Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)

Forbrugerprivatlivspolitik
5/25/2018

Vi arbejder hårdt for at opbygge og opretholde din tillid til os. Derfor behandler vi dine oplysninger med omhu, fornuft og på måder, så vi kan leve op til den tillid. I denne politik beskriver vi, hvordan vi gør det, herunder hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger og beskytter dem, og hvordan du kan beslutte, hvad vi gør med dem. Vores mål er at give dig en forståelse af, hvordan vi bruger dine oplysninger til at forbedre vores indhold, produkter, reklamer og tjenesteydelser.


Her får du en kort beskrivelse af, hvordan vi beskytter privatlivets fred

hvad indsamler vi?

  • Oplysninger, du giver os
  • Oplysninger, vi indsamler, når du kontakter os, besøger vores hjemmesider, bruger vores mobilapps eller tjenesteydelser, bruger vores produkter eller enheder eller ser vores annoncer
  • Oplysninger, vi modtager fra andre virksomheder, som du har givet dit samtykke til må dele eller sælge dem, eller som har sørget for, at andre virksomheder, som de har modtaget dine oplysninger fra, har lov til at dele dem og dermed også med os og/eller andre virksomheder
  • Oplysninger, vi får fra andre virksomheder, når du besøger deres hjemmesider

Vi kan kombinere alle disse oplysninger og lave bedre produkter, tjenesteydelser og forbrugeroplevelser.           

hvordan vi bruger dine oplysninger

  •  Når vi afsender de produkter og tjenesteydelser, du beder om
  • Når vi fortæller dig om vores og vores markedsføringspartneres produkter og tjenesteydelser
  • Dine oplysninger hjælper os med at drive vores hjemmesider og levere vores tjenesteydelser

hvordan og hvornår deler vi dine oplysninger?

  • Når vi har dit samtykke, deler vi dine oplysninger med vores særligt udvalgte partnere, så de kan sende dig tilbud, kampagner eller annoncer om deres produkter og tjenesteydelser, som vi mener, du kan være interesseret i
  •  Med andre virksomheder, som vi hyrer ind til at hjælpe os med at drive vores forretning
  •  I forbindelse med salg af et P&G-mærke eller -virksomhed til en anden virksomhed
  •  Når det bidrager til at beskytte vores rettigheder eller ejendom, fx bedrageribeskyttelse eller informationssikkerhed
  •  Når det er påkrævet ved lov eller af offentlige myndigheder

dine valgmuligheder 

Du kan fortælle os, hvordan vi må bruge dine oplysninger ved at klikke på linkene nedenfor:

Hvis du bor i EU, har du nogle grundlæggende personoplysningsrettigheder, herunder har du ret til at få adgang til de personoplysninger, vi opbevarer om dig, til at rette eller opdatere oplysningerne, til at bede os om at slette oplysningerne eller til at modtage en kopi af oplysningerne.  Disse rettigheder gælder ikke i alle situationer.  Klik på linkene herunder for at:  

Hvordan indsamler vi dine oplysninger?

Vi indsamler oplysninger om dig på mange måder og fra mange steder.  Nogle af de oplysninger, vi indsamler, kan indeholde personoplysninger, der kan bruges til at identificere dig, fx dit navn, e-mailadresse, telefonnummer eller postadresse.  I nogle lande, fx i EU-landene, betragtes oplysninger som IP-adresse eller cookies og id-numre på mobile enheder også som personoplysninger. 

Bemærk : Vi kan kombinere alle de oplysninger, vi indsamler om dig, så vi kan tilbyde dig bedre produkter, tjenesteydelser og brugeroplevelser. 

du giver os dem. Du giver os dine oplysninger, når du opretter en konto på vores hjemmesider eller i vores mobil-apps, eller når du ringer til os eller sender os en e-mail.  Vi kan bede dig oplyse dit navn, e-mail- eller privatadresse, fødselsdag, betalingsoplysninger, alder, køn, antal personer i din husstand, og den måde, du ønsker, at vi skal sende dig oplysninger om vores produkter og tjenesteydelser på, fx til din bopæl, e-mailadresse eller på sms. 

fra hjemmesider og e-mails. Vi anvender teknologier, der indsamler oplysninger automatisk, når du besøger vores hjemmesider, ser vores annoncer eller bruger vores produkter eller tjenesteydelser.  Vi bruger for eksempel cookies (en lille fil, der er gemt i din browser) til at fortælle os om, hvilken browser og styresystem du bruger, din IP-adresse, hjemmesider du besøger, links du klikker på, eller om du har eller ikke har åbnet en e-mail fra os.  

