Μετάβαση στο περιεχόμενο δήλωσης απορρήτου Μετάβαση στον πίνακα περιεχομένων Μετάβαση στην πλοήγηση πληροφοριών ειδικά για τη χώρα Μετάβαση στην πλοήγηση υποσημειώσεων
P&G

Δήλωση Απορρήτου της P&G

Change Text SizeΑλλαγή μεγέθους κειμένου σε μικρό (12 στ.)Αλλαγή μεγέθους κειμένου σε μεσαίο (14 στ.)Αλλαγή μεγέθους κειμένου σε μεγάλο (16 στ)
Bob McDonald

Bob McDonald
Πρόεδρος του ΔΣ,
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την Procter & Gamble (P&G).

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έρχονται σε επαφή με τις μάρκες P&G τρία δισεκατομμύρια φορές την ημέρα. Η εταιρική παράδοσή μας βασίζεται στις αρχές της προσωπικής ακεραιότητας, του σεβασμού της ατομικότητας και του ορθού μακροπρόθεσμου σχεδιασμού.

Η εμπιστοσύνη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρικής αποστολής μας. Βασική δέσμευση της P&G είναι η διατήρηση της εμπιστοσύνης σας μέσω της προστασίας των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς.
Στην παρούσα Γενική Δήλωση Απορρήτου (Δήλωση Απορρήτου) περιγράφονται οι πληροφορίες τις οποίες η P&G (Η εταιρεία Procter & Gamble και οι θυγατρικές και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες) συλλέγει για εσάς καθώς και ο τρόπος χρήσης και προστασίας αυτών. Τέλος, περιγράφονται οι επιλογές σας όσον αφορά την εκ μέρους μας χρήση αυτών των πληροφοριών.·
Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες που Καλύπτονται από την Παρούσα Δήλωση
Προσωπικές πληροφορίες
Πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες
Οι επιλογές & η πρόσβασή σας στις πληροφορίες σας
Cookies, Web Beacons και άλλες Τεχνολογίες
Κοινή χρήση πληροφοριών
Περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες
Ασφάλεια των πληροφοριών
Μεταβίβαση πληροφοριών
Ηλεκτρονικό Απόρρητο Παιδιών
Επικοινωνία
Αλλαγές στην Παρούσα Δήλωση Απορρήτου


Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Privacy BBB Accredited Business

We self-certify
compliance with
:

Λογότυπο Safe Harbor Ε.Ε.
Οι πρακτικές απορρήτου μας συμμορφώνονται με:
  • Την οδηγία για την προστασία των δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πρόγραμμα «Ασφαλούς Λιμένα» του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ Αρχές ειδοποίησης, επιλογής, περαιτέρω προώθησης, ασφάλειας, ακεραιότητας δεδομένων, πρόσβασης και εφαρμογής.
  • Τις θεμιτές πρακτικές σχετικά με τις πληροφορίες που έχει καθιερώσει ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).
  • Το πλαίσιο απορρήτου του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC).
  • Την ισχύουσα εθνική, πολιτειακή και τοπική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων.
  • Ορισμένες εθνικές νομοθεσίες απαιτούν συγκεκριμένες πληροφορίες σε μια δήλωση απορρήτου. Κάντε κλικ για να διαβάσετε τις πληροφορίες για τις εν λόγω χώρες.
Βέλγιο Καναδάς Γαλλία Ελλάδα Κορέα Ιταλία Μεξικό
Κάτω Χώρες Πορτογαλία Ισπανία
Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Πληροφορίες που Καλύπτονται από την Παρούσα Δήλωση



Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου ισχύει για τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών, τις οποίες συλλέγει για εσάς η P&G.

Προσωπικές πληροφορίες είναι οι πληροφορίες ή συνδυασμός τμηματικών πληροφοριών βάσει των οποίων θα μπορούσε ευλόγως να προσδιοριστεί η ταυτότητά σας.

