Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)







„P&G“ pasaulinė vartotojo privatumo politika

Dėkojame, kad apsilankėte „Procter & Gamble“.

Pasitikėjimas yra mūsų įmonės misijos kertinis akmuo. „Procter & Gamble“ pasiryžusi išlaikyti jūsų pasitikėjimą saugodama ir naudodama apie jus renkamą ir asmeninę informaciją.

Šioje Pasaulinėje vartotojo privatumo politikoje (Privatumo politika) aprašoma informacija, kurią „Procter & Gamble“ įmonė, jos filialai bei dukterinės bendrovės („P&G“) renka apie jus; kaip mes naudojame ir saugome šią informaciją; jūsų pasirinkimai dėl to, kaip mums naudoti šią informaciją; ir kaip jūs galite koreguoti ar atnaujinti savo informaciją.


„P&G“ privatumo principai atitinka:

  • Europos Sąjungos direktyvą dėl duomenų apsaugos,
  • Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) nustatytas sąžiningo informacijos naudojimo taisykles.
  • Azijos Ramiojo vandenyno ekonominio bendradarbiavimo forumo (APEC) privatumo sistema.
  • Atitinkamų šalių ir vietinius duomenų apsaugos įstatymus, įskaitant JAV FCT akto 5 dalį.

Kai kurių šalių įstatymai reikalauja į privatumo politiką įtraukti specifinę šalies informaciją. Spauskite, kad sužinotumėte informaciją šioms šalims.

Argentina Belgija Kanada Prancūzija Vokietija Graikija Korėja Italija Meksika Marokas Nyderlandai Portugalija Ispanija


Turinys

Informacija, kurią apima ši Politika

Ši Privatumo politika taikytina „P&G“ apie vartotojus surinktai informacijai, įskaitant asmeninę informaciją.


Naudodami „P&G“ internetines svetaines ir mobiliąsias programėles ar kitokiu būdu pateikdami savo asmeninę informaciją „P&G“, jūs sutinkate, kad remiantis šia Politika bus renkami ir naudojami jūsų duomenys bei jais dalinamasi. Atidžiai perskaitykite šią Privatumo politiką ir susisiekite su mumis, jei turite klausimų.

Asmeninė informacija yra informacija arba jos elementų derinys, pagal kurį galima identifikuoti jus asmeniškai.

Atgal į viršų


„P&G“ renkama informacija

Mes galime rinkti informaciją apie jus įvairiais būdais. Tai apima informaciją, kurią mes renkame tiesiogiai iš jūsų; informaciją, kurią renkame apie jus, kai jūs lankotės mūsų puslapiuose, naudojatės mūsų programomis mobiliesiems įrenginiams ir paslaugomis ar žiūrite mūsų internetinį turinį; ir informaciją, kurią mes renkame apie jus iš kitų šaltinių.

Informacija, kurią renkame tiesiogiai iš jūsų
Informaciją tiesiogiai iš jūsų renkame, kai jūs pasirenkate dalyvauti mūsų pasiūlymuose ir programose, susikuriate paskyrą mūsų tinklapiuose, programose mobiliesiems įrenginiams arba kitokiu būdu tiesiogiai pateikiate mums informaciją. Toliau pateikiami informacijos pavyzdžiai, kuriuos galime rinkti tiesiogiai iš jūsų:


  • Vardas.
  • Elektroninio pašto adresas.
  • Pašto adresas.
  • Vartotojo vardas ir slaptažodis.
  • Telefonas ir (arba) fakso numeris.
  • Gimimo data.
  • Kita bendroji informacija apie jus ir jūsų šeimą, pavyzdžiui, lytis, produkto naudojimo būdai ir (arba) elgesys
  • Informacija apie sveikatą, pavyzdžiui, susijusi su produktų vartojimu ir ligų istorija.
  • Biometriniai duomenys, surinkti per savanoriškas vartotojų tyrimo studijas (pavyzdžiui atpažinimas pagal veidą, širdies ritmas ir odos būklė)
  • Demografinė informacija.
  • Mokėjimo informacija (pavyzdžiui, kreditinė kortelė).
  • Tolimesnio bendravimo su jumis būdai.
  • Draugų kontaktinė informacija, su kuriais norėtumėte, kad mes susisiektume.
  • Telefoninių pokalbių įrašai, kai skambinate mūsų klientų aptarnavimo linija, ir telefono numeris.

