Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)






Politica globală pentru confidenţialitatea consumatorilor P&G

Vă mulţumim pentru că vizitaţi Procter & Gamble.

Încrederea este o piatră de temelie a misiunii companiei noastre. Procter & Gamble se angajează să păstreze încrederea dvs. în noi protejând informaţiile personale pe care le obţinem şi utilizăm.

Această Politică globală pentru confidenţialitatea consumatorilor (Politică de confidenţialitate) descrie informaţiile pe care Compania Procter & Gamble şi companiile afiliate şi sucursalele („P&G”) le obţin despre dvs., modul în care noi folosim şi protejăm aceste informaţii, ce opţiuni aveţi cu privire la modul în care folosim aceste informaţii şi cum puteţi corecta sau actualiza informaţiile despre dvs.


Practicile de confidenţialitate ale P&G sunt în conformitate cu:

  • Directiva Uniunii Europene cu privire la protecţia datelor cu caracter personal.
  • Programul Safe Harbor SUA-UE şi Programul Safe Harbor SUA-Elveţia, stabilite de către Departamentul de Comerţ al SUA cu privire la colectarea, utilizarea şi păstrarea datelor personale din ţările membre ale Uniunii Europene şi din Elveţia.
  • Practicile echitabile în ceea ce priveşte informarea întocmite de Organizaţia pentru cooperare şi dezvoltare economică (OECD).
  • Directiva cu privire la confidenţialitate a Forumului de cooperare economică Asia Pacific (APEC).
  • Legile naţionale şi locale de protecţie a datelor cu caracter personal în vigoare, inclusiv Secţiunea 5 a Legii Comisiei Federale de Comerţ a SUA.

Anumite legi naţionale prevăd ca informaţiile specifice ţării să fie incluse într-o politică de confidenţialitate. Vă rugăm să faceţi clic pentru a citi respectivele informaţii pentru aceste ţări.

Argentina Belgia Canada Franţa Germania Grecia Coreea Italia Mexic Maroc Olanda Portugalia Spania


Cuprins

Informaţiile la care această politică se referă

Politica de confidenţialitate se referă la informaţiile obţinute despre consumatori şi utilizate de către P&G, inclusiv informaţiile cu caracter personal.


Prin utilizarea site-urilor web P&G şi a aplicaţiilor noastre pentru dispozitive mobile sau furnizarea informaţiilor dvs. personale către P&G într-un alt mod, sunteţi de acord cu colectarea, utilizarea şi partajarea informaţiilor respective conform prezentei Politici. Citiţi cu atenţie această Politică de confidenţialitate şi contactaţi-ne dacă aveţi întrebări.

Informaţiile cu caracter personal sunt acele informaţii sau acele combinaţii de informaţii care ar putea fi utilizate pentru a vă identifica.

Înapoi la cuprins


Informaţiile colectate de P&G

Am putea obţine informaţii despre dvs. dintr-o varietate de surse. Acestea includ informaţiile pe care le obţinem direct de la dvs., informaţiile pe care le obţinem despre dvs. când vizitaţi site-urile noastre, vizualizaţi conţinutul nostru online sau utilizaţi aplicaţiile noastre pentru dispozitive mobile sau alte servicii, şi informaţiile pe care le obţinem despre dvs. din alte surse.

Informaţiile pe care le obţinem direct de la dumneavoastră
Obţinem informaţii direct de la dumneavoastră atunci când doriţi să participaţi la ofertele şi programele noastre, când vă creaţi un cont pe site-urile noastre web sau în aplicaţiile noastre pentru dispozitive mobile, când ne contactaţi telefonic sau prin e-mail, sau când ne oferiţi informaţii în mod direct. Aveţi mai jos câteva exemple de informaţii pe care le-am putea obţine direct de la dvs.:


