Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)







We self-certify
compliance with
:

P&G adatvédelmi nyilatkozat

TARTALOMJEGYZÉK

Köszönjük, hogy meglátogatta a Procter & Gamble (P&G) oldalát!

A P&G márkákkal világszerte naponta három milliárd alkalommal kerülnek kapcsolatba az emberek. Vállalati hagyományunk a személyes tisztességnek, az egyén tiszteletének és a hosszú távú megfontolt cselekvésnek az elveiben gyökerezik.

A bizalom vállalati küldetésünk alapköve. A P&G kötelezettségének érzi, hogy minden beérkezett személyes adat védelmével megőrizze az Ön bizalmát.

Jelen Globális adatvédelmi nyilatkozat (a továbbiakban: Adatvédelmi nyilatkozat) ismerteti azokat az adatokat, amelyek a P&G (a The Procter & Gamble Company és annak leányvállalatai, illetve fiókvállalatai) által bekérhetők, illetve annak módját, ahogy az Ön személyes adatait védjük, és azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével meghatározhatja, miként használhatjuk fel adatait.

Vissza a tetejére


Adatvédelmi gyakorlatunk megfelel:

  • az Európai Unió adatvédelmi irányelvének és az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának Fogyasztói információk megóvásáról szóló programjának (Safe Harbor) tájékoztatásra, szabad választásra, továbbadásra, biztonságra, az adatok integritására, hozzáférésre és végrehajtásra vonatkozó elveivel.
  • a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tisztességes adatkezelési gyakorlatainak;
  • az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés fóruma (APEC) adatvédelmi keretprogramjának;
  • a vonatkozó országos, nemzeti, állami és helyi adatvédelmi törvényeknek.
  • Néhány ország törvényei országspecifikus információkat írnak elő az adatvédelmi nyilatkozatban. Kérjük, kattintson ide, amennyiben el kívánja olvasni az ezekre az országokra vonatkozó információkat.
    Belgium Kanada Franciaország Görögország Olaszország Korea Mexikó Hollandia Portugália Spanyolország

Vissza a tetejére


Oplysninger dækket af denne erklæring

Denne fortrolighedserklæring gælder for oplysning, der er indhentet om dig af P&G.


Personlige oplysninger er oplysninger, eller en kombination af stykker af oplysninger, der rimeligvis kan identificere dig.

Nogle P&G programmer kan indeholde links til ikke-P&G sider. Vi kan ikke holdes ansvarlige for fortroligheds politikker på disse sider. Vi anbefaler at du, på hver side du besøger, gennemser fortrolighedserklæringerne.

Vissza a tetejére


Milyen információkat gyűjtünk?

Különböző forrásokból gyűjtünk információkat Önre vonatkozóan, amelyek lehetnek közvetlenül Öntől bekért adatok; információk, amelyeket akkor gyűjtünk Önről, ha weblapjainkra látogat, igénybe veszi szolgáltatásainkat, vagy megtekinti online hirdetéseinket; illetve egyéb forrásokból beszerzett Önre vonatkozó információk (amennyiben ez törvényileg engedélyezett).

Közvetlenül Öntől bekért adatok:
Akkor kérünk be közvetlenül Öntől adatokat, ha Ön úgy dönt, hogy részt vesz ajánlatainkban vagy programjainkban, illetve egyéb módon közvetlenül nekünk szolgáltat információt. Például az alábbi adatokat kérhetjük be közvetlenül Öntől:


  • Név, e-mail cím, levelezési cím.
  • Felhasználónév és jelszó.
  • Telefonszám vagy mobiltelefonszám.
  • Életkor.
  • Születés időpontja.
  • Egyéb, Önre vagy családjára vonatkozó információ, például nem, vagy termékhasználati preferenciák és/vagy szokások.
  • Önkéntes részvétel alapján végzett piackutatási felmérések keretében bekért egészségügyi statisztikai adatok (pl. arckifejezés-felismerés, pulzus, bőrállapot).
  • Demográfiai adatok.
  • Fizetési szokásokra vonatkozó információ (pl. hitelkártya).
  • Kapcsolattartási preferenciák a jövőre vonatkozóan.
  • Olyan barátok elérhetősége, akiknek Ön üzenetet kíván küldeni. Ha ezeknek az ajánlási programoknak az alkalmazásával adatokat ad meg, az adatokat kizárólag az Ön által kért üzenetnek az Ön nevében történő elküldéséhez használjuk fel.