Ορισμένα προγράμματα P&G ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους με ιστοσελίδες που δεν ανήκουν στην P&G. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για τις πολιτικές απορρήτου των εν λόγω ιστοσελίδων. Σας συνιστούμε να εξετάζετε τις πολιτικές απορρήτου κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε.
Πληροφορίες που Καλύπτονται από την Παρούσα Δήλωση

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Προσωπικές πληροφορίες



Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς από ποικίλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που συλλέγουμε απευθείας από εσάς· επίσης, πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή προβάλλετε τις ηλεκτρονικές διαφημίσεις μας καθώς και πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς από άλλες πηγές (εφόσον το επιτρέπει η νομοθεσία).

Πληροφορίες που συλλέγονται απευθείας από εσάς:
Συλλέγουμε πληροφορίες απευθείας από εσάς όταν επιλέγετε να συμμετέχετε στις προσφορές και τα προγράμματά μας ή όταν μας παρέχετε απευθείας πληροφορίες με άλλο τρόπο. Ακολουθούν παραδείγματα πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε απευθείας από εσάς:
  • Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση.
  • Όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης.
  • Τηλεφωνικός αριθμός ή αριθμός κινητού τηλεφώνου.
  • Ηλικία.
  • Ημερομηνία γέννησης.
  • Άλλες πληροφορίες για εσάς και την οικογένειά σας όπως το γένος ή προτιμήσεις χρήσης προϊόντων και/ή συμπεριφορές.
  • Βιομετρικά στοιχεία που συλλέγονται στο πλαίσιο εθελοντικών ερευνών καταναλωτών (όπως αναγνώριση εκφράσεων προσώπου, καρδιακός παλμός και κατάσταση του δέρματος)
  • Δημογραφικές πληροφορίες.
  • Πληροφορίες πληρωμής (όπως πιστωτική κάρτα).
  • Προτιμήσεις μελλοντικής επικοινωνίας
  • Πληροφορίες επικοινωνίας φίλων με τους οποίους ενδέχεται να επιθυμείτε να έλθουμε σε επαφή. Όταν μας παρέχετε πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μηνύματα αναφοράς σε φίλο, χρησιμοποιούμε τις εν λόγω πληροφορίες μόνο για να στείλουμε το μήνυμα που ζητάτε.


Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή όταν προβάλλετε τις ηλεκτρονικές διαφημίσεις μας:
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή όταν προβάλετε τις ηλεκτρονικές διαφημίσεις μας. Ακολουθούν παραδείγματα πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε μέσω των παραπάνω τεχνολογιών:
  • Ο τύπος του προγράμματος πλοήγησης και το λειτουργικό σύστημά σας.
  • Ιστοσελίδες τις οποίες επισκέπτεστε.
  • Συνδέσμους στους οποίους κάνετε κλικ.
  • Διεύθυνση IP.
  • Την ιστοσελίδα την οποία επισκεφτήκατε πριν να επισκεφτείτε τη δική μας ιστοσελίδα.
  • Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της P&G που ανοίγετε και/ή προωθείτε
  • Προσφορές της P&G ή συνδέσμους με άλλε ιστοσελίδες με τους οποίους συνδέεστε μέσω των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Πληροφορίες που συλλέγονται από άλλες πηγές:
Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικά διαθέσιμων πηγών, όπως φορείς συλλογής δεδομένων και δημόσιες βάσεις δεδομένων. Ακολουθούν παραδείγματα πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε από άλλες πηγές.
  • Όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση.
  • Ηλικία.
  • Εισόδημα.
  • Οικογενειακή κατάσταση και αριθμός παιδιών.
  • Τα ενδιαφέροντά σας, όπως τα χόμπι και τα κατοικίδια ζώα σας.
  • Δεδομένα ερευνών αγοράς και καταναλωτών.
  • Αγοραστική συμπεριφορά.
  • Δημοσιευμένα δεδομένα ή δραστηριότητες, όπως blog, βίντεο, δημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο, περιεχόμενο που δημιουργείτε ως χρήστες και αγοραστική συμπεριφορά εντός καταστήματος.


Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς μπορούν να συνδυαστούν για να μας βοηθήσουν να προσαρμόσουμε τις επικοινωνίες μας στα μέτρα σας και να αναπτύξουμε προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίου κλάσης και ανώτερης ποιότητας.

