Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)







We self-certify
compliance with
:

P&G Global Tüketici Gizlilik Politikası

Procter & Gamble'ı ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.

Güven, kurumsal misyonumuzun temel taşıdır. Procter & Gamble, topladığımız ve kullandığımız kişisel bilgileri koruyarak güveninizi sürdürmeyi amaçlar.

İşbu Global Tüketici Gizlilik Politikası (Gizlilik Politikası); Procter & Gamble Şirketi ve bağlı şirketleri ve kuruluşlarının ("P&G") hakkınızda topladığı bilgileri, bu bilgileri nasıl kullandığımızı ve koruduğumuzu, bu bilgileri nasıl kullandığımıza dair yapabileceğiniz seçimleri ve bilgilerinizi nasıl düzeltebileceğinizi veya güncelleyebileceğinizi açıklamaktadır.


P&G gizlilik uygulamaları aşağıdakilerle uyumludur:

  • Avrupa Birliği Veri Koruma Yönergesi.
  • A.B.D.-AB Güvenli Liman Sistemi ve A.B.D. Ticaret Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği üye ülkelerinden ve İsviçre'den kişisel bilgi alımı, bilgilerin kullanımı ve saklanmasına ilişkin düzenlenen A.B.D.-İsviçre Güvenli Liman Sistemi.
  • Avrupa Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (OECD) tarafından belirlenen adil bilgi uygulamaları.
  • Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) Gizlilik Çerçevesi.
  • A.B.D. FTC Yasası'nın 5. maddesi dahil olmak üzere yürürlükteki ulusal ve yerel veri koruma yasaları.

Bazı ülke yasaları, bir gizlilik politikasında ülkeye özel bilgiler bulunmasını gerektirir. Lütfen bu ülkeler hakkında bilgi almak için okuyun.

Arjantin Belçika Kanada Fransa Almanya Yunanistan Kore İtalya Meksika Morocco Hollanda Portekiz İspanya


İçindekiler

İşbu Politika Kapsamındaki Bilgiler

İşbu Gizlilik Politikası, P&G tarafından alınan ve kullanılan kişisel bilgiler dahil olmak üzere tüketiciye ait bilgileri kapsar.


P&G web sitelerini ve mobil uygulamalarını kullanarak veya kişisel bilgilerinizi P&G'ye sağlayarak, işbu Politika kapsamında bilgilerinizin toplanmasını, kullanılmasını ve paylaşılmasını kabul edersiniz. Lütfen işbu Gizlilik Politikası'nı dikkatlice okuyun ve sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Kişisel bilgiler; bireysel olarak sizi tanımak için kullanılabilecek bilgiler veya bilgi parçalarının kombinasyonudur.

Başa dön


P&G Tarafından Alınan Bilgiler

Çeşitli kaynaklarla hakkınızda bilgi toplayabiliriz. Bu, sizden doğrudan aldığımız bilgileri; sitelerimizi ziyaret ettiğinizde, çevrimiçi içeriğimizi görüntülediğinizde veya mobil uygulamalarımızı veya hizmetlerimizi kullandığınızda aldığımız bilgileri ve diğer kaynakları kullanarak hakkınızda edindiğimiz bilgileri kapsar.

Sizden doğrudan aldığımız bilgiler
Teklif veya programlarımıza katılmayı seçtiğinizde, web sitelerimiz veya mobil uygulamalarımızda hesap oluşturduğunuzda, bizi aradığınızda veya bize e-posta gönderdiğinizde veya bize doğrudan bilgi sağladığınızda sizden doğrudan bilgi alırız. Aşağıda sizden doğrudan alabileceğimiz bilgi örnekleri yer almaktadır:


  • Ad.
  • E-posta adresi.
  • Posta adresi.
  • Kullanıcı adı ve parola.
  • Telefon ve/veya faks numarası.
  • Doğum tarihi.
  • Cinsiyet ve ürün kullanım tercihleri ve/veya davranışları gibi siz ve aileniz hakkındaki diğer hane halkı bilgileri.
  • Ürün kullanımı ve tıbbi geçmişle bağlantılı bilgiler gibi sağlık bilgileri.
  • Gönüllü tüketici araştırma çalışmaları (yüz ifadesi tanıma, kalp atış hızı ve deri durumu gibi) sırasında alınan biyometrik bilgiler.
  • Demografik bilgiler.
  • Ödeme bilgileri (kredi kartı bilgileri gibi).
  • İleriye yönelik bildirim tercihleri.
  • İletişim kurmamızı isteyebileceğiniz arkadaşlarınızın iletişim bilgileri.
  • Tüketici hattımızı aradığınızda kullandığınız telefon numarası ve oluşturulan kayıtlar.

Sitelerimizi ziyaret ettiğinizde, çevrimiçi reklam veya promosyonlarımızı görüntülediğinizde veya mobil uygulamalarımızı veya hizmetlerimizi kullandığınızda aldığımız bilgiler.
Sitelerimizi ziyaret ettiğinizde, çevrimiçi reklam veya promosyonlarımızı görüntülediğinizde veya mobil uygulamalarımızı veya hizmetlerimizi kullandığınızda bilgi almak için çerezleri ve diğer teknolojileri kullanırız. Aşağıda bu teknolojilerle alabileceğimiz bilgi örnekleri yer almaktadır:
  • Cihazınızın tarayıcısı ve işletim sistemi hakkında bilgiler.
  • IP adresi.
  • Görüntülediğiniz web sayfaları.
  • Tıkladığınız bağlantılar.
  • Açtığınız P&G e-postaları.
Mobil Uygulamalar aracılığıyla toplanan bilgiler.
Mobil uygulamalarımızı mobil cihazınıza indirdiğinizde, sağladığınız bilgileri de toplayabiliriz. Aynı zamanda uygulamalarımız aracılığıyla otomatik olarak bilgi toplarız.

Aşağıda uygulamalarımız aracılığıyla otomatik olarak toplayabileceğimiz bilgi türlerinin örnekleri yer almaktadır:
  • Reklam kimliği veya benzer tanımlayıcı.
  • Cihazınızın işletim sistemi hakkında bilgiler.
  • Uygulamayı kullanım şekliniz hakkında bilgiler.

Mobil Uygulamalar aracılığıyla bilgi toplama hakkındaki Seçimleriniz

Uygulamayı cihazınızdan silerek, mobil uygulamamız aracılığıyla sürekli olarak bilgi toplanmasını devre dışı bırakabilirsiniz.

Tam Konum Verileri

Bu bilgilerin toplanmasına rızanız olduğunu belirttiyseniz, mobil uygulamalarımız cihazınızın tam konumuna dair bilgi sahibi olabilir. Sağladığınız konum verilerini kullanarak üçüncü şahıs hizmet sağlayıcılarını konum hizmetleri sunmak için kullanabiliriz. Cihazınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman bu bilgilerin sürekli olarak toplanmasını devre dışı bırakabilirsiniz.

P&G tarafından diğer kaynaklardan alınan bilgiler
Piyasada mevcut kaynaklar dahil olmak üzere farklı kaynaklardan bilgi toplayabiliriz. Diğer kaynaklardan toplayabileceğimiz bilgilere örnekler aşağıdadır:
  • Ad.
  • Posta adresi.
  • E-posta adresi.
  • Doğum tarihi.
  • Gelir düzeyi.
  • Hane halkı bilgileri.
  • Hobileriniz ve evcil hayvanlarınız gibi ilgi duyduğunuz şeyler.
  • Tüketici ve piyasa araştırması verileri.
  • Satın alma davranışı.
  • Bloglar, videolar, internet gönderileri ve kullanıcı tarafından oluşturulmuş içerik gibi kamuya açık veriler veya faaliyetler.

Hakkınızda edindiğimiz tüm bilgiler sizinle iletişimimizi güçlendirmek ve birinci sınıf ürün ve hizmetler geliştirmek için bir araya getirilip kullanılabilir.

Başa dön


P&G Bu Bilgileri Nasıl Kullanır

P&G İşletme Amaçları

Aldığımız bilgileri size ürün, teklif ve hizmetler sağlamak; ilgi alanlarınıza göre geliştirilmiş reklam, teklif veya diğer içerikler sunmak ve diğer P&G işletme faaliyetlerini yürütmek için kullanıyoruz.

Aşağıda aldığımız bilgileri nasıl kullanabileceğimizin örnekleri yer almaktadır:

  • Sorularınızı cevaplamak veya taleplerinizi yanıtlamak.
  • Numune, ödül, ürün ve bilgiler göndermek.
  • Yeni ürün ve hizmetler geliştirmek.
  • Sizi talep ettiğiniz yarışma, program veya tekliflere dahil etmek.
  • Hesabınızı oluşturmak ve yönetmek.
  • Satın almalar veya diğer hizmetler için ödeme işlemlerini gerçekleştirmek.
  • Olası sahte işlemleri tespit etmek veya bu işlemlere karşı koruma sağlamak.
  • Özenle seçilmiş iş ortaklarına ait marka ve hizmet bilgileri dahil olmak üzere P&G markaları ve ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer içerikler hakkında bilgiler barındıran e-postalar ve postalar göndermek.
  • İlgiye dayalı reklamlar dahil olmak üzere ilgi alanlarınıza özel geliştirilmiş reklamlar oluşturmak ve sunmak.
  • Size özel geliştirilmiş ürün ve bilgiler sunarak web sitelerimizi kullanım biçiminizi kişiselleştirmek.
  • Web sitelerimizdeki sosyal paylaşımlara katılmanızı sağlamak.
  • Ürün, hizmet ve reklamlarımızın kullanımını analiz etmek.
  • Şart ve Koşullarımızı uygulamak ve iş alanımızı yönetmek.

Başa dön


Bilgi Paylaşımı

İşletmemizin başarısı güveninize bağlıdır ve kişisel bilgilerinizi P&G'nin bünyesinde olmayan pazarlama şirketlerine satmadığımızı belirtmek isteriz. Kişisel bilgilerinizi P&G dahilinde ve işbu Politika'da açıklandığı şekilde paylaşıyoruz. Bu tür bir paylaşıma izin vermediğiniz müddetçe veya işbu Politika'da açıklandığı şekilde kişisel bilgilerinizi P&G haricindeki pazarlamacılarla paylaşmıyoruz.

Özenle Seçilmiş İş Ortaklarıyla Yürütülen Ortak Promosyonlar
P&G; bir iş ortağıyla yürütülen ortak promosyon veya program için sizden kişisel bilgilerinizi ve diğer bilgileri alabilir ve bu iş ortağıyla bilgileri paylaşabilir. Bu programlar için bilgi alımı sırasında bilginin P&G ve katılımcı iş ortağı arasında paylaşılacağını belirtiyor ve yürürlükteki yasalar uyarınca rızanızı istiyoruz.

Üçüncü şahıs hizmet sağlayıcıları
Şirketimiz adına birçok ticari faaliyetin yürütülmesi konusunda üçüncü şahıs hizmet sağlayıcılarına başvuruyoruz. Bunu yaparken bu hizmet sağlayıcılarla kişisel bilgilerinizi paylaşmamız gerekebilir. Hizmet sağlayıcılarımıza yalnızca talep ettiğimiz hizmeti gerçekleştirmeleri için gereken kişisel bilgileri sağlıyoruz ve bu bilgilerin korunmasını ve başka amaçlarla kullanılmamasını istiyoruz.

Örneğin; aşağıdaki işler için servis sağlayıcılara başvurabiliriz:

  • Ürün ve hizmet taleplerinizi yerine getirmek ve sorularınızı yanıtlamak.
  • Sitelerimize sunuculuk yapmak ve e-posta veya diğer bildirimlerimizi teslim etmek.
  • Ürün numuneleri postalamak, yarışmaların kazananlarıyla iletişime geçmek, ödemeleri yönetmek veya şirketimiz adına faaliyet yürütmek.
  • Size bildirim gönderme amacıyla bazen diğer kaynaklarla birlikte verileri analiz etmek.
  • Ürün, hizmet ve sitelerimizi geliştirmek için araştırma yürütmek ve verileri analiz etmek.
  • Size özel ortak promosyon bildirimleri gönderebilmemiz için yasalar izin verdikçe P&G'nin hakkınızda edindiği kişisel bilgileri iş ortağının edindiği kişisel bilgilerle bir araya getirmek. Bu tür durumlarda, iş ortağımız P&G verilerini veya bir araya getirilmiş verileri kendi bağımsız pazarlama amaçları için kullanamayacaktır. Hizmet sağlayıcımız bir araya getirilen bu bilgileri yalnızca ilginizi çekeceğini umduğumuz ortak bildirimleri göndermek için kullanabilecektir. Bu ortak bildirimleri almak istemezseniz, bu tür bildirimlerin herhangi birinde yer alan talimatları izleyerek veya aşağıda belirtildiği gibi işbu Gizlilik Politikası aracılığıyla istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz.
  • Talep ettiğimiz diğer hizmetleri yerine getirmek.

Diğer durumlar.
Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki amaç ve durumlar kapsamında ifşa edebiliriz:
  • Bir P&G markasının başka bir şirkete satışının bir parçası olarak.
  • P&G'nin haklarını ve mülkiyetini (Şartlar ve Koşullarımızı uygulamak dahil) korumak ve savunmak.
  • Kanun ve/veya hükümet makamlarınca gerekli olduğunda.

Kişisel Bilgileri Saklama Süresi
Daha uzun bir saklama süresi gerekmediği veya yasaların buna izin vermediği sürece, Kişisel Bilgileri işbu Gizlilik Politikası'nda belirtilen amaçlara ulaşmak için gereken süre boyunca saklıyoruz.

Toplu ve kişisel olmayan bilgiler.
Sizi P&G ticari amaçları için tanımlamayan toplu ve/veya anonim bilgileri paylaşıyoruz. Örneğin, P&G sitelerine veya hizmetlerine ulaşan toplam kişi sayısını ifşa edebiliriz. Aynı zamanda toplu ve/veya anonim bilgileri, ticari amaçlarına yönelik olarak iş ortaklarımızla paylaşabiliriz.

Başa dön


Seçimleriniz ve Bilgilerinize Erişim

Sizinle nasıl iletişim kuracağımız konusunda size seçim yapma hakkı tanıyoruz.

E-posta Bildirimleri
P&G tarafından gönderilen promosyon e-posta mesajlarını almayı, aldığınız bu tür mesajlarda bulunan devre dışı bırakma talimatlarını kullanarak bırakabilirsiniz.

Posta Gönderileri
P&G tarafından gönderilen promosyon posta gönderilerini almayı, aldığınız gönderilerde bulunabilen devre dışı bırakma talimatlarını kullanarak bırakabilirsiniz.

Promosyon e-postaları veya posta gönderilerini almayı, aynı zamanda işbu Gizlilik Politikası aracılığıyla bırakabilirsiniz. Lütfen ülkenizi seçmek ve abonelikten nasıl çıkacağınızı öğrenmek için buraya tıklayın.

Mobil Metin Mesajları
Size promosyon mobil metin mesajlarını ancak bu mesajları almayı özellikle isterseniz (devreye alırsanız) gönderiyoruz. Promosyon metin mesajlarını almayı, bahsedilen metin mesajı programında belirtilen devre dışı bırakma talimatlarını izleyerek bırakabilirsiniz.

LÜTFEN DİKKAT: P&G'den gelen promosyon e-posta, metin ve posta mesajlarını almayı bırakmaya yönelik talebinize saygı duyacağız. Ancak; size web sitelerimiz aracılığıyla satın alma işlemlerini doğrulayan e-postalar gibi hizmet bağlantılı bildirimler göndermeye devam edebiliriz. Ve belirli mesaj türlerini göndermemek için tüketici taleplerini karşılamak amacıyla kayıt altına almak için bilgi saklayabiliriz.

Erişim
Kişisel bilgilerinizin doğru olmasını sağlamak için adımlar atıyoruz. Birçok P&G programı çevrimiçi kayıt yaptığınızda verdiğiniz kişisel bilgileri görüntülemek veya güncellemek için erişim sağlar. Bilgilerinizi görüntüleyip görüntülemeyeceğinizi veya güncelleyip güncelleyemeyeceğinizi öğrenmek için kayıt olduğunuz web sitesini kontrol edin.

Kayıt olduğunuz yerde bilgi erişimi ve güncellemesi mevcut değilse, ülkenizi seçmek ve sağladığınız bilgilere nasıl erişeceğinizi ve/veya P&G'ye sağladığınız kişisel bilgileri nasıl güncelleyeceğinizi öğrenmek için buraya tıklayın P&G bu hizmet için ücret almaz ve uygun zaman aralığı içerisinde mantıklı taleplerin tümüne yanıt verir.

Başa dön


Çerezler ve Diğer Teknolojiler

P&G ve üçüncü şahıs hizmet sağlayıcılarımız sitelerimiz ve mobil uygulamalarımızın nasıl kullanıldığını değerlendirmek, deneyiminizi kişiselleştirmek ve ilgi alanlarınıza göre geliştirilmiş çevrimiçi içerik de barındıran reklamlar sunmak için çeşitli teknolojiler kullanır. Aşağıdakiler gibi bazı teknolojileri kullanabiliriz:

Çerezler
Çerezler, cihazınızda bulunan ve çerezi sağlayan sitenin o siteyi ziyaret ettiğinizi anlamasını sağlayan küçük dosyalardır. Çerezler tarafından alınan bilgileri, oturumunuzu açmak üzere kim olduğunuzu ve tercihlerinizi hatırlamak için; size ilgi alanlarınıza özel geliştirilmiş reklamlar, teklifler veya diğer içerikleri sunmak için ve sitelerimizin nasıl kullanıldığını değerlendirmek için kullanıyoruz. Çerezleri tarayıcı ayarlarınızı kullanarak alabilir veya reddedebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen web tarayıcı(ları)nızda mevcut çerez ayarlarını inceleyin.


Diğer Teknolojiler
Cihazınızı benzersiz olarak tanımlamak için web işaretçileri ve JavaScript gibi çerezlerle bazen birlikte çalışan diğer teknolojilerin yanı sıra mobil uygulamalarımız içerisindeki diğer araçları da kullanıyoruz. Bu diğer teknolojiler web sitelerimizde ve mobil cihazlarımızdaki bazı özelliklerin etkin hale getirilmesine yardımcı olmaktadır.

Başa dön


İlgiye Dayalı Reklamcılık

Web siteleri veya mobil uygulamalarla etkileşimdeyken size ilgiye dayalı reklam, teklif veya diğer içerikler sunulabilir. İlgiye dayalı reklamcılık; P&G markalarının ve/veya özenle seçilmiş iş ortaklarımızın ilgi alanlarınıza özel geliştirdiği ve bir çerez veya cihazınıza atanmış bir başka tanımlayıcı yoluyla cihazınıza gönderdiği reklamları ifade eder. Bu çerezler veya diğer tanımlayıcılar, bilgi çıkarımı yaptığımız genel ilgi kategorilerine yerleştirilir, örneğin:





  • P&G web sayfalarında görüntülediğiniz web sayfaları ve üzerine tıkladığınız bağlantılar ve ziyaret ettiğiniz diğer web siteleri.
  • Kullandığınız mobil uygulamalar.
  • Görüntülediğiniz P&G marka e-postaları ve e-posta içerisinde tıkladığınız bağlantılar.
  • Demografik veriler.
  • Çevrimdışı ve çevrimiçi satın alma verileri.

İlgiye dayalı reklam sistemlerimizi, size bu tür reklamları yalnızca sizi kişisel olarak tanımlamayan verilere dayalı olarak sunacak biçimde tasarladık.

Gizliliğinize saygı duyuyoruz

Web sitelerinde veya mobil uygulamalardaki ilgiye dayalı reklamları görüntüleme sıklığınızı farklı yollarla azaltabilirsiniz.


Web sitelerinde veya mobil uygulamalardaki ilgiye dayalı reklamları görüntülemeye dair seçimleriniz
Web sitelerindeki P&G tarafından sunulan ilgiye dayalı reklamları görmeyi, web tarayıcı(ları)nızdaki çerezleri silerek ve reddederek önleyebilirsiniz. Ağ Reklam İnisiyatifi'nde yer alan şirketlerin web sitelerinde ilgiye dayalı reklamları görmeyi devreden çıkarmak için http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.aspadresini ziyaret edebilirsiniz.

Birleşik Devletler ve Kanada'da, burada veya web sitelerindeki ilgiye dayalı reklamları görmeyi devre dışı bırakabildiğiniz Avrupa Birliği ülkelerinde, P&G web sitelerinde yer alan Reklam Seçimleri bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. Web sitelerindeki ilgiye dayalı reklamları görmeyi devre dışı bırakabildiğiniz Avrupa Birliği ülkelerinde, P&G web sitelerinin alt kısmındaki "Çerezler Hakkında" bağlantılarını ziyaret edebilirsiniz. P&G, bu seçime saygı duyacaktır.

Mobil uygulamalardaki ilgiye dayalı reklamları görüntülemeye dair seçimleriniz
Bazı daha yeni mobil cihaz işletim sistemleri, mobil uygulamalarda ilgiye dayalı reklamların sunulmasına yönelik bilgilerin kullanımını sınırlamanıza izin vermektedir. Cihazınızın işletim sisteminde bu tür seçeneklerin mevcut olup olmadığını görmek için cihazınızdaki ayarları kontrol edebilirsiniz.

Başa dön


P&G Sitelerindeki Üçüncü Şahıs Reklamları

İş ortakları ve reklam ağları dahil olmak üzere üçüncü şahıslara P&G sitelerinde reklam görüntüleme izni verebiliriz. Bu şirketlerden bazıları cihazınızı, size her çevrimiçi reklam gönderdiklerinde çerezler veya diğer teknolojiler aracılığıyla tanıyabilir. Bu, onların sizin veya bilgisayarınızı kullanan diğer kişilerin reklamlarını ne zaman gördüklerini anlamalarını ve ilginizi çekeceğine inandıkları reklamları sunmalarını sağlar.

Başa dön


Üçüncü Şahıs Siteleri ve Sosyal Medya Bağlantıları

P&G sitelerinde üçüncü şahıs sitelerinin bağlantıları yer alabilir. P&G burada bahsedilen üçüncü şahıs sitelerini kontrol etmez; ayrıca sizi ziyaret ettiğiniz tüm sitelerin gizlilik politikasını okumaya davet ediyoruz.

Sosyal Ağlar ve Üçüncü Şahıs Eklentileri

Web sitelerimizde sosyal ağlardan veya diğer üçüncü şahıslardan eklentiler yer alabilir. Bir eklenti örneği olarak Facebook'taki "Beğen" düğmesi. Bu eklentiler, yasalar izin verdiği sürece ve eklentiye tıklamasanız bile eklentiyi sağlayan şahısla iletişim kurabilir ve bu şahsa bilgi gönderebilir. Bu bilgiler IP adresinizi, tarayıcınız ve cihazınız hakkındaki bilgileri ve sitemizde ziyaret etmekte olduğunuz web sayfasının adresi gibi bilgileri kapsayabilir. Eklentilerin yüklenmesi, kullanılması veya üzerine tıklanması; aynı zamanda çerezleri yerleştirebilir, okuyabilir ve taşıyabilir. Bu çerezlerde tarafınıza atanan sosyal ağın veya üçüncü şahsın benzersiz bir tanımlayıcısı bulunabilir. Eklentilerin yüklenmesi, işlevselliği ve kullanımı, eklentiyi sağlayan şirketin gizlilik politikası ve şartları tarafından yönetilir.

Sosyal Ağ ve Üçüncü Şahıs Oturum Açma Özelliği

Web sitelerimiz, bir sosyal ağ veya diğer üçüncü şahıs hesaplarını kullanarak oturum açmanıza izin verebilir. Üçüncü şahıs oturum açma özelliğini bir örneği "Facebook ile Oturum Aç" özelliğidir. Sosyal ağ hesabınız veya farklı bir üçüncü şahıs hesabınızla sitelerimizden birinde oturum açmanız, bahsedilen sosyal ağ veya üçüncü şahıs için erişilmesine izin verdiğiniz bilgileri almamızı mümkün kılabilir. Oturum açma özelliği kimliğinizi doğrulamak için kullanıcı adınız ve şifreniz gibi bilgileri üçüncü şahıs sitelerine veya sosyal ağlara transfer edebilir. Sosyal ağ veya üçüncü şahıs aynı zamanda IP adresiniz, tarayıcınız ve cihazınız hakkındaki bilgiler ve sitemizde ziyaret etmekte olduğunuz web sayfasının adresi gibi bilgileri otomatik olarak alabilir. Oturum açma özelliği aynı zamanda tarafınıza atanan sosyal ağın veya üçüncü şahsın benzersiz tanımlayıcısına sahip olabilecek üçüncü şahıstan çerez alabilir ve çerezleri okuyabilir. Oturum açma özelliğinin işlevselliği ve özelliği kullanımınız, oturum açma özelliğini sağlayan şirketin gizlilik politikası ve şartları tarafından yönetilir.

Başa dön


Kullanıcı Tarafından Oluşturulmuş İçerik

Bazı P&G siteleri ve uygulamaları; kullanıcıların yarışmalara yönelik içeriklerini, bloglarını, videolarını ve diğer özelliklerini göndermelerine izin verir. Lütfen P&G sitelerine kullanıcı tarafından oluşturulmuş içerik olarak gönderdiğiniz tüm bilgilerin kamuya açık bilgilere dönüştüğünü unutmayın. Bu tür gönderilerdeki kişisel ve finansal bilgiler ve diğer bilgileri ifşa etmeye karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz. P&G diğer kişilerin bu tür bilgileri işbu Gizlilik Politikası'nı, kanunları veya kişisel gizlilik ve güvenliğinizi ihlal edebilecek biçimde kullanmasını önleyemez. Bu tür gönderilerden doğacak sonuçlardan P&G sorumlu değildir.



Başa dön


Bilgi Güvenliği

P&G, kişisel bilgileri güvende tutmayı amaçlar. Kişisel bilgileri korumak, yanlış kullanılmasını ve değiştirilmesini engellemek için tasarlanmış teknik, yönetsel ve fiziksel prosedürler uyguladık.

İş ihtiyacı duyanlara kişisel bilgilere erişimi sınırlıyoruz. Kişisel bilgileri yalnızca makul biçimde gerekli olduğu müddetçe tutuyoruz.

Başa dön


Bilgi Transferi

P&G kişisel bilgilerinizi P&G dahilinde ve/veya üçüncü şahıs hizmet sağlayıcıları gibi diğer üçüncü şahıslara transfer edebilir. Kişisel bilgileriniz; bilgilerin alındığı ülkeden başka bir ülkeye transfer edilebilir veya bu ülkede saklanıp işlenebilir. Birleşik Devletler bu ülkeler arasındadır. Bunu yaparken, bilgileri yürürlükteki veri koruma yasaları çerçevesinde transfer ediyoruz.

Kişisel bilgilerin hangi ülkede saklanırsa saklansın ve hangi ülkeye transfer edilirse edilsin korunmasını sağlamak için bazı prosedür ve kontroller uyguladık.

Başa dön


Çocukların Çevrimiçi Gizliliği

Özellikle çocuklara yönelik web sitelerinin haricinde, 13 yaşın altındaki çocuklardan veya yerel yasal gereklerin tanımladığı biçimde çevrimiçi kişisel bilgi edinmeyi amaçlamamaktayız. Bu sitelerde yürürlükteki veri koruma kanunlarına uyuyoruz.

Başa dön


P&G ile İletişime Geçin

Gizliliğiniz hakkında soru veya sorunlarınız varsa lütfen doğrudan P&G ile iletişime geçin. Ülkenizi seçmek ve doğru posta ve/veya e-posta adresine bağlanmak için buraya tıklayın.

Bize aynı zamanda aşağıdaki adresten yazabilirsiniz:
P&G Global Privacy Office
PO Box 599
Cincinnati, OH 45202
USA

P&G A.B.D. Council of Better Business Bureau (BBB) Akredite İşletme Programı'nda yer almaktadır. Bu program ve BBB anlaşmazlık çözüm sürecine dair daha fazla bilgi www.bbb.org

adresinden alınabilir. Avrupa Birliği Vatandaşları'nın Gizlilik Hakkındaki Şikayetleri

P&G'nin, A.B.D.-AB Güvenli Liman Programı ile uyum belgesi mevcuttur. Tüm gizlilik sorunlarınıza kayda değer çözümler bulmak için sizinle çalışmak istiyoruz. Bir gizlilik sorunu oluştuğunu düşündüklerinde, ülke veri koruma makamlarıyla işbirliğine gidiyoruz.

P&G, gizliliğinize ve kişisel bilgilerinizi edinmemize ve kullanmamıza dair şikayetleri çözüme kavuşturmak için çalışır. İşbu gizlilik politikasıyla ilgili soru veya şikayeti olan Avrupa Birliği vatandaşları ilk olarak P&G ile iletişime geçmelidir.

P&G ek olarak A.B.D.-AB ve Güvenli Liman İlkeleri başlıkları altındaki çözülemeyen gizlilik şikayetlerini, Council of Better Business Bureaus tarafından yönetilen bağımsız bir anlaşmazlık çözüm mekanizması olan BBB EU SAFE HARBOR'a sevk etmektedir. Şikayetiniz zamanında onaylanmıyorsa veya şikayetinize P&G tarafından sizce gereken önem verilmiyorsa, daha fazla bilgi edinmek ve şikayet rapor etmek için www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints adresindeki BBB AB GÜVENLİ LİMAN web sitesini ziyaret edin.

Başa dön


İşbu Gizlilik Politikası'ndaki Değişiklikler

İşbu Gizlilik Politikası'nda yapılacak değişiklikleri göndereceğiz ve işbu Gizlilik Politikası güncellendiğinde yürürlüğe giriş tarihini belirteceğiz. İşbu Gizlilik Politikası'nda maddi bir değişiklik yaptığımızda, bize en yakın zamanda verdiğiniz e-posta adresine e-posta göndererek veya değişiklik bildirimlerini bu sitede yayımlayarak sizi bilgilendireceğiz.

Son güncelleme: 1 Eylül 2014


1 Eylül 2014 Güncellemesi

P&G web sitelerine üçüncü şahıs eklentileri veya oturum açma özelliği eklendiğinde Sosyal Medya veya diğer üçüncü şahıs siteleriyle paylaşılabilecek bilgileri açıklamak üzere dil eklendi. "Seçimlerinizin" dili; Birleşik Devletler gibi yasaların izin verdiği ülkelerde e-posta yoluyla kupon, bülten ve diğer bildirimleri almak için kayıt olmak isteyen tüketicilerin kayıt sürecini basitleştirmek için önceden işaretlenmiş "kayıt ol" kutularına izin vermek için güncellenmiştir. Lütfen Tüketici Gizlilik Politikamızın Temmuz 2014 güncellemesi hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.

Başa dön


Ülkelere Özel Bilgiler


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

Başa dön


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Başa dön


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Başa dön


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

Başa dön


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

Başa dön


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Başa dön


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

Başa dön


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

Başa dön


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

Başa dön


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

Başa dön


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Başa dön


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

Başa dön


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

Başa dön