Információk, amelyeket akkor gyűjtünk, ha weblapjainkra látogat, igénybe veszi szolgáltatásainkat, vagy megtekinti online hirdetéseinket:
Cookie-k és egyéb technológiák alkalmazásával gyűjtünk információkat Önről, ha weblapjainkra látogat, igénybe veszi szolgáltatásainkat, vagy megtekinti online hirdetéseinket. Ezen technológiák segítségével például az alábbi adatokat gyűjthetjük:
  • Az Ön böngészőjének és operációs rendszerének típusa.
  • Az Ön által megtekintett weboldalak.
  • A hivatkozások, melyekre Ön rákattint.
  • IP cím.
  • Az a weboldal, melyen a mi weboldalunk meglátogatását megelőzően járt.
  • Az Ön által megnyitott és/vagy továbbított P&G-től kapott e-mailek.
  • Olyan P&G ajánlatok vagy hivatkozások, melyekhez Ön e-mailen keresztül kapcsolódik.
Egyéb forrásból beszerzett információk:
Egyéb, többek között kereskedelmileg elérhető forrásokból, például adatgyűjtő szervezetektől és nyilvános adatbázisokból is szerezhetünk be Önre vonatkozó adatokat. Például az alábbi adatokat szerezhetjük be egyéb forrásból:
  • Név, levelezési cím.
  • Életkor.
  • Jövedelmi szint.
  • Családi állapot és gyermekek száma.
  • Az Ön érdeklődési köre, pl. hobbik és háziállatok.
  • Fogyasztói és piackutatási adatok.
  • Vásárlási szokások.
  • A nyilvánosság számára is megtekinthető adatok vagy tevékenységek, pl. blogok, videók, internetre feltett tartalmak, felhasználógenerált tartalmak és bolti vásárlási szokások.

Az Önről gyűjtött információkat egyesíthetjük annak érdekében, hogy kommunikációs anyagainkat az Ön igényeihez szabjuk, illetve világszínvonalú termékeket és magas színvonalú szolgáltatásokat fejlesszünk ki.

Vissza a tetejére


Mire használjuk fel az információkat?

Ajánlatok, termékek és szolgáltatások biztosításához. A begyűjtött adatokat arra használjuk fel, hogy biztosítsuk az Ön által kért termékeket és szolgáltatásokat, megismertessük Önt a P&G egyéb termékeivel és szolgáltatásaival, illetve üzemeltessük weboldalainkat és szolgáltatásainkat.

Az Ön adatait az alábbi tevékenységekhez használhatjuk fel:

  • Termékminták, ajándékok, termékek és tájékoztatók küldéséhez.
  • Új termékek és szolgáltatások kifejlesztéséhez.
  • Az Ön által igényelt nyereményjátékokra, programokra, ajánlatokra történő regisztráláshoz.
  • Az általunk kínált egyéb szolgáltatások biztosításához.
  • Ügyfélprofilja megnyitásához és vezetéséhez.
  • A vásárlások vagy egyéb szolgáltatások utáni fizetések feldolgozásához.
  • Az esetleges csalások elleni védekezéshez vagy azok felismeréséhez.
  • Ahol és amennyiben a jogszabályok lehetővé teszik, P&G termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó személyre szabott, kéretlen ajánlatok és tájékoztatók postai úton történő küldéséhez.
  • Az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámok kidolgozásához és elküldéséhez.
  • Termékeink, szolgáltatásaink és weboldalaink használatának elemzéséhez.
  • Annak megismerésére, hogy hogyan talált rá weboldalunkra.
  • Reklámjaink hatékonyságának megállapítására.
  • Feltételeink érvényre juttatásához, és üzleti tevékenységünk folytatásához.

Vissza a tetejére


Az Ön választási lehetőségei és az adataihoz történő hozzáférés

Választási lehetőségek
Ön megválaszthatja, hogy milyen módon kommunikáljunk Önnel.

Digitális / elektronikus kommunikáció (például: e-mail, mobiltelefon).
Csak akkor küldünk Önnek promóciós mobiltelefonos vagy e-mail üzenetet, ha Ön kifejezetten kéri. (Ha beleegyezik).
Letilthatja az adott P&G márkától vagy csoporttól kapott promóciós mobiltelefonos vagy e-mail üzenetek küldését, ha követi a márka vagy a csoport által Önnek küldött üzenetben megadott utasításokat.


Postai küldemény
Ahol és amennyiben a jogszabályok lehetővé teszik, küldhetünk Önnek olyan kéretlen ajánlatokat vagy termékinformációkat, melyekről úgy gondoljuk, hogy számot tarthatnak az Ön érdeklődésére.

Ön letilthatja az adott P&G márkától vagy csoporttól kapott promóciós postai küldemények küldését. A promóciós postai küldemény tartalmazza az erre vonatkozó tájékoztatást, amelyet követve letilthatja az adott P&G márkától vagy csoporttól (pl. Every Day Solutions, Envie de Plus, Zin in Meer) érkező promóciós postai küldemények küldését.

Jelen Adatvédelmi nyilatkozaton keresztül is letilthatja egy adott P&G márkától vagy csoporttól érkező promóciós e-maileket vagy postai küldeményeket. Kattintson ide az országának kiválasztásához, illetve, hogy tájékoztatást kapjon a kérése teljesítésének módjáról.

FIGYELEM: Ha úgy dönt, hogy nem kíván több promóciós üzenetet kapni tőlünk, tiszteletben tartjuk kérését. Ennek ellenére meg kell őriznünk az Ön adatait nyilvántartásaink vezetése, elemzések készítése vagy más egyéb célból, a törvény által megengedett mértékben.

Hozzáférés
Gondoskodunk személyes adatai pontosságáról. A P&G-nek megadott személyes adatait megtekintheti, javíthatja vagy frissítheti. Néhány P&G program elérést biztosít a személyes adatok online megtekintéséhez vagy frissítéséhez. Ellenőrizze a weboldalon, ahol regisztrálta magát, hogy megtekinthetők-e vagy frissíthetők-e ott az Ön adatai.

Ha a weboldalon keresztül nem biztosított az adathozzáférés és a -frissítés, kattintson ide az Ön országának kiválasztásához. Itt megtudhatja, hogyan férhet hozzá, illetve hogyan frissítheti a P&G-nek megadott személyes adatait. A P&G nem számít fel díjat ezért a szolgáltatásért, és megfelelő időn belül reagál az elfogadható kérésekre.

Vissza a tetejére


Cookie-k, webes irányjelzők és egyéb technológiák

Cookie-k: A cookie egy kisméretű fájl, ami egy weboldal meglátogatásakor az Ön számítógépére kerül, így a cookie-t kibocsátó weboldal értesül a látogatásról. A cookie-k segítségével figyelemmel kísérhetjük, hogy weboldalainkat miként használják a felhasználók, illetve személyre szabhatjuk az Ön online élményét. Például, ha Ön regisztrál az oldalainkon, akkor cookie formájában egyedi kódot tárolunk el az Ön számítógépén. Amikor legközelebb ismét arról a számítógépről látogat az oldalunkra, akkor szervereink a cookie segítségével felismerik Önt. Ezt követően az Ön által a regisztráláskor megadott adatokat az Ön weboldalainkon folytatott tevékenységeivel kombinálva arra használhatjuk fel, hogy Önt érdeklő reklámanyagokat vagy ajánlatokat küldjünk Önnek.