fra mobil-apps og online enheder.  For at give dig den bedst mulige brugeroplevelse bruger vi teknologier, der indsamler oplysninger fra din telefon, når du bruger vores mobil-apps eller fra “smarte” enheder i dit hjem.  Det giver du os tilladelse til, når du henter appen eller installerer online enheder i dit hjem.  Disse oplysninger kan omfatte din mobiltelefon eller anden enhed, der udsender id-oplysninger, oplysninger om din telefons styresystem, hvordan du bruger app’en eller enheden og din fysiske placering.  Der vises en popup-besked på din telefon eller enhed, der giver dig mulighed for at acceptere eller afvise, at vi kan se din præcise geografiske placering (præcis hvor du står, eller hvor du har adgang til internettet fra).  

fra andre steder. Vi kan få oplysninger, som andre virksomheder deler med os eller sælger til os.  Du kan for eksempel have givet dit samtykke til, at en anden virksomhed deler dine personoplysninger med os, da du tilmeldte dig telekommunikationsydelser eller blev medlem af et kundeloyalitetsprogram.   Vi indsamler måske også oplysninger fra steder, som du ved, alle har adgang til, fx internetopslag, blogindlæg, videoer eller sociale medier.  Vi modtager også oplysninger fra andre virksomheder, som indsamler eller opsamler oplysninger om dig via forskellige offentligt tilgængelige databaser eller via samtykke, som du har givet til deres brug og efterfølgende også vores brug af dine oplysninger. Det kan være oplysninger om indkomstniveau, alder, køn, antal personer i din husstand og produkter, du har købt på internettet eller fra butikker i dit nærområde.        


Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi bruger dine oplysninger til bedre at opfylde vores mål om hver dag at forandre og forbedre livet for mennesker som dig over hele verden.  Vi bruger oplysningerne til at besvare dine spørgsmål eller anmodninger om oplysninger, sende dig produkter eller prøver, du har anmodet om, administrere dine P&G hjemmeside- eller app-præferencer, give dig adgang til at deltage i vores konkurrencer eller til at behandle din betaling af produkter, du køber hos os.  Vi bruger også dine ikke-følsomme oplysninger (fx indkøbsdata, prøveforespørgsler, osv.) i forbrugerundersøgelser eller -analyser (eller dine personoplysninger, hvis du har indvilliget i at deltage i undersøgelserne) for at få mere at vide om, hvad kunderne ønsker, så vi kan lave nye eller forbedre eksisterende produkter. 

Vi bruger også dine oplysninger til at sikre, at vi sender dig information, der er relevant og brugbar for netop dig.  Det kan for eksempel være, at vi sender dig oplysninger om Gillette®-produkter, hvis du har vist interesse for vores barberingsprodukter ved at besøge Gillette.com.  Når vi gør det, bruger vi dine oplysninger – et cookie- eller enheds-id – til at begrænse antallet af gange, du får vist den samme reklame fra Gillette.  Vi vil gerne fortælle dig om de af vores produkter, du kan lide og bruger, uden at du skal høre det samme igen og igen.      

Vi samler og analyserer også data på mange personer ad gangen, hvor vi ikke kan identificere enkeltpersoner, for bedre at kunne forstå, hvordan vores hjemmesider bliver brugt eller for at kunne analysere forbrugeradfærd, så vi kan lave produkter og tilbyde tjenesteydelser, der opfylder alle behov hos forbrugere med fællestræk.  For eksempel kan vi få meget at vide om forbrugere, der er nybagte forældre, ved at studere deres adfærd på vores hjemmesider med babyprodukter, og på den måde kan vi bedre opfylde nybagte forældes behov for produkter og tjenesteydelser.  Når vi på den måde bruger ikke-følsomme oplysninger, er vi med til at beskytte dit privatliv.  Af netop den grund vil vi altid forsøge at bruge ikke-følsomme oplysninger, når det er muligt. 

For at beskytte dit privatliv yderligere bruger vi også den mindst mulige mængde oplysninger, der nødvendig for at løse en given opgave, vi har indført foranstaltninger, der forhindrer, at vi blander oplysninger på måder, der ville gøre cookie- og enheds-id’er i stand til at identificere dig (fx ved navn), og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige for vores forretningsformål.      


Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Vi beskytter dine personlige oplysninger mod tab, misbrug eller ændringer.  Det gør vi for eksempel gennem forskellige tekniske foranstaltninger som firewalls, systemer til registrering og forebyggelse af uautoriseret indtrængen, unikke og komplekse adgangskoder og kryptering.  Vi har også indført organisatoriske og fysiske foranstaltninger som undervisning af vores medarbejdere i datahåndteringsregler, identifikation af datahændelser og -risici, begrænsning af vores medarbejderes adgang til dine personoplysninger og fysisk sikring samt passende og sikker opbevaring af dokumenter, der ikke anvendes  


Hvad deler vi

med andre virksomheder? Forudsat at vi har dit samtykke hertil, kan vi dele dine oplysninger med udvalgte partnere, så de kan sende dig tilbud, kampagner eller annoncer om produkter og tjenesteydelser, som vi mener, du kan være interesseret i.  For eksempel kan personer, som modtager P&G-e-mails fra vores blemærker, fx Pampers®, også give deres samtykke til at modtage information om modermælkserstatning fra andre virksomheder.  Vi sælger ikke dine personoplysninger til sælgere uden tilknytning til P&G. Vi deler muligvis oplysninger, som ikke identificerer dig personligt, med andre virksomheder med andre formål.       

med tjenesteudbydere? Vi får måske brug for at dele dine oplysninger med virksomheder, som hjælper os med at drive vores forretning, herunder som hoster vores hjemmesider, leverer vores e-mails til dig, analyserer de oplysninger, vi indsamler, og sender dig de produkter og tjenester, du har bedt os om.  Vi deler kun de personoplysninger, der er nødvendige for, at disse virksomheder kan udføre de opgaver, vi beder dem om.  De er forpligtet til at beskytte dine oplysninger på samme måde, som vi gør, og de må ikke dele dem eller anvende dem til andre formål. 

i andre situationer?  Hvis et af vores mærker eller en af vores virksomheder, som du har givet dine personoplysninger til, bliver solgt til en anden virksomhed, så vil dine oplysninger også blive delt med den virksomhed.  Det vil sige, at din konto og personoplysningerne på den ikke bliver slettet, medmindre du meddeler mærket eller den nye virksomhed, at de skal slettes.  Vi kan også dele dine oplysninger med virksomheder, der hjælper os med at beskytte vores rettigheder og ejendom, eller når det er påkrævet ved lov eller af offentlige myndigheder.


Dine rettigheder og valgmuligheder


markedsføring. Du kan bede os om at stoppe med at sende dig e-mails og sms’er ved at følge de afmeldingsinstruktioner, der er indeholdt i beskederne. Du kan også vælge ikke længere at modtage markedsføringsmateriale pr. e-mail, sms eller post ved at klikke her. Vi vil efterkomme dine ønsker, men det kan være nødvendigt at opbevare oplysninger i den forbindelse. Hvis du for eksempel beder os om at stoppe med at sende markedsføringsmateriale pr. e-mail, bliver vi nødt til at opbevare din e-mailadresse, så vores systemer husker, at du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale på den e-mailadresse.

konti. Afhængigt af hvilket land du har tilmeldt dig i, kan det være, at du har mulighed for at tilgå og rette eller slette dine oplysninger direkte fra din P&Q-konto. Hvis det ikke er tilfældet, kan du klikke her og lave en forespørgsel.

EU-borgere. Hvis du bor i EU, kan du få adgang til de personoplysninger, vi opbevarer om dig, anmode om at unøjagtige, forældede eller ikke længere nødvendige oplysninger rettes, slettes, eller at brugen af dem begrænses, og du kan bede os om at overføre dine oplysninger til dig i et format, der gør det muligt for dig at overføre dem til en anden serviceudbyder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger, tilbage. Og du kan modsætte dig vores håndtering af dine personoplysninger (det vil sige, at du kan bede os om at stoppe med at bruge dem), selvom vores håndtering sker på et retmæssigt grundlag (det vil sige, at vi har en grund til at bruge opysningerne). Hvis du vil vide mere om databeskyttelse og dine personoplysningsrettigheder generelt, kan du finde flere oplysninger på den Europæiske Tilsynsførende for Databaskyttelses hjemmeside https://edps.europa.eu/data-protection/. Hvis du ikke er tilfreds med vores svar på dine forespørgsler, kan du indgive en klage til databeskyttelsesmyndigheden i dit land. Hvad drejer din forespørgsel sig om? Vælg blandt følgende kategorier:

Generelle forespørgsler. Du skal anvende denne kategori, hvis du har en forespørgsel vedrørende personoplysninger brugt til markedsføring, som for eksempel kan omhandle oplysninger, som du har givet os, da du registrerede dig som bruger på en af vores hjemmesider eller i en af vores apps, please contact us here .

Mediereklamer. Du skal anvende denne kategori, hvis du har en forespørgsel vedrørende personoplysninger brugt til annoncering, som for eksempel kan omhandle oplysninger, vi opbevarer om dig på cookie- eller enheds-id-niveau, og som vi bruger til at vise dig relevante annoncer.please contact us here Der kan også være data, der er knyttet til dit cookie- eller enheds-id på vores efterspørgselsside (eller annoncevisning) og partnerplatforme for annonceverifikation. For disse data, se her og her.