Προσωπικές πληροφορίες

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες



Για την παροχή προσφορών, προϊόντων και υπηρεσιών. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε, να σας ενημερώνουμε για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται από την P&G και για να διαχειριζόμαστε τις ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες μας.

Ακολουθούν παραδείγματα χρήσης των πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε για εσάς:
  • Αποστολή δειγμάτων, δώρων, προϊόντων και πληροφοριών.
  • Ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Εγγραφή σας σε διαγωνισμούς, προγράμματα ή σε προσφορές που ζητάτε.
  • Προκειμένου να σας παρέχουμε άλλες υπηρεσίες που σας έχουμε προσφέρει.
  • Για τη δημιουργία και διαχείριση του λογαριασμού σας.
  • Επεξεργασία της πληρωμής για αγορές ή άλλες υπηρεσίες.
  • Προστασία ή εντοπισμός ενδεχόμενων δόλιων συναλλαγών.
  • Εφόσον το επιτρέπει η νομοθεσία, προκειμένου να σας παρέχουμε εξατομικευμένες, αυτόκλητες προσφορές και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της P&G μέσω κανονικού ταχυδρομείου.
  • Ανάπτυξη και παροχή διαφημίσεων ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.
  • Ανάλυση της χρήσης των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ιστοσελίδων μας.
  • Κατανόηση του τρόπου άφιξής σας στην ιστοσελίδα μας.
  • Προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας των διαφημίσεών μας.
  • Βελτίωση των Όρων και Προϋποθέσεών μας και διαφορετικός τρόπος διαχείρισης της επιχείρησής μας.


Πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Οι επιλογές & η πρόσβασή σας στις πληροφορίες σας


Επιλογές
Σας παρέχουμε επιλογές σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνούμε μαζί σας.

Ψηφιακές / ηλεκτρονικές επικοινωνίες (παραδείγματα: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κινητό τηλέφωνο).
Σας αποστέλλουμε διαφημιστικά μηνύματα στο κινητό σας ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μόνο εφόσον το ζητήσετε ρητώς. (Δυνατότητα συμμετοχής και διακοπής συμμετοχής).
Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα στο κινητό σας ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από μια συγκεκριμένη μάρκα ή ομάδα μαρκών της P&G ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε παρόμοιο μήνυμα που λαμβάνετε από την εν λόγω μάρκα ή όμιλο.

Ταχυδρομείο
Εφόσον το επιτρέπει η νομοθεσία, ενδέχεται να σας αποστείλουμε ταχυδρομικά αυτόκλητες πληροφορίες για προσφορές ή προϊόντα τα οποία πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικό ταχυδρομείο από μια συγκεκριμένη μάρκα ή ομάδα μαρκών της P&G. Το διαφημιστικό ταχυδρομείο ενδέχεται να περιέχει οδηγίες διακοπής λήψης του ταχυδρομείου και μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικό ταχυδρομείο από μια συγκεκριμένη μάρκα ή ομάδα μαρκών της P&G (όπως Every Day Solutions, Envie de Plus, Zin in Meer) ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες.

Μπορείτε επίσης να διακόψετε τη λήψη διαφημιστικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομικής επικοινωνίας από μια συγκεκριμένη μάρκα ή ομάδα μαρκών της P&G μέσω αυτής της Δήλωσης Απορρήτου. Κάντε κλικ εδώ για να επιλέξετε τη χώρα σας και να πληροφορηθείτε σχετικά με τη συμπλήρωση του αιτήματός σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν επιλέξετε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα από εμάς, θα σεβαστούμε το αίτημά σας. Εντούτοις, θα συνεχίσουμε να σας αποστέλλουμε επικοινωνίες που σχετίζονται με την υπηρεσία και μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσουμε τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει για εσάς για λόγους αρχειοθέτησης, ανάλυσης ή άλλους λόγους, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