Informacija, kurią renkame, kai lankotės mūsų svetainėse, peržiūrėti mūsų reklamas ar akcijas internete, naudojatės mūsų programomis mobiliesiems įrenginiams ar kitomis paslaugomis
Mes naudojame slapukus ir kitas technologijas rindami informaciją, kurią renkame, kai lankotės mūsų svetainėse, peržiūrėti mūsų reklamas ar akcijas internete, naudojatės mūsų programomis mobiliesiems įrenginiams ar kitomis paslaugomis. Toliau pateikiami informacijos pavyzdžiai, kuriuos galime rinkti šiomis technologijomis:
  • Informacija apie jūsų įrenginio naršyklę ir operacinę sistemą.
  • IP adresas.
  • Jūsų žiūrimi tinklalapiai.
  • Jūsų spaudžiamos nuorodos.
  • „P&G“ el. laiškai, kuriuos atidarote.
Informacija, gaunama per mobiliąsias programėles
Kai atsisiunčiate mūsų programėles mobiliesiems įrenginiams į savo mobilųjį prietaisą, mes taip pat galime rinkti jūsų pateiktą informaciją. Mes taip pat automatiškai renkame informaciją per savo programas.

Toliau pateikiami informacijos pavyzdžiai, kurią galime automatiškai rinkti iš jūsų:
  • Reklamos ID ar panašus identifikatorius.
  • Informacija apie jūsų įrenginio operacinę sistemą.
  • Informacija apie tai, kaip naudojate programą.

Jūsų pasirinkimai dėl mūsų mobiliosios programėlės renkamos informacijos

Galite atsisakyti, kad mobilioji programėlė toliau rinktų jūsų informaciją, ištrindami programą iš savo įrenginio.

Informacija apie tikslią vietą

Mūsų mobiliosios programos taip pat gali rinkti informaciją apie tikslią jūsų buvimo vietą, jei davėte sutikimą. Mes naudojamės trečiosios šalies paslaugų tiekėjų, teikiančių vietos nustatymo paslaugą pagal jūsų pateiktus vietos duomenis, paslaugomis. Bet kuriuo metu galite atsisakyti, kad ši informacija būtų toliau renkama, pakeisdami savo įrenginio nustatymus.

„P&G“ renkama informacija iš kitų šaltinių
Galime gauti informaciją ir iš kitų šaltinių, įskaitant komerciškai prieinamus šaltinius. Toliau pateikiami informacijos pavyzdžiai, kurią galime rinkti iš kitų šaltinių:
  • Vardas.
  • Pašto adresas.
  • Elektroninio pašto adresas.
  • Gimimo data.
  • Pajamų lygis.
  • Namų ūkio informacija.
  • Pomėgiai, tokie kaip hobis ir naminiai gyvūnai.
  • Vartotojų ir rinkos tyrimų duomenys.
  • Pirkimo elgesys.
  • Viešai stebimi duomenys arba veikla, tokia kaip tinklaraščiai, vaizdo įrašai, rašymas internete ir vartotojo sukurtas turinys.

Visa apie jus renkama informacija gali būti sujungta, kad padėtų mūsų komunikavimą pritaikyti prie jūsų, leistų kurti pasaulinės klasės produktus ir teikti kokybiškas paslaugas.

Atgal į viršų


Kaip „P&G“ naudoja šią informaciją

„P&G“ verslo tikslai

Surinktą informaciją naudojame jums teikti produktus, pasiūlymus ir paslaugas, reklamas ir kitą turinį, pritaikytą pagal jūsų poreikius, bei atlikti kitas „P&G“ verslo operacijas.

Toliau pateikiami pavyzdžiai, kaip galime naudoti surinktą informaciją:

  • Atsakyti į jūsų klausimus arba atsakyti į jūsų užklausas.
  • Siųsti pavyzdžius, priedus, produktus bei informaciją.
  • Kurti naujus produktus ir paslaugas.
  • Įrašyti pagal pageidavimą į konkursus, programas arba pasiūlymus.
  • Sukurti ir administruoti jūsų sąskaitą.
  • Atlikti mokėjimus už pirkinius ir kitas paslaugas.
  • Apsisaugoti nuo galimų apgaulingų sandorių arba juos nustatyti.
  • Siųsti jums el. laiškus ir (arba) įprastus laiškus apie „P&G“ prekės ženklo bei kitokią informaciją, kuri jus galėtų dominti, įskaitant prekės ženklo ar paslaugų informaciją, gaunamą iš atidžiai atrinktų verslo partnerių.
  • Kurti ir teikti jūsų pomėgius atitinkančią reklamą.
  • Pritaikyti jūsų naršymo internete patirtį asmeniniams poreikiams pristatydami gaminius, pateikdami pasiūlymus ir kitokią jums skirtą informaciją.
  • Leisti jums atlikti socialinio bendrinimo veiksmus mūsų svetainėse.
  • Analizuoti mūsų produktų, paslaugų, tinklalapių bei reklamų naudojimą.
  • Priversti vykdyti mūsų Nuostatas ir sąlygas bei kitaip tvarkyti verslą.

Atgal į viršų


Dalinimasis informacija

Mūsų verslo sėkmė priklauso nuo jūsų pasitikėjimo, ir mes neparduodame jūsų asmeninės informacijos ne „P&G“ rinkodaros specialistams. Mes dalinamės jūsų asmenine informacija tik taip, kaip aprašyta „P&G“ ir šioje politikoje. Mes nesidaliname asmenine informacija su rinkodaros įmonėmis už „P&G“, jei nedavėte tam savo sutikimo, arba kaip aprašyta šioje politikoje.

Kartu su atidžiai atrinktais verslo partneriais vykdomose reklaminėse kampanijose
„P&G“ gali rinkti asmeninę ir kitą informaciją dėl bendrų reklaminių akcijų ar bendrų programų su verslo partneriu ir dalintis su tuo verslo partneriu. Tokiose programose tuo momentu, kai mes renkame tokią informaciją, aiškiai nurodome, kad ja bus dalinamasi su „P&G“ ir dalyvaujančiu verslo partneriu ir prašome jūsų sutikimo, kaip reikalauja atitinkami įstatymai.

Trečiosios šalies paslaugų teikėjai
Mes naudojamės trečių šalių teikiamomis įvairiomis verslo paslaugomis. Taip darydami, turime pasidalinti asmenine informacija su jais. Savo paslaugų teikėjams suteikiame tik tokią informaciją, kurios jiems reikia paslaugoms atlikti ir iš jų reikalaujame, kad saugotų šią informaciją ir nenaudotų kitiems tikslams.

Pavyzdžiui, galime priklausyti nuo paslaugų teikėjo, kad:

  • Įvykdytų jūsų prašymus dėl produkto bei paslaugų ir atsakytume į klausimus.
  • Laikytų mūsų tinklalapius ir siųstų mūsų el. laiškus bei žinutes.
  • Siųstų produktų pavyzdžius, susisiektų su konkursų nugalėtojais, tvarkytų mokėjimus arba atliktų kitus veiksmus mūsų vardu.
  • Analizuoti jūsų duomenis, kai kada kartu su duomenimis iš kitų šaltinių, prieš siunčiant jums informaciją.
  • Atliktų tyrimus ir analizuotų duomenis produktų, paslaugų bei tinklalapių tobulinimui.
  • Kai tai leidžia įstatymai, apjungti jūsų asmeninę informaciją, kurią P&G surinko apie jus ir tą, kurią surinko mūsų verslo partneris, kad galėtume bendrai siųsti jūsų pomėgiams pritaikytas reklamines žinutes. Tokiais atvejais mūsų verslo partneris neturės teisės naudoti „P&G“ duomenų ar jungtinių duomenų savo nepriklausomiems rinkodaros tikslams. Mūsų paslaugų teikėjas turės teisę naudoti rinktinę informaciją tiktai siųsti jums bendrai suderintus pranešimus, kurie, tikimės, bus jums įdomūs. Jeigu nenorite gauti šių bendrų žinučių, visada galite jų atsisakyti laikydamiesi nurodytų instrukcijų tokiai komunikacijai arba per aukščiau nurodytą Privatumo politiką.
  • Atlikti kitas mūsų prašomas paslaugas.

Kitos situacijos.
Mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją:
  • kaip dalį „P&G“ prekės ženklo pardavimo kitai kompanijai,
  • saugoti ir ginti „P&G“ teises ir nuosavybę (įskaitant ir tai, kad priverstume vykdyti mūsų Terminus ir Sąlygas,
  • kai reikalauja įstatymas ir (arba) valdžios institucijos.

Asmeninės informacijos saugojimo laikotarpis
Mes saugosime jūsų asmeninę informaciją tiek laiko, kiek reikia įvykdyti šioje Privatumo politikoje nurodytiems tikslams, nebent įstatymai leistų ar reikalautų kito saugojimo laikotarpio.

Sukaupta ir neasmeninė informacija.
Mes dalinamės sukaupta ir (arba) anonimine informacija, kuri jūsų neidentifikuoja, „P&G“ verslo tikslais. Pavyzdžiui, galime atskleisti „P&G“ tinklalapių lankytojų arba paslaugų gavėjų skaičių. Taip pat galime dalintis sukaupta ir (arba) anonimine informacija su mūsų verslo partneriais savo verslo tikslais.

Atgal į viršų


Jūsų pasirinkimai ir prieiga prie informacijos apie jus

Mes leidžiame jums pasirinkti kaip mums su jumis bendrauti.

Bendravimas el. paštu
Galite atsisakyti gauti reklaminius el. laiškus iš „P&G“, laikydamiesi bet kurio gauto laiško instrukcijų.

Paštu siunčiami laiškai
Galite atsisakyti gauti reklaminius laiškus iš „P&G“, laikydamiesi šiuose laiškuose nurodytų instrukcijų.

Taip pat galite atsisakyti gauti reklaminius el. laiškus arba paprastus laiškus per šią Privatumo politiką. Spustelėkite čia, kad pasirinktumėte šalį ir išmoktumėte, kaip panaikinti savo prenumeratą.

Tekstiniai pranešimai
Mes siunčiame tik reklamines SMS žinutes, jeigu jūs aiškiai sutinkate jas gauti (pasirenkate). Galite atsisakyti gauti reklamines SMS žinutes, laikydamiesi toje žinutėje nurodytų instrukcijų.

TURĖKITE OMENYJE: mes gerbsime jūsų sprendimą nebegauti „P&G“ siunčiamų reklaminių el. laiškų, tekstinių pranešimų ar įprastų laiškų. Tačiau mes galime ir toliau siųsti su paslaugomis susijusią informaciją, pavyzdžiui, el. laiškus, patvirtinančius jūsų pirkinį mūsų svetainėje. Mes taip pat galime saugoti informaciją, kad darytume įrašus, pavyzdžiui, tam, kad užtikrintume, jog įgyvendiname vartotojo prašymą nesiųsti tam tikrų pranešimų.

Prieiga
Mes sistemingai atliekame asmeninės informacijos tikslinimą. Kai kurios „P&G“ programos leidžia internete peržiūrėti arba atnaujinti kontaktinę informaciją. Patikrinkite, kur užsiregistravote, kad galėtumėte ten peržiūrėti arba atnaujinti informaciją.

Jeigu ten, kur užsiregistravote, negalima prieiti prie informacijos ir jos atnaujinti, spustelėkite čia, kad pasirinktumėte savo šalį ir išmoktumėte, kaip pasiekti ir atnaujinti „P&G“ suteiktą asmeninę informaciją. „P&G“ neima mokesčio už šias paslaugas ir reaguoja į pagrįstus prašymus per priimtiną laiko tarpą.

Atgal į viršų


Slapukai ir kitos technologijos

„P&G“ ir mūsų trečiųjų šalių paslaugų tiekėjai naudoja įvairias technologijas siekdama įvertinti, kaip naudojamasi mūsų svetainėmis ar programomis mobiliesiems įrenginiams, pritaikyti pasiūlymus specialiai jūsų poreikiams bei pateikti internetinį turinį pagal jūsų interesus. Štai keli technologijų, kurias naudojame, pavyzdžiai:

Slapukai
Slapukas yra mažas į jūsų prietaisą tinklalapio aplankymo metu įdedamas failas, kurį gali suprasti slapuką įdėjęs tinklalapis. Mes naudojame slapukų surinktą informaciją, kad prisimintumėme, kas esate, kad prisijungtumėte su savo parinktimis ir mes galėtumėme jums teikti reklaminius pranešimus, pasiūlymus ir kitą pagal jūsų poreikius pritaikytą turinį, bei įvertinti, kaip naudojami mūsų tinklalapiai. Jūs galite priimti arba atmesti slapukus apsilankę savo naršyklės nustatymuose. Norėdami sužinoti daugiau, peržiūrėkite savo naršyklės slapukų nustatymus.


Kitos technologijos
Mes galime naudoti kitas technologijas, įskaitant elektroninius paveikslėlius ir „JavaScript“, kurie kartais veikia kartu su slapukais, ir kitas mūsų mobiliosiose programose esančias priemones, kad atpažintumėme jūsų įrenginį. Kitos technologijos padeda įgalinti funkcijas mūsų svetainėse bei mobiliosiose programėlėse.

Atgal į viršų


Pagal interesus pritaikyta reklama

Jūs galite gauti reklamas pagal savo pomėgius, pasiūlymus ar kitą turinį, naudodamiesi tinklalapiais ir programomis mobiliesiems įrenginiams. Pagal pomėgius pritaikyta reklama yra internetinė „P&G“ prekių ženklų ir (arba) mūsų atidžiai pasirinktų verslo partnerių reklama, pritaikyta pagal jūsų pomėgius ir siunčiama į jūsų įrenginį naudojant jam priskirtą slapuką ar kitą identifikuojančią informaciją. Šie slapukai arba kitokie identifikatoriai yra įtraukiami į pagrindines pomėgių kategorijas, kurioms informaciją mes teikiame, tokias kaip:





  • tinklalapiai, kuriuose lankėtės, ir nuorodos, kurias spustelėjote „P&G“ svetainėse ir kitų įmonių svetainėse, kuriose lankotės;
  • mobiliosios programos, kuriomis naudojatės;
  • „P&G“ prekės ženklų el. laiškai, kuriuos peržiūrite, ir nuorodos, kurias pasirenkate iš el. laiškų;
  • demografiniai duomenys;
  • pirkimo internetu duomenys.

Sukūrėme savo reklamų pagal pomėgius sistemas taip, kad reklaminė medžiaga būtų teikiama tiktai pagal jūsų asmeniškai neidentifikuojančius duomenis.

Mes gerbiame jūsų privatumą
Mes ribojame siunčiamas jums pagal pomėgius pritaikytas reklamas per tinklalapius ar mobiliąsias programas įvairiomis priemonėmis.


Jūsų pasirinktys, susijusios su reklamų pagal jūsų pomėgius gavimu tinklalapiuose
Galite neleisti priimti pagal pomėgius pritaikytų reklamų iš „P&G“ tinklalapiuose ištrindami ir neleisdami įrašyti slapukų savo naršyklėje. Galite atsisakyti gauti reklamas pagal interesus iš svetainių įmonių, dalyvaujančių „Network Advertising Initiative“, apsilankę adresu http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

Jei esate Jungtinių Amerikos Valstijų, Kanados arba Europos Sąjungos šalies gyventojas, spustelėkite nuorodą Ad Choices arba apsilankykite tos šalies „P&G“ svetainėje ir atsisakykite reklamų, norėdami pasirinkti negauti pagal pomėgius pritaikytų reklamų svetainėse. „P&G“ gerbs šį jūsų pasirinkimą.

Jūsų pasirinktys, susijusios su reklamų pagal jūsų pomėgius gavimu programose mobiliesiems įrenginiams
Kai kuriose naujesnėse operacinėse sistemose mobiliesiems įrenginiams galite riboti informacijos naudojimą, skirtą tiekti pritaikytas pagal pomėgius reklamas programose mobiliesiems įrenginiams. Galite patikrinti nustatymus savo prietaisuose tokioms parinktims savo prietaiso operacinėje sistemoje.

Atgal į viršų


Trečiųjų šalių reklama „P&G“ svetainėse

Mes galime leisti trečiosioms šalims, tarp jų ir verslo partneriams bei reklamos tinklams, rodyti reklamą „P&G“ tinklalapiuose. Kai kurios iš šių įmonių gali įdiegti slapuką arba kitokias technologijas į jūsų įrenginį, kad būtų galima atpažinti jūsų įrenginį kiekvieną kartą, kai jie siunčia internetinę reklamą. Tai leidžia jiems suprasti, kur esate jūs arba kiti jūsų kompiuteriu
besinaudojantys asmenys, leidžia jums matyti jų reklamą ir siųsti reklamas, kurios jų nuomone jus domina.

Atgal į viršų


Nuorodos į trečiosios šalies svetaines ir socialines terpes

„P&G“ svetainėse gali būti pateiktos nuorodos į trečiųjų šalių svetaines. „P&G“ nekontroliuoja šių trečiųjų šalių svetainių ir skatina jus perskaityti kiekvienos svetainės, kurioje lankotės, privatumo politiką.

Socialiniai tinklalapiai ir trečiųjų šalių programų priedai
Mūsų svetainėse gali būti trečiųjų šalių arba socialinių tinklalapių programų priedų. Sąsajos pavyzdys – „Facebook“ mygtukas „Like“. Kai tai leidžiama pagal galiojančius įstatymus, šie priedai gali palaikyti ryšį ir siųsti informaciją šaliai, pateikusiai tą priedą, net jei jo nepažymite. Ši informacija gali būti jūsų IP adresas, jūsų naršyklės ar įrenginio informacija ir svetainės, kurioje lankotės per mūsų tinklalapį, adresas. Įkeliant, naudojant ir spaudžiant ant tokių priedų taip pat gali būti įkeliami, nuskaitomi ir perduodami slapukai. Šiuose slapukuose gali būti unikalus identifikatorius, kurį jums priskiria socialinis tinklas arba trečioji šalis. Jūsų priedų įkėlimas, veikimas ir naudojimas valdomas pagal priedą pateikusios šalies privatumo politiką ir sąlygas.

Socialiniai tinklalapiai ir trečiųjų šalių prisijungimas
Prie mūsų svetainių gali būti leidžiama prisijungti naudojant trečiųjų šalių arba socialinių tinklalapių paskyrą. Trečiosios šalies prisijungimo pavyzdys yra „Prisijungti per „Facebook“. Jei prie mūsų svetainės jungiatės naudodami savo socialinio arba kitokio trečiosios šalies tinklalapio paskyrą, mes galime rinkti informaciją, kurią leidžiate pasiekti iš šio socialinio tinklalapio ar trečiosios šalies svetainės. Prisijungimo funkcija leidžia perduoti informaciją trečiųjų šalių svetainėms ar socialinėms terpėms, pavyzdžiui, vartotojo vardą ir slaptažodį, kad galėtų jus atpažinti. Socialinė terpė ar trečiosios šalies svetainė gali automatiškai rinkti tokią informaciją kaip jūsų IP adresas, jūsų naršyklės ar įrenginio informacija ir svetainės, kurioje lankotės per mūsų tinklalapį, adresas. Prisijungimo funkcija taip pat gali įkelti ir nuskaityti slapukus iš tos trečiosios šalies, kurioje gali būti unikalus identifikatorius, kurį jums priskiria socialinis tinklas ar kita trečioji šalis. Prisijungimo funkcijos ir naudojimas valdomas pagal prisijungimo funkciją pateikusios šalies privatumo politiką ir sąlygas.

Atgal į viršų


Vartotojo sukurtas turinys

Kai kuriuose „P&G“ tinklalapiuose ir programose leidžiama vartotojams pateikti savo turinį konkursams, tinklaraščiams, vaizdo medžiagą ir kitas funkcijas. Prisiminkite, kad bet kokia informacija, kurią pateikėte ar paskelbėte kaip vartotojo sugeneruotą turinį „P&G“ svetainėse, tampa vieša informacija. Nuspręsdami atskleisti savo asmeninę, finansinę ar kitokią informaciją savo skelbimuose ar pateikiamoje informaciją, elkitės apdairiai. „P&G“ negali apsaugoti kitų šalių nuo tokios informacijos naudojimo taip, kad tai pažeistų šią Privatumo politiką, įstatymus ar jūsų asmeninį privatumą ir saugumą. „P&G“ neatsako už tokių skelbimų rezultatus.



Atgal į viršų


Informacijos saugumas

„P&G“ įsipareigoja saugiai laikyti asmeninę informaciją. Mes turime reikalingas technines, administracines ir fizines procedūras tam, kad apsaugotumėte asmeninę informaciją nuo praradimų, netinkamo naudojimo arba pakeitimo.

Mes ribojame prieigą prie asmeninės informacijos ir leidžiame naudoti tik verslo reikalams. Mes laikome asmeninę informaciją tik tiek, kiek tai yra motyvuotai reikalinga.

Atgal į viršų


Informacijos perdavimas

„P&G“ gali perduoti jūsų asmeninę informaciją „P&G“ grupėje ir / arba kitoms trečiosioms šalims, pvz., mūsų trečiųjų šalių paslaugų tiekėjams. Jūsų asmeninė informacija gali būti perduodama, saugojama ir apdorojama kitoje šalyje. Tai gali būti ir Jungtinės Amerikos Valstijos. Kai mes tai darome, perduodame informaciją laikydamiesi taikytinų duomenų apsaugos įstatymų.

Mes įgyvendinome procedūras ir valdiklius, skirtus padėti užtikrinti, kad asmeninė informacija būtų saugoma, nepriklausomai nuo to, kurioje šalyje ji yra saugoma ar į kurią perduodama.

Atgal į viršų


Vaikų privatumas internete

Mes neketiname rinkti asmeninės informacijos iš jaunesnių nei 13 metų vaikų arba pagal vietos teisinius reikalavimus, išskyrus kai kuriuose specifiškai vaikams skirtuose tinklalapiuose. Šiuose tinklalapiuose laikomės taikytinų duomenų apsaugos įstatymų.

Atgal į viršų


Kaip susisiekti su „P&G“

Jeigu turite klausimų arba susirūpinę dėl privatumo, susisiekite su P&G tiesiogiai. Spustelėkite čia, norėdami pasirinkti savo šalį ir būti susieti su tinkamu pašto ar el. pašto adresu.

Mums galite parašyti adresu:
„P&G Global Privacy Office“
Pašto dėžutė 599
Cincinnati, OH 45202
JAV

„P&G“ dalyvauja JAV Tarybos „Geresnio verslo biuro” (BBB) akredituotoje verslo programoje. Daugiau informacijos apie šią programą ir BBB ginčų sprendimo procesą rasite adresu www.bbb.org

Atgal į viršų


Privatumo politikos pakeitimai

Mes pranešime apie šios Privatumo politikos pakeitimus ir nurodysime, kada jie įsigalios. Jeigu mes pakeisime šią Privatumo politiką, pranešime jums išsiųsdami el. laišką į jūsų el. pašto adresą arba paskelbsime pakeitimus šiame tinklalapyje.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014 m. spalio 15 d.

2014 m. spalio 15 d. atnaujinimas
Kalbos parinktis pridėta norint paaiškinti kokia informacija gali būti dalijamasi su socialinėmis terpėmis arba kitomis trečiųjų šalių svetainėmis, kai „P&G“ svetainėse galimos sąsajos ir prisijungimo funkcija. Taip pat atnaujinta „Jūsų pasirinkimai“ parinkties kalba, kad registracijos procedūra vartotojams, gyvenantiems šalyje, kurioje teisiškai galimas iš anksto pažymėtas sutikimo (atsisakymo) galimybės langelis (pvz., JAV), ir norintiems gauti kuponus, naujienlaiškius bei kitokio turinio el. laiškus, būtų paprastesnė. Norėdami gauti daugiau informacijos apie 2014 m. rugsėjo mėn. vartotojo privatumo politikos atnaujinimus, spauskite čia.

Atgal į viršų


Konkrečiai šaliai skirta informacija


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

Atgal į viršų


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Atgal į viršų


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Atgal į viršų


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

Atgal į viršų


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

Atgal į viršų


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Atgal į viršų


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

Atgal į viršų


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

Atgal į viršų


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex.im@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex.im@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex.im@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex.im@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

Atgal į viršų


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

Atgal į viršų


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Atgal į viršų


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

Atgal į viršų


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

Atgal į viršų