Forbrugerundersøgelser. Hvis din forespørgsel drejer sig om personoplysninger, som vi har fået af dig i forbindelse med din deltagelse i en af vores undersøgelser, kan du finde de relevante kontaktoplysninger på samtykkeformularen eller henvende dig personligt eller telefonisk til dit analyseinstitut.

Tandlæger. Hvis du er tandlæge og har givet os dine oplysninger i forbindelse med en af vores erhvervsrettede kampagner, herunder på https://www.dentalcare.com, skal du kontakte os på det telefonnummer eller den e-mailadresse, der er angivet for dit land nedenfor.

Land

Callcenter

E-mail

Tyskland

0203 570 570

N/A

Østrig

00800 570 570 00

N/A

Schweiz

00800 570 570 00

N/A

Storbritannien

0870 242 1850

Klik her

Spanien

900 670 270

Klik her

Italien

+390650972534

N/A

Frankrig

+ 33 (0) 825 878 498

Klik her
Klik her
Klik her

belgien

N/A

Klik her

Holland

N/A

Klik her

Polen

0 801 25 88 25

N/A


Cookies

Cookies er små filer, der sendes til din computer, når du bevæger dig rundt på internettet.  De indeholder nyttige oplysninger om, hvordan du agerer på de hjemmesider, du besøger.  Cookies indsamler ikke oplysninger, der er gemt på din computer eller enhed eller i dine filer.  Cookies indeholder ingen oplysninger, der direkte kan identificere dig som person.  Cookies viser kun din computer og enhed som vilkårlige tal og bogstaver (fx cookie ID ABC12345) og aldrig som for eksempel John E. Jensen.     

Vi anvender cookies af flere årsager, fx:

  • til at kunne sende/vise dig relevante annoncer
  • til at få mere at vide om, hvordan du bruger P&G-indhold
  • til at forbedre din oplevelse, når du besøger vores hjemmesider
  • til at huske dine præferencer, fx sprog eller land, så du ikke behøver vælge det, hver gang du besøger hjemmesiden
  • til at identificere og løse fejl
  • til at analysere vores hjemmesiders drift

Vi bruger flere slags cookies:

  • sessionscookies. Hjemmesider har ingen hukommelse.  Sessionscookies husker dig (med et vilkårligt genereret id som fx: ABC12345), når du bevæger dig fra side til side, så du ikke hele tiden bliver bedt om at opgive de samme oplysninger, som du allerede har opgivet én gang.  Sessionscookies er for eksempel særdeles nyttige, når du handler på nettet – uden dem ville de varer, du har lagt i indkøbskurven være forsvundet, inden du nåede kassen!  Disse cookies slettes, så snart du forlader vores hjemmeside eller lukker din browser.
  • permanente cookies. Permanente cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske dine præferencer til næste gang, du besøger hjemmesiden.  Hvis du for eksempel vælger at indlæse hjemmesiden på fransk, første gang du besøger den, vil den automatisk blive vist på fransk, næste gang du besøger den.  Det gør hjemmesiden nemmere, mere effektiv og brugervenlig for dig, når du ikke skal vælge sprog hver gang.
  • markedsføringscookies. Disse cookies bruges til at opbygge viden om dine interesser ud fra fx de hjemmesider, du besøger og de produkter, du køber. De kan også hjælpe os med at udlede ting om dig, som fx din alder, civilstand, og hvor mange børn du har.  Sådanne oplysninger gør os i stand til at sende dig annoncer for produkter og tjenesteydelser, der passer til de ting, du kan lide eller har brug for.  Desuden giver det os mulighed for at begrænse det antal gange, du ser den samme annonce.
  • analysecookies. Disse cookies fortæller os, hvordan vores hjemmesider fungerer.  I mange tilfælde anvender vi cookies fra Google Analytics til at holde øje med vores hjemmesider.  Vores brug og deling af oplysninger om dine besøg på vores hjemmesider indsamlet via Google Analytics er fastsat i Google Analytics Brugerbetingelserog Googles privatlivspolitik.

Hvordan kan du styre cookies?  Du kan indstille din browser til at afvise alle cookies eller til at angive, når der sendes en cookie til din computer.  Det kan dog gøre, at vores hjemmesider eller vores tjenesteydelser ikke fungerer optimalt.  Du kan også indstille din browser til at slette cookies, hver gang du er færdig med at søge.   

andre teknologier. 

