Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)







We self-certify
compliance with
:

P&G personvernerklæring

INNHOLD

Takk for at du besøker Procter & Gamble (P&G).

Tre milliarder ganger om dagen berører P&G-merker livene til mennesker over hele verden. Vår firmatradisjon bygger på prinsippene om personlig integritet, respekt for individet og å gjøre det som er riktig på lang sikt.

Tillit er en hjørnestein i firmaets målsetninger. Vi i P&G er opptatt av å opprettholde tilliten din ved å beskytte personlig informasjon vi innhenter om deg.

Denne globale personvernerklæringen (personvernerklæringen) beskriver informasjonen som P&G (The Procter & Gamble Company og dets søster- og datterselskaper) innhenter om deg; hvordan vi bruker og beskytter denne informasjonen; og valgene du kan gjøre angående hvordan vi bruker denne informasjonen.

Tilbake til toppen


Våre personvernpraksiser er i overensstemmelse med:

  • EU-direktivet om personvern i forbindelse med databehandling og det amerikanske handelsdepartementets Safe Harbor-program Prinsipper om varsling, valg, videreoverføring, sikkerhet, dataintegritet, tilgang til og håndhevelse.
  • Rettferdige informasjonspraksiser fastsatt av Organization for Economic Co-operation and Development (OECD).
  • Asia Pacific Economic Cooperation (APEC)-forumets rammeverk om personvern.
  • Gjeldende landspesifikke, nasjonale, statlige og lokale lover om databeskyttelse.
  • Enkelte lands lover krever landspesifikk informasjon i en personvernerklæring. Vennligst klikk for å lese denne informasjonen for disse landene.
    Belgia Canada Frankrike Hellas Korea Italia Mexico Nederland Portugal Spania

Tilbake til toppen


Informasjon som omfattes av denne erklæringen

Denne personvernerklæringen gjelder informasjon, inkludert personlig informasjon, samlet om deg av P&G.


Personlig informasjon er informasjon eller en kombinasjon av deler av informasjon som det er rimelig å anta at man kan bruke for å identifisere deg.

Noen P&G-programmer kan inneholde lenker til nettsteder som ikke tilhører P&G. Vi er ikke ansvarlige for disse nettstedenes personvernpolicyer. Vi anbefaler deg å se gjennom personvernpolicyen til hvert enkelt nettsted du besøker.

Tilbake til toppen


Informasjon vi innhenter

Vi innhenter informasjon om deg fra ulike kilder, inkludert informasjon vi innhenter fra deg direkte: informasjon vi innhenter om deg når du besøker nettstedene våre, bruker tjenestene våre eller ser våre nettannonser; og informasjon vi innhenter om deg fra andre kilder (så langt loven tillater).

Informasjon vi innhenter direkte fra deg:
Vi innhenter informasjon direkte fra deg når du velger å delta i våre tilbud og programmer eller på andre måter oppgir informasjon direkte til oss. Følgende er eksempler på informasjon vi kan innhente direkte fra deg:


  • Navn, e-postadresse, postadresse
  • Brukernavn og passord
  • Telefonnummer eller mobilnummer
  • Alder
  • Fødselsdato
  • Annen informasjon om deg og familien din, slik som kjønn eller preferanser og/eller atferd knyttet til bruk av produkter
  • Biometri innhentet under forskningsstudier forbrukerne kan delta i frivillig (slik som gjenkjennelse av ansiktsuttrykk, hjertefrekvens og hudtilstand)
  • Demografisk informasjon
  • Betalingsinformasjon (slik som et kredittkort)
  • Fremtidige kommunikasjonspreferanser
  • Kontaktinformasjon til venner du kanskje ønsker at vi skal kontakte. Når du gir oss informasjon til slike ”tips en venn”-meldinger, bruker vi kun informasjonen til å sende informasjonen du ber oss om.

Informasjon vi innhenter når du besøker nettstedene våre, bruker tjenestene våre eller ser våre nettannonser:
Vi bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å innhente informasjon om deg når du besøker nettstedene våre, bruker tjenestene våre eller ser våre nettannonser. Følgende er eksempler på informasjon vi kan samle inn ved hjelp av disse teknologiene:
  • Nettlesertypen din og operasjonssystemet ditt.
  • Nettsider du går inn på.
  • Lenker du klikker på.
  • IP-adresse.
  • Nettsted du besøkte før du gikk til vårt nettsted.
  • E-poster fra P&G som du åpner og/eller videresender.
  • Tilbud eller lenker fra P&G som du kobler deg til via e-poster.
Informasjon vi innhenter fra andre kilder:
Vi kan få tak i informasjon om deg fra andre kilder, inkludert kommersielt tilgjengelige kilder slik som datainnsamlere og offentlige databaser. Følgende er eksempler på informasjon vi kan innhente fra andre kilder.
  • Navn, postadresse.
  • Alder.
  • Inntektsnivå.
  • Sivilstatus og antall barn.
  • Interessene dine, slik som hobbyer og kjæledyr.
  • Data knyttet til forbruk og markedsundersøkelser.
  • Kjøpemønster.
  • Offentlig tilgjengelige data eller aktiviteter, slik som blogger, videoer, posteringer på Internett, brukergenerert innhold og kjøpemønster i butikker.

All informasjonen vi innhenter om deg kan kombineres for å hjelpe oss til å tilrettelegge kommunikasjonen vår til deg og utvikle produkter og tjenester i verdensklasse og av førsteklasses kvalitet.

Tilbake til toppen


Hva vi bruker informasjonen til

Til å legge frem tilbud, produkter og tjenester for deg.Vi bruker informasjonen vi innhenter til å gi deg produktene og tjenestene du ber om, til å fortelle deg om andre produkter og tjenester P&G tilbyr og til å administrere nettstedene og tjenestene våre.

Det følgende beskriver hvordan vi kan bruke informasjonen vi innhenter om deg:

  • Til å sende prøver, premier, produkter og informasjon
  • Til å utvikle nye produkter og tjenester
  • Til å melde deg på konkurranser, programmer eller tilbud du ber om
  • Til å gi deg andre tjenester vi har tilbudt deg
  • Til å opprette og administrere kontoen din
  • Til å behandle betalinger av kjøp eller andre tjenester
  • Til å beskytte deg mot eller identifisere mulige ulovlige transaksjoner
  • Så langt loven tillater, til å gi deg kundespesifikke, uoppfordrede tilbud og informasjon om P&G’s produkter og tjenester via postforsendelser
  • Til å utvikle og gi deg reklame som er spesielt tilpasset dine interesser
  • Til å analysere bruken av produktene, tjenestene og nettstedene våre
  • Til å finne ut hvordan du kom til nettstedet vårt
  • Til å avgjøre hvor effektiv annonseringen vår er
  • Til å håndheve våre vilkår og betingelser og ellers administrere forretningen vår

Tilbake til toppen


Dine valg og tilgang til informasjonen din

Valg
Vi gir deg valg angående hvordan vi skal kommunisere med deg.

Digital/elektronisk kommunikasjon (for eksempel e-post, mobiltelefon).
Vi sender deg kun salgsfremmende meldinger på mobiltelefon eller e-post dersom du eksplisitt ber om å motta dem. (Hvis du takker ja til å motta dem.)
Hvis du ikke ønsker å motta flere salgsfremmende meldinger på mobiltelefon eller e-post fra visse P&G-merker eller grupper, følger du instruksjonene som følger med i alle slike meldinger du mottar fra dette merket eller denne gruppen.


Postforsendelser
Så langt loven tillater, kan vi uoppfordret sende deg tilbud eller produktinformasjon i posten som vi mener er av interesse for deg.

Du kan slutte å motta salgsfremmende postforsendelser fra visse P&G-merker eller grupper. Salgsfremmende postforsendelser kan inneholde instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet, og du kan slutte å motta salgsfremmende postforsendelser fra visse P&G-merker eller grupper (slik som Every Day Solutions, Envie de Plus, Zin in Meer) ved å følge disse instruksjonene.

Du kan også reservere deg mot å motta salgsfremmende e-post eller postforsendelser fra visse P&G-merker eller grupper via denne personvernerklæringen. Vennligst klikk her for å velge ditt land og lese om hvordan du skal utføre forespørselen.

VENNLIGST MERK: Hvis du velger å reservere deg mot salgsfremmende meldinger fra oss, respekterer vi dette. Vi har kanskje behov for å beholde informasjonen vi har innhentet om deg i våre arkiver, analyser eller av andre grunner så langt loven tillater.

Tilgang
Vi bestreber oss på å holde din personlige informasjon nøyaktig. Du kan se, korrigere eller oppdatere din personlige kontaktinformasjon som du har oppgitt til P&G. Noen P&G-programmer gir deg tilgang til å se eller oppdatere personlig informasjon på nett. Undersøk stedet der du registrerte deg for å finne ut om du kan se eller oppdatere informasjonen din der.

Hvis tilgang til informasjon og oppdateringer ikke er tilgjengelige der du registrerte deg, klikk her for å velge land og lese om hvordan du får tilgang til og oppdaterer den personlige informasjonen du oppga til P&G. P&G tar ikke betalt for denne tjenesten og svarer på rimelige henvendelser innen rimelig tid.

Tilbake til toppen


Informasjonskapsler, sporingsbilder og andre teknologier

Informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil som plasseres på datamaskinen din når du besøker et nettsted som deler ut informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å overvåke hvordan nettstedene våre blir brukt for å bidra til å gjøre din nettopplevelse personlig. For eksempel: Når du registrerer deg på nettstedene våre, kan vi lagre en unik kode i en informasjonskapsel på datamaskinen din. Neste gang du kommer tilbake til nettstedet fra denne datamaskinen bruker serverne våre informasjonskapselen til å kjenne deg igjen. Vi kan da bruke informasjonen du oppga når du registrerte deg kombinert med aktivitetene dine på nettstedene våre for å gi deg annonser og tilbud av interesse for deg.

Du kan akseptere eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk. For å lese mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan du kan reservere deg mot informasjonskapsler på datamaskinen din, klikk på disse lenkene:

Sporingsbilder. Sporingsbilder er små kodedeler som er integrert i nettsider eller i e-poster. Vi kan bruke sporingsbilder for å levere eller kommunisere med informasjonskapsler, telle brukere som har besøkt en nettside og forstå brukermønstre. Vi kan også inkludere sporingsbilder i e-poster for å finne ut om meldinger har blitt åpnet, handlet ut fra eller videresendt.

Du kan hindre sporingsbildene i å innhente informasjon på denne måten ved å avvise informasjonskapsler som beskrevet ovenfor.

Andre teknologier. Her følger noen eksempler på andre teknologier vi kan bruke for å gi deg bedre service:
  • Sesjonsvariabler. Informasjon som overbringes fra en URL til en annen når du surfer på nettet.
  • Tilleggsprogrammer i nettleseren. Ekstra nettkomponenter som kan være nødvendig å installere for å aktivere visse nettfunksjoner på nettstedene våre. Du kan velge å ikke installere disse komponentene.

Tredjeparts annonsering. Vi kan tillate tredjeparter, inkludert forretningspartnere og annonsenettverk, å ha annonser på nettstedene våre. Noen av disse selskapene kan plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen din hver gang de sender deg en nettannonse. Dette gjør dem i stand til å forstå hvor du, eller andre som bruker datamaskinen, så annonsen deres og levere annonser de mener er av interesse for deg. Vi kontrollerer ikke disse selskapenes bruk av informasjonskapsler. Noen av disse selskapene er medlemmer av Network Advertising Initiative (NAI), som tilbyr deg å takke nei til informasjonskapslene deres på ett enkelt sted. Du kan besøke Network Advertising Initiatives nettsted på: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Hvordan vi bruker informasjonskapsler, sporingsbilder og andre teknologier. Vi bruker disse teknologiene til å gi deg en rikere og mer personlig kundeopplevelse. Vi lagrer ikke noe av din personlige informasjon i informasjonskapsler, sporingsbilder eller andre teknologier på datamaskinen din. For mer inngående informasjon, se “Hva vi bruker informasjonen til.”

Tilbake til toppen


Informasjonsdeling

Vår forretnings suksess avhenger av din tillit, og vi selger ikke din personlige informasjon til markedsførere utenfor P&G. Vi deler kun din personlige informasjon som beskrevet nedenfor, og innen P&G, så langt loven tillater.

Vi deler generelt ikke personlig informasjon med markedsførere utenfor P&G med mindre vi klart har bedt om og fått ditt eksplisitte samtykke.

Tredjeparts tjenesteleverandører. Vi benytter oss av tredjeparts tjenesteleverandører for å utføre ulike tjenester på dine vegne. I denne forbindelsen kan det bli nødvendig å dele din personlige informasjon med dem. Vennligst merk at vi kun gir tjenesteleverandørene våre den personlige informasjonen de trenger for å utføre tjenestene sine, og vi krever at de beskytter denne informasjonen og ikke bruker den til noe annet formål.

Vi kan for eksempel benytte oss av en tjenesteleverandør for å:

  • Oppfylle dine krav til produkter og tjenester og svare på spørsmålene dine.
  • Drive nettstedene våre og levere meldingene våre på e-post og mobiltelefon.
  • Sende produktprøver i posten, kontakte konkurransevinnere, ta hånd om betalinger eller utføre andre oppgaver på dine vegne.
  • Analysere data, noen ganger kombinert med andre kilder, for å kunne sende deg mer målrettet kommunikasjon.
  • Utføre undersøkelser og analysere data for å forbedre produktene, tjenestene og nettstedene våre.

I tillegg, så langt loven tillater, kan vi også benytte oss av en tjenesteleverandør for å:
  • Kombinere personlig informasjon om deg som P&G har innhentet med personlig informasjon om deg som vår forretningspartner har innhentet slik at vi kan samarbeide om å sende spesielt tilpasset salgsfremmende informasjon til deg. I slike tilfeller får vår forretningspartner ikke direkte tilgang til noen informasjon om deg som vi deler med tjenesteleverandøren, og kun tjenesteleverandøren vil tillates å bruke den kombinerte informasjonen til å sende deg felles informasjon som vi håper vil være av interesse for deg. Hvis du ikke ønsker å motta slik felles informasjon, kan du alltid takke nei ved å følge instruksjonene som følger med all slik informasjon eller via denne personvernerklæringen som beskrevet ovenfor.
  • Utføre andre tjenester vi ber om.

Vi gir disse selskapene den personlige informasjonen de trenger for å utføre disse tjenestene på våre vegne. Vi krever at selskapene beskytter denne personlige informasjonen og ikke bruker informasjonen til noe annet formål.

Andre situasjoner. Vi kan oppgi din personlige informasjon:
  • Hvis et P&G-merke blir solgt til et annet selskap.
  • Så langt loven tillater, for å beskytte og forsvare P&G’s rettigheter og eiendom (inkludert håndheving av våre vilkår og betingelser).
  • Når loven krever det, og/eller offentlige myndigheter.

Samlet og upersonlig informasjon. Vi kan dele samlet informasjon som ikke kan identifisere deg for generelle forretningsanalyser. Vi kan for eksempel oppgi antall besøkende til P&G-nettsteder eller tjenester.

Tilbake til toppen


Brukergenerert innhold

Noen P&G-nettsteder lar brukerne sende inn sitt eget innhold til konkurranser, blogger, videoer og andre funksjoner. Vennligst husk at all informasjon du oppgir blir offentlig informasjon, og du bør utvise forsiktighet når du avgjør å oppgi personlig, økonomisk eller annen informasjon i innholdet du sender. P&G kan ikke hindre denne typen informasjon i å bli brukt på en måte som kan være i strid med denne personvernerklæringen, loven eller ditt personlige personvern og din sikkerhet, og er ikke ansvarlig for følgene av slike posteringer.





Tilbake til toppen


Informasjonssikkerhet

Vi er opptatt av å holde din personlige informasjon sikker. Vi har formålstjenlige tekniske, administrative og fysiske prosedyrer på plass for å beskytte personlig informasjon mot tap, misbruk eller endringer

Vi begrenser tilgangen til personlig informasjon for dem som behøver den i forretningsøyemed. Vi beholder personlig informasjon kun i en rimelig tidsperiode.

Når vi oppgir din personlige informasjon til tredjeparts tjenesteleverandører, krever vi at disse selskapene beskytter informasjonen og ikke bruker den til noe annet formål.

Når vi innhenter eller formidler sensitiv informasjon slik som et kredittkortnummer, bruker vi industriens standardmetoder for å beskytte informasjonen.

Tilbake til toppen


Informasjonsoverføring

Din personlige informasjon kan overføres til, lagres og behandles i et annet land enn det ble oppgitt i. Dette kan inkludere USA. I denne forbindelsen overfører vi informasjonen i samsvar med gjeldende lover om databeskyttelse.

Vi bestreber oss på å beskytte personlig informasjon uansett hvilket land den er lagret i eller overført til. Vi har formålstjenlige prosedyrer og kontroller på plass som hjelper oss til å sørge for dette.

Vi holder oss til EU-direktivet om personvern i forbindelse med databehandling og landspesifikke lover om databeskyttelse, samt det amerikanske handelsdepartementets Safe Harbour-program.

Tilbake til toppen


Barns personvern på nett

Vi mener det er viktig å gi ekstra beskyttelse til barn på nett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å tilbringe tid på nett sammen med barna for å delta i og overvåke aktivitetene deres på nett.

Når vi innhenter personlig informasjon om barn, gjør vi dette i samsvar med det aktuelle landets gjeldende lover om barns databeskyttelse.

Vi akter ikke å innhente personlig informasjon fra barn under 13 år på nett, unntatt på enkelte nettsteder som er spesifikt rettet mot barn.

Nettsteder i USA som innhenter informasjon fra barn under 13 år omfattes av en personvernerklæring som oppfyller kravene i USAs lov om beskyttelse av barns personvern på nett. Klikk her for å lese denne personvernerklæringen.

Klikk her for å finne ut hvordan du kan skaffe deg en kopi av informasjonen barnet ditt har oppgitt til P&G, for å oppdatere informasjonen eller be oss om ikke lenger å kontakte barnet ditt.

Tilbake til toppen


Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående ditt personvern, vennligst kontakt P&G direkte. Klikk her for å velge ditt land og få en lenke til riktig adresse eller e-postadresse du skal bruke, eller bruk postadressen nedenfor. Du kan gjerne bruke morsmålet ditt når du sender spørsmål eller kommentarer.

Ellers kan du kontakte oss på denne adressen:
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

Vi er opptatt av å samarbeide med deg for å komme frem til en minnelig løsning på eventuelle klager eller bekymringer om personvern. Vi samarbeider med landets myndigheter innen databeskyttelse dersom de mener at det har oppstått et problem med personvernet.

Vi deltar i US Council of Better Business Bureau (BBB) sitt offisielt godkjente forretningsprogram. Mer informasjon om dette programmet og dets prosess for konfliktløsning er tilgjengelig på www.bbb.org

Personvernklager av innbyggere i EU:

I samsvar med Safe Harbor-prinsippene forplikter P&G seg til å lose klager om personvern og innsamling eller bruk av personlig informasjon. Innbyggere i EU med forespørsler eller klager angående denne personvernerklæringen må først kontakte P&G.

P&G har videre forpliktet seg til å henvise ikke løste personvernklager under Safe Harbor-prinsippene til en uavhengig konfliktløsningsmekanisme, BBB EU Safe Harbor, drevet av Council of Better Business Bureaus. Hvis du ikke mottar anerkjennelse av klagen innen rimelig tid eller dersom klagen ikke blir tilfredsstillende håndtert av P&G, kan du kontakte:

Council of Better Business Bureaus, Inc.
BBB EU Safe Harbor
4200 Wilson Boulevard, Suite 800
Arlington, VA 22203
Telefon: 703-276-0100
Internett: www.us.bbb.org
E-post: eusafeharbor@council.bbb.org

For mer informasjon om hvordan du kan bidra til å beskytte datamaskinen din, personlig informasjon og familien din på nett, kan du lese våre tips om personvern: http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml

Tilbake til toppen


Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil postere endringer i denne personvernerklæringen og oppdatere datoen denne personvernerklæringen oppdateres og trer i kraft på. Hvis vi gjør materielle endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg ved å sende en e-post til e-postadressen du sist har oppgitt til oss eller ved å postere en melding om endringene på dette nettstedet.
Sist oppdatert: August 2008

Oppdatering i 2008
Policyen oppgir nå at informasjonen kan brukes av våre merker for å (1) bedre kunne tilpasse vår annonsering og våre tilbud rettet mot deg og (2) fortelle deg om alle produktene og tjenestene P&G tilbyr. Den oppdaterte personvernerklæringen bemerker også at P&G-merker kan benytte en tjenesteleverandør for å sende deg informasjon som promoterer et produkt eller en tjeneste i samarbeid med en av våre forretningspartnere. Vi har også gjort et antall organisasjonsmessige endringer som skal gjøre policyen enklere å lese og forstå.

Oppdatering i 2005
Det ble ikke gjort vesentlige endringer i personvernerklæringen. Oppdateringen som fant sted hadde som mål å: klargjøre og forenkle innholdet for å forbedre lesbarheten; fjerne referanser til spesifikke annonsepartnere; tilføre informasjon om hvordan informasjonskapsler kan administreres, og å vise til tilføyelsen av en personvernerklæring for barn for visse nettsteder i USA.

Oppdatering i 2002
Det ble ikke gjort vesentlige endringer i personvernerklæringen. Oppdateringen som fant sted hadde som mål å: klargjøre at et selskap som kjøper opp et P&G-merke kan skaffe seg informasjon om forbrukere som har registrert seg til dette merket; tilføye eksempler på typer av tredjeparter som P&G kan dele informasjon med dersom forbrukerne gir sitt samtykke; endre navn på annonsepartneren; klargjøre at barns personvern er i tråd med lokale lover; og å oppgi en fysisk adresse til våre firmakontorer.

Tilbake til toppen


Landsspesifikk informasjon


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Tilbake til toppen


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

Consumer Relations
1-800-668-0150
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5

Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Tilbake til toppen


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com

Tilbake til toppen


Greece



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Tilbake til toppen


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Tilbake til toppen


KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에
"P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Tilbake til toppen


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Tilbake til toppen


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Tilbake til toppen


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. A recolha e o processamento de dados pessoais será sempre feita de acordo com a lei Portuguesa que seja aplicável e todas as autorizações que para o efeito se revelem necessárias serão previamente obtidas junto da Comissão Nacional de Protecção de Dados Pessoais. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.shtml

Tilbake til toppen


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona).Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

Tilbake til toppen