקר ולנתח נתונים כדי לשפר את מוצרינו, שירותינו ואתרינו.


בנוסף, היכן שהדבר מותר בחוק, אנו עשויים להסתמך על ספק שירות כדי:
  • לעבד מידע אישי אודותיך שנאסף על ידי P&G עם מידע אודותיך שנאסף על ידי השותף העסקי שלנו, כך שבמשותף נוכל לשלוח לך תכתובות מותאמות אישית לקידום מכירות. במקרים כאלה, לשותף העסקי שלנו לא תהיה גישה ישירה לשום מידע אודותיך שאנו חולקים עם ספק השירות, ורק ספק השירות יהיה רשאי להשתמש במערך המידע המשולב כדי לשלוח לך תכתובות שאנו מקווים שיעניינו אותך. אם אתה מעדיף שלא לקבל תכתובות משותפות אלה, באפשרותך להפסיק את השירות בכל עת אם תפעל בהתאם להנחיות הניתנות בכל תכתובת כזו, או באמצעות הצהרת פרטיות זו כמצוין לעיל.
  • לבצע שירותים אחרים שאנו מבקשים.


אנו מספקים לחברות אלה את המידע האישי הנחוץ להן לאספקת שירותים אלה מטעמנו. אנו דורשים מחברות אלה להגן על מידע אישי זה ולא להשתמש במידע לכל מטרה אחרת.

מצבים אחרים. אנו עשויים למסור את המידע האישי שלך:
  • אם מותג של P&G יימכר לחברה אחרת.
  • היכן שהדבר מותר בחוק, בכדי להגן על הזכויות והקניין של P&G (כולל אכיפת תנאי השימוש שלנו).
  • וכשהדבר נדרש על פי חוק ו/או על ידי הרשויות הציבוריות.


מידע מקובץ ובלתי-אישי. אנו עשויים לחלוק מידע מקובץ שאינו מאפשר לזהות אותך למטרות ניתוח עסקי כללי. למשל, אנו עשויים למסור את מספר המבקרים באתרי ושירותי P&G.

שיתוף במידע

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

תוכן המיוצר על ידי המשתמש



אתרי P&G מסוימים מאפשרים למשתמשים להגיש תוכן משלהם בתחרויות, בלוגים, סרטוני וידאו ופונקציות אחרות. אנא זכור שכל מידע שאתה מוסר הופך למידע פומבי וכי עליך לנקוט זהירות כשאתה מחליט למסור מידע אישי, כספי או אחר שלך בעת הגשת תוכן. P&G אינה יכולה למנוע ממידע כזה מלשמש באופן שעלול להפר הצהרת פרטיות זו, לעבור על החוק, או לפגוע בפרטיותך וביטחונך האישיים והיא אינה אחראית לתוצאות של פרסום כזה.
תוכן המיוצר על ידי המשתמש

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

אבטחת מידע



אנו מחויבים לשמירת המידע האישי באופן מאובטח. אנו מנהלים ומפעילים נהלים טכניים, מינהליים ופיזיים הולמים בכדי להגן על מידע אישי מאובדן, שימוש לרעה, או שינוי.

אנו מגבילים את הגישה למידע אישי רק לאלה שיש להם צורך עסקי בו. אנו שומרים את המידע האישי ברשותנו רק למשך פרק הזמן הסביר הדרוש.

כאשר אנו מספקים את המידע האישי שלך לספקי שירות צד-שלישי אחרים אנו דורשים מחברות אלה להגן על המידע ולא להשתמש במידע לכל מטרה אחרת.

כאשר אנו אוספים או משדרים מידע רגיש כגון מספר כרטיס אשראי, אנו משתמשים בשיטות המוגדרות בענף כתקן להגנה על מידע זה.
אבטחת מידע

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

העברת מידע



המידע האישי שלך עשוי להיות מועבר אל ארץ אחרת מזו בה הוא נמסר, או להיות מאוחסן או מעובד בארץ אחרת. אפשרות זו כוללת גם את ארה"ב. כשאנו מעבירים את המידע כאמור, אנו עושים זאת בהתאם לחוקים הישימים להגנת פרטיות הנתונים.

אנו נוקטים צעדים כדי להגן על מידע אישי ללא קשר לארץ בה הוא מאוחסן או אליה הוא מועבר. אנו מפעילים נהלים ובקרות מתאימים כדי לסייע לנו להבטיח הגנה זו.

אנו ממלאים אחר צו פרטיות הנתונים של האיחוד האירופי וחוקי הגנת הפרטיות של המדינה, כמו גם בתכנית "נמל מבטחים" של משרד המסחר של ארה"ב.
העברת מידע

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

פרטיות מקוונת של ילדים



אנו מאמינים שחשוב לספק הגנה נוספת לילדים ברשת. אנו מעודדים וקוראים להורים ואפוטרופסים לבלות זמן מקוון עם ילדיהם ברשת כדי להשתתף בפעילותם באינטרנט ולעקוב אחריה.

אנו איננו מתכוונים לאסוף מידע אישי מילדים מתחת לגיל 13 באינטרנט, מלבד באתרים מסוימים המיועדים ספציפית לילדים.