Πρόσβαση
Προσπαθούμε συνεχώς να διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ακριβείς. Μπορείτε να προβάλλετε, να διορθώσετε ή να επικαιροποιήσετε τις προσωπικές πληροφορίες επικοινωνίας που παρέχετε στην P&G. Ορισμένα προγράμματα της P&G παρέχουν ηλεκτρονική πρόσβαση για την προβολή ή επικαιροποίηση των προσωπικών πληροφοριών. Ελέγξτε το σημείο όπου εγγραφήκατε για να πληροφορηθείτε εάν μπορείτε να προβάλετε ή να επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες σας εκεί.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η πρόσβαση και η επικαιροποίηση των πληροφοριών στο σημείο όπου εγγραφήκατε, κάντε κλικ εδώ για να επιλέξετε τη χώρα σας και να πληροφορηθείτε σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και επικαιροποίησης των προσωπικών πληροφοριών που παρείχατε στην P&G. Η P&G δεν χρεώνει για αυτή την υπηρεσία και ανταποκρίνεται σε εύλογα αιτήματα εντός λογικού χρονικού διαστήματος.
Οι επιλογές & η πρόσβασή σας στις πληροφορίες σας

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Cookies, Web Beacons και άλλες Τεχνολογίες



Cookies. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα και το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί από την ιστοσελίδα που το δημιούργησε. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να παρακολουθήσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι ιστοσελίδες μας και για να βοηθηθούμε στην εξατομίκευση της ηλεκτρονικής εμπειρίας σας. Για παράδειγμα, όταν εγγράφεστε στις ιστοσελίδες μας, ενδέχεται να αποθηκεύσουμε ένα μοναδικό κωδικό σε ένα cookie στον υπολογιστή σας. Την επόμενη φορά που θα επιστρέψετε στην ιστοσελίδα από το συγκεκριμένο υπολογιστή, οι διακομιστές μας χρησιμοποιούν το cookie για να σας αναγνωρίσουν. Μπορούμε, τότε, να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που έχετε παράσχει κατά την εγγραφή σας σε συνδυασμό με τις δραστηριότητές σας στις ιστοσελίδες μας προκειμένου να σας παρέχουμε διαφημίσεις και προσφορές που σας ενδιαφέρουν.

Έχετε τη δυνατότητα να αποδεχτείτε ή απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα πλοήγησης αποδέχονται αυτόματα τα cookies. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απόρριψης των cookies στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στους ακόλουθους συνδέσμους:

Web Beacons. Τα Web beacons είναι μικρά τμήματα κώδικα ενσωματωμένου σε ιστοσελίδες ή σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα web beacons για την τοποθέτηση ή την επικοινωνία μέσω cookies, για την καταμέτρηση των χρηστών που έχουν επισκεφτεί μια ιστοσελίδα και για την κατανόηση των τύπων χρήσης. Ενδέχεται, επίσης, να συμπεριλάβουμε web beacons σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να πληροφορηθούμε εάν τα μηνύματα έχουν ανοιχθεί, έχουν χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω ενέργειες ή εάν έχουν προωθηθεί.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα των Web beacons να λαμβάνουν πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο απορρίπτοντας τα cookies όπως περιγράφεται παραπάνω.

Άλλες τεχνολογίες. Παραδείγματα άλλων τεχνολογιών τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες:
  • Μεταβλητές περιόδων λειτουργίας. Πληροφορίες που μεταβιβάζονται από ένα URL ιστοσελίδας σε άλλο καθώς πλοηγήστε.
  • Πρόσθετα προγράμματος πλοήγησης. Πρόσθετα στοιχεία χρήσης του Διαδικτύου τα οποία μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε προκειμένου να ενεργοποιήσετε ορισμένες διαδικτυακές λειτουργίες στις ιστοσελίδες μας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην εγκαταστήσετε αυτά τα στοιχεία.