  • Numele.
  • Adresa de e-mail.
  • Adresa poştală.
  • Numele de utilizator şi parola.
  • Numărul de telefon şi/sau de fax.
  • Data naşterii.
  • Alte informaţii domestice despre dvs. şi familia dvs., precum sexul sau preferinţe de utilizare ale produselor şi/sau comportamentele la utilizare.
  • Informaţii despre starea de sănătate, de exemplu informaţii despre starea de sănătate asociate cu utilizarea unor produse şi istoricul medical.
  • Caracteristici biometrice obţinute în timpul studiilor de cercetare pe consumatori voluntari (ca de exemplu recunoaşterea expresiei faciale, frecvenţa bătăilor inimii şi aspectul pielii).
  • Informaţii demografice.
  • Informaţii de plată (ca spre exemplu un card de credit).
  • Preferinţe viitoare de comunicare.
  • Informaţii de contact pentru prietenii pe care aţi dori să-i contactăm.
  • Numărul de telefon şi înregistrări ale apelurilor dvs. telefonice către linia noastră pentru clienţi.

Informaţii pe care le obţinem despre dvs. când vizitaţi site-urile noastre, vizualizaţi reclamele sau promoţiile noastre online, sau utilizaţi aplicaţiile noastre pentru dispozitive mobile sau alte servicii
Folosim module cookie şi alte tehnologii pentru a obţine informaţii când vizitaţi site-urile noastre, vizualizaţi reclamele sau promoţiile noastre online, sau utilizaţi aplicaţiile noastre pentru dispozitive mobile sau alte servicii. Aveţi mai jos câteva exemple de informaţii pe care le-am putea obţine cu aceste tehnologii:
  • Informaţii despre browserul şi sistemul de operare de pe dispozitivul dvs.
  • Adresa de IP.
  • Paginile web pe care le vizualizaţi.
  • Legăturile pe care le accesaţi.
  • E-mailurile P&G pe care le deschideţi.
Informaţii obţinute prin intermediul aplicaţiilor noastre pentru dispozitive mobile
Atunci când descărcaţi aplicaţiile noastre pentru dispozitive mobile pe dispozitivul dvs. mobil putem colecta, de asemenea, informaţiile pe care le furnizaţi. De asemenea, colectăm automat informaţii prin intermediul aplicaţiilor noastre.

Aveţi mai jos câteva exemple de tipuri de informaţii pe care le-am putea obţine automat prin intermediul aplicaţiilor noastre:
  • ID-ul publicitar sau un identificator similar.
  • Informaţii despre sistemul de operare al dispozitivului dvs.
  • Informaţii despre modul în care utilizaţi aplicaţia respectivă.

Opţiunile dvs. privind colectarea informaţiilor prin intermediul aplicaţiilor pentru dispozitive mobile

Puteţi să opriţi colectarea de informaţii prin intermediul aplicaţiilor noastre pentru dispozitive mobile ştergând aplicaţia de pe dispozitivul dvs.

Date exacte despre locaţie

Aplicaţiile noastre pentru dispozitive mobile pot obţine informaţii exacte despre locaţie de pe dispozitivul dvs. dacă consimţiţi la colectarea acestor informaţii. Putem apela la furnizori terţi de servicii pentru furnizarea de servicii de locaţie folosind datele despre locaţie pe care le furnizaţi. Puteţi opri în orice moment continuarea colectării acestor informaţii prin modificarea setărilor dispozitivului dvs.

Informaţii pe care P&G le obţine din alte surse
Am putea obţine informaţii din alte surse, inclusiv surse disponibile comercial. Aveţi câteva exemple de informaţii pe care le-am putea obţine din alte surse:
  • Numele.
  • Adresa poştală.
  • Adresa de e-mail.
  • Data naşterii.
  • Nivelul venitului.
  • Informaţii domestice.
  • Interesele dvs., ca de exemplu hobby-uri şi animale de companie.
  • Date de cercetare de piaţă şi de consumator.
  • Comportamentul la cumpărare.
  • Activităţi sau date publice, precum bloguri, înregistrări video, postări pe internet şi conţinut generat de utilizator.

Toate informaţiile pe care le obţinem despre dvs. ar putea fi combinate pentru a ne ajuta să îmbunătăţim modul în care comunicăm cu dvs. şi să dezvoltăm produse şi servicii de clasă mondială.

Înapoi la cuprins


Cum foloseşte P&G aceste informaţii

Scopurile de afaceri ale P&G

Folosim informaţiile pe care le obţinem pentru a vă oferi produse, oferte şi servicii, pentru a vă oferi reclame, oferte sau alt conţinut personalizat în funcţie de interesele dvs. şi pentru a executa alte operaţiuni comerciale P&G.

Aveţi mai jos câteva exemple de moduri în care am putea folosi informaţiile obţinute:

  • Răspunsuri la întrebările sau solicitările dvs.
  • Trimiterea de mostre, premii, produse şi informaţii.
  • Dezvoltarea de noi produse şi servicii.
  • Înscrierea dvs. la concursurile, programele sau ofertele pe care le solicitaţi.
  • Crearea şi administrarea contului dvs.
  • Procesarea plăţilor pentru achiziţii sau alte servicii.
  • Protecţia împotriva tranzacţiilor frauduloase sau identificarea acestora.
  • Trimiterea de e-mailuri şi/sau mesaje prin poştă cu informaţii despre mărcile P&G şi alte informaţii care credem că v-ar putea interesa, inclusiv informaţii despre mărci şi servicii oferite de partenerii noştri de afaceri atent selectaţi.
  • Dezvoltarea şi furnizarea de reclame personalizate în funcţie de interesele dvs., inclusiv publicitatea bazată pe interes.
  • Personalizarea experienţei dvs. pe site-urile noastre web prin prezentarea de produse şi informaţii personalizate pentru dvs.
  • Oferirea posibilităţii de a participa la activităţi de partajare socială pe site-urile noastre web.
  • Analiza utilizării produselor, serviciilor şi reclamelor noastre.
  • Aplicarea Termenelor şi Condiţiilor noastre şi administrarea în alte moduri a afacerii noastre.

Înapoi la cuprins


Distribuirea informaţiilor

Succesul afacerii noastre depinde de încrederea dvs., iar noi nu vindem informaţiile dvs. cu caracter personal companiilor din afara P&G. Distribuim informaţiile dvs. cu caracter personal în interiorul P&G şi după cum este descris în prezenta politică. Nu distribuim informaţiile personale companiilor din afara P&G decât după ce am obţinut consimţământul dvs. la distribuirea respectivă, sau după cum este descris în prezenta politică.

Promoţii în colaborare cu partenerii noştri de afaceri atent selectaţi
P&G poate colecta informaţii personale şi alte informaţii pentru o promoţie în colaborare sau un program de colaborare cu un partener de afaceri şi poate oferi informaţiile dvs. partenerului de afaceri respectiv. Pentru aceste programe vom clarifica în momentul colectării faptul că informaţiile vor fi partajate cu P&G şi partenerul de afaceri participant şi vă vom solicita consimţământul, în conformitate cu legile în vigoare.

Furnizori de servicii terţi
Ne bazăm pe furnizorii noştri terţi de servicii pentru a executa o varietate de operaţiuni comerciale pentru noi. În acest demers, s-ar putea să fim nevoiţi să le oferim informaţiile dvs. personale. Nu le oferim furnizorilor noştri de servicii decât informaţiile personale de care au nevoie pentru a presta serviciile cerute de noi şi le solicităm protejarea acestor informaţii şi neutilizarea lor în alte scopuri. Spre exemplu, am putea apela la un furnizor de servicii pentru a:

  • Satisface cerinţele dvs. legate de produse şi servicii şi pentru a răspunde întrebărilor dvs.
  • Găzdui site-urile noastre şi transmite mesajele noastre e-mail sau alte comunicări.
  • Trimite prin poştă mostre de produs, contacta câştigătorii la concursurile noastre, administra plăţile sau desfăşura alte operaţiuni în numele nostru.
  • Analiza date, uneori combinate cu date din alte surse, pentru a vă trimite comunicări.
  • Cerceta şi analiza datele pentru a îmbunătăţi produsele, serviciile şi site-urile noastre.
  • Acolo unde permite legea, combina informaţiile personale despre dvs. obţinute de P&G cu informaţii personale despre dvs. obţinute de unul dintre partenerii noştri de afaceri, astfel încât împreună să vă putem trimite comunicări promoţionale personalizate nevoilor dvs. În astfel de situaţii, partenerul nostru de afaceri nu va avea permisiunea de a utiliza datele P&G sau datele combinate în scopuri comerciale personale. Furnizorul nostru de servicii va avea permisiunea de a utiliza numai setul de informaţii combinate pentru a vă trimite comunicări comune care sperăm că vă vor stârni interesul. În cazul în care preferaţi să nu primiţi aceste comunicări comune, puteţi renunţa oricând urmând instrucţiunile furnizate în oricare dintre aceste comunicări sau în prezenta Politică de confidenţialitate, aşa cum este indicat mai sus.
  • Presta alte servicii cerute de noi.

Alte situaţii.
Putem dezvălui informaţiile dvs. personale:
  • La vânzarea unei mărci P&G către o altă companie.
  • Pentru a proteja şi apăra drepturile şi proprietatea P&G (inclusiv aplicarea Termenilor şi condiţiilor noastre).
  • Dacă legea şi/sau autorităţile guvernamentale cer acest lucru.

Perioada de păstrare a informaţiilor personale
Vom păstra informaţiile personale pe perioada necesară atingerii scopurilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, cu excepţia cazului în care legea impune sau permite o perioadă de păstrare mai îndelungată.

Informaţii colective şi non-personale.
Noi distribuim informaţii colective şi/sau anonime care nu vă identifică personal, în scopuri de afaceri ale P&G. De exemplu, putem dezvălui numărul de vizitatori de pe site-urile sau pentru serviciile P&G. De asemenea, putem partaja informaţii colective şi/sau anonime cu partenerii noştri de afaceri în scopurile de afaceri ale acestora.

Înapoi la cuprins


Opţiunile şi accesul dvs. la informaţiile dvs.

Vă oferim opţiuni ale modului în care comunicăm cu dvs.

Comunicări prin e-mail
Puteţi opri primirea de mesaje promoţionale prin e-mail de la P&G urmând instrucţiunile furnizate în acest scop în toate mesajele de acest tip pe care le primiţi.

Comunicări prin poştă
Puteţi opri primirea de materiale promoţionale prin poştă de la P&G urmând instrucţiunile furnizate în acest scop incluse în comunicările respective.Puteţi, de asemenea, opri primirea de materiale promoţionale prin e-mail sau poştă cu ajutorul prezentei Politici de confidenţialitate. Vă rugăm faceţi clic aici pentru a selecta ţara dvs. şi a afla cum să vă dezabonaţi.

Mesajele text către telefonul mobil
Vă trimitem mesaje text promoţionale pe telefonul mobil doar dacă cereţi în mod explicit să primiţi astfel de mesaje (alegeţi primirea lor). Puteţi opri primirea de mesaje text promoţionale urmând instrucţiunile furnizate în acest scop în programul de mesagerie text respectiv.

ATENŢIE: Vom onora cererea dvs. de a opri primirea de mesaje e-mail, mesaje text şi mesaje poştale promoţionale de la P&G. Cu toate acestea, vom continua să vă trimitem comunicări legate de servicii, cum ar fi e-mailuri de confirmare a achiziţiilor efectuate prin intermediul site-urilor noastre web. De asemenea, putem păstra informaţii în scopuri de ţinere a evidenţei, de exemplu pentru a ne asigura că satisfacem cerinţele clienţilor de a nu trimite anumite tipuri de mesaje.

Acces
Luăm măsuri pentru a păstra informaţiile dvs. personale corecte. Numeroase programe P&G oferă acces pentru vizualizarea sau actualizarea informaţiilor personale pe care le-aţi furnizat când v-aţi înregistrat online. Verificaţi site-ul web unde v-aţi înregistrat pentru a afla dacă puteţi vizualiza sau actualiza acolo informaţiile dvs.

Dacă nu puteţi accesa şi actualiza informaţiile de pe site-urile pe care v-aţi înregistrat, faceţi clic aici pentru a selecta ţara dvs. şi a afla cum să accesaţi şi/sau să actualizaţi informaţiile dvs. personale furnizate către P&G. P&G nu taxează acest serviciu şi răspunde solicitărilor rezonabile într-o perioadă de timp adecvată.

Înapoi la cuprins


Modulele cookie şi alte tehnologii

P&G şi furnizorii noştri terţi de servicii utilizează o varietate de tehnologii pentru a evalua modul de utilizare a site-urilor sau aplicaţiilor noastre pentru dispozitive mobile, a personaliza experienţa dvs. şi a vă oferi publicitate, inclusiv conţinut online, personalizată în funcţie de interesele dvs. Unele tehnologii pe care le-am putea folosi includ următoarele:

Modulele cookie
Un modul cookie este un fişier mic pus în dispozitivul dvs. atunci când vizitaţi un site, fişier care poate fi înţeles de site-ul care a emis modulul cookie. Utilizăm informaţiile colectate cu ajutorul modulelor cookie pentru a reţine identitatea dvs. în scopul autentificării şi preferinţele dvs., a vă oferireclame, oferte sau alt conţinut personalizat în funcţie de interesele dvs. şi a evalua modul de utilizare a site-urilor noastre. Puteţi accepta sau refuza modulele cookie folosind setările browserului dvs. Pentru a afla mai multe, consultaţi setările pentru modulele cookie disponibile în browserul/browserele dvs. web.


Alte tehnologii
Folosim şi alte tehnologii, inclusiv beacon-uri web şi JavaScript care uneori comunică cu modulele cookie, şi alte metode din cadrul aplicaţiilor noastre pentru dispozitive mobile pentru a identifica în mod unic dispozitivul dvs. Aceste tehnologii ajută la activarea funcţiilor de pe site-urile noastre web şi din cadrul aplicaţiilor noastre pentru dispozitive mobile.

Înapoi la cuprins


Publicitatea bazată pe interes

În urma utilizării de site-uri web sau de aplicaţii pentru dispozitive mobile puteţi primi reclame, oferte sau alt conţinut bazate pe interesele dvs. Publicitatea bazată pe interes înseamnă reclame online ale mărcilor P&G şi/sau ale partenerilor noştri de afaceri atent selectaţi personalizate în funcţie de interesele dvs. şi trimise către dispozitivul dvs. prin intermediul unui modul cookie sau al unui alt identificator alocat dispozitivului dvs. Aceste module cookie sau identificatori sunt împărţite în categorii de interes general pe care le sugerăm bazându-ne pe informaţii precum:




  • Paginile web pe care le vizualizaţi şi legăturile pe care faceţi clic de pe site-urile web P&G şi alte site-uri web pe care le vizitaţi.
  • Aplicaţiile pentru dispozitive mobile pe care le utilizaţi.
  • Mesajele e-mail primite din partea mărcilor P&G pe care le vizualizaţi şi legăturile pe care faceţi clic din conţinutul mesajului e-mail.
  • Informaţii demografice.
  • Date despre achiziţiile offline şi online.

Noi ne-am conceput sistemele pentru publicitatea bazată pe interes să afişeze reclame numai pe baza unor date care nu vă identifică în mod personal.

Noi vă respectăm confidenţialitatea
Puteţi limita primirea de reclame bazate pe interes pe site-urile web sau în aplicaţiile pentru dispozitive mobile prin diferite metode.


Opţiunile dvs. pentru primirea de reclame bazate pe interes pe site-urile web
Puteţi împiedica primirea de materiale publicitare bazate pe interes de la P&G pe site-urile web ştergând şi refuzând modulele cookie din browserul/browserele dvs. Puteţi renunţa la primirea de materiale publicitare bazate pe interes pe site-urile web de la companiile care participă la Iniţiativa de publicitate prin reţele accesând http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

În Statele Unite şi Canada puteţi accesa legătura Ad Choices (Opţiuni reclame) aici sau pe site-urile web P&G din ţările respective, unde puteţi alege să vă dezabonaţi de la primirea de materiale publicitare bazate pe interes pe site-urile web. În ţările din Uniunea Europeană puteţi accesa legăturile „About Cookies” (Despre modulele cookie) din partea de jos a site-urilor web P&G din ţările respective, unde puteţi alege să vă dezabonaţi de la primirea de materiale publicitare bazate pe interes pe site-urile web. P&G va onora această cerere.

Opţiunile dvs. pentru primirea de reclame bazate pe interes în cadrul aplicaţiilor pentru dispozitive mobile
Unele sisteme de operare mai noi pentru dispozitive mobile vă permit să limitaţi utilizarea informaţiilor pentru furnizarea de materiale publicitare bazate pe interes în aplicaţiile pentru dispozitive mobile. Puteţi verifica setările dispozitivului dvs. pentru acest tip de opţiuni ale sistemului de operare al dispozitivului.

Înapoi la cuprins


Publicitatea de la terţi de pe site-urile P&G

Putem permite terţilor, inclusiv partenerilor de afaceri şi reţelelor de publicitate, să afişeze reclame pe site-urile P&G. Unele dintre aceste companii pot recunoaşte dispozitivul dvs. prin intermediul modulelor cookie sau al altor tehnologii de fiecare dată când vă trimit o reclamă online. Aceasta le permite să afle unde aţi văzut dvs. sau alte persoane care utilizează computerul dvs. reclama respectivă şi să trimită reclame care consideră că vă interesează.

Înapoi la cuprins


Legăturile către site-urile unor terţi şi medii sociale

Site-urile P&G pot include legături către site-urile unor terţi. P&G nu controlează site-urile terţe respective şi vă încurajează să citiţi politica de confidenţialitate a fiecărui site pe care îl vizitaţi.

Reţelele sociale şi inserturile (plugin) terţilor
Site-urile noastre web pot conţine inserturi (de tip plugin) ale unor reţele sociale şi ale altor terţi. Un exemplu de insert este butonul „Like” de pe Facebook. Dacă legea permite acest lucru, aceste inserturi pot comunica cu şi pot trimite informaţii părţii care a furnizat insertul, chiar dacă nu faceţi clic pe acesta. Aceste informaţii pot include adresa dvs. IP, informaţii despre browserul şi dispozitivul dvs. şi adresa paginii web pe care o vizitaţi pe site-ul nostru. Încărcarea, utilizarea sau accesarea inserturilor poate, de asemenea, să plaseze, să citească şi să transmită module cookie. Aceste module cookie pot să conţină un identificator unic alocat dvs. de o reţea socială sau de un terţ. Încărcarea, funcţionalitatea şi utilizarea inserturilor de către dvs. sunt guvernate de politica de confidenţialitate şi de termenii părţii care a furnizat insertul.

Conectarea prin intermediul unei reţele sociale şi al unui site terţ
Site-urile noastre web vă pot permite să vă conectaţi folosind un cont de reţea socială sau contul de pe un alt site terţ. Un exemplu de conectare prin intermediul unui site terţ este „Log in with Facebook” (Conectaţi-vă cu Facebook). Conectarea la unul dintre site-urile noastre folosind contul dvs. de reţea socială sau contul de pe un alt site terţ ne poate permite să colectăm informaţii pentru care ne acordaţi permisiunea de a le accesa de pe reţeaua socială sau site-ul terţ respectiv. Funcţia de conectare poate, de asemenea, să transfere informaţii către reţeaua socială sau site-ul terţ respectiv, ca de exemplu numele dvs. de utilizator şi parola dvs, pentru a vă autentifica. Reţeaua socială sau site-ul terţ respectiv pot colecta, de asemenea, în mod automat informaţii cum ar fi adresa dvs. IP, informaţii despre browserul şi dispozitivul dvs. şi adresa paginii web pe care o vizitaţi pe site-ul nostru. Funcţia de conectare poate, de asemenea, să plaseze şi să citească module cookie de la site-ul terţ respectiv, module care pot să conţină un identificator unic alocat dvs. de reţeaua socială sau de un alt terţ. Funcţionalitatea şi utilizarea autentificării de către dvs. sunt guvernate de politica de confidenţialitate şi de termenii părţii care a furnizat funcţia de autentificare.

Înapoi la cuprins


Conţinut generat de utilizator

Anumite site-uri şi aplicaţii P&G le permit utilizatorilor să îşi introducă informaţiile pentru concursuri, bloguri, înregistrări video şi alte funcţionalităţi. Vă rugăm ţineţi minte că orice informaţie pe care o trimiteţi sau postaţi pe site-urile P&G ca şi conţinut generat de utilizator devine publică. Trebuie să fiţi atenţi atunci când decideţi să dezvăluiţi informaţiile dvs. personale, financiare sau alte informaţii în astfel de trimiteri sau postări. P&G nu poate împiedica folosirea unor astfel de informaţii într-un mod care ar putea încălca prezenta Politică de confidenţialitate, legea sau intimitatea şi siguranţa dvs. personală. P&G nu este responsabilă pentru efectele unor astfel de postări.


Înapoi la cuprins


 Securitatea informaţiilor

P&G se angajează să garanteze siguranţa informaţiilor cu caracter personal. Am implementat proceduri tehnice, administrative şi fizice menite să protejeze informaţiile personale împotriva pierderii, utilizării greşite sau modificării.

Limităm accesul la informaţiile personale, acordând acest acces doar persoanelor care au nevoie de aceste informaţii în scopuri profesionale. Păstrăm informaţiile personale doar atât timp cât considerăm că este rezonabil necesar.

Înapoi la cuprins">Înapoi la cuprins


Transferul de informaţii

P&G poate transfera informaţiile dvs. personale în interiorul P&G şi/sau către alţi terţi, ca de exemplu furnizorii noştri terţi de servicii. Informaţiile dvs. personale ar putea fi transferate către, stocate în şi procesate într-o altă ţară decât cea în care au fost colectate. Printre aceste ţări se pot afla Statele Unite. Când facem acest lucru, transferul de informaţie se face în conformitate cu legile în vigoare de protecţie a informaţiilor.

Am implementat proceduri şi verificări pentru a asigura protejarea datelor cu caracter personal indiferent de ţara în care sunt stocate sau către care sunt transmise.

Înapoi la cuprins


Protecţia online a copiilor

Nu intenţionăm să obţinem informaţii online cu caracter personal de la copii sub 13 ani sau aşa cum prevăd normele legale locale, cu excepţia site-urilor destinate în mod specific copiilor. Pentru site-urile respective respectăm legile de protecţie a informaţiilor în vigoare.

Înapoi la cuprins


Contactaţi P&G

Dacă aveţi întrebări cu privire la intimitatea dvs., vă rugăm contactaţi P&G direct. Faceţi clic aici pentru a selecta ţara dvs. şi a fi asociat cu adresa poştală şi/sau adresa de e-mail corectă pe care o vom utiliza.

De asemenea, ne puteţi scrie la:
P&G Global Privacy Office
PO Box 599
Cincinnati, OH 45202
SUA

P&G participă la Programul acreditat U.S. Council of Better Business Bureau’s (BBB). Mai multe informaţii despre acest program şi despre procesul rezolvării litigiilor al BBB sunt disponibile pe www.bbb.org

Reclamaţiile cu privire la confidenţialitate ale cetăţenilor Uniunii Europene

P&G atestă conformitatea cu programele Safe Harbor SUA-UE şi Elveţia. Ne asumăm obligaţia de a conlucra cu dvs. pentru a obţine o rezolvare favorabilă a oricărei îngrijorări cu privire la confidenţialitate. Vom coopera cu autorităţile naţionale de protecţie a datelor cu caracter personal dacă acestea consideră că a apărut o problemă de încălcare a confidenţialităţii.

P&G se angajează să soluţioneze reclamaţiile cu privire la confidenţialitatea dvs. şi colectarea sau utilizarea informaţiilor dvs. personale de către noi. Cetăţenii Uniunii Europene care au întrebări sau reclamaţii cu privire la prezenta politică de confidenţialitate trebuie să contacteze mai întâi P&G.

Mai mult, P&G s-a angajat să direcţioneze reclamaţiile nerezolvate cu privire la confidenţialitate, conform Principiilor Safe Harbor SUA-UE, către o organizaţie independentă de rezolvare a disputelor, BBB EU SAFE HARBOR, aflată sub coordonarea organizaţiei Council of Better Business Bureaus. Dacă nu primiți la timp o confirmare de primire a reclamației dvs. sau dacă P&G nu a rezolvat satisfăcător reclamaţia dvs., vizitaţi site-ul web BBB EU SAFE HARBOR la www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints pentru informaţii suplimentare şi pentru a face o reclamaţie.

Înapoi la cuprins


Modificări ale prezentei Politici de confidenţialitate

Vom posta modificările aduse prezentei Politici de confidenţialitate şi vom menţiona data efectivă a actualizării acesteia. Dacă efectuăm orice modificări substanţiale ale prezentei Politici de confidenţialitate, vă vom informa despre aceasta printr-un e-mail la adresa de e-mail cea mai recentă pe care ne-aţi furnizat-o sau postând o comunicare cu privire la schimbări pe site.

Ultima actualizare: 1 septembrie 2014


Actualizarea din 1 septembrie 2014
S-a adăugat o menţiune pentru a explica informaţiile care pot fi partajate cu mediile sociale sau cu alte site-uri terţe atunci când site-urile web P&G conţin inserturi (de tip plugin) ale terţilor sau funcţii de conectare la site-uri terţe. Secţiunea „Opţiunile dvs.” a fost, de asemenea, actualizată pentru a permite simplificarea procesului de înregistrare pentru consumatorii care doresc să se aboneze la primirea de cupoane, buletine informative şi alte comunicări prin e-mail prin intermediul căsuţelor de selecţie pre-bifate din ţările în care acest lucru este permis de lege, cum ar fi Statele Unite. Faceţi clic aici pentru mai multe informaţii despre actualizările din septembrie 2014 aduse Politicii pentru confidenţialitatea consumatorilor.

Înapoi la cuprins


Informaţii specifice ţării 


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

Înapoi la cuprins


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Înapoi la cuprins


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Înapoi la cuprins


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

Înapoi la cuprins


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

Înapoi la cuprins


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Înapoi la cuprins


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

Înapoi la cuprins


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

Înapoi la cuprins


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

Înapoi la cuprins


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

Înapoi la cuprins


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Înapoi la cuprins


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

Înapoi la cuprins


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

Înapoi la cuprins