  • nærhedsbaserede beacons.  Beacons sender envejssignaler til mobilapps, du installerer på din telefon over meget korte afstande for at fortælle dig, for eksempel hvilke produkter der er til salg, mens du går gennem en butik.  Beacons snakker kun med din enhed, når du nærmer dig nok, og efter at du har givet samtykke i mobilapplikationen, der er forbundet med et bestemt beacon.   Til gengæld kan apps give os placeringsoplysninger for at hjælpe med at tilpasse reklamer og tilbud til dig.  For eksempel, når du er tæt på et beacon i hudplejeafsnittet i et supermarked, kan vi sende dig en 25 kr. rabatkupon.   
  • pixel.  Disse er små genstande indlejret i en webside, men er ikke synlige.  De er også kendt som "tags", "web bugs" eller "pixel gifs."  Vi bruger pixels til at levere cookies til din computer, overvåge vores hjemmesideaktivitet, gør det nemmere at logge på vores hjemmesider og til marketingaktivitet på internettet.  Vi anvender også pixel i vores salgsfremmende e-mails eller nyhedsbreve for at fastslå, om du åbner og reagerer på dem.
  • mobilenhedsidentifikatorer og SDK'er. Vi bruger softwarekode i vores mobile apps til at indsamle oplysninger, der svarer til det, cookies indsamler på internettet.  Dette vil være information som dine mobilidentifikatorer (iOS IDFA'er og Android-annoncerings-id'er) og den måde, du bruger vores apps.  På samme måde som cookies, identificerer enheden oplysninger, men aldrig dig som person, som vi indsamler automatisk, mens du bruger vores apps.  Vi kender kun en mobilenhed som tilfældigt tildelte tal og bogstaver (f.eks. annoncerings-ID EFG4567) og aldrig som for eksempel John E. Smith. 
  • præcis geolokation. Vi kan modtage oplysninger om din nøjagtige placering fra ting som GPS-koordinater (længdegrad og breddegrad), når du bruger vores mobil-apps.  Du får altid en pop op-meddelelse på din telefon eller enhed, der beder dig om at acceptere eller afvise, så vi kan vide præcis, hvor du er i verden.  Du bør forstå, at vi ikke altid vil bede om samtykke til generelt at vide, at du er i en by, et postnummer eller en provins.  For eksempel anser vi det ikke for at være præcis placering, hvis alt vi ved er, at du er et sted i Manila, Filippinerne.


Interessebaseret reklame

Når du besøger vores partnerhjemmesider, kan vi vise dig annoncer eller andet indhold, vi tror, du gerne vil se.  For eksempel kan du modtage reklamer for Tide® vaskemiddel, hvis vi bemærker, at du besøger hjemmesider, der sælger børnetøj eller skoleartikler. Og fra disse oplysninger kan vi konkludere, at du har børn og derfor kunne være interesseret i et kraftigt vaskeprodukt.  På denne måde har vi til hensigt at sende dig relevant information om vores produkter, som kan være til gavn for dig.         

vi lærer af grupper af forbrugere, der deler lignende interesser. Vi kan placere dig i en bestemt gruppe af forbrugere, der viser de samme interesser.  For eksempel kan vi sætte dig i gruppen af "barberbladsbrugere", hvis vi ser du ofte køber barberblade på internettet eller du kan være en "tilbudsjæger" hvis vi bemærker at du bruger online kuponer eller kigger efter rabatter eller tilbud.  Vi bemærker disse ting om dig, når du kigger på hjemmesider, links, når du du klikker på vores hjemmesider og andre hjemmesider, du besøger, mobilapplikationer, du bruger, eller vores brand-e-mails, du ser og links, du klikker på i e-mails.  Vi samler cookie og enheds-ID til at hjælpe os lære om generelle tendenser, vaner, eller egenskaber fra en gruppe af forbrugere, som alle handler online på samme måde og/eller offline.  Ved at gøre dette kan vi finde og tjene mange andre, som "ligner" dem, der allerede er i gruppen og dermed sende dem, hvad vi mener, vil være relevante og gavnlige produkttilbud og information.          

Vi forbinder andre oplysninger med dine cookie- og enheds-id'er. Dine cookie- og enheds-id'er kan suppleres med andre oplysninger, såsom oplysninger om de produkter, du køber offline eller oplysninger, som du giver direkte til os, når du opretter en konto på vores hjemmesider.  Vi gør det generelt på måder, der ikke direkte identificerer dig.  For eksempel kunne vi vide, at cookie ID ABC12345 tilhører barberkender-gruppen baseret på personens besøg på hjemmesiden, alder, køn og shopping, men vi ville ikke kende personens navn eller adresse eller andre oplysninger, der ville identificere ham eller hende som en person.  Skulle vi nogensinde gerne personligt identificere din cookie- eller enhedsinformation (web- og appvisningshistorie), spørger vi dig altid, inden vi gør det.           

vi kan kende dig på tværs af alle dine computere, tablets, telefoner og enheder. Vikan godt vide, at cookie ID ABC12345 er fra en computer, som kan være forbundet med den samme person eller husstand, der ejer mobiltelefonen med enhed ID EFG15647.  Dette betyder, at du kan søge efter bleer på din bærbare computer, klik på et Google-søgeresultat-link, som vi har sponsoreret, og så senere se en annonce for vores Pampers®-bleer på din mobiltelefon.  Vi kan antage eller udlede, at den samme person ejer computeren og telefonen, fordi de for eksempel logger på samme trådløse netværk hver dag på samme tid.   Forståelse for, hvilke enheder der synes at være brugt af en person eller husstand, hjælper os med at begrænse antallet af gange, hvor du ser den samme annonce på tværs af alle dine enheder.  Og det er vigtigt, fordi så bliver du ikke irriteret over at blive spammet med den samme annonce, og vi betaler ikke for sådanne gentagne annoncer, som vi ikke vil have, at du modtager.

hvordan du kan stoppe med at modtage interessebaserede annoncer. For at stoppe modtagelsen af P&G interessebaseret annoncering kan du klikke her eller klikke på ikonerne WebChoices eller AppChoices på en af vores hjemmesider eller i en af vores mobile applikationer.   Du kan også forhindre, at du får interessebaserede annoncer på hjemmesider ved at afslå cookies i din browser, afslå "adgang til data" anmodninger, som apps normalt præsenterer, når du installerer dem, eller ved at justere indstillingerne for annoncesporing på din enhed.

Du vil stadig se "kontekstuelle" annoncer, selvom du afventer interessebaserede annoncer.  Selvom vi holder op med at sende dig interessebaserede annoncer, får du stadig annoncer fra vores mærker på din computer eller mobilenheder.  Disse annoncer er imidlertid baseret på sammenhængen mellem de hjemmesider, du besøger, og kaldes kontekstuelle annoncer. I modsætning til interessebaserede annoncer, der er baseret på sider, du besøger på din mobil eller computer, er kontekstannoncer annoncer vist til dig baseret på sammenhængen mellem den specifikke hjemmeside, du besøger. For eksempel kan du komme til at se en annonce fra et af vores børnepasningsmærker, mens du kigger på børnepasningsprodukter online, fordi disse hjemmesider traditionelt har haft for det meste nye eller kommende forældre som besøgende.  Du skal også vide, at vi stadig kan indsamle oplysninger fra din computer eller enheder og bruge det til andre formål så som at evaluere, hvordan vores hjemmesider fungerer, til forbrugerforskning eller for at påvise svindel.      

sletning af cookies sletter også din framelding.  Når du fravælger internetbaseret reklame, sender vi en frameldings-cookie til din browser, der fortæller os, at du ikke længere ønsker at modtage interessebaserede reklamer fra os.  Din fravalgs-cookie slettes, hvis du beslutter dig for at slette alle cookies.  Det betyder, at du bliver nødt til at framelde igen, hvis du stadig ikke vil modtage interessebaserede annoncer.


Den Europæiske Unions databehandling, opbevaring og overførsel

Dette afsnit gælder kun for vores behandling af personoplysninger af indbyggere i EU. Det sigter mod at skabe øget gennemsigtighed i vores behandling, opbevaring og overførsel af personoplysninger i EU, der er i overensstemmelse med ordlyden og ånden i den generelle databeskyttelsesforordning.

enheder. Forskellige P&G-enheder kan være administrator af dine personlige oplysninger. En datastyring er den enhed, der leder behandlingsaktiviteten og har hovedansvaret for dataene. I nedenstående skema identificeres vores datakontrollanter for EU-landsdata. For eksempel, når du tilmelder dig e-mail på en af vores franske (.fr) hjemmesider, vil P&G-enheden, der er opført ved siden af dette lands navn, være controlleren for disse personoplysninger (f.eks. Procter & Gamble France SAS (LE 577).

Lande

Dataansvarlige

Østrig

Procter & Gamble Austria – Zweigniederlassung der Procter & Gamble GmbH

Bulgarien

Procter & Gamble og Bulgarien EOOD

Rumænien

Ved konkurrencer: Procter & Gamble Distribution SRL

For andre hjemmesider: Procter & Gamble Marketing Rumænien SR

Polen

Procter og Gamble DS Polsk sp z o.o.

Belgien

Procter & Gamble Distributionsvirksomhed (Europa) BVBA

Tjekkiet

Procter & Gamble Tjekkiet s.r.o.

Ungarn

Procter & Gamble og RSC Regionális

Slovakiet

Procter & Gamble, spol. s.r.o.

Kroatien

Procter & Gamble d.o.o. za trgovinu 

Frankrig

Procter & Gamble Frankrig SAS/Procter & Gamble Pharmaceuticals Frankrig SAS”

Tyskland

Procter & Gamble Service GmbH

Grækenland

P&G Hellas Ltd.

Irland

Procter & Gamble UK

Italien

Procter & Gamble Srl

Holland

Procter & Gamble Holland B.V.

Portugal

Procter & Gamble Portugal, Productos de Consumo higiene de Saude, S.A.

Spanien

Procter & Gamble Spanien, S.A.

Storbritannien

Procter & Gamble UK

EU-landene ikke angivet

Procter & Gamble internationale aktiviteter SA

behandling og opbevaring. Som regel bruger vi kun dine data, så længe det er nødvendigt for at afslutte det formål, hvortil det blev indsamlet eller som krævet i henhold til loven. Vi opbevarer muligvis dine data i længere tid end vores angivne opbevaringsperioder for at respektere dine anmodninger, herunder for at fortsætte med at holde dig frameldt markedsføringse-mails eller at overholde lovmæssige eller andre forpligtelser. Dette diagram fortæller dig, hvilken type data vi indsamler, de formål, som vi bruger det til, hvorfor sådanne anvendelser overholder loven (retsgrundlag), og hvor længe vi normalt holder det (opbevaringsperiode).

Datatype

Hvorfor vi indsamler disse data

Lovhjemmel

Opbevaringsperiode

Marketing

E-mail, navn, telefonnummer, dine tilhørsforhold,post, dine interesser, dit erhverv, dine vaner, hvad du har købt, de billeder eller videoer du uploader, oplysninger om dine børn og dit hjem, din familiesammensætning, antallet af personer i din husstand, din hårtype, din hudtype, din yndlingsduft, hvad enten du har et kæledyr eller ej osv.

For at sende dig materialer, der markedsfører vores produkter eller tjenester eller produkter eller tjenester fra vores partnere.

Dit samtykke til e-mail og SMS og, hvor vi opnår det, samtykke til post. Legitime interesser for alt andet.

Indtil du har anmodet om at slette personoplysningerne eller trækker dit samtykke tilbage. Hvis du ikke foretager en sådan anmodning, vil personoplysningerne blive slettet på følgende skema:

e-mail: Efter <50 måneders inaktivitet på alle kanaler. Vi definerer inaktivitet gennem flere interne kriterier.

SMS: Efter <50 måneders inaktivitet på alle kanaler. Vi definerer inaktivitet gennem flere interne kriterier.

post: Efter <50 måneders inaktivitet på alle kanaler. Vi definerer inaktivitet gennem flere interne kriterier.

Konkurrencer

E-mail, navn, telefonnummer, sommetider andre data.

At give deltagerne oplysninger om konkurrencen, herunder annoncering af vinderen af konkurrencen.

Dit samtykke.

I 24 måneder, medmindre lokal lov kræver, at vi beholder det længere.

Købte produkter

E-mail, navn, telefonnummer, betalingsoplysninger (bl.a. bankkonto IBAN eller Paypal-oplysninger), sommetider andre data.

For at behandle dine køb af vores produkter, refundering eller garantier og sende dig relevant kommunikation relateret til det pågældende køb.

Dit samtykke.

Så længe det er nødvendigt for at opfylde din ordre og følge op med kommunikation om din ordre, medmindre lokal lov kræver, at vi beholder det længere. Vi holder også generelt data i 24 måneder til refundering og 10 år for garantier.

Kontakt os

E-mail, navn, telefonnummer, sommetider andre data.

For at rette op på dine henvendelser og sørge for, at vi følger op på passende vis eller som krævet i henhold til lov eller P&G politik.

Vores legitime forretningsinteresse i at håndtere forbrugerforespørgsler samt dit samtykke til særlige kategoridata, der kan indsamles i nogle tilfælde af utilsigtede hændelser.

Fra 0 til 10 år afhængigt af undersøgelsens art, vores legitime interesser til behandling af data og vores juridiske forpligtelser.

Forskning

E-mail, navn, telefonnummer, adresse, identificerbare fotos eller videoer, sommetider andre data

For at teste vores produktideer og lære om dine præferencer og praksis, så vi kan forbedre vores produkter og forbrugernes liv.

Dit samtykke.

Vi opbevarer de indsamlede personoplysninger som led i materiel klinisk forskning, så længe vi har brug for det for det formål, det blev indsamlet for, og/eller så længe det måtte være nødvendigt at opbevare det efter lokal lovgivning eller regulering, som kan være op til 25 år. For ikke-klinisk forskning opbevarer vi dine personoplysninger i højst 5 år. Vi beholder dine underskrevne samtykkedokumenter

Mediemålretning

Reklame-cookies, enheds-id, demografiske oplysninger som køn og alder, adfærdsmæssige data som sidevisninger og nogle gange andre data.

For at lære om dine internetinteresser og tilpasse de annoncer, vi sender dig.

Vores legitime forretningsinteresser i at betjene dig med relevant reklame. Vi vil få dit samtykke til udbredelse af cookies på vores egne hjemmesider.

Vi opbevarer disse data i tretten måneder fra datoen, vi indsamler den eller indtil du fravælger dette, alt efter hvad der indtræffer først.

overførsler af dine data til andre lande. Dine personlige oplysninger kan overføres til, gemmes og behandles i et andet land end det, hvor det blev indsamlet, herunder USA. For eksempel kan vi gemme dine data på en server i USA, fordi det er her, hvor en bestemt database er hostet. og disse data kan blive ""overført"" igen, når en af vores marketingfolk får adgang til disse data fra Schweiz for at sende dig en produktprøve. Vi udfører sådanne overførsler, både mellem P&G-enheder og mellem P&G og vores serviceudbydere, ved hjælp af kontraktmæssige beskyttelser, som EU-regulerende myndigheder har forhåndsgodkendt for at sikre, at dine data er beskyttet (kendt som modelkontraktklausuler). Hvis du ønsker en kopi af en overførselsaftale, skal du kontakte os.


Indhold på hjemmeside og app

plugins.  Vores hjemmesider kan omfatte plugins fra andre virksomheder som sociale netværk.  Et eksempel på et plugin er Facebooks "Synes godt om" -knap.  Disse plugins kan indsamle oplysninger (fx url på siden du besøgte) og sende dem tilbage til det firma, der oprettede dem.  Dette kan forekomme selv, hvis du ikke klikker på et plugin'et. Disse plugins er underlagt privatlivspolitikken og vilkårene for det firma, der oprettede dem, selv om de vises på vores hjemmesider.  Disse plugin-moduler er ikke-essentielle cookies og vil kun fungere på vores EU-hjemmesider, hvis du accepterer cookies.

login.  Vores hjemmesider kan tillade dig at logge ind ved hjælp af din konto hos et andet firma, som f.eks. "Log på med Facebook."  Når du gør dette, har vi kun adgang til de oplysninger, som du har givet os tilladelse til at modtage fra dine kontoindstillinger i det andet selskabs konto, du bruger til at logge på med. 

brugerindhold. Nogle af vores hjemmesider og apps giver dig mulighed for at uploade dit eget indhold til konkurrencer, blogs, videoer og andre funktioner. Husk at alle oplysninger, du sender eller posterer, bliver offentlige oplysninger.  Vi har ikke kontrol over, hvordan andre kan bruge det indhold, du sender til vores hjemmesider og apps.  Vi er ikke ansvarlige for sådanne anvendelser på måder, der kan krænke denne privatlivspolitik, loven eller dit privatliv og sikkerhed.

links.  P&G-websteder kan indeholde links til andre websteder, som vi ikke kontrollerer. Disse hjemmesider vil være underlagt deres egne politikker om beskyttelse af personlige oplysninger og betingelser, ikke vores.


Beskyttelse af børns personlige oplysninger

lovgivning om beskyttelse af personoplysninger for børn på internettet. Vi følger al gældende databeskyttelseslovgivning, når vi indsamler personlige oplysninger online fra børn.  For eksempel samler vi ikke i EU personlige oplysninger fra børn under 16 år, medmindre vi får samtykke fra en forælder.  På samme måde får vi i USA bekræftet forældrenes samtykke, når vi indsamler personlige oplysninger fra børn under 13 år.     

varsel til mindreårige i Californien. Vi kan tilbyde interaktive tjenester, der tillader teenagere under 18 år at uploade deres eget indhold (f.eks. videoer, kommentarer, statusopdateringer eller billeder).  Dette indhold kan fjernes eller slettes når som helst ved at følge vejledningen på vores hjemmesider.  Hvis du har spørgsmål om, hvordan du gør dette, skal du kontakte os.  Vær opmærksom på, at sådanne posteringer måske er blevet kopieret, videresendt eller indsendt andre steder af andre, og vi er ikke ansvarlige for sådanne handlinger. I sådanne tilfælde skal du kontakte andre hjemmesideejere for at anmode om fjernelse af dit indhold.


Kontakt os

Kontakt os direkte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer, du måtte have om dine personlige oplysninger og vores databeskyttelsespraksis.