Διαφήμιση τρίτων. Ενδέχεται να επιτρέψουμε σε τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών εταίρων και των διαφημιστικών δικτύων, να εμφανίζουν διαφημίσεις στις ιστοσελίδες μας. Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες μπορεί να τοποθετήσουν ένα cookie στον υπολογιστή σας προκειμένου να τον αναγνωρίζουν κάθε φορά που σας στέλνουν μια διαφήμιση ηλεκτρονικά. Κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να μαθαίνουν την τοποθεσία όπου εσείς, ή άλλοι που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας, είδατε τη διαφήμισή τους και να σας στέλνουν διαφημίσεις οι οποίες θεωρούν ότι σας ενδιαφέρουν. Δεν ελέγχουμε τον τρόπο χρήσης των cookies από αυτές τις εταιρείες. Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες είναι μέλη της Πρωτοβουλίας Δικτυακής Διαφήμισης (NAI), η οποία παρέχει μια μοναδική τοποθεσία όπου μπορείτε να επιλέξετε τη διακοπή λήψης των cookies τους. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας Δικτυακής Διαφήμισης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Πώς χρησιμοποιούμε τα Cookies, τα Web Beacons και τις άλλες τεχνολογίες. Χρησιμοποιούμε αυτές τις τεχνολογίες για να σας παρέχουμε μια πιο πλούσια και περισσότερο εξατομικευμένη καταναλωτική εμπειρία. Δεν αποθηκεύουμε οποιαδήποτε από τις προσωπικές πληροφορίες σας σε cookies, web beacons ή άλλες τεχνολογίες στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα “Πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες”.
Cookies, Web Beacons και άλλες Τεχνολογίες

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Κοινή χρήση πληροφοριών



Η επιτυχία της επιχείρησής μας εξαρτάται από την εμπιστοσύνη σας και δεν αποστέλλουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας σε εταιρείες μάρκετινγκ εκτός της P&G. Κάνουμε κοινή χρήση των προσωπικών πληροφοριών σας μόνο όπως περιγράφεται παρακάτω και εντός της P&G.

Γενικά, δεν κάνουμε κοινή χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών με εταιρείες μάρκετινγκ εκτός της P&G, εκτός αν σας έχουμε ρωτήσει σαφώς και έχουμε λάβει τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Παροχή υπηρεσιών τρίτων. Βασιζόμαστε στην παροχή υπηρεσιών τρίτων με σκοπό τη διεκπεραίωση μιας ποικιλίας υπηρεσιών για λογαριασμό μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε κοινή χρήση των προσωπικών πληροφοριών σας με αυτούς. Πρέπει να τονίσουμε ότι παρέχουμε στους παροχείς υπηρεσιών μας μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που χρειάζονται για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τις εν λόγω πληροφορίες και να μην τις χρησιμοποιούν για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

Για παράδειγμα, μπορεί να βασιζόμαστε σε ένα παροχέα υπηρεσιών για να:
  • Ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.
  • Φιλοξενεί τις ιστοσελίδες μας και να παραδίδει τα μηνύματά μας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητού τηλεφώνου.
  • Ταχυδρομεί δείγματα προϊόντων, να επικοινωνεί με τους νικητές διαγωνισμών, να διαχειρίζεται τις πληρωμές ή να προβαίνει σε άλλες ενέργειες για λογαριασμό μας.
  • Αναλύει δεδομένα, ορισμένες φορές σε συνδυασμό με άλλες πηγές, να σας αποστέλλει περισσότερο στοχευμένα στοιχεία επικοινωνίας.
  • Διενεργεί έρευνα και να αναλύει δεδομένα με σκοπό τη βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ιστοσελίδων μας.


Επιπλέον, εφόσον το επιτρέπει η νομοθεσία, ενδέχεται να βασιστούμε σε ένα παροχέα υπηρεσιών για να:
  • Συνδυάζει τις προσωπικές πληροφορίες που η P&G έχει συλλέξει για εσάς με τις προσωπικές πληροφορίες που ο επιχειρηματικός εταίρος μας έχει συλλέξει για εσάς ώστε να μπορούμε να σας αποστέλλουμε κοινά, εξατομικευμένα διαφημιστικά στοιχεία επικοινωνίας. Σε παρόμοιες περιπτώσεις, ο επιχειρηματικός εταίρος μας δεν θα έχει άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς της οποίας κάνουμε κοινή χρήση με τον παροχέα υπηρεσιών, ενώ μόνο ο παροχέας υπηρεσιών θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις συνδυασμένες πληροφορίες για να σας αποστέλλει κοινά στοιχεία επικοινωνίας τα οποία ελπίζουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν. Εάν προτιμάτε να μη λαμβάνετε αυτά τα κοινά στοιχεία επικοινωνίας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε να διακόψετε τη λήψη τους ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται σε αυτά ή μέσω της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου όπως περιγράφεται παραπάνω
  • Παρέχει άλλες υπηρεσίες τις οποίες ζητούμε.