כאשר אנו אוספים בכל זאת מידע אישי מילדים, אנו עושים זאת בהתאם לחוקי המדינה הישימים להגנת פרטיות ילדים.

אתרים אמריקניים האוספים מידע מילדים מתחת לגיל 13 נכללים בהצהרת פרטיות נפרדת העומדת בדרישות החוק האמריקני לפרטיות מקוונת של ילדים. לקריאת הצהרת פרטיות זו לחץ כאן

לחץ כאן כדי לברר כיצד להשיג עותק של המידע שילדך סיפק ל-P&G, לעדכן את המידע או להנחות אותנו שלא ליצור קשר עם ילדך.

פרטיות מקוונת של ילדים

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

צור עמנו קשר



אם יש לך שאלות או דאגות בקשר לפרטיותך, אנא צור קשר עם P&G באופן ישיר. לחץ כאן כדי לבחור את המדינה שלך ולהיות מקושר למען הנכון או לכתובת הדוא"ל המתאימה לשימוש, או השתמש במען הדואר שלהלן. אנא הרגש חופשי להשתמש בשפת האם שלך כשאתה שולח את שאלותיך והערותיך.

לחילופין, תוכל ליצור עמנו קשר בכתובת זו
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

אנו מחויבים לעבוד עמך כדי ליישב באופן הוגן כל תלונה או דאגה בנוגע להגנת הפרטיות. אנו משתפים פעולה עם רשויות הגנת הפרטיות של המדינה אם הן מאמינות כי אירעה בעיה הקשורה לפרטיות.

אנו משתתפים במועצה האמריקנית של תוכנית ההסמכה לעסקים של הלשכה לעסקים טובים יותר (BBB). מידע נוסף אודות תכנית זו והליך יישוב המחלוקות שלה ניתן להשיג בכתובת www.bbb.org

למידע נוסף אודות הגנת המחשב שלך, המידע האישי שלך והמשפחה שלך ברשת האינטרנט, בקר בעמוד "עצות לפרטיות אישית" שלנו ב- http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml
Contact Us

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

שינויים בהצהרת פרטיות זו



אנו נפרסם שינויים בהצהרת פרטיות זו ונעדכן את תאריך התוקף שבו מתעדכנת הצהרת פרטיות זו. אם נכניס שינויים מהותיים כלשהם בהצהרת פרטיות זו, נודיע לך באמצעות הצהרת דוא"ל לכתובת הדוא"ל האחרונה שמסרת לנו או בעזרת פרסום הודעה בדבר השינויים באתר זה.

עודכן לאחרונה: אוגוסט 2008

עדכון 2008
המדיניות כעת קובעת כי המידע עשוי לשמש את המותגים שלנו כדי (1) שנוכל להציע לך את הפרסום וההצעות שלנו בהתאמה אישית טובה יותר. (2) לספר לך על כל המוצרים והשירותים שמציעה P&G. הצהרת הפרטיות המעודכנת מציינת גם שמותגי P&G יכולים להסתמך על ספק שירות כדי לשלוח לך תכתובות שמקדמות מוצר או שירות במשותף עם אחד משותפינו העסקיים. ערכנו גם מספר שינויים ארגוניים אשר אמורים להפוך את המדיניות לקלה יותר לקריאה ולהבנה.

עדכון 2005
לא הוכנסו שינויים מהותיים בהצהרת הפרטיות. עדכון זה נועד: להבהיר ולפשט את התוכן כדי לשפר את אופן הקריאה של ההודעה; להסיר התיחסות לשותפי פרסום ספציפיים; להוסיף מידע בדבר הדרך לניהול קובצי cookie, ולציין את הוספת הצהרת הפרטיות של ילדים לאתרים אמריקניים מסוימים.

עדכון 2002
לא הוכנסו שינויים מהותיים בהצהרת הפרטיות. עדכון זה נועד: להבהיר שחברה הרוכשת מותג של P&G רשאית להשיג מידע אודות צרכנים שנרשמו למותג זה; להוסיף דוגמאות של סוגי גורמי צד-שלישי שעמם P&G עשויה לחלוק מידע אם הצרכן ייתן את הסכמתו, לשנות את שם שותף הפרסום; ולספק כתובת פיזית למשרדי החברה שלנו.

חזרה למעלה

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

מידע ייחודי למדינה



BELGIQUE

Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE

Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
CANADA

Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

S. Valkonen
Privacy Officer
416-730-4003
Procter & Gamble Inc.
4711 Yonge Street
North York, Ontario
M2N 6K8

E:mail privacyfeedbk.im@pg.com

Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
FRANCE

Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com


Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
GREECE

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
ITALIA

Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에 "P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
MEXICO

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
NEDERLAND

Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com


Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
PORTUGAL

Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.html

Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט
SPAIN

Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona).Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

Back to top

חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט

Touching lives, improving life. P&G



Site Map
© 2010 Procter & Gamble. All claims valid only in the U.S.
עסקים מאושרי פרטיות על ידי BBB
חזרה כדי לדלג על תפריט הניווט