Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)







We self-certify
compliance with
:

Declaraţie de Confidenţialitate P&G

CUPRINS

Vă mulţumim pentru că vizitaţi Procter & Gamble (P&G).

Mărcile P&G ating vieţile oamenilor din întreaga lume de 3 miliarde de ori pe zi. Tradiţia noastră îşi are rădăcinile în principiul integrităţii personale, al respectului pentru individ şi al faptelor bune cu rezultate pe termen lung.

Încrederea este o piatră de temelie a misiunii companiei noastre. P&G se angajează să păstreze încrederea dvs. în noi protejând datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dumneavoastră.

Această Declaraţie globală de Confidenţialitate (Privacy Statement) descrie informaţiile pe care P&G (Compania Procter & Gamble, companiile afiliate şi sucursalele sale) le colectează despre dvs., cum folosim şi protejăm aceste informaţii şi ce opţiuni aveţi cu privire la modul în care folosim aceste informaţii.

Înapoi la cuprins


Practicile noastre de confidenţialitate sunt în conformitate cu:

  • Directiva Uniunii Europene cu privire la protecţia datelor cu caracter personal şi cu Programul de garantare a respectării confidenţialităţii al Departamentului de Comerţ al SUA Principii de notificare, opţiune, transfer, securitate, integritatea datelor, acces şi aplicare.
  • Practicile echitabile în ceea ce priveşte informarea întocmite de Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD).
  • Directiva cu privire la confidenţialitate a Forumului de Cooperare Economică Asia Pacific (APEC).
  • Legile naţionale, statale şi locale de protecţie a datelor cu caracter personal.
  • Anumite legi naţionale prevăd ca informaţiile specifice ţării să fie incluse într-o declaraţie de confidenţialitate. Vă rugăm daţi click pentru a citi respectivele informaţii pentru aceste ţări.
    Belgia Canada Franţa Grecia Coreea Italia Mexic Olanda Portugalia Spania

Înapoi la cuprins


Informaţiile la care această declaraţie se referă

Declaraţia de confidenţialitate se referă la informaţiile colectate despre dvs. de către P&G, inclusiv informaţiile cu caracter personal.


Informaţiile cu caracter personal sunt acele informaţii, sau acele părţi de informaţii care ar putea duce cu uşurinţă la identificarea dvs.

Anumite programe P&G ar putea conţine linkuri către alte site-uri decât cele P&G. Nu suntem răspunzători pentru politicile de confidenţialitate ale site-urilor respective. Vă recomandăm consultarea politicilor de confidenţialitate ale fiecărui site pe care îl vizitaţi.

Înapoi la cuprins


Informaţiile pe care le colectăm

Am putea colecta informaţii despre dvs. dintr-o varietate de surse, inclusiv informaţii pe care le colectăm direct de la dumneavoastră, informaţii pe care le colectăm de la dvs. când vizitaţi site-urile noastre sau când vizualizaţi reclamele noastre online şi informaţii pe care le colectăm despre dvs. din alte surse (acolo unde legea permite acest lucru.

Informaţiile pe care le colectăm direct de la dumneavoastră:
Colectăm informaţii direct de la dumneavoastră atunci când doriţi să participaţi la ofertele şi programele noastre sau atunci când ne oferiţi informaţii în mod direct. Aveţi mai jos câteva exemple de informaţii pe care le-am putea colecta direct de la dvs.:


  • Nume, adresă de email, adresă poştală.
  • Nume de utilizator şi parolă.
  • Număr de telefon fix sau mobil.
  • Vârsta.
  • Data naşterii.
  • Alte informaţii despre dvs. şi familia dvs. precum sex sau preferinţe de utilizare ale produselor şi/sau comportamente la utilizare.
  • Caracteristici de biometrie obţinute în timpul studiilor de cercetare pe voluntari (ca spre exemplu recunoaşterea expresiei faciale, bătăile inimii şi aspectul pielii)
  • Informaţii demografice.
  • Informaţii de plată (ca spre exemplu un card de credit).
  • Preferinţe viitoare de comunicare
  • Informaţii de contact pentru prietenii pe care aţi dori să-i contactăm. Când ne oferiţi informaţii pentru aceste mesaje de consultare a unui prieten, folosim informaţiile doar pentru a trimite mesajul dorit de dvs.

