Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)






P&G globale retningslinjer for forbrukerpersonvern

Takk for ditt besøk til Procter & Gamble.

Tillit er en hjørnesten i vår forretningsidé. Procter & Gamble er forpliktet til å opprettholde din tillit ved å beskytte personopplysninger som vi samler inn og bruker.

Disse globale retningslinjene for forbrukerpersonvern (Retningslinjer for personvern) beskriver informasjonen som The Procter & Gamble Company og deres tilknyttede selskaper og datterselskap («P&G») samler inn om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, valgene du har for hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi kan korrigere eller oppdatere din informasjon.


P&G personvernspraksiser er i henhold til:

  • Den europeiske unions databeskyttelsesdirektiv.
  • USAs og EUs Safe Harbor-prinsipper og USAs og Sveits' Safe Harbor-prinsipper som er utviklet av det amerikanske handelsdepartementet, og som omhandler innsamling, bruk og oppbevaring av personopplysninger fra Den europeiske union, Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og Sveits.
  • Rettferdige informasjonspraksiser etablert av organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD).
  • Personvernsprinsippene til The Asia Pacific Economic Cooperation (APEC).
  • Gjeldene nasjonale og lokale databeskyttelseslover, inkludert avsnitt 5 av USAs FTC Act.

Noen nasjonale lover krever landsspesifikk informasjon i retningslinjer for personvern. Klikk for å lese den informasjonen for disse landene.

Argentina Belgia Canada Frankrike Tyskland Hellas Korea Italia Mexico Marokko Nederland Portugal Spania


Innholdsfortegnelse

Informasjon som dekkes av disse retningslinjene

Disse retningslinjene for personvern gjelder forbrukerinformasjon, inkludert personlig informasjon, som samles inn og brukes av P&G.


Ved å bruke P&G nettsteder og mobilapplikasjoner eller på andre måter oppgi dine personopplysninger til P&G, godtar du innsamlingen, bruken og delingen av din informasjon under disse retningslinjene. Vennligst les disse retningslinjer for personvern nøye og ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

Personopplysninger er informasjon, eller en kombinasjon av deler av informasjon, som kan brukes til å identifisere deg på et individuelt grunnlag.

Tilbake til toppen


Informasjon som P&G samler

Vi kan samle informasjon om deg fra en rekke forskjellige kilder. Dette inkluderer informasjon som vi samler direkte fra deg, informasjon vi samler når du brukere våre nettsteder, viser vårt nettinnhold eller bruker våre mobilapplikasjoner eller andre tjenester og informasjon som vi samler om deg fra andre kilder.

Informasjon som vi samler direkte fra deg
Vi samler informasjon direkte fra deg når du velger å delta i våre tilbud og andre programmer, oppretter en konto på våre nettsteder eller i våre mobilapplikasjoner, ringer oss eller sender oss e-post, eller på andre måter gir informasjon direkte til oss. Følgende er eksempler på informasjon vi kan samle direkte fra deg:


  • Navn.
  • E-postadresse.
  • Postadresse.
  • Brukernavn og passord.
  • Telefon- og/eller faksnummer.
  • Fødselsdato.
  • Annen husholdningsinformasjon om deg og din familie, slik som kjønn eller produktbrukspreferanser og/eller -vaner.
  • Helseinformasjon, slik som helseinformasjon relatert til produktbruk og medisinsk historikk.
  • Biometri innsamlet i løpet av frivillige forbrukerundersøkelser (slik som ansiktsgjenkjenning, puls og hudtilstand).
  • Demografisk informasjon.
  • Betalingsinformasjon (slik som ett kredittkort).
  • Fremtidige kommunikasjonspreferanser.
  • Kontaktinformasjon for venner som du ønsker at vi skal kontakte.
  • Telefonnummer og opptak når du ringer vår forbrukerlinje.

Informasjon som vi samler når du besøker våre anlegg, viser våre nettannonser eller kampanjer eller bruker våre mobilapplikasjoner eller andre tjenester
Vi bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å samle informasjon når du besøker våre nettsteder, viser våre nettannonser eller kampanjer eller bruker våre mobilapplikasjoner eller andre tjenester. Følgende er eksempler på informasjon vi kan samle med disse teknologiene:
  • Informasjon om din nettleser og ditt operativsystem.
  • IP-adresser.
  • Nettsider du viser.
  • Koblinger du klikker på.
  • P&G e-poster som du åpner.
Informasjon innsamlet igjennom mobilapplikasjoner
Når du laster ned våre mobilapplikasjoner til din mobilenhet kan vi også samle informasjon som du oppgir. Vi samler også automatisk informasjon igjennom våre applikasjoner.

Følgende er eksempler på typer av informasjon som vi kan samle automatisk igjennom våre applikasjoner:
  • Annonserings-ID eller liknende identifikator.
  • Informasjon om ditt operativsystem.
  • Informasjon om måten du bruker applikasjonen på.

Dine valg om informasjonsinnsamling igjennom mobilapplikasjoner

Du kan velge å avslutte fortsatt informasjonsinnsamling av din mobilapplikasjon ved å slette applikasjonen fra din enhet.

Nøyaktig lokaliseringsdata

Våre mobilapplikasjoner kan samle nøyaktig lokasjonsinformasjon fra din enhet hvis du godtar innsamlingen av denne informasjonen. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å gi lokasjonstjenester ved bruk av lokaliseringsdata du gir oss. Du kan velge å avslutte fortsatt innsamling av denne informasjonen når tid som helst ved å justere innstillingene på din enhet.

Informasjon som P&G samler fra andre kilder
Vi kan innhente informasjon fra andre kilder, inkludert kommersielt tilgjengelige kilder. Eksempler på informasjon vi kan samle fra andre kilder er:
  • Navn.
  • Postadresse.
  • E-postadresse.
  • Fødselsdato.
  • Inntektsnivå.
  • Husholdningsinformasjon.
  • Dine interesser som for eksempel hobbyer og husdyr.
  • Forbruker- og markedsundersøkelsesdata.
  • Innkjøpsvaner.
  • Offentlig observerte data eller aktiviteter, slik som blogger, videoer, Internettinnlegg og brukeropprettet innhold.

All informasjon vi samler om deg kan bli kombinert for å hjelpe oss med å for å forbedre vår kommunikasjon med deg og til å utvikle produkter og tjenester i verdensklasse.

Tilbake til toppen


Hvordan P&G bruker denne informasjonen

P&G forretningsformål

Vi bruker informasjonen som vil samler for å kunne tilby deg produkter, tilbud og tjenester, for å levere annonsering til deg, tilby deg annet innhold som er tilpasset dine interesser og for å utføre andre P&G forretningsoperasjoner.

Følgende er eksempler på hvordan vi kan bruke informasjonen som vi samler inn:

  • Svare på dine spørsmål eller dine forespørsler.
  • Sende vareprøver, premier, produkter og informasjon.
  • Utvikle nye produkter og tjenester.
  • Registrere deg til våre konkurranser, programmer eller tilbud som du forespør.
  • Opprette og administrere din konto.
  • Behandle betaling for kjøp eller andre tjenester.
  • Beskytte mot eller identifiser mulige falske transaksjoner.
  • Sende deg e-post og/eller postmeldinger med informasjon om P&G-merker og annet innhold som vi mener kan være av interesse til deg, inkludert merke- og tjenesteinformasjon fra nøye utvalgte forretningspartnere.
  • Utvikle og tilby annonsering skreddersydd til dine interesser, inkludert internettbasert annonsering.
  • Personalisere din opplevelse på våre nettsteder ved å presentere produkter og informasjon som er skreddersydd til deg.
  • Tillate at du deltar i sosial deling på våre nettsteder.
  • Analysere bruken av våre produkter, tjenester og annonsering.
  • Håndheve våre betingelser og ellers kontrollere vår forretning.

Tilbake til toppen


Informasjonsdeling

Suksessen til vår virksomhet avhenger av din tillit og vi selger ikke dine personopplysninger til markedsførere utenfor P&G. Vi deler dine personopplysninger innenfor P&G som beskrevet i disse retningslinjene. Vi deler ikke dine personopplysninger med markedsførere utenfor P&G med mindre du godtar slik deling, eller som beskrevet i disse retningslinjene.

Samarbeidskampanjer med nøye utvalgte forretningspartnere
P&G kan samle personopplysninger og annen informasjon for en samarbeidskampanje eller et fellesprogram med en forretningspartner og dele din informasjon med den forretningspartneren. For disse programmene vil vi gjøre det tydelig ved innsamlingstidspunktet at informasjonen vil bli delt mellom P&G og den deltakende forretningspartneren og be om din tillatelse i henhold til gjeldende lovgivning.

Tredjeparts tjenesteleverandører
Vi er avhengige av tredjeparts tjenesteleverandører for å utføre en rekke forretningsoperasjoner på vår vegne. Ved å gjøre dette kan det være nødvendig at vi deler dine personopplysninger med dem. Vi gir våre tjenesteleverandører kun de personopplysningene som de behøver for å utføre tjenestene vi forespør og vi krever at de beskytter denne informasjonen og ikke bruker den til andre formål.

Vi kan for eksempel være avhengige av en tjenesteleverandør for å:

  • Fullføre dine produkt- og tjenesteforespørsler og svare på dine spørsmål.
  • Verte våre nettsteder og levere vår e-post eller andre kommunikasjoner.
  • Sende produktprøver, ta kontakt med konkurransevinnere, administrere betalinger eller ta andre tiltak på våre vegne.
  • Analysere våre data, noen ganger kombinert med data fra andre kilder, for å sende deg kommunikasjoner.
  • Utføre forskning og analysere data for å forbedre våre produkter, tjenester og nettsteder.
  • Hvor loven tillater det, kombinere personopplysninger om deg som P&G allerede har samlet med personopplysninger om deg som en forretningspartner har samlet slik at vi i sammen kan sende deg skreddersydd kampanjekommunikasjon. I slike tilfeller vil vår forretningspartner ikke tillates å bruke P&G data eller de kombinerte dataene for sine egne, uavhengige markedsføringsaktiviteter. Vår tjenesteleverandør vil kun tillates å bruke det kombinerte settet med informasjon for å sende deg felleskommunikasjoner som vi håper vil være av interesse til deg. Hvis du foretrekker å ikke motta disse felleskommunikasjonene kan du alltid avslutte dette ved å følge instruksjonene som oppgis ved enhver slik kommunikasjon eller igjennom disse retningslinjene for personvern som angitt ovenfor.
  • Utføre andre tjenester som vi forespør.

Andre situasjoner.
Vi kan oppgi dine personopplysninger:
  • Som en del av salget av et P&G-merke til et annet selskap.
  • For å beskytte og forsvare rettighetene og eiendommen til P&G (inkludert håndhever våre betingelser).
  • Når loven krever det og/eller offentlige myndigheter.

Oppbevaringsperiode av personopplysninger
Vi vil oppbevare personopplysninger i det tidsrommet nødvendig for å fullføre formålene som beskrives i disse retningslinjer for personvern, med mindre en lengre oppbevaringsperiode kreves eller tillates av loven.

Samlet og ikke-personlige opplysninger.
Vi deler samlet og/eller anonym informasjon som ikke identifiserer deg for P&G forretningsformål. Vi kan for eksempel oppgi antallet besøkende til P&G-nettsteder eller -tjenester. Vi kan også dele samlet og/eller anonym informasjon med våre forretningspartnere for deres egne forretningsformål.

Tilbake til toppen


Dine valg og adgang til din informasjon

Vi gir deg valg om hvordan vi kommuniserer med deg.

E-postkommunikasjon
Du kan stoppe mottaket av kampanje-e-postmeldinger fra P&G ved å følge instruksjonene for avmelding i enhver slik melding som du mottar.PostDu kan stoppe mottaket av kampanjepost fra P&G ved å følge instruksjonene for avmelding som kommer med disse kommunikasjonene.Du kan også stoppe mottaket av kampanje-e-post eller postkommunikasjon igjennom disse retningslinjer for personvern. Klikk her for å velge ditt land og finne ut hvordan du kan avmelde deg.

Mobiltekstmeldinger
Vi sender deg kun kampanjerelaterte mobiltekstmeldinger hvis du spesifikt har bedt om å motta disse (du registrerer deg). Du kan stoppe mottak av kampanjerelaterte tekstmeldinger ved å følge instruksjonene for å avmelde deg som kommer med det tekstmeldingsprogrammet.

MERK: Vi vil respektere din forespørsel om å stoppe mottak av kampanje-e-post, -tekstmeldinger og -postmeldinger fra P&G. Vi kan allikevel fortsette å sende deg tjenesterelatert kommunikasjon slik som e-poster som bekrefter kjøp igjennom våre nettsteder. Og vi kan beholde informasjonen for arkivering, slik at vi kan forsikre at vi følger forbrukerforespørsler om å ikke sende visse typer meldinger.

Tilgang
Vi utfører tiltak for å holde dine personopplysninger nøyaktige. Mange P&G-programmer tilbyr tilgang for å vise eller oppdatere personopplysninger som du oppga da du registrerte deg på Internett. Kontroller hvor du registrerte deg for å finne ut om du kan vise eller oppdatere din informasjon der.Hvis informasjonstilgang og oppdatering ikke er tilgjengelig der du registrerte deg, kan du klikke her for å velge ditt land og finne ut hvordan du kan få tilgang til og/eller oppdatere personopplysningene du oppga til P&G. P&G tar ikke betalt for denne tjenesten, og svarer på rimelige forespørsler så snart som mulig.

Tilbake til toppen


Informasjonskapsler og andre teknologier

P&G og våre tredjeparts tjenesteleverandører bruker en rekke teknologier for å vurdere hvordan våre nettsteder eller mobilapplikasjoner brukes, for å personalisere din opplevelse og for å levere annonsering til deg, inkludert nettinnhold, skreddersydd til dine interesser. Noen teknologier som vi kan bruke inkluderer følgende:

Informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en liten fil som plasseres på din enhet når du besøker et nettsted som kan leses av nettstedet som utga informasjonskapselen. Vi bruker informasjonen som er innsamlet av informasjonskapsler for å huske hvem du er for å kunne logge deg inn og dine preferanser, for å tilby deg annonser, tilbud eller annet innhold som er skreddersydd dine interesser og for å vurdere hvordan våre nettsteder brukes. Du kan godta eller avvise informasjonskapsler igjennom dine nettleserinnstillinger. for å lære mer kan du se informasjonskapselinnstillingene som er tilgjengelige i din spesifikke nettleser.


Andre teknologier
Vi bruker andre teknologier inkludert websignaler og JavaScript som noen ganger jobber i sammen med informasjonskapsler og andre metoder i våre mobilapplikasjoner for å unikt identifisere din enhet. Disse andre teknologiene hjelper oss til å aktivere funksjoner på våre nettsteder og innenfor våre mobilapplikasjoner.

Tilbake til toppen


Interessebasert annonsering

Du kan motta interessebasert annonsering, tilbud og annet innhold ettersom du bruker nettsteder og mobilapplikasjoner. Internettbasert annonsering er nettannonsering fra P&G-merker og/eller fra våre nøye utvalgte forretningspartnere som er skreddersydd til dine interesser og sendt til din enhet ved bruk av informasjonskapsler eller en annen identifikator tilordnet din enhet. Disse informasjonskapslene og andre identifikatorer plasseres i kategorier for generell interesse som vi uthenter fra informasjon slik som:





  • Nettstedene du viser og koblinger du klikker på P&G-nettsteder og andre nettsteder du besøker.
  • Mobilapplikasjoner du bruker.
  • P&G-merke-e-poster som du viser og koblinger du klikke på i e-posten.
  • Demografisk data.
  • Frakoblet og nettbasert kjøpsdata.

Vi har designet våre Internettbaserte annonseringssystemer for å levere slike annonser til deg kun basert på data som ikke personlig identifiserer deg.

Vi respekterer ditt personvern
Du kan begrense mottaket av interessebaserte annonser eller i mobilapplikasjoner på forskjellige måter.


Dine valg når det gjelder mottak av interessebasert annonsering på nettsteder
Du kan forhindre mottak av interessebaserte annonser fra P&G på nettsteder ved å slette og avvise informasjonskapsler i din nettleser. Du kan velge å ikke motta interessebaserte annonser på nettsteder fra selskaper som deltar i initiativet Network Advertising ved å gå til http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.http://www.networkadvertising.org/choices/.

I USA, Canada og EU-land kan du gå til Ad Choices-koblingen her eller på P&G nettsteder i de landene hvor du kan velge å ikke motta interessebaserte annonser på nettsteder. P&G vil respektere det valget.

Dine valg når det gjelder mottak av interessebasert annonsering i mobilapplikasjoner
Noen nyere mobilenheters operativsystemer tillater begrensing av bruken av informasjon for å levere interessebasert annonsering i mobilapplikasjoner. Du kan sjekke innstilingene på din enhet for slike alternativer i din enhets operativsystem.

Tilbake til toppen


Tredjeparts annonsering på P&G-nettsteder

Vi kan tillate at tredjeparter, inkludert forretningspartnere og annonsenettverk, viser annonser på P&G-nettsteder. Noen av disse selskapene kan gjenkjenne din enhet ved hjelp av informasjonskapsler eller andre teknologier hver gang de sender deg en nettannonse. Dette gjør dem i stand til å forstå hvor du, eller andre som bruker datamaskinen så deres annonse og å levere annonser som de føler vil være av interesse til deg.

Tilbake til toppen


Koblinger til tredjeparts nettsteder og sosiale nettverk

P&G-nettsteder kan inkludere koblinger til tredjeparts nettsteder. P&G kontrollerer ikke disse tredjeparts nettstedene, og vi anbefaler at du leser retningslinjene for personvern på ethvert nettsted som du besøker.

Sosiale nettverk og tredjeparts plugginn-moduler
Våre nettsteder kan inkludere plugginn-moduler fra sosiale nettverk eller andre tredjeparter. Et eksempel på en plugginn-modul er Facebook «Like»-knappen. Hvor dette er lovmessig tillatt, kan disse plugginn-modulene kommunisere med og sende informasjon til de som leverte plugginn-modulen, selv om du ikke klikker på den. Denne informasjon kan inkludere din IP-adresse, informasjon om din nettleser og enhet og adressen til nettsiden som du besøker på vårt nettsted. Lasting, bruk og klikking av plugginn-modulene kan også plassere, lese og overføre informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene kan inneholde en unik identifikator som det sosiale nettverket eller tredjeparten tilordner deg. Lastingen, funksjonaliteten og din bruk av plugginn-modulene reguleres under retningslinjene for personvern og vilkårene til tredjeparten som leverte plugginn-modulen.

Sosiale nettverk og tredjeparts pålogging
Våre nettsteder kan tillate at du logger deg på ved hjelp av en sosial nettverks- eller annen tredjeparts konto. Et eksempel på en tredjeparts pålogging er «Logg deg inn med Facebook». Pålogging til ett av våre nettsteder med ditt sosiale nettverk eller en annen tredjeparts konto kan tillat at vi samler informasjon som du gir oss tillatelse til å få tilgang til fra det sosiale nettverket eller tredjepart. Påloggingsfunksjonen kan også overføre informasjon til det sosiale nettverket eller til tredjeparten, slik som ditt brukernavn og passord for å identifisere deg. Det sosiale nettverket eller tredjeparten kan også automatisk samle informasjon som din IP-adresse, informasjon om din nettleser og enhet og adressen til nettsiden som du besøker på vårt nettsted. Påloggingsfunksjonen kan også plassere og leser informasjonskapsler fra den tredjeparten som kan inneholde en unik identifikator som det sosiale nettverket eller en annen tredjepart tilordner deg. Funksjonaliteten av og din bruk av påloggingen reguleres under retningslinjene for personvern og vilkårene til tredjeparten som leverte påloggingsfunksjonaliteten.

Tilbake til toppen


Brukeropprettet innhold

Noen P&G nettsteder og applikasjoner lar brukere send inn deres egne innhold for konkurranser, blogger, videoer og andre funksjoner. Husk at all informasjon du sender inn eller legger opp som brukeropprettet innhold til P&G nettsteder blir offentlig informasjon. Vær forsiktig når du bestemmer deg for å oppgi personlig, finansiell eller annen informasjon i slike innsendelser eller poster. P&G kan ikke forhindre at andre bruker slik informasjon på en måte som kan være i strid med disse retningslinjene for personvern, loven eller ditt personlige privatliv eller din sikkerhet. P&G er ikke ansvarlig for resultatene av slike publikasjoner.

Tilbake til toppen


 Informasjonssikkerhet

P&G er forpliktet til å oppbevare dine personopplysninger trygge. Vi har implementert tekniske, administrative og fysiske prosedyrer som er utformet for å beskytte personopplysninger mot tap, misbruk eller endring.

Vi begrenser tilgang til personopplysninger til de som har et forretningsbehov. Vi oppbevarer personopplysninger kun så lenge det vurderes rimelig nødvendig.

Tilbake til toppen


Informasjonsoverføring

P&G kan overføre dine personopplysninger innenfor P&G og/eller andre tredjeparter, slik som vår tredjeparts tjenesteleverandører. Dine personopplysninger kan overføres til, lagres og behandler i et land annet enn det hvor de ble innsamlet. Dette kan inkludere USA. Når vi gjør dette, overfører vi informasjonen i henhold til gjeldende databeskyttelseslover.

Vi har implementert prosedyrer og kontroller for å hjelpe med å forsikre at personopplysninger er beskyttet uansett hvilket land de oppbevares i eller overføres til.

Tilbake til toppen


Barns personvern på Internett

Vi har ikke til hensikt å samle personopplysninger på Internett fra barn under 13 eller som definert av lokale lovbestemte krav, bortsett fra nettsteder som er spesifikt rettet mot barn. På disse nettstedene følger vi gjeldende databeskyttelseslover.

Tilbake til toppen


Kontakt P&G

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående ditt personvern kan du ta kontakt med P&G direkte. Klikk her for å velge ditt land og bli koblet til riktige post- og/eller e-postadresse som du kan bruke.

Du kan også skrive til oss her:
P&G Global Privacy Office
PO Box 599
Cincinnati, OH 45202
USA

P&G deltar i USAs Council of Better Business Bureau’s (BBB) Accredited Business Program. Vider informasjon om dette programmet og BBBs tvistløsningsprosess er tilgjengelige fra www.bbb.org

Personvern Klager av EU borgere

P&G selvsertifiserer samsvar med USAs, EUs og Sveits' Safe Harbor-prinsipper. Vi er forpliktet til å jobbe med deg for å oppnå en rettferdig løsning på eventuelle bekymringer om personvern. Vi samarbeider med ditt lands databeskyttelsesmyndigheter hvis de føler at det har oppstått et personvernsproblem.

P&G er ansvarlige for å løse klager om ditt personvern og vår innsamling eller bruk av dine personopplysninger. EU-borgere med spørsmål eller bekymringer angående disse retningslinjene for personvern skal først ta kontakt med P&G.

P&G har videre forpliktelse til å referer uløste personvernsklager under USAs og EUs Safe Harbor-prinsipper til en uavhengig tvistløsningsinstans, BBB EU SAFE HARBOR, som opereres av Council of Better Business Bureaus. Hvis du ikke mottar en tidsriktig bekreftelse på din klage, eller hvis klagen ikke er tilfredsstillende behandlet av P&G, kan du gå til BBB EU SAFE HARBOR nettstedet ved www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints for mer informasjon og for å registrere en klage.

Tilbake til toppen


Endringer av disse retningslinjer for personvern

Vi vil annonsere endringer av disse retningslinjer for personvern og oppgi gjeldende dato når disse retningslinjene for personvern oppdateres. Hvis vi utfører noen materielle endringer til disse retningslinjer for personvern vil vi varsle deg ved å sende en e-post til din e-postadresse som du sist oppga til oss eller ved å kunngjøre disse endringen på dette nettstedet.

Sist oppdatert: 15. oktober, 2014

15. oktober, 2014 oppdatering
Informasjon ble tillagt for å forklare informasjonen som kan dele med sosiale nettverk eller andre tredjeparts nettsteder når tredjeparts plugginn-moduler inkluderes på P&G nettsteder. «Dine valg»-teksten ble også oppdater for å tillate for forhåndsmarkerte «registrerings»-bokser i noen land hvor dette er lovmessig tillatt, slik som i USA, for å forenkle registreringsprosessen for forbrukere som ønsker å registrere seg for å motta kuponger, nyhetsbrev og annen kommunikasjon via e-post. Klikk her for mer informasjon om oppdateringene i september 2014 til våre retningslinjer for forbrukerpersonvern.

Tilbake til toppen


Landspesifikk informasjon 


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

Tilbake til toppen


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Tilbake til toppen


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Tilbake til toppen


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

Tilbake til toppen


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

Tilbake til toppen


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Tilbake til toppen


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

Tilbake til toppen


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

Tilbake til toppen


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

Tilbake til toppen


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

Tilbake til toppen


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Tilbake til toppen


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

Tilbake til toppen


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

Tilbake til toppen