Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)

מדיניות גלובלית של P&G להגנה על הפרטיות של צרכנים

תודה על ביקורך ב-Procter & Gamble.

אמון הנו אבן פינה בייעוד של החברה שלנו. Procter & Gamble מחויבת לעמידה באמון שלך בנו, על ידי הגנה על מידע אישי שאנו אוספים ושבו אנו משתמשים.

מדיניות גלובלית זו להגנה על הפרטיות של צרכנים (מדיניות פרטיות) מתארת את המידע שחברת Procter & Gamble והתאגידים וחברות-הבת שקשורות אליה ("P&G") אוספות אודותיך; כיצד אנו משתמשים במידע זה ומגנים עליו; הבחירות שעומדות לרשותך לגבי אופן השימוש שלנו במידע זה; וכיצד באפשרותך לתקן ולעדכן את המידע שלך.


נוהגי הפרטיות של P&G עולים בקנה אחד עם: .

  • הדירקטיבה של האיחוד האירופי להגנה על נתונים.
  • נוהגי הטיפול ההוגן במידע שנקבעו על ידי הארגון לשיתוף פעולה ולפיתוח כלכלי (OECD).
  • מסגרת הפרטיות של שיתוף הפעולה הכלכלי באסיה-פסיפיק (APEC).
  • חוקים רלוונטיים מקומיים ולאומיים להגנה על נתונים, לרבות סעיף 5 של ה-FTC Act בארה"ב.

חוקים במדינות מסוימות מחייבים מידע ספציפי למדינה במדיניות הפרטיות. לחץ כדי לקרוא מידע זה עבור אותן מדינות.

ארגנטינה בלגיה קנדה צרפת גרמניה יוון קוריאה איטליה מקסיקו מרוקו הולנד פורטוגל ספרד


תוכן עניינים

מידע שמדיניות זו מכסה

מדיניות פרטיות זו חלה על מידע של צרכנים, לרבות מידע אישי, ש-P&G אוספת ועושה בו שימוש.


השימוש באתרי האינטרנט ובאפליקציות לנייד של P&G, או כל אופן אחר שבו אתה מספק את המידע האישי שלך ל-P&G, מהווים הסכמה לאיסוף, לשימוש ולשיתוף המידע שלך בהתאם למדיניות זו. קרא מדיניות פרטיות זו בעיון ופנה אלינו אם יש לך שאלות.

מידע אישי הנו מידע, או שילוב של פיסות מידע, שעשוי לשמש לצורך זיהוי שלך באופן אישי.

חזרה למעלה


מידע ש-P&G אוספת

אנו עשויים לאסוף מידע אודותיך ממגוון מקורות. זה כולל מידע שאנו אוספים ישירות ממך; מידע שאנו אוספים כאשר אתה מבקר באתרים שלנו, צופה בתוכן המקוון שלנו או משתמש באפליקציות שלנו לנייד או בשירותים אחרים; ומידע שאנו אוספים אודותיך ממקורות אחרים.

מידע שאנו אוספים ישירות ממך
אנו אוספים מידע ישירות ממך כאשר אתה בוחר להשתתף בהצעות ובתוכניות שלנו, יוצר חשבון באתרי האינטרנט שלנו או באפליקציות שלנו לנייד, מתקשר או שולח אלינו דוא"ל או מספק לנו מידע באופן ישיר בכל דרך אחרת. להלן דוגמאות למידע שאנו עשויים לאסוף ישירות ממך:


  • שם.
  • כתובת דוא"ל.
  • כתובת דואר רגיל.
  • שם משתמש וסיסמה.
  • מספר טלפון ו/או פקס.
  • תאריך לידה.
  • מידע אחר אודות משק הבית שלך ומשפחתך, כגון מין או העדפות שימוש במוצרים ו/או התנהגויות.
  • מידע רפואי, כגון מידע רפואי הקשור לשימוש במוצרים והיסטוריה רפואית.
  • נתונים ביומטריים שנאספו במהלך מחקרי צרכנים בהתנדבות (כגון זיהוי הבעות פנים, דופק לב ומצב העור).
  • מידע דמוגרפי.
  • פרטי תשלום (כגון כרטיס אשראי).
  • העדפות לגבי תקשורת בעתיד.
  • פרטי התקשרות של חברים שברצונך שנפנה אליהם.
  • מספר טלפון והקלטות כאשר אתה מתקשר לשירות הלקוחות שלנו.