Ön elfogadhatja vagy elutasíthatja a cookie-kat. A legtöbb böngésző automatikusan elfogadja a cookie-kat. Ha többet szeretne megtudni a cookie-król, beleértve a cookie-k elutasítását a számítógépén, kattintson az alábbi hivatkozásokra:

Webes irányjelzők: A webes irányjelzők weboldalakba vagy e-mailekbe ágyazott kis bitértékű számítógépes kódok. A webes irányjelzők segítségével cookie-kat helyezhetünk el, illetve kommunikálhatunk velük, megszámlálhatjuk, hányan látogatták weboldalunkat, és megismerhetjük a felhasználási mintákat. Az e-mailekbe is tehetünk webes irányjelzőket, hogy megtudjuk, hogy az üzenetet kinyitották-e, reagáltak-e rá vagy továbbították-e.

A cookie-k fentiekben leírt elutasításával kikapcsolhatja a webes irányjelzők ilyen módon történő adatgyűjtését.

Egyéb technológiák: Például az alábbi technológiák segítségével nyújthatunk Önnek jobb kiszolgálást:
  • Webes munkafolyamat-változók: Böngészés közben az egyik webes URL-től egy másiknak átadott információ.
  • Böngésző segédprogramok és kiegészítők: Webes kiegészítő elemek, melyek feltelepítése a weboldalaink bizonyos webes funkcióinak engedélyezéséhez lehet szükséges. Ön dönthet úgy, hogy nem telepíti fel ezeket a kiegészítőket.

Harmadik felek reklámjai: Megengedhetjük harmadik feleknek, ideértve üzleti partnereinket és reklámhálózatokat, hogy hirdetéseket helyezzenek el weboldalainkon. Ezen vállalatok némelyike cookie-t helyezhet el az Ön számítógépén, hogy azonosíthassa, amikor online hirdetést küld Önnek. Ily módon megtudhatják, hogy Ön, vagy bárki, aki az Ön számítógépét használja, hol látta a hirdetésüket, és olyan reklámokat küldhetnek Önnek, melyekről úgy gondolják, hogy érdekelhetik Önt. A P&G nem ellenőrzi, hogyan használják ezek a cégek a cookie-kat. A cégek közül néhányan tagjai a Hálózati Reklámkezdeményezésnek (Network Advertising Initiative), ahol egy helyen letilthatja a cégek cookie-jait. Látogasson el a Hálózati Reklámkezdeményezés weboldalára az alábbi címen:
http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Hogyan használjuk a cookie-kat, a webes irányjelzőket és az egyéb technológiákat?. Ezen technológiák segítségével gazdagabb, személyre szabottabb fogyasztói élményben részesíthetjük Önt. Személyes adatait nem tároljuk a számítógépén lévő cookie-kban, webes irányjelzőkben vagy egyéb technológiákban. További részletekért olvassa el a „Mire használjuk fel az információkat?” c. fejezetet.

Vissza a tetejére


Információ megosztása

Vállalatunk sikere az Ön bizalmán múlik, ezért továbbítjuk személyes adatait a P&G-n kívül más piaci szereplőknek. Személyes adatait csak az alább ismertetett módon, a P&G-n belül osztjuk meg.

Az Ön személyes adatait nem osztjuk meg a P&G-n kívül más piaci szereplőkkel, kivéve ha ehhez az Ön kifejezett hozzájárulását kértük, és azt megkaptuk.

Külső szolgáltatók. Külső szolgáltatókat is alkalmazunk, akik különféle szolgáltatásokat nyújtanak a megbízásunkból. Ennek keretében szükséges lehet, hogy megosszuk velük az Ön személyes adatait. Szolgáltatóinknak csak azokat a személyes adatokat adjuk át, amelyek a szolgáltatások ellátásához szükségesek, és megköveteljük, hogy védelmet biztosítsanak a személyes adatoknak, és semmilyen más célra ne használják fel azokat.

Például az alábbi célokra vehetünk igénybe külső szolgáltatót:

  • Termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó kérései teljesítéséhez és kérdéseinek megválaszolásához.
  • Weboldalaink üzemeltetéséhez, továbbá e-mail és mobiltelefonos üzeneteink küldéséhez.
  • Termékminták kipostázásához, a nyereményjátékok nyerteseinek megkereséséhez, vagy a megbízásunkból végzett egyéb intézkedésekhez.
  • Adatelemzéshez, hogy – időnként más forrásokkal is kombinálva – még inkább személyre szabott tájékozatót küldhessünk Önnek.
  • Kutatások végzéséhez és adatelemzéshez termékeink, szolgáltatásaink és weboldalaink fejlesztése céljából.

Ezen túlmenően, a jogszabályok által engedélyezett esetekben és mértékben az alábbi célokra is igénybe vehetünk külső szolgáltatót:
  • A P&G által bekért Önre vonatkozó személyes adatok és az üzleti partnereink által bekért Önre vonatkozó személyes adatok egyesítéséhez, hogy közösen küldhessünk Önnek személyre szabott promóciós anyagokat. Ilyen esetekben üzleti partnerünknek nem lesz közvetlen hozzáférése azokhoz az információkhoz, melyeket a külső szolgáltatóval megosztunk, és kizárólag a külső szolgáltató lesz jogosult az egyesített adatok alapján olyan közös tájékoztatókat küldeni Önnek, melyek reményeink szerint érdekelhetik Önt. Ha nem kíván közös tájékoztatókat kapni, az adott tájékozatóban küldött utasításokat követve, vagy a jelen Adatvédelmi nyilatkozaton keresztül a fent leírtak szerint bármikor letilthatja azokat.
  • Egyéb, általunk kért szolgáltatások nyújtásához.

Ezeknek a cégeknek csak azokat a személyes adatokat adjuk át, melyek az általunk kért szolgáltatások biztosításához szükségesek, és megköveteljük tőlük, hogy védelmet biztosítsanak a személyes adatok számára, és ne használják fel őket semmilyen más célra.

Egyéb körülmények: Az alábbi esetekben adhatjuk át a személyes adatokat:
  • Ha a P&G márkát másik vállalat veszi meg.
  • Törvény által engedélyezett esetben a P&G jogainak és tulajdonának védelmében (ideértve Feltételeink érvényre juttatását).
  • Törvényi előírás esetén, és/vagy egyéb állami hatóság kérésére.

Összesített, nem személyes adatok: Általános üzleti elemzés céljára megoszthatunk másokkal összesített adatokat, melyek alapján Ön nem azonosítható. Például, közreadhatjuk a P&G weboldalait látogatók, vagy a szolgáltatásainkat igénybe vevők számát.

Vissza a tetejére


Felhasználógenerált tartalom

A felhasználók a P&G egyes weboldalaira saját maguk által készített tartalmakat nyereményjátékokhoz, blogokba, videókba vagy egyéb célra tölthetnek fel. Ne feledje, hogy az Ön által közreadott információ nyilvános lesz, ezért legyen körültekintő, amikor úgy dönt, hogy felteszi az internetre személyes, pénzügyi vagy egyéb adatait. A P&G nem tudja megakadályozni, hogy ezeket az adatokat a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot, a törvényt, az Ön magánéletét és személyes biztonságát sértő módon használják fel, és nem felel az internetre feltett tartalmak következményeiért.





Vissza a tetejére


Adatbiztonság

A P&G kötelességének érzi a személyes adatok biztonságos megőrzését. Megfelelő technikai, adminisztrációs és gyakorlati eljárásokkal rendelkezünk, hogy a személyes adatokat az elveszéstől, visszaéléstől vagy módosítástól védjük meg.

Az információkhoz való hozzáférést olyan személyekre korlátozzuk, akik az adatszolgáltatás céljainak megfelelő üzleti igénnyel rendelkeznek. A személyes adatokat csak az elfogadható mértékig szükséges időtartamra őrizzük meg.

Ha az Ön személyes adatait külső szolgáltatóinknak adjuk át, megköveteljük, hogy az adatoknak megfelelő védelmet biztosítsanak, és ne használják fel azokat más célra.

Ha olyan különleges információkat kérünk vagy továbbítunk, mint például a hitelkártyaszám, akkor az iparágban szokásos módszereket alkalmazzuk azok védelmére.

Vissza a tetejére


Információ átadása

A P&G az adatszolgáltatás helyétől eltérő országokba is továbbíthatja, ott tárolhatja és feldolgozhatja az Ön személyes adatait, többek között az Egyesült Államokban is. Amikor így teszünk, mindig a vonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően továbbítjuk az adatokat.

Intézkedéseket teszünk a személyes adatok védelmére, bármely országban is tárolják, illetve bármely országba is továbbítják azokat. Megfelelő eljárásokkal és szabályozásokkal rendelkezünk ennek biztosítására.

Betartjuk az Európai Unió adatvédelmi irányelvét, az országos adatvédelmi törvényeket csakúgy, mint az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma Fogyasztói információk megóvására vonatkozó (Safe Harbor) programját.

Vissza a tetejére


Gyermekek online adatvédelme

A P&G szerint fontos, hogy fokozottabb védelmet biztosítsunk a gyermekek számára, ha online tevékenységeket folytatnak. Arra bátorítjuk a szülőket és gyermekfelügyelőket, hogy fordítsanak időt a gyermekeikre, és vegyenek részt, illetve figyeljék online tevékenységüket.

Nem szándékozunk személyes adatokat kérni 14 év alatti gyermekektől, kivéve néhány, kifejezetten gyermekeknek szóló weboldalon.

Ha mégis kérünk a gyermekektől személyes adatokat, azt az adott ország vonatkozó gyermek-adatvédelmi törvényének megfelelően tesszük.

A 13 év alatti gyermekektől adatokat bekérő P&G USA weboldalakra olyan adatvédelmi nyilatkozat vonatkozik, amely megfelel az Egyesült Államok Online gyermek adatvédelmi törvény előírásainak. Kattintson ide az Adatvédelmi nyilatkozat elolvasásához.

Kattintson ide, ha szeretné megtudni, hogyan szerezhet másolatot azokról az adatokról, amelyeket a gyermek megadott a P&G részére, hogyan frissítheti az információkat, vagy hogyan kérhet fel bennünket arra, hogy a továbbiakban ne lépjünk kapcsolatba gyermekével.

Vissza a tetejére


Kapcsolatfelvétel

Amennyiben kérdései vagy aggályai vannak adatainak védelmével kapcsolatban, forduljon közvetlenül a P&G-hez. Kattintson ide az országának kiválasztásához, hogy hivatkozás útján javítani tudja a használandó levélcímet vagy e-mail címet, vagy használja az alábbi levelezési címet. Használja bátran az anyanyelvét a kérdések vagy észrevételek megküldésekor.

Az alábbi címen is kapcsolatba léphet velünk:
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

Kötelességünknek érezzük, hogy együttműködjünk Önnel az adatvédelemmel kapcsolatos esetleges panaszok vagy aggályok méltányos rendezésében. Együttműködünk az országos adatvédelmi hatóságokkal, ha véleményük szerint adatvédelmi probléma gyanúja vetődött fel.
Részt veszünk a Better Business Bureau (BBB) irodák USA Tanácsának akkreditált üzleti programjában. A programról és a vitás ügyek rendezését szolgáló eljárásról bővebb információ a www.bbb.org címen található.

EU állampolgárok adatvédelmi panaszai:

A Safe Harbor (biztonságos kikötő) alapelveinek megfelelően a P&G elkötelezte magát amellett, hogy rendezi az Ön személyes adatainak védelmével és a személyes adatai gyűjtésével vagy felhasználásával kapcsolatos panaszait. A jelen adatvédelmi irányelvvel kapcsolatos kérdéseikkel és panaszaikkal az EU állampolgárok először forduljanak a P&G vállalathoz.

A Procter & Gamble Company még jobban elkötelezte magát amellett, hogy foglalkozzon a személyi adatokkal kapcsolatos megoldatlan panaszokkal, az US-EU [és EU-Svájc] Biztonságos Adatkezelési Elvek alapján, egy független problémakezelő mechanizmus, a BBB EU SAFE HARBOR segítségével, amelyet a Jobb Üzleti Irodák Tanácsa (Council of Better Business Bureaus ) működtet. Ha panaszára nem kap időben visszajelzést, vagy a Procter & Gamble Company nem foglalkozik a megfelelő módon panaszával, akkor további információkért, vagy panasztételhez forduljon a BBB EU SAFE HARBOR weboldalához, a www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints címen.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan biztosíthat védelmet számítógépének, személyes adatainak vagy családjának az online tevékenységek során, tekintse meg Személyes adatvédelmi tippjeinket az alábbi címen:
http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml

Vissza a tetejére


Változások a jelen Adatvédelmi nyilatkozatban

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat változtatásait feltesszük a weboldalra, és aktualizáljuk a frissítés hatályba lépésének időpontját. Ha jelentős változtatásokat hajtunk végre jelen Adatvédelmi nyilatkozaton, erről az Ön által legutóbb megadott e-mail címére küldünk értesítést, vagy ezen a weblapon jelentetünk meg tájékoztatást a változtatásról.

Legutóbb frissítve: 2008. augusztus

2008. évi frissítés
A szabályzat mostantól kimondja, hogy az adatokat egyes márkáink is felhasználhatják, hogy (1) jobban személyre szabhassák az Önnek küldött reklámjainkat és ajánlatainkat, és (2) megismertessék Önnel a P&G összes termékét és szolgáltatását. A frissített Adatvédelmi nyilatkozat kitér arra is, hogy a P&G márkák külső szolgáltatókat vehetnek igénybe abból a célból, hogy olyan tájékoztatókat küldjenek Önnek, amelyben valamelyik üzleti partnerünkkel közösen reklámozunk egy terméket vagy szolgáltatást. A szabályzat elolvasásának és értelmezésének megkönnyítése érdekében számos szerkezeti változtatást is tettünk.

2005. évi frissítés
Nem történt lényeges változtatás az Adatvédelmi nyilatkozatban. A frissítés célja: a tartalom tisztázása és egyszerűsítése az olvashatóság javítása érdekében; adott hirdető partnerekre történő hivatkozás eltávolítása; információk hozzáadása a cookie-k kezelésének módjáról; illetve a gyermek-adatvédelmi nyilatkozat hozzáadásának jelzése bizonyos P&G USA weboldalak esetében.

2002. évi frissítés
Nem történt lényeges változtatás az Adatvédelmi nyilatkozatban. A frissítés célja: annak tisztázása, hogy a P&G márkát vásárló cég információkat kaphat azokról a fogyasztókról, akik az adott márkára bejelentkeztek; példák hozzáadása azokról a harmadik fél típusokról, akikkel a P&G információkat oszthat meg, amennyiben a fogyasztók hozzájárulásukat adják nekünk, a hirdető partner nevének megváltoztatása; illetve a helyi törvénynek megfelelő gyermek-adatvédelem tisztázása, valamint fizikai cím megadása testületi irodáink részére.

Vissza a tetejére


Országspecifikus információk


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Vissza a tetejére


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

Consumer Relations
1-800-668-0150
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5

Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Vissza a tetejére


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com

Vissza a tetejére


GREECE



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Vissza a tetejére


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Vissza a tetejére


KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에
"P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Vissza a tetejére


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Vissza a tetejére


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Vissza a tetejére


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.shtml

Vissza a tetejére


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona). Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

Vissza a tetejére