Informaţiile pe care le colectăm în timpul vizitelor dvs. pe site-ul nostru, atunci când folosiţi serviciile noastre sau când vizualizaţi reclamele noastre online:
Folosim cookies şi alte tehnologii pentru a obţine informaţii despre dvs. atunci când vizitaţi site-urile noastre, atunci când folosiţi serviciile noastre sau când vizualizaţi reclamele noastre online. Aveţi mai jos câteva exemple de informaţii pe care le-am putea obţine cu aceste tehnologii:
  • Tipul de browser şi sistemul de operare pe care le aveţi.
  • Paginile web pe care le vizualizaţi.
  • Linkurile pe care le accesaţi.
  • Adresa de IP.
  • Site-urile pe care le-aţi vizitat înainte de a intra pe site-ul nostru.
  • E-mailurile P&G pe care le deschideţi şi/sau retransmiteţi
  • Ofertele sau linkurile P&G la care vă conectaţi prin emailuri.
Informaţii pe care le colectăm din alte surse:
Am putea colecta informaţii despre dvs. din alte surse, inclusiv surse comerciale disponibile, precum colecţii de date şi baze de date publice. Aveţi mai jos câteva exemple de informaţii pe care le-am putea obţine din alte surse:
  • Nume, adresă poştală.
  • Vârsta.
  • Nivelul venitului.
  • Starea civilă şi numărul de copii.
  • Interesele dvs., ca spre exemplu hobby-uri şi animale de companie.
  • Date de cercetare de piaţă şi de consumator.
  • Comportamentul la cumpărare.
  • Informaţii sau date publice, precum bloguri, înregistrări video, publicaţii pe internet, conţinut generat de utilizator şi comportamentul la cumpărare în magazin.

Toate informaţiile pe care le colectăm despre dvs. ar putea fi combinate pentru a ne adapta modul în care comunicăm cu dvs. şi pentru a dezvolta produse şi servicii de clasă mondială şi de calitate superioară.

Înapoi la cuprins


Cum folosim aceste informaţii

Pentru a crea oferte, produse şi servicii.Folosim informaţiile pe care le obţinem pentru a oferi produsele şi serviciile de care aveţi nevoie, pentru a vă informa despre alte produse şi servicii oferite de P&G şi pentru a administra site-urile şi serviciile noastre.

Găsiţi mai jos moduri în care am putea folosi informaţiile pe care le colectăm despre dvs.:

  • Trimiterea de mostre, premii, produse şi informaţii.
  • Dezvoltarea de noi produse şi servicii.
  • Înscrierea dvs. la concursurile, programele sau ofertele pe care le solicitaţi.
  • Furnizarea către dvs. a altor servicii oferite de noi
  • Crearea şi administrarea contului dvs.
  • Procesarea plăţilor pentru achiziţii sau alte servicii.
  • Protecţia împotriva tranzacţiilor frauduloase sau identificarea acestora.
  • Acolo unde legea permite, trimiterea pe adresa dvs. poştală de oferte personalizate, nesolicitate şi de informaţii despre produsele şi serviciile P&G.
  • Dezvoltarea şi furnizarea de reclame personalizate în funcţie de interesele dvs.
  • Analiza utilizării produselor, serviciilor şi siturilor noastre.
  • Pentru a înţelege cum aţi ajuns la site-ul nostru.
  • Determinarea eficienţei publicităţii pe care ne-o facem.
  • Aplicarea Termenilor şi Condiţiilor noastre şi administrarea în alte moduri a afacerii noastre.

Înapoi la cuprins


Opţiunile & Accesul dvs. la Informaţiile dvs.

Opţiuni
Vă oferim opţiuni ale modului în care comunicăm cu dvs.

Comunicare Digitală / Electronică (exemple: e-mail, telefon mobil).
Vă trimitem mesaje promoţionale pe telefonul mobil sau prin email doar dacă cereţi în mod explicit să primiţi astfel de mesaje. (Alegeţi primirea lor).
Puteţi opri primirea de mesaje promoţionale pe mobil sau prin e-mail de la o marcă anume P&G sau de la un grup urmând instrucţiunile furnizate în toate mesajele de acest tip de la respectiva marcă sau grup.


Adresa poştală
Acolo unde permite legea, vă vom trimite prin poştă oferte nesolicitate sau informaţii despre produse care considerăm că vă interesează.

Puteţi opri primirea de poştă publicitară de la o anumită marcă sau grup P&G. Publicitatea prin poştă poate conţine instrucţiuni prin care puteţi să opriţi primirea de materiale promoţionale prin poştă de la o anumită marcă sau grup P&G (ca spre exemplu Every Day Solutions, Envie de Plus, Zin in Meer) prin simpla urmare a respectivelor instrucţiuni.