מידע שאנו אוספים כאשר אתה מבקר באתרים שלנו, צופה בפרסומות או במבצעים שלנו באינטרנט או משתמש באפליקציות שלנו לנייד או בשירותים אחרים
אנו משתמשים בקובצי Cookie ובטכנולוגיות אחרות כדי לאסוף מידע כאשר אתה מבקר באתרים שלנו, צופה בפרסומות או במבצעים שלנו באינטרנט או משתמש באפליקציות שלנו לנייד או בשירותים אחרים. להלן דוגמאות למידע שאנו עשויים לאסוף באמצעות טכנולוגיות אלה:
  • מידע אודות הדפדפן ומערכת ההפעלה בהתקן שלך.
  • כתובת IP.
  • דפי אינטרנט שבהם צפית.
  • קישורים שעליהם לחצת.
  • הודעות דוא"ל של P&G שאותן פתחת.
מידע שנאסף באמצעות אפליקציות לנייד
כאשר אתה מוריד את האפליקציות שלנו להתקן הנייד שלך, אנו עשויים גם לאסוף מידע שאתה מספק. אנו גם אוספים באופן אוטומטי מידע באמצעות האפליקציות שלנו.

להלן דוגמאות לסוגי המידע שאנו עשויים לאסוף באופן אוטומטי באמצעות האפליקציות שלנו:
  • מזהה פרסום או מזהה דומה.
  • מידע אודות מערכת ההפעלה בהתקן שלך.
  • מידע אודות אופן השימוש שלך באפליקציה.

הבחירות שעומדות לרשותך לגבי איסוף מידע באמצעות אפליקציות לנייד

באפשרותך לבחור להפסיק את איסוף המידע על ידי האפליקציה שלנו לנייד, וזאת באמצעות מחיקת האפליקציה מההתקן שלך.

נתוני מיקום מדויק

האפליקציות שלנו לנייד עשויות לאסוף מידע אודות מיקומך המדויק באמצעות ההתקן שלך, אם הסכמת לאיסוף של מידע זה. אנו עשויים להשתמש בספקי שירות של צד שלישי כדי לספק שירותי מיקום, בעזרת נתוני המיקום שאתה מספק. באפשרותך לבחור בכל עת להפסיק את האיסוף של מידע זה על ידי שינוי ההגדרות בהתקן שלך.

מידע ש-P&G אוספת ממקורות אחרים
אנו עשויים להשיג מידע ממקורות אחרים, לרבות מקורות הזמינים באופן מסחרי. דוגמאות למידע שאנו עשויים לאסוף ממקורות אחרים כוללות:
  • שם.
  • כתובת דואר רגיל.
  • כתובת דוא"ל.
  • תאריך לידה.
  • רמת הכנסה.
  • מידע אודות משק הבית.
  • תחומי העניין שלך, כגון תחביבים וחיות מחמד.
  • נתוני צרכנים ומחקרי שוק.
  • התנהגות רכישה.
  • נתונים או פעילויות החשופים לציבור, כגון בלוגים, סרטוני וידאו, הודעות באינטרנט ותוכן שיצר המשתמש.

אנו עשויים לשלב את כל המידע שאנו אוספים אודותיך כדי לשפר את התקשורת שלנו אתך ולפתח מוצרים ושירותים ברמה עולמית.

חזרה למעלה


כיצד P&G משתמשת במידע זה

מטרות עסקיות של P&G

אנו משתמשים במידע שאנו אוספים כדי לספק לך מוצרים, הצעות ושירותים, להציג בפניך פרסומות, הצעות או תוכן אחר שמותאם לתחומי העניין שלך, וכדי לבצע פעילויות עסקיות אחרות של P&G.

להלן דוגמאות לאופן שבו אנו עשויים להשתמש במידע שאנו אוספים:

  • מענה לשאלות או לבקשות שלך.
  • שליחת דוגמיות, הטבות, מוצרים ומידע.
  • פיתוח מוצרים ושירותים חדשים.
  • שיתופך בתחרויות, בתוכניות או בהצעות שביקשת.
  • יצירה וניהול של חשבונך.
  • עיבוד תשלום על רכישות או שירותים אחרים.
  • הגנה מפני עסקאות הונאה או זיהוי שלהן.
  • שליחה אליך של הודעות בדוא"ל ו/או בדואר רגיל, עם מידע אודות מותגים של P&G ותכנים אחרים שאנו סבורים שעשויים לעניין אותך, לרבות פרטי מותגים ושירותים משותפים עסקיים שנבחרו בקפידה.
  • פיתוח ואספקת פרסומות שהותאמו לתחומי העניין שלך, לרבות פרסום על בסיס תחומי עניין.
  • התאמה אישית של חוויית השימוש שלך באתרי האינטרנט שלנו, על ידי הצגת מוצרים ומידע המותאמים לך.
  • אפשרות שלך להשתמש בשיתוף ברשתות חברתיות באתרי האינטרנט שלנו.
  • ניתוח השימוש במוצרים, בשירותים ובפרסום שלנו.
  • אכיפת התנאים והתניות שלנו וניהול הפעילות העסקית.

חזרה למעלה


שיתוף מידע

הצלחת העסק שלנו תלויה באמון שלך, ואנו לא מוכרים את מידע האישי שלך למשווקים מחוץ ל-P&G. אנו משתפים את המידע האישי שלך בתוך P&G וכפי שמתואר במדיניות זו. אנו לא משתפים מידע אישי עם משווקים מחוץ ל-P&G, אלא אם כן הסכמת לשיתוף שכזה, או כפי שמתואר במדיניות זו.

מבצעים משותפים עם שותפים עסקיים שנבחרו בקפידה
P&G עשויה לאסוף מידע אישי ואחר, לצורך מבצע משותף או תוכנית משותפת עם שותף עסקי, ולשתף מידע זה עם אותו שותף עסקי. עבור תוכניות אלה, אנו נודיע בבירור בעת האיסוף, שהמידע ישותף עם P&G והשותף העסקי האמור, ונבקש את הסכמתך בהתאם לחוקים הרלוונטיים.

ספקי שירות של צד שלישי
אנו מסתמכים על ספקי שירות של צד שלישי לצורך ביצוע מגוון של פעולות עסקיות בשמנו. עובדה זו מחייבת שיתוף של המידע האישי שלך עם גורמים אלה. אנו מעבירים לספקי השירות שלנו אך ורק את המידע האישי שנדרש להם לצורך ביצוע השירותים המתבקשים, ואנו דורשים שהם יגנו על מידע זה ולא ישתמשו בו לכל מטרה אחרת. לדוגמה, אנו עשויים להסתמך על ספק שירות לצורך:

  • מענה על בקשות שלך למוצרים ושירותים ומתן תשובות לשאלותיך.
  • אירוח האתרים שלנו ושליחת הדוא"ל שלנו או התקשרויות אחרות.
  • שליחת דוגמיות של מוצרים, יצירת קשר עם זוכים בתחרויות, ניהול תשלומים או נקיטה בפעולות אחרות בשמנו.
  • ניתוח הנתונים שלנו, לעתים במשולב עם נתונים ממקורות אחרים, כדי לשלוח לך הודעות.
  • עריכת מחקרים וניתוח נתונים לשיפור המוצרים, השירותים והאתרים שלנו.
  • היכן שמותר על פי חוק, שילוב מידע אישי אודותיך ש-P&G אספה עם מידע אישי אודותיך ששותף עסקי אסף, כדי שנוכל לשלוח לך במשותף הודעות קידום מכירות מותאמות אישית. במקרים כאלה, ייאסר על השותף העסקי שלנו להשתמש בנתונים של P&G או בנתונים המשולבים לצרכיו השיווקיים העצמאיים. ספק השירות שלנו יוכל להשתמש בערכת המידע המשולבת אך ורק לצורך שליחת התקשרויות משותפות שאנו מקווים שיעניינו אותך. אם אתה מעדיף לא לקבל התקשרויות משותפות כאלה, באפשרותך תמיד לבטל את ההשתתפות על ידי מילוי ההוראות שסופקו בכל תקשורת כזו, או באמצעות מדיניות פרטיות זו כפי שמצוין לעיל.
  • ביצוע שירותים אחרים לפי בקשתנו.

מצבים אחרים.
ייתכן שנמסור את המידע האישי שלך:
  • כחלק ממכירה של P&G לחברה אחרת.
  • כדי להגן ולגונן על הזכויות והקניין של P&G (כולל אכיפת התנאים והתניות שלנו).
  • לפי דרישת החוק ו/או רשויות השלטון.

תקופת החזקה של מידע אישי
אנו נחזיק במידע אישי למשך פרק הזמן שנדרש כדי למלא את המטרות שצוינו במדיניות הפרטיות, אלא אם כן תקופת החזקה ארוכה יותר נדרשת או מותרת לפי חוק.

מידע מצטבר ולא אישי.
אנו משתפים מידע מצטבר ו/או אנונימי, שלא מזהה אותך, לצורך מטרותיה העסקיות של P&G. לדוגמה, ייתכן שנמסור את מספר המבקרים באתרים או בשירותים של P&G. ייתכן גם שנשתף מידע מצטבר ו/או אנונימי עם השותפים העסקיים שלנו, לצורך המטרות העסקיות שלהם.

חזרה למעלה


הבחירות שעומדות לרשותך וגישה למידע שלך

אנו מעניקים לך אפשרות לבחור כיצד ניצור עמך קשר.

הודעות דוא"ל באפשרותך להפסיק לקבל הודעות דוא"ל שיווקיות מ-P&G, על ידי מילוי הוראות ביטול ההשתתפות שמופיעות בכל הודעה כזאת שתקבל.

דואר רגיל באפשרותך להפסיק לקבל דואר שיווקי רגיל מ-P&G על ידי מילוי הוראות ביטול ההשתתפות שייתכן וכלולות בהודעות אלה.

באפשרותך גם להפסיק לקבל דוא"ל או דואר רגיל שיווקי באמצעות מדיניות פרטיות זו. אנא לחץ כאן כדי לבחור את המדינה שלך וללמוד כיצד לבטל את המנוי על הודעות.

הודעות טקסט בטלפון נייד
אנו שולחים לך הודעות טקסט שיווקיות לטלפון הנייד, אך ורק אם ביקשת לקבל הודעות כאלה (בחרת להשתתף). באפשרותך להפסיק לקבל הודעות טקסט שיווקיות, על ידי מילוי ההוראות לבטל את ההשתתפות, שמופיעות באותה תוכנית לשליחת הודעות טקסט. אנו נכבד את בקשתך להפסיק לקבל מ-P&G הודעות שיווקיות בדוא"ל, בטקסט ובדואר רגיל. עם זאת, ייתכן שנמשיך לשלוח לך הודעות הקשורות לשירות, כגון הודעות דוא"ל המאשרות רכישות דרך אתרי האינטרנט שלנו. וייתכן שנשמור מידע לצורכי תיעוד, למשל כדי להבטיח מילוי של בקשות צרכנים שלא לשלוח סוגים מסוימים של הודעות.

גישה
אנו נוקטים בצעדים כדי להבטיח שהמידע האישי שלך יהיה מדויק. תוכניות P&G רבות מספקות גישה להצגה או לעדכון של מידע אישי שאותו סיפקת כאשר נרשמת באופן מקוון. בדוק במקום שבו נרשמת כדי לברר אם באפשרותך להציג או לעדכן את המידע שלך שם.

אם במקום שבו נרשמת לא ניתן לגשת למידע או לעדכן אותו, לחץ כאן כדי לבחור את המדינה שלך ולגלות כיצד באפשרותך לגשת ו/או לעדכן את המידע האישי שסיפקת ל-P&G. P&G אינה גובה תשלום על שירות זה ונענית לבקשות סבירות בטווח זמן סביר.

חזרה למעלה


קובצי Cookie וטכנולוגיות אחרות

P&G וספקי השירות של צד שלישי שפועלים בשמה, משתמשים במגוון טכנולוגיות כדי להעריך את אופן השימוש באתר שלנו או באפליקציות שלנו לנייד, להתאים אישית את חוויית השימוש שלך ולספק לך פרסומות, כולל תכנים מקוונים, המותאמים במיוחד לתחומי העניין שלך. להלן כמה מהטכנולוגיות בהן אנו עשויים להשתמש:

קובצי Cookie
קובץ Cookie הנו קובץ קטן שמוצב בהתקן שלך כאשר אתה מבקר באתר, ושאותו האתר שיצר את קובץ ה-Cookie מסוגל להבין. אנו משתמשים במידע שנאסף באמצעות קובצי Cookie כדי לזכור מי אתה וכדי להכניס אותך למערכת ולדעת מה ההעדפות שלך, כך שנוכל לספק לך פרסומות, הצעות או תכנים אחרים המותאמים במיוחד לתחומי העניין שלך וכן להעריך את אופן השימוש באתרים שלנו. באפשרותך לקבל או לדחות קובצי Cookie באמצעות הגדרות הדפדפן. לקבלת מידע נוסף, אנא עיין בהגדרות קובצי ה-Cookie שזמינות בדפדפני האינטרנט הספציפיים שלך.


טכנולוגיות אחרות
אנו משתמשים בטכנולוגיות אחרות, כולל משואות אינטרנט ו-JavaScript שלעתים פועלים ביחד עם קובצי Cookie ואמצעים אחרים באפליקציות שלנו לנייד, כדי לזהות את ההתקן שלך. טכנולוגיות אחרות אלה מסייעות בהפעלת תכונות באתרי האינטרנט שלנו וכן באפליקציות שלנו לנייד.

חזרה למעלה


פרסום לפי תחומי עניין

ייתכן שכאשר תקיים אינטראקציה עם אתרי אינטרנט או אפליקציות לנייד, יוצגו בפניך פרסומות, הצעות או תכנים אחרים לפי תחומי עניין. פרסום לפי תחומי עניין כולל פרסומות מקוונות של מותגי P&G ו/או של שותפינו העסקיים שנבחרו בקפידה, אשר מותאמות במיוחד לתחומי העניין שלך ונשלחות להתקן שלך באמצעות קובץ Cookie או מזהה אחר שהוקצה להתקן שלך. קובצי Cookie או מזהים אחרים אלה, מוצבים בקטגוריות תחומי עניין כלליים שאנו מסיקים מתוך מידע כגון:




  • דפי האינטרנט שבהם אתה צופה וקישורים שעליהם אתה לוחץ באתרי P&G ובאתרים אחרים שבהם אתה מבקר.
  • אפליקציות לנייד שבהן אתה משתמש.
  • הודעות הדוא"ל של מותג P&G שבהן אתה צופה וקישורים שעליהם אתה לוחץ בהודעות הדוא"ל.
  • נתונים דמוגרפיים.
  • נתוני רכישות מקוונות ולא מקוונות.

עיצבנו את מערכות הפרסום שלנו לפי תחומי עניין, כך שיציגו בפניך פרסומות על בסיס נתונים שלא מזהים אותך באופן אישי בלבד.

אנו מכדים את הפרטיות שלך
באפשרותך להגביל את קבלת מודעות לפי תחומי עניין באתרי אינטרנט או באפליקציות לנייד, באמצעים שונים.


הבחירות שמצויות בידיך בנוגע לקבלת פרסומות לפי תחומי עניין באתרי אינטרנט
באפשרותך למנוע הצגת פרסומות לפי תחומי עניין מ-P&G באתרי אינטרנט, על ידי מחיקה ודחייה של קובצי Cookie בדפדפן שלך. באפשרותך לבחור להפסיק לקבל פרסום לפי תחומי עניין באתרי אינטרנט, מחברות שמשתתפות ביוזמת הפרסום ברשת, על ידי ביקור בכתובת http://www.networkadvertising.

בארה"ב ובקנדה תוכל לבקר בקישור אפשרויות בחירה לגבי פרסומות כאן או באתרי האינטרנט של P&G במדינות אלה, כדי לבחור לבטל את ההצגה של פרסומות לפי תחומי עניין באתרי אינטרנט. במדינות האיחוד האירופי, תוכל לבקר בקישורים "אודות קובצי Cookie" בתחתית אתרי האינטרנט של P&G במדינות אלה, כדי לבחור לבטל את ההצגה של פרסומות לפי תחומי עניין באתרי אינטרנט. P&G תכבד בחירה זו.

הבחירות שמצויות בידיך בנוגע לקבלת פרסומות לפי תחומי עניