Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)






A P&G globális vásárlói adatkezelési szabályzata

Köszönjük, hogy ellátogatott a Procter & Gamble honlapjára.

A bizalom vállalatunk küldetésének egyik alappillére. A Procter & Gamble elkötelezett az Ön bizalmának megtartása iránt, ezért védi azokat a személyes adatokat, amelyeket gyűjt és felhasznál.

Ez a Globális Vásárlói Adatkezelési szabályzat (Adatkezelési szabályzat) összefoglalja, hogy a Procter & Gamble Company, valamint kapcsolt vállalkozásai és leányvállalatai (“P&G”) milyen személyes adatokat gyűjtenek Önről; hogyan használják fel és miként védik ezeket az adatokat; Ön milyen lehetőségek közül választhat ezeknek az adatoknaknak a felhasználását illetően; és hogy Ön hogyan javíthatja ki vagy frissítheti az Önre vonatkozó személyes adatokat.


A P&G Adatkezelési gyakorlata megfelel az:

  • Európai Unió Adatvédelmi Irányelvének.
  • Az Amerikai Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának az Európai Unió tagállamaiból és Svájcból származó személyes adatok gyűjtéséről, felhasználásáról és tárolásáról szóló, az Amerikai Egyesült Államokra és az Európai Unióra vonatkozó „Biztonságos kikötő” (Safe Harbor) keretrendszernek és az Amerikai Egyesült Államokra és Svájcra vonatkozó „Biztonságos kikötő” (Safe Harbor) keretrendszernek.
  • A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tisztességes adatkezelési gyakorlatainak.
  • Az Ázsia-Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködési Fórum (APEC) adatvédelmi keretprogramjának.
  • Az alkalmazandó országos és helyi adatvédelmi törvényeknek, beleértve az Amerikai Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottságról szóló törvénye 5. paragrafusát.

Bizonyos országok törvényei előírják országspecifikus információk feltüntetését az adatvédelmi nyilatkozatokban. Az ezekre az országokra vonatkozó információk elolvasásához kattintson az adott ország nevére.

Argentína Belgium Kanada Franciaország Németország Görögország Korea Olaszország Mexikó Marokkó Hollandia Portugália Spanyolország


Tartalomjegyzék

A jelen Adatkezelési Szabályzat körébe tartozó személyes adatok

A jelen Adatkezelési Szabályzat a vásárlók P&G által gyűjtött és felhasznált adataira vonatkozik, beleértve a személyes adatokat is.


A P&G honlapjainak és mobilalkalmazásainak használatával vagy személyes adatainak a P&G számára egyéb módon történő szolgáltatásával Ön hozzájárul, hogy adatait a jelen Szabályzatban foglaltak szerint gyűjtsük, felhasználjuk és megosszuk. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az Adatkezelési Szabályzatot, és kérdés esetén lépjen kapcsolatba velünk.

A személyes adatok olyan adatok vagy adatok olyan kombinációi, amelyek képesek egy személy azonosítására.

Vissza a tetejére


A P&G által gyűjtött személyes adatok

Több forrásból gyűjthetünk Önről személyes adatokat. Ezekbe beletartoznak: az Öntől közvetlenül kapott adatok; az adatok, amiket akkor gyűjtünk Önről, amikor honlapjainkat látogatja, online tartalmainkat nézi, vagy mobilalkalmazásainkat vagy más szolgáltatásainkat használja; és azok az adatok, amelyeket más forrásokból gyűjtünk Önnel kapcsolatban.

Az Öntől közvetlenül kapott személyes adatok
Közvetlenül gyűjtünk Öntől személyes adatokat, amikor részt vesz ajánlatainkban vagy programjainkban, felhasználói fiókot hoz létre honlapjainkon vagy mobilalkalmazásainkban, telefonál vagy e-mailt küld nekünk, vagy egyéb módon szolgáltat adatot közvetlenül a számunkra. Például a következő személyes adatokat gyűjthetjük közvetlenül Öntől:


  • Név.
  • E-mail cím.
  • Levélcím.
  • Felhasználónév és jelszó.
  • Telefon- és/vagy faxszám.
  • Születési idő.
  • Egyéb, a háztartásra vonatkozó adatok Önről és családjáról, például a nem vagy a termékhasználattal kapcsolatos preferenciák és/vagy szokások.
  • Egészséggel kapcsolatos adatok, például a termékhasználatra vagy korábbi egészségügyi problémákra vonatkozóan.
  • Biometrikus adatok, amelyeket akkor gyűjtünk, ha Ön önkéntesen vesz részt fogyasztói felmérésekben (például arckifejezés-felismerés, szívfrekvencia, a bőr állapota).
  • Demográfiai adatok.
  • Fizetési információk (például bankkártya).
  • A jövőbeli kapcsolattartásra vonatkozó preferenciák.
  • Az olyan ismerősök elérhetőségei, akikkel szeretné, hogy kapcsolatba lépjünk.
  • Telefonszám és az ügyfélszolgálatunkkal folytatott telefonbeszélgetésekről készült felvételek.

Információk, amelyeket akkor gyűjtünk, amikor honlapjainkat látogatja, online hirdetéseinket vagy akcióinkat nézegeti, vagy mobilalkalmazásainkat és egyéb szolgáltatásainkat használja
A cookie-kat és egyéb technológiákat használunk arra, hogy információkat gyűjtsünk, amikor honlapjainkat látogatja, online hirdetéseinket vagy akcióinkat nézegeti, vagy mobilalkalmazásainkat és egyéb szolgáltatásainkat használja. Például a következő információkat gyűjthetjük ezekkel a technológiákkal:
  • Az Ön által használt böngészőre és operációs rendszerre vonatkozó információk.
  • IP-cím.
  • Az Ön által látogatott weboldalak.
  • A hivatkozások, amelyekre rákattint.
  • A P&G által küldött e-mailek, amelyeket megnyit.
A mobilalkalmazásokon keresztül gyűjtött információk
Akkor is gyűjthetjük az Ön által megadott információkat, amikor letölti mobilalkalmazásainkat mobileszközére. Alkalmazásainkon keresztül is automatikusan gyűjtünk információkat.

Például a következő típusú információkat gyűjthetjük automatikusan alkalmazásainkon keresztül:
  • Hirdetési vagy hasonló azonosítók.
  • Az Ön által használt eszköz operációs rendszerére vonatkozó információk.
  • Arra vonatkozó információk, hogy Ön hogyan használja az alkalmazást.

A mobilalkalmazásokon keresztül történő adatgyűjtésre vonatkozó választási lehetőségek

Dönthet úgy, hogy mobilalkalmazásunk ne gyűjtse tovább ezeket az információkat, ehhez azonban törölnie kell az alkalmazást az eszközről.

Pontos helymeghatározási adatok

Mobilalkalmazásaink gyűjthetnek pontos helymeghatározási adatokat az Ön eszközéről, ha Ön beleegyezik ezeknek az adatoknak a gyűjtésébe. Használhatunk harmadik feleket az Ön által megadott helymeghatározási adatok felhasználásával végzett helymeghatározási szolgáltatásokhoz. Bármikor dönthet úgy, hogy többé ne gyűjtsük ezeket az információkat, ehhez el kell végeznie az eszközén a megfelelő beállításokat.

A P&G által egyéb forrásokból gyűjtött adatok
Egyéb forrásokból, beleértve a kereskedelmileg hozzáférhető forrásokat, szintén hozzájuthatunk adatokhoz. Például a következő adatokat gyűjthetjük egyéb forrásokból:
  • Név.
  • Levélcím.
  • E-mail cím.
  • Születési idő.
  • Jövedelem szint.
  • A háztartásra vonatkozó információk.
  • Az Ön érdeklődési köre, például hobbik és háziállatok.
  • Fogyasztói és piackutatási adatok.
  • Vásárlási szokások.
  • A nyilvánosság számára is megtekinthető adatok vagy tevékenységek, például blogok, videók, internetre feltett és felhasználógenerált tartalmak.

Az Önről gyűjtött összes adatot összevethetjük annak érdekében, hogy jobbá tegyük az Önnek küldött tájékoztatásainkat, és, hogy világszínvonalú termékeket és szolgáltatásokat fejlesszünk ki.

Vissza a tetejére


Így használja fel a P&G ezeket az információkat

A P&G üzleti céljai

A gyűjtött adatokat termékek, ajánlatok és szolgáltatások nyújtására; az Ön érdeklődési köréhez igazított hirdetések, ajánlatok és egyéb tartalmak szolgáltatására; valamint a P&G egyéb üzleti működéséhez használjuk.

A következőkben olvashat néhány példát arra, hogy mire használjuk fel a gyűjtött adatokat:

  • Kérdései megválaszolására vagy kérései teljesítésére.
  • Termékminták, ajándékok, termékek és információk küldésére.
  • Új termékek és szolgáltatások kifejlesztésére.
  • Arra, hogy Ön részt vehessen nyereményjátékoban, programokban, valamint hogy értesüljön az Ön által kért ajánlatokról.
  • Az Ön felhasználói fiókja létrehozására és kezelésére.
  • A vásárlások vagy egyéb szolgáltatások kifizetésének feldolgozására.
  • A tranzakciós csalások elleni védelemre és a csalások azonosítására.
  • A P&G márkáiról és egyéb olyan tartalmakról szóló e-mail és/vagy postai üzenetek küldésére, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik Önt, beleértve a nagy körültekintéssel kiválasztott üzleti partnereink által kínált márkákról vagy szolgáltatásokról szóló információkat is.
  • Az Ön érdeklődési körének megfelelő hirdetések készítésére és az Ön figyelmébe ajánlására, beleértve az érdeklődés-alapú hirdetéseket.
  • A honlapunkon történő böngészés személyre szabására, hogy az Önhöz illő termékeket és információkat mutathassuk.
  • Annak érdekében, hogy lehetővé tegyük az Ön számára a honlapjainkon megjelenő tartalmak közösségi oldalakon történő megosztását.
  • A termékek, szolgáltatások és hirdetések felhasználásának elemzésére.
  • Általános szerződési feltételeink alkalmazására és üzletvezetésre.

Vissza a tetejére


Az információk másokkal történő megosztása

Vállalatunk sikere függ az Ön bizalmától, ezért személyes adatait nem értékesítjük a P&G-n kívüli marketing vállalkozásoknak. Személyes adatait a P&G cégcsoporton belül osztjuk meg, a jelen Szabályzatban foglaltak szerint. Nem osztunk meg személyes adatokat a P&G-n kívüli marketing vállalkozásokkal, kivéve, ha Ön beleegyezik azok megosztásába, a jelen Szabályzatban foglaltak szerint.

Nagy körültekintéssel kiválasztott üzleti partnereinkkel közös promóciók
Az üzleti partnereinkkel közös promóciók vagy közös programok céljából a P&G gyűjthet személyes vagy egyéb adatokat, és megoszthatja ezeket a szóban forgó üzleti partnerrel. Ezeknek a programoknak a keretében, az adatok gyűjtésekor tájékoztatást adunk arról, hogy az adatokat meg fogjuk osztani a P&G cégcsoport tagjaival és a programban részt vevő üzleti partnerrel, és ehhez az alkalmazandó jog szerinti hozzájárulását kérjük.

Szolgáltatást nyújtó harmadik felek
Harmadik fél szolgáltató cégek számos üzleti tranzakciót végeznek a megbízásunkból. Előfordulhat, hogy ehhez szükséges megosztanunk velük az Ön személyes adatait. A harmadik feleknek csak azokat a személyes adatokat szolgáltatjuk, amelyek az általunk kért szolgáltatások elvégzéséhez szükségesek, és kötelezzük őket, hogy védjék az átadott személyes adatokat, valamint hogy ne használják azokat semmilyen, az általunk megjelölttől eltérő célra. Például a következő esetekben működünk együtt szolgáltatást nyújtó harmadik felekkel:

  • Az Ön, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos kéréseinek teljesítése és kérdéseinek megválaszolása esetén.
  • Honlapjaink tárolása és az e-mailben és egyéb úton történő kommunikációnk továbbítása esetén.
  • A termékminták postázása, a nyereményjátékok nyerteseinek értesítése, a fizetések kezelése és a megbízásunkból végzett egyéb tevékenységek esetén.
  • Adataink – esetenként az egyéb forrásokból származó adatokkal összevetés útján történő – elemzése esetén annak érdekében, hogy a megfelelő tájékoztatást küldjük Önnek.
  • Felmérések készítése és adatelemzés a termékeink, szolgáltatásaink és honlapjaink fejlesztése érdekében.
  • Amikor azt a törvény engedi, a P&G által Önről gyűjtött személyes adatoknak és az üzleti partner által Önről gyűjtött adatoknak az összevetése, hogy közösen küldhessünk Önnek személyre szabott reklámüzeneteket. Ezekben az esetekben az üzleti partnerünk nem használhatja fel sem a P&G által gyűjtött, sem az összevetett adatokat saját marketing céljaira. A számunkra szolgáltatást nyújtó harmadik fél az összevetett adatokat csak arra használhatja, hogy velünk közös tájékoztatást küldjön annak reményében, hogy érdekes lesz az Ön számára. Ha Ön nem szeretne ilyen kapcsolt tájékoztatást kapni, ezt az ilyen tájékoztatásban szereplő utasításokat követve vagy a jelen Adatkezelési szabályzaton szerint a fent megjelölt módon bármikor jelezheti.
  • Általunk kért egyéb szolgáltatások nyújtása.

Egyéb esetek.
Személyes adatait nyilvánosságra hozhatjuk:
  • Ha valamelyik P&G márkát másik vállalat vásárolja fel.
  • A P&G jogainak és tulajdonának védelme érdekében (beleértve az Általános szerződési feltételek alkalmazását).
  • Amikor azt törvény írja elő és/vagy kormányhatóság követeli.

A személyes adatok megőrzésének időtartama
A személyes adatokat a jelen Adatkezelési szabályzatban foglalt célok teljesítéséhez szükséges ideig őrizzük meg, kivéve, ha törvény írja elő vagy engedélyezi ezek hosszabb idejű megőrzését.

Csoportos és anoním adatok.
A P&G üzleti céljai érdekében megosztjuk azokat a csoportos és/vagy anoním adatokat, amelyek nem azonosítják Önt. Például, nyilvánosságra hozhatjuk a P&G honlapjait vagy szolgáltatásait látogatók számát. A csoportos és/vagy anoním adatokat üzleti partnereinkkel az ő saját üzleti céljaik érdekében is megoszthatjuk.

Vissza a tetejére


Az Ön választási lehetőségei és hozzáférése az Önre vonatkozó adatokhoz

Az Önnel való kommunikáció tekintetében több választási lehetőséget is kínálunk Önnek.

E-mail üzenetek
Ha nem szeretne többé a P&G-től e-mailben reklámüzeneteket kapni, a leiratkozáshoz kövesse az ilyen üzenetekben foglalt utasításokat.

Postai levelezés
Ha nem szeretne többé a P&G-től postai úton reklámüzeneteket kapni, a leiratkozáshoz kövesse az ilyen üzenetekben feltüntetett utasításokat.

Az Adatkezelési szabályzat szerint is lemondhatja ezeket az e-mail vagy postai reklámüzeneteket. Kérjük, kattintson ide és válassza ki az adott országot, hogy megtudja, hogyan iratkozhat le.
SMS üzenetek
Csak akkor küldünk Önnek SMS-ben reklámüzeneteket, ha ezeket Ön külön kéri (feliratkozik ezekre). Ha többé nem szeretne SMS-ben reklámüzeneteket kapni, a leiratkozáshoz kövesse az SMS-ben feltüntetett utasításokat.

KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE: Mindig eleget teszünk a P&G-től e-mailben, SMS-ben és postai úton kapott reklámüzenetekről való leiratkozásra vonatkozó kérésének. Ugyanakkor előfordulhat, hogy szolgáltatásokra vonatkozó (például a honlapon keresztül intézett vásárlást megerősítő e-mail) üzeneteket továbbra is küldünk Önnek. Az adatokat nyilvántartási célból megőrizhetjük, például annak érdekében, hogy eleget tegyünk vásárlóink bizonyos típusú üzenetek küldésének megszüntetésével kapcsolatos kéréseinek.

Hozzáférés
A következő lépéseket tesszük annak érdekében, hogy helyes személyes adatokat őrizzünk meg. A P&G számos programja enged hozzáférést az online regisztrációkor megadott személyes adatokhoz azok megtekintése és frissítése érdekében. Nézze meg az oldalt, ahol regisztrált, hogy megtudja, elérhetőségei megtalálhatóak vagy frissíthetők-e rajta.

Ha az adatok nem érhetők el és nem frissíthetők ott, ahol regisztrált, kattintson ide és válasszon országot, hogy megtudja, hogyan érheti el és/vagy frissítheti a P&G-nek megadott személyes adatait. A P&G ezért a szolgáltatásért semmilyen költséget nem számol fel és megfelelő időn belül válaszol az ésszerű kérésekre.

Vissza a tetejére


Cookie-k és egyéb technológiák

A P&G és a neki szolgáltatást nyújtó harmadik felek sokféle technológiát használnak a honlapjaink vagy mobilalkalmazásaink használatának felmérésére, a rajtuk történő böngészés személyre szabására, és az Ön érdeklődési körének megfelelő hirdetések – beleértve az online tartalmakat is – feltüntetésére. Például a következő technológiákat használhatjuk:

Cookie-k
A cookie egy kis fájl, amely akkor tárolódik az Ön eszközére, amikor a cookie-t létrehozó honlap érzékelte az Ön adott honlapon tett látogatását. A cookie-k által gyűjtött adatokat arra használjuk, hogy emlékezzünk Önre (be tudjuk jelentkeztetni) és az Ön preferenciáira, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelőhirdetéseket, ajánlatokat és egyéb tartalmakat kínáljunk Önnek, és, hogy felmérjük, hogyan használja honlapjainkat. A cookie-kat a böngésző beállításaiban engedélyezheti vagy tilthatja le. További információkról tájékozódjon az Ön által használt webböngésző(k)ben elérhető cookie-beállításokban.


Egyéb technológiák
Egyéb technológiákat is használunk, beleértve a webes irányjelzőket és a JavaScript programozási nyelvet, amelyek néha cookie-kal és egyebekkel együtt működnek a mobilalkalmazásainkban, hogy az Ön eszköze egyedileg azonosítható legyen. Ezek a technológiák segítenek bizonyos funkciók bekapcsolásában a honlapjainkon és a mobilalkalmazásainkban.

Vissza a tetejére


Az érdeklődés-alapú hirdetések

Előfordulhat, hogy érdeklődés-alapú hirdetéseket, ajánlatokat és egyéb tartalmakat küldünk Önnek, amikor honlapokat és mobilalkalmazásokat használ. Az érdeklődés-alapú hirdetések a P&G márkái és/vagy a nagy körültekintéssel kiválasztott üzleti partnereink által küldött hirdetések, amelyek igazodnak az Ön érdeklődési köréhez, és amelyeket cookie vagy az Ön eszközéhez rendelt más azonosító segítségével küldünk az Ön eszközére. Ezek a cookie-k vagy egyéb azonosítók általános érdeklődési kategóriákba tartoznak, amelyekre olyan információkból következtetünk, mint:




  • Az Ön által megtekintett weboldalak, és a hivatkozások, amelyekre a P&G honlapjain vagy más meglátogatott honlapokon kattint.
  • Az Ön által használt mobilalkalmazások.
  • A P&G márkáról szóló e-mailek, amelyeket megnyit, és az ezekben foglalt hivatkozások, amelyekre rákattint.
  • Demográfiai adatok.
  • Offline és online vásárlási adatok.

Érdeklődés-alapú hirdetéseink rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy ilyen hirdetéseket csak azok alapján az adatok alapján küldjön, amelyek személyként nem azonosítják Önt.

Tiszteletben tartjuk az Ön magánéletét
Az érdeklődés-alapú hirdetések honlapokon vagy mobilalkalmazásokon keresztüli küldését különböző módokon korlátozhatja.


Az érdeklődés-alapú hirdetések honlapokon keresztüli küldésével kapcsolatos választási lehetőségek
Megelőzheti, hogy a P&G-től honlapokon keresztül érdeklődés-alapú hirdetéseket kapjon, ehhez törölje és tiltsa le a cookie-kat a böngészőjében/böngészőiben. A Hálózati Hirdetési Kezdeményezésben résztvevő vállalatoktól honlapokon keresztül érkező, érdeklődés-alapú hirdetések letiltásához látogasson el ide: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

Ha az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában vagy az Európai Unióban tartózkodik, rákattinthat az Ad Choices hivatkozásra a P&G honlapjain ezekben az országokban, ahol választhatja azt, hogy leiratkozik a honlapokon megjelenő érdeklődés-alapú hirdetésekről. A P&G tiszteletben fogja tartani az Ön választását.

Az érdeklődés-alapú hirdetések mobilalkalmazásokon keresztüli küldésével kapcsolatos választási lehetőségek
Egyes újabb mobileszközök operációs rendszerei lehetővé teszik a mobilalkalmazásokon keresztül megjelenő érdeklődés-alapú hirdetésekhez használt adatok felhasználásának korlátozását. Ellenőrizze mobileszköze beállításait, hogy elérhetők-e ilyen opciók az eszköz operációs rendszerében.

Vissza a tetejére


Harmadik felek hirdetései a P&G honlapjain

Engedélyezhetjük harmadik felek – beleértve üzleti partnereinket és a hirdetési hálózatokat – számára, hogy a P&G honlapjain hirdessenek. Ezek közül a vállalatok közül egyesek – a cookie-k és egyéb technológiák segítségével – felismerhetik az Ön eszközét minden alkalommal, amikor online hirdetést küldenek Önnek. Ez lehetővé teszi a számukra, hogy tudják, Ön vagy az Ön számítógépét használók hol látták az ő hirdetésüket, és, hogy olyan hirdetéseket küldjenek Önnek, amelyekről úgy gondolják, hogy felkelthetik az Ön érdeklődését.

Vissza a tetejére


A harmadik felek honlapjaira vezető hivatkozások és a közösségi média

A P&G honlapjain előfordulhatnak harmadik felek honlapjaira mutató hivatkozások. A P&G nem ellenőrzi a harmadik felek honlapjait, ezért azt javasoljuk, olvassa el minden olyan honlap Adatkezelési szabályzatát, amelyre ellátogat.

Közösségi oldalak és harmadik felek pluginjai
Honlapjainkon előfordulhatnak közösségi oldalak vagy más harmadik felek pluginjai. Példa pluginra a Facebook „Tetszik” gombja. Amikor ezt a törvény engedi, ezek a pluginok kommunikálhatnak és információkat küldhetnek a plugint szolgáltató félnek még akkor is, ha Ön nem kattint rá a pluginra. Ezek az információk lehetnek: az Ön IP-címe, információk az Ön által használt böngészőről és eszközről, és a weblap címe, amelyre a honlapunkon ellátogat. A pluginok betöltése, használata vagy az ezekre való kattintás is előidézheti a cookie-k elhelyezését, olvasását és továbbítását. Ezek a cookie-k egyedi azonosítót tartalmazhatnak, amelyet a közösségi oldal vagy a harmadik fél Önhöz rendel. A pluginok betöltését, működtetését és Ön általi használatát a plugint szolgáltató fél Adatkezelési szabályzata és szerződési feltételei szabályozzák.

Közösségi oldalak és harmadik fél fél által működtetett fiókon keresztüli bejelentkezés
Honlapjainkon lehetőség lehet a közösségi oldalakon vagy más harmadik fél által működtetett fiókon keresztüli bejelentkezésre. A harmadik fél által működtetett fiókon keresztüli bejelentkezésre példa a „Bejelentkezés Facebookkal” gomb. Az Ön közösségi oldalon vagy harmadik fél által működtetett fiókon keresztüli bejelentkezése valamelyik honlapunkra olyan információk gyűjtését teheti lehetővé a számunkra, amelyekhez Ön engedélyezi nekünk a hozzáférést az adott közösségi oldalon vagy harmadik fél által működtetett fiókon keresztül. A bejelentkezési funkció a közösségi oldal vagy harmadik fél számára is továbbíthat információkat, például az Ön felhasználónevét és jelszavát, az Ön azonosítása céljából. A közösségi oldal vagy harmadik fél automatikusan is gyűjthet információkat, mint például: az Ön IP-címe, információk az Ön által használt böngészőről és eszközről, és a weblap címe, amelyre a honlapunkon ellátogat. A bejelentkezési funkció harmadik felek olyan cookie-jainak elhelyezését és olvasását is lehetővé teheti, amelyek tartalmazzák a közösségi oldal vagy a harmadik fél által Önhöz rendelt egyedi azonosítót. A bejelentkezés működtetését és Ön általi használatát a bejelentkezési funkciót szolgáltató fél Adatkezelési szabályzata és szerződési feltételei szabályozzák.

Vissza a tetejére


A felhasználók által generált tartalom

A P&G bizonyos honlapjai és alkalmazásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját tartalmakat tegyenek fel nyereményjátékok alkalmával, blogbejegyzések és videók formájában, és egyéb funkciók keretében. Kérjük, ne feledkezzen meg arról, hogy minden olyan, felhasználó által generált tartalom, amelyet Ön feltesz vagy posztol a P&G honlapjára, nyilvánosan információvá válik. Ezért gondolja végig, mielőtt eldönti, hogy megosztja-e személyes, pénzügyi vagy egyéb adatait az ilyen közölt tartalmakban és posztok alkalmával. A P&G nem akadályozhat meg másokat abban, hogy olyan módon használják fel ezeket az információkat, amely sérti a jelen Adatkezelési szabályzatot, vagy amely törvénybe ütköző, ilettve ami veszélyezteti az Ön magánéletét és biztonságát. A P&G nem felelős az ilyen posztok következményeiért.



Vissza a tetejére


 Információbiztonság

A P&G elkötelezett az iránt, hogy biztonságosan kezelje a személyes adatokat. Technikai, adminisztratív és fizikai eljárásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy védjük a személyes adatokat az elveszés, a velük való visszaélés és megváltoztatásuk ellen.

Azokra korlátozzuk a személyes adatokhoz való hozzáférést, akik számára üzleti szempontból szükséges ezek elérhetősége. Csak addig őrizzük meg a személyes adatokat, ameddig ésszerűen indokoltnak tekintjük.

Vissza a tetejére


Információtovábbítás

A P&G továbbíthatja az Ön személyes adatait a P&G cégcsoporton belül és/vagy harmadik felek számára, például a nekünk szolgáltatást nyújtó harmadik felek számára. Személyes adatait továbbíthatjuk, tárolhatjuk és feldolgozhatjuk egy másik, a gyűjtésük helyétől különböző országban, beleértve az Amerikai Egyesült Államokat. Amikor ezt tesszük, az információk továbbítását az alkalmazandó Adatkezelési törvények értelmében végezzük.

Eljárásokat és ellenőrző lépéseket alkalmazunk annak biztosítására, hogy személyes adatai védve legyenek attól függetlenül, hogy azok melyik országban kerülnek tárolásra vagy továbbításra.

Vissza a tetejére


A gyermekek online adatainak védelme

Nem szándékozunk személyes adatokat online gyűjteni 13 év alatti gyermekektől, valamaint a helyi jogszabályok szerint kiskorúnak minősülő személyektől, kivéve a kifejezetten gyermekeknek szóló honlapokon. Ezeken a honlapokon betartjuk az alkalmazandó adatvédelmi törvényeket.

Vissza a tetejére


A P&G elérhetőségei

Ha az adatvédelemmel kapcsolatos kérdése vagy kétsége van, kérjük, lépjen kapcsolatba közvetlenül a P&G-vel. Kattintson ide és válassza ki az a megfelelő országot, hogy megtalálja az országa szerinti megfelelő levélcímet és/vagy e-mail címet.

A következő címre is írhat nekünk:
P&G Global Privacy Office
PO Box 599
Cincinnati, OH 45202
Amerikai Egyesült Államok

A P&G részt vesz a Better Business Bureau (BBB, Üzletmenet-fejlesztési Hivatal) amerikai egyesült államokbeli Tanácsának akkreditált üzleti programjában. A programról és a BBB vitás ügyeinek rendezését szolgáló eljárásról információ itt található: www.bbb.org

Az Európai Unió állampolgárainak adatvédelmi panaszai

A P&G megfelel az Amerikai Egyesült Államokra és Svájcra vonatkozó „Biztonságos kikötő” (Safe Harbor) program előírásainak. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy minden adatvédelemmel kapcsolatos panaszra tisztességes megoldást találjunk. Együttműködünk az egyes országok adatvédelmi hatóságaival, ha ezek úgy ítélik meg, hogy adatvédelmi probléma merült fel.

A P&G elkötelezett az iránt, hogy megoldást találjon az Ön személyes adatainak védelmével, gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatos panaszokra. Az Európai Unió állampolgárainak, akiknek a jelen Adatkezelési szabályzattal kapcsolatban kérdésük vagy panaszuk van, először a P&G-vel kell felvenniük a kapcsolatot.

A P&G az adatvédelemmel kapcsolatos megoldatlan panaszokat az Amerikai Egyesült Államokra és az Európai Unióra vonatkozó „Biztonságos kikötő” (Safe Harbour) alapelvek értelmében a Better Business Bureau (Üzletmenet-fejlesztési Hivatal) Tanácsa által működtetett független vitarendezési forumnak, a BBB EU SAFE HARBOUR-nak terjeszti fel. Ha belátható időn belül nem válaszolunk az Ön által tett panaszra, vagy ha a panaszra a P&G által javasolt megoldás nem kielégítő az Ön számára, további információkért, kérjük, látogasson el a BBB EU SAFE HARBOUR honlapjára a www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints címen. Ezen a honlapon panaszát is benyújthatja.

Vissza a tetejére


Az Adatkezelési szabályzat módosítása

A jelen Adatkezelési szabályzat módosításait feltesszük az internetre, és jelezzük, hogy a jelen Adatkezelési szabályzat frissítése mikor lép hatályba. Amennyiben alapvető módosítást eszközölünk a jelen Adatkezelési szabályzatban, erről az Ön által legutóbb megadott e-mail címre értesítést küldünk Önnek, vagy erre a honlapra teszünk fel értesítést a módosításokról.

Utolsó frissítés: 2014. október 15.

2014. október 15-i frissítés
Tájékoztató szöveg került hozzáadásra azokról az adatokról, amelyeket esetlegesen megoszthatunk a közösségi oldalak vagy egyéb külső weboldalak harmadik fél üzemeltetőjével, amikor e közösségi oldalak vagy egyéb külső weboldalak pluginjai vagy bejelentkezési funkciói használhatók a P&G honlapjain. „Az Ön választási lehetőségei” szövegrészt is frissítettük, így azokban az országokban, amelyekben a törvény engedi – mint például az Amerikai Egyesült Államok –, előre bejelöltük a feliratkozó négyzetet, ezáltal egyszerűbb a regisztráció folyamata azon vásárlók számára, akik fel szeretnének iratkozni, hogy e-mailben kuponokat, hírleveleket és egyéb üzeneteket kapjanak. Kérjük, kattintson ide az Adatkezelési szabályzatunk 2014. júliusi frissítéseivel kapcsolatos további információkért.

Vissza a tetejére


Országspecifikus információk 


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

Vissza a tetejére


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Vissza a tetejére


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Vissza a tetejére


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

Vissza a tetejére


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

Vissza a tetejére


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Vissza a tetejére


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

Vissza a tetejére


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

Vissza a tetejére


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

Vissza a tetejére


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

Vissza a tetejére


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Vissza a tetejére


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

Vissza a tetejére


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

Vissza a tetejére