Puteţi de asemenea opri primirea de materiale promoţionale prin poştă sau email de la o anumită marcă sau grup P&G cu ajutorul acestei Declaraţii de confidenţialitate. Vă rugăm daţi click aici pentru a selecta ţara dvs. şi pentru a afla cum să completaţi cererea dvs.

ATENŢIE: Dacă alegeţi să opriţi primirea de mesaje promoţionale de la noi, vă vom onora cererea. Cu toate acestea, vom continua să vă trimitem comunicări legate de servicii şi am putea fi nevoiţi să păstrăm informaţiile pe care le-am obţinut despre dvs. pentru ţinerea evidenţei, analiză sau din alte motive, în măsura în care acest lucru este permis prin lege.

Acces
Luăm măsuri pentru a păstra informaţiile dvs. corecte. Puteţi vizualiza, corecta sau actualiza informaţiile de contact pe care le furnizaţi P&G. Anumite programe P&G online oferă acces pentru vizualizarea şi actualizarea informaţiilor online. Verificaţi site-ul web unde v-aţi înregistrat pentru a afla dacă puteţi vizualiza sau actualiza acolo informaţiile dvs.

Dacă nu este posibil să accesaţi sau actualizaţi informaţiile pe site-ul unde v-aţi înregistrat, daţi click aici pentru a selecta ţara dvs. şi pentru a afla cum să accesaţi şi actualizaţi informaţiile personale pe care le-aţi oferit companiei P&G. P&G nu vă va taxa acest serviciu şi va răspunde cererilor rezonabilă într-o perioadă de timp adecvată.

Înapoi la cuprins


Cookies, Web Beacons şi alte tehnologii

Cookies. Un cookie este un fişier mic pus în calculatorul dvs. atunci când vizitaţi un site care poate fi înţeles de site-ul care a emis cookie-ul. Folosim aceste cookie-uri pentru a monitoriza modul în care sunt folosite site-urile noastre şi pentru a ajuta la personalizarea experienţei dvs. online. Spre exemplu, când vă înregistraţi pe site-urile noastre, am putea stoca un cod unic într-un cookie în computerul dvs. Data următoare când vă veţi întoarce la site de la respectivul computer, serverele noastre vor folosi cookie-ul pentru a vă recunoaşte. În acel moment vom putea folosi informaţiile pe care le-aţi furnizat când v-aţi înregistrat în combinaţie cu activităţile dvs. pe site-urile noastre pentru a vă oferi publicitatea şi ofertele de interes pt. dvs.

Puteţi accepta sau refuza cookie-urile. Majoritatea browserelor acceptă automat cookie-urile. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri, inclusiv modul în care le puteţi refuza pe computerul dvs., daţi click pe următoarele linkuri:

Web Beacons. Web beacons sunt biţi mici de cod incorporaţi în pagini web sau în emailuri. Am putea folosi beacon-urile pentru a trimite cookie-uri sau pentru a comunica cu acestea, pentru a număra utilizatorii care au vizitat pagina web şi pentru a înţelege machetele de utilizare. Am putea de asemenea include beacon-uri web în emailuri pentru a vedea dacă au fost deschise mesaje, dacă s-a răspuns la acestea sau dacă au fost retransmise.

Puteţi dezactiva posibilitatea beacon-urilor Web de a captura informaţia în acest fel refuzând cookie-urile în modalitatea descrisă mai sus.

Alte tehnologii. Exemple de alte tehnologii pe care le puteţi folosi pentru a furniza servicii mai bune către dvs.:
  • Variabile Web Session. Informaţii transmise de la un URL web la un altul pe măsură ce consultaţi site-ul.
  • Browser plug-ins/add-ons. Componente adiţionale web pe care s-ar putea să trebuiască să le instalaţi pentru a activa anumite proprietăţi web pe site-urile noastre. Aveţi posibilitatea de a nu instala aceste componente.

Publicitate terţi. Am putea să le permitem terţilor, inclusiv partenerilor de afaceri şi reţelelor de publicitate, afişarea de publicitate pe site-urile noastre. Unele dintre aceste companii s-ar putea să-şi pună un cookie pe calculatorul dvs. pentru a vă recunoaşte computerul de fiecare dată când vă trimit o reclamă online. Aceasta le permite să înţeleagă unde aţi văzut dvs. sau alte persoane care au utilizat calculatorul dvs. reclama lor şi să vă trimită reclame care consideră că vă pot interesa. Nu controlăm utilizarea de cookie-uri a acestor companii. Unele dintre aceste companii sunt membre ale Network Advertising Initiative (NAI), care oferă o locaţie unică pentru a vă dezabona de la cookie-urile lor. Vă rugăm vizitaţi website-ul Network Advertising Initiative’s la:
http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Cum folosim Cookie-urile, Web Beacons-urile şi alte tehnologii. Folosim aceste tehnologii pentru a vă oferi o experienţă a consumatorului mai bogată şi mai personalizată. Nu stocăm nici un fel de informaţii personale ale dvs. în cookies, web beacons sau alte tehnologii de pe computerul dvs.. Pentru mai multe detalii vezi “Cum Folosim Aceste Informaţii.”

Înapoi la cuprins


Distribuirea informaţiilor

Succesul afacerii noastre depinde de încrederea pe care ne-o acordaţi, iar noi nu vindem informaţiile dvs. cu caracter personal cumpărătorilor din afara P&G. Distribuim informaţiile dvs. cu caracter personal doar după cum se descrie mai jos şi doar în interiorul P&G.

În general, nu distribuim informaţiile personale cumpărătorilor din afara P&G decât după ce am solicitat şi am obţinut consimţământul dvs. explicit.

Furnizori de servicii terţi. Ne bazăm pe furnizorii noştri terţi de servicii pentru a executa o varietate de servicii pentru noi. În acest demers, s-ar putea să fim nevoiţi să le împărtăşim informaţiile dvs. personale. Vă rugăm ţineţi cont de faptul că nu le oferim furnizorilor noştri de servicii decât informaţiile personale de care au nevoie pentru a-şi presta serviciile şi le solicităm protejarea acestor informaţii şi neutilizarea lor în alte scopuri.

Spre exemplu, am putea apela la un furnizor de servicii pentru a:

  • Răspunde la solicitările dumneavoastră legate de un produs sau serviciu şi pentru a răspunde întrebărilor dvs.
  • Găzdui site-urile noastre şi transmite mesajele noastre prin e-mail sau telefonie mobilă.
  • Trimite prin poştă mostre de produs, contacta câştigătorii la concursurile noastre, administra plăţile sau desfăşura alte operaţiuni în numele nostru.
  • Analiza date, uneori combinate cu alte surse, pentru a vă trimite comunicări mai specifice.
  • Cerceta şi analiza datele pentru a îmbunătăţi produsele, serviciile şi site-urile noastre.

În plus, acolo unde permite legea, am putea apela la un furnizor de servicii şi pentru a:
  • combina informaţiile personale despre dvs. obţinute de P&G cu informaţii personale despre dvs. obţinute de partenerul nostru de afaceri, astfel încât împreună să vă putem trimite comunicări promoţionale personalizate nevoilor dvs.. În astfel de situaţii, partenerul nostru de afaceri nu va avea acces direct la nici una dintre informaţiile pe care le oferim furnizorului de servicii şi doar furnizorul de servicii va avea voie să folosească setul combinat de informaţii pentru a vă trimite comunicări coordonate care, sperăm, ar fi interesante pentru dvs. Dacă nu doriţi să primiţi astfel de comunicări coordonate, puteţi întotdeauna să vă dezabonaţi urmând instrucţiunile oferite în orice astfel de comunicări sau cu ajutorul Declaraţiei de confidenţialitate, în modalitatea indicată mai sus.
  • Furniza alte servicii pe care le solicităm.

Oferim aceste informaţii personale companiilor care trebuie să furnizeze serviciile în numele nostru. Le cerem acestor companii să protejeze aceste informaţii personale şi să nu le folosească în alte scopuri.

Alte situaţii. Am putea dezvălui informaţiile dvs. personale:
  • Dacă o marcă P&G este vândută unei alte companii.
  • Acolo unde permite legea, pentru protecţia şi apărarea drepturilor şi proprietăţii P&G (inclusiv aplicarea Termenilor şi Condiţiilor noastre).
  • Şi când suntem obligaţi prin lege şi/sau de către autorităţile publice.

Informaţii colective şi cu caracter impersonal.Putem dezvălui informaţiile colective ce nu pot duce la identificarea dvs. în scopuri generale de analiză business. Spre exemplu, am putea publica numărul de vizitatori ai site-urilor sau serviciilor P&G.

Înapoi la cuprins


Conţinut generat de utilizator

Anumite site-uri P&G le permit utilizatorilor să îşi introducă datele personale pentru a participa la concursuri, bloguri, înregistrări video şi alte funcţionalităţi. Vă rugăm ţineţi minte că orice informaţie pe care o furnizaţi devine publică şi că trebuie să fiţi atenţi atunci când dezvăluiţi informaţiile dvs. personale, financiare sau alte date într-o astfel de pagină. P&G nu poate preveni folosirea unor astfel de informaţii într-un mod care ar putea încălca această Declaraţie de confidenţialitate, legea sau intimitatea şi siguranţa dvs. personală şi nu este responsabilă pentru efectele unor astfel de postări.





Înapoi la cuprins


Securitatea informaţiilor

Ne angajăm să garantăm siguranţa informaţiilor cu caracter personal. Dispunem de proceduri tehnice, administrative şi fizice potrivite pentru a proteja informaţiile personale împotriva pierderii, utilizării greşite sau modificării.

Limităm accesul la informaţiile personale persoanelor care au nevoie de acestea în scopuri profesionale. Păstrăm informaţiile personale doar pe o perioadă de timp rezonabil necesară.

Atunci când oferim informaţiile dvs. personale furnizorilor noştri de servicii, le cerem respectivelor companii să protejeze informaţiile şi să nu le folosească în alte scopuri.

Atunci când obţinem sau transmitem informaţiile sensibile precum numărul cardului de credit, folosim metode standard aplicate în industria bancară pentru a proteja astfel de informaţii.

Înapoi la cuprins


Transferul de informaţii

Informaţiile dvs. cu caracter personal ar putea fi transferate către, stocate şi procesate într-o altă ţară decât cea în care au fost oferite. Printre aceste ţări se pot afla Statele Unite. Când facem acest lucru, transferul de informaţie se face în conformitate cu legile în vigoare de protecţie a informaţiilor.

Luăm măsuri pentru protejarea datelor cu caracter personal indiferent de ţara în care sunt stocate sau către care sunt transmise. Avem proceduri şi verificări adecvate pentru a asigura această protecţie.

Aderăm la Directiva Uniunii Europene cu privire la protecţia datelor cu caracter personal şi la Programul de garantare a respectării confidenţialităţii al Departamentului de Comerţ al SUA.

Înapoi la cuprins


Protecţia online a copiilor

Credem că este important să oferim o protecţie online suplimentară copiilor. Încurajăm părinţii şi tutorii să petreacă timp online cu copiii lor pentru a participa la activităţile lor online şi pentru a le supraveghea.

Nu intenţionăm să colectăm informaţii cu caracter personal online de la copii sub 13 ani, cu excepţia câtorva site-uri destinate în mod specific copiilor.

Când colectăm informaţii cu caracter personal de la copii, facem acest lucru respectând legile naţionale de protecţie a datelor copiilor.

Site-urile S.U.A. care colectează informaţii de la copii sub 13 ani se află sub incidenţa unei declaraţii de confidenţialitate ce respectă prevederile Legii S.U.A. de Protecţie Online a Copiilor. Daţi click aici pentru a citi această Declaraţie de confidenţialitate.

Daţi click aici pentru a afla cum să obţineţi o copie a informaţiilor pe care copilul dvs. le-a oferit P&G, pentru a actualiza informaţiile şi pentru a ne transmite să nu mai luăm legătura cu copilul dvs.

Înapoi la cuprins


Contactaţi-ne

Dacă aveţi întrebări cu privire la intimitatea dvs., vă rugăm contactaţi P&G direct. Daţi click aici pentru a selecta ţara dvs. şi pentru a vi se transmite adresa poştală sau e-mailul pe care trebuie să-l folosiţi sau folosiţi adresa poştală de mai jos. Vă rugăm nu ezitaţi să folosiţi limba dvs. nativă în întrebările sau comentariile dvs.

În legătură cu alte probleme, ne puteţi contacta la adresa de mai jos
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

Ne asumăm obligaţia de a conlucra cu dvs. pentru a obţine o rezolvare favorabilă a oricărei reclamaţii sau îngrijorări cu privire la confidenţialitate. Vom coopera cu autorităţile de protecţie a datelor cu caracter personal dacă acestea consideră că a apărut o problemă de încălcare a confidenţialităţii.

Participăm la Programul acreditat U.S. Council of Better Business Bureau’s (BBB). Mai multe informaţii despre acest program şi despre procesul soluţionării litigiilor sunt disponibile pe www.bbb.org

Plângeri privind confidenţialitatea, din partea cetăţenilor Uniunii Europene:

În conformitate cu Principiile Safe Harbor, P&G se obligă să soluţioneze plângerile cu privire la confidenţialitatea dumneavoastră şi colectarea sau utilizarea informaţiilor dumneavoastră personale. Cetăţenii Uniunii Europene care au întrebări sau plângeri referitor la această politică de confidenţialitate, sunt rugaţi să contacteze mai întâi P&G.

Compania Procter & Gamble îşi asumă în continuare angajamentul de a prezenta plângerile nesoluţionate referitoare la confidenţialitate, conform Principiilor Safe Harbor ale SUA-UE [şi ale UE-Elveţia] înaintea unui organ independent de soluţionare a litigiilor, BBB UE SAFE HARBOR, pe lângă Council of Better Business Bureaus. Dacă nu primiţi confirmarea reclamaţiei dumneavoastră în timp util sau în cazul în care plângerea nu este soluţionată în mod satisfăcător de către Compania Procter & Gamble, vă rugăm să vizitaţi site-ul BBB UE SAFE Harbor: www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints pentru informaţii suplimentare şi pentru a depune o plângere.

Pentru mai multe informaţii despre cum vă puteţi proteja computerul, informaţiile personale şi familia dvs. online, vizitaţi Sfaturi privind datele cu caracter personal (Personal Privacy Tips) la
http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml

Înapoi la cuprins


Modificări ale Prezentei Declaraţii de Confidenţialitate

Vom publica modificările la prezenta Declaraţie de confidenţialitate şi vom actualiza data efectivă la care această Declaraţie de confidenţialitate a fost actualizată. Dacă facem orice modificări materiale la prezenta Declaraţie de confidenţialitate, vă vom informa despre aceasta printr-un e-mail la adresa cea mai recentă pe care ne-aţi furnizat-o sau publicând o comunicare cu privire la schimbări pe site.

Ultima actualizare: August 2008

2008 Actualizare
Politica noastră de acum afirmă faptul că informaţiile pot fi folosite de către mărcile noastre (1) pentru a modela mai publicitatea şi ofertele noastre către dvs. şi (2) pentru a vă informa cu privire la toate produsele şi serviciile oferite de P&G. Declaraţia de confidenţialitate actualizată menţionează şi faptul că mărcile P&G ar putea apela la un furnizor de servicii pentru a vă transmite comunicări ce promovează solidar un produs sau serviciu împreună cu unul dintre partenerii noştri de afaceri. De asemenea, am făcut câteva modificări organizaţionale care ar trebui să facă politica mai uşor de citit şi înţeles.

2005 Actualizare
Nu s-au făcut modificări esenţiale la Declaraţia de Confidenţialitate.Această actualizare are ca scop: clarificarea şi simplificarea conţinutului pentru a îmbunătăţi lizibilitatea; îndepărtarea referinţelor către parteneri de publicitate specifici; adăugarea de informaţii cu privire la felul în care se administrează cookie-urile, reliefarea declaraţiei de confidenţialitate pentru copii pentru anumite site-uri web din SUA.

2002 Actualizare
Nu s-au făcut modificări esenţiale la Declaraţia de Confidenţialitate. Această actualizare are ca scop: clarificarea faptului că o companie care achiziţionează o marcă P&G ar putea obţine informaţii despre consumatorii care au ales respectiva marcă; adăugarea de exemple de tipuri de terţi cu care P&G ar putea face schimb de informaţii cu acordul consumatorilor, modificarea numelui partenerului de publicitate şi clarificarea confidenţialităţii copiilor ca fiind în conformitate cu legile locale şi furnizarea unei adrese fizice a agenţiilor noastre.

Înapoi la cuprins


Informaţii specifice în funcţie de ţară


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Înapoi la cuprins


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

Consumer Relations
1-800-668-0150
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5

Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Înapoi la cuprins


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com

Înapoi la cuprins


GREECE



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Înapoi la cuprins


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Înapoi la cuprins


KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에
"P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Înapoi la cuprins


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Înapoi la cuprins


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Înapoi la cuprins


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.shtml

Înapoi la cuprins


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona). Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

Înapoi la cuprins