Παρέχουμε σε αυτές τις εταιρείες τις προσωπικές πληροφορίες που χρειάζονται ώστε να παρέχουν τις εν λόγω υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Απαιτούμε από αυτές τις εταιρείες να προστατεύουν τις εν λόγω προσωπικές πληροφορίες και να μην τις χρησιμοποιούν για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

Άλλες καταστάσεις. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  • Αν ένα προϊόν P&G πωληθεί σε άλλη εταιρία.
  • Εφόσον το επιτρέπει η νομοθεσία, για να προστατεύσουμε και να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα και την ιδιοκτησία της P&G (συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των Όρων και Προϋποθέσεων).
  • Και όταν απαιτείται από το νόμο και/ή από τις δημόσιες αρχές.


Συγκεντρωτικές και μη προσωπικές πληροφορίες. Ενδέχεται να κάνουμε κοινή χρήση συγκεντρωτικών πληροφοριών οι οποίες δεν παρέχουν τη δυνατότητα ταυτοποίησής σας για λόγους γενικής επιχειρηματικής ανάλυσης. Για παράδειγμα, ενδέχεται να αποκαλύψουμε τον αριθμό των επισκεπτών στις ιστοσελίδες ή τις υπηρεσίες της P&G.

Κοινή χρήση πληροφοριών

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες



Ορισμένες ιστοσελίδες P&G παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να υποβάλλουν το δικό τους περιεχόμενο για διαγωνισμούς, blog, βίντεο και άλλες λειτουργίες. Πρέπει να θυμάστε ότι οποιαδήποτε πληροφορία αποκαλύπτετε καθίσταται δημόσια πληροφορία και πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να αποκαλύψετε προσωπικές, οικονομικές ή άλλου είδους πληροφορίες στο πλαίσιο μιας υποβολής περιεχομένου. Η P&G δεν μπορεί να αποτρέψει τη χρήση παρόμοιων πληροφοριών κατά τρόπο που ενδέχεται να παραβιάζει την παρούσα Δήλωση Απορρήτου, τη νομοθεσία ή το προσωπικό σας απόρρητο ή την ασφάλεια και δεν φέρει ευθύνη για τις συνέπειες παρόμοιων δημοσιεύσεων.
Περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Ασφάλεια των πληροφοριών



Αποτελεί βασική μας δέσμευση η διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών πληροφοριών. Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές, διοικητικές και φυσικές διαδικασίες προκειμένου να προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες από απώλεια, αθέμιτη χρήση ή αλλοίωση.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες αποκλειστικά σε όσους τις χρειάζονται για επιχειρηματικούς λόγους. Διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες μόνο για εύλογα απαιτούμενο χρονικό διάστημα.

Όταν παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτες εταιρείες παροχής υπηρεσιών που εργάζονται για λογαριασμό μας, απαιτούμε από αυτές τις εταιρείες να προστατεύουν τις πληροφορίες και να μην τις χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Όταν συλλέγουμε ή μεταβιβάζουμε ευαίσθητες πληροφορίες όπως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας, χρησιμοποιούμε τις σχετικές πρότυπες μεθόδους για την προστασία αυτών.

Ασφάλεια των πληροφοριών

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Μεταβίβαση πληροφοριών



Οι προσωπικές σας πληροφορίες μπορούν να μεταβιβαστούν, να φυλαχτούν και να τύχουν επεξεργασίας σε χώρα διαφορετική από αυτήν στην οποία παρασχέθηκαν. Σε αυτές τις χώρες μπορεί να περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ. Σε αυτή την περίπτωση, μεταβιβάζουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες ανεξάρτητα από την χώρα στην οποία αυτές φυλάσσονται ή μεταβιβάζονται. Για αυτόν τον σκοπό, διαθέτουμε τις κατάλληλες διαδικασίες και ελέγχους.

Συμμορφωνόμαστε με την οδηγία για την προστασία των δεδομένων της ΕΕ και τις εθνικές νομοθεσίες για την προστασία των δεδομένων, καθώς και με το πρόγραμμα «Ασφαλούς Λιμένα» του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ.

Μεταβίβαση πληροφοριών

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Ηλεκτρονικό Απόρρητο Παιδιών



Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να παρέχουμε πρόσθετη ηλεκτρονική προστασία για τα παιδιά. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να διαθέτουν χρόνο για ηλεκτρονική πλοήγηση με τα παιδιά τους προκειμένου να συμμετέχουν και να παρακολουθούν την ηλεκτρονική δραστηριότητά τους.

Δεν σκοπεύουμε να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 13 ετών ηλεκτρονικά, εκτός ορισμένων περιπτώσεων ιστοσελίδων που απευθύνονται ειδικά στα παιδιά.

Όταν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από παιδιά, το πράττουμε σε συμμόρφωση με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων των παιδιών.

Οι ιστοσελίδες στις ΗΠΑ που συλλέγουν πληροφορίες από παιδιά κάτω των 13 ετών καλύπτονται από δήλωση απορρήτου που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του νόμου περί προστασίας του ηλεκτρονικού απορρήτου των παιδιών των ΗΠΑ. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την εν λόγω Δήλωση Απορρήτου.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε αντίγραφο των πληροφοριών που έχει παράσχει το παιδί σας στην P&G, για να επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην επικοινωνούμε με το παιδί σας

Ηλεκτρονικό Απόρρητο Παιδιών

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Επικοινωνία



Εάν έχετε απορίες ή ανησυχείτε σχετικά με το απόρρητό σας, επικοινωνήστε απευθείας με την P&G. Κάντε κλικ εδώ για να επιλέξετε τη χώρα σας και να συνδεθείτε με τη σωστή διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μητρική σας γλώσσα όταν μας στέλνετε τις απορίες ή τις παρατηρήσεις σας.

Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

Αποτελεί δέσμευσή μας η συνεργασία μαζί σας για την επίτευξη της δίκαιης επίλυσης κάθε παραπόνου ή ζητήματος σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Η εταιρία συνεργάζεται με εθνικές αρχές προστασίας δεδομένων εάν οι τελευταίες πιστεύουν ότι έχει προκύψει πρόβλημα προστασίας δεδομένων.

Συμμετέχουμε στο Συμβούλιο των ΗΠΑ του Διαπιστευμένου Προγράμματος Επιχειρήσεων του Better Business Bureau (BBB). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρόν πρόγραμμα και τη διαδικασία επίλυσης διαφορών του μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bbb.org

Καταγγελίες περί Απορρήτου από Πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Σε συμμόρφωση με τις Αρχές ασφαλούς λιμένα, η P&G δεσμεύεται να επιλύσει τις καταγγελίες σας σχετικά με το απόρρητό σας και τη συλλογή ή χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς.  Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ερωτήματα ή καταγγελίες σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με την P&G

Η P&G δεσμεύεται επιπλέον να αναφέρει τα ανεπίλυτα παράπονα απορρήτου σύμφωνα με τις Αρχές ασφαλούς λιμένα σε έναν ανεξάρτητο μηχανισμό επίλυσης διαφορών, δηλ. στο πρόγραμμα BBB EU Safe Harbor, με διαχείριση από το Council of Better Business Bureaus. Αν δεν λάβετε έγκαιρη βεβαίωση λήψης της καταγγελίας σας ή αν η καταγγελία σας δεν αντιμετωπιστεί ικανοποιητικά από P&G, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οργανισμό:

Council of Better Business Bureaus, Inc.
BBB EU Safe Harbor  
4200 Wilson Boulevard, Suite 800
Arlington, VA 22203
Τηλέφωνο:  703-276-0100
Web:  www.us.bbb.org
Email:  eusafeharbor@council.bbb.org

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παροχή υποστήριξης για την προστασία του υπολογιστή σας, των προσωπικών σας πληροφοριών και της οικογένειάς σας ηλεκτρονικά, επισκεφτείτε τις Συμβουλές Προσωπικού Απορρήτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml
Επικοινωνία

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Αλλαγές στην Παρούσα Δήλωση Απορρήτου



Θα δημοσιεύουμε τις αλλαγές στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου και θα επικαιροποιούμε την ημερομηνία έναρξης ισχύος όταν επικαιροποιείται η παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Σε περίπτωση σημαντικών τροποποιήσεων στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου, θα σας το γνωστοποιούμε αποστέλλοντάς σας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πιο πρόσφατη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε παράσχει ή αποστέλλοντας ταχυδρομική γνωστοποίηση των αλλαγών σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Τελευταία ενημέρωση: Αύγουστος 2008

Ενημέρωση 2008
Η πολιτική δηλώνει επί του παρόντος ότι οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις επωνυμίες μας με σκοπό (1) την καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων και των προσφορών μας προς εσάς και (2) την ενημέρωσή σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται από την P&G. Στην επικαιροποιημένη δήλωση απορρήτου δηλώνεται επίσης ότι οι επωνυμίες P&G ενδέχεται να βασίζονται σε ένα παροχέα υπηρεσιών για την αποστολή σε εσάς στοιχείων επικοινωνίας που προωθούν από κοινού ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με έναν από τους επιχειρηματικούς εταίρους μας. Έχουμε επίσης πραγματοποιήσει μια σειρά οργανωτικών αλλαγών οι οποίες σκοπεύουν στην ευχερέστερη ανάγνωση και κατανόηση της πολιτικής μας.

Ενημέρωση 2005
Δεν πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές αλλαγές στη Δήλωση Απορρήτου. Η εν λόγω ενημέρωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την: διασαφήνιση και απλοποίηση του περιεχομένου ώστε να βελτιωθεί η αναγνωσιμότητα· αφαίρεση των αναφορών σε συγκεκριμένους διαφημιστικούς εταίρους· την προσθήκη πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των cookies και την αναφορά της προσθήκης μιας δήλωσης απορρήτου των παιδιών για ορισμένες ιστοσελίδες των ΗΠΑ.

Ενημέρωση 2002
Δεν πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές αλλαγές στη Δήλωση Απορρήτου. Η εν λόγω ενημέρωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την: διασαφήνιση του ότι μια εταιρεία η οποία αγοράζει ένα προϊόν της P&G μπορεί να αποκτήσει πληροφορίες σχετικά με τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν εγγραφεί για το συγκεκριμένο προϊόν· προσθήκη παραδειγμάτων των τύπων των τρίτων μερών με τα οποία η P&G ενδέχεται να κάνει κοινή χρήση πληροφοριών, εάν λάβουμε τη συγκατάθεση των καταναλωτών, την αλλαγή του ονόματος του διαφημιστικού εταίρου και τη διασαφήνιση του απορρήτου των παιδιών προκειμένου αυτή να συμμορφώνεται με την τοπική νομοθεσία, καθώς και την παροχή μιας φυσικής διεύθυνσης για τα γραφεία της έδρας μας.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Πληροφορίες ανά χώρα



BELGIQUE

Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE

Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
CANADA

Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

S. Valkonen
Privacy Officer
416-730-4003
Procter & Gamble Inc.
4711 Yonge Street
North York, Ontario
M2N 6K8

E:mail privacyfeedbk.im@pg.com

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
FRANCE

Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
GREECE

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
ITALIA

Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에 "P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
MEXICO

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
NEDERLAND

Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com


Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
PORTUGAL

Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.html

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης
SPAIN

Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona).Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης

Touching lives, improving life. P&G



Site Map
© 2010 Procter & Gamble. All claims valid only in the U.S.
Privacy BBB Accredited Business
Επιστροφή στη μετάβαση στο μενού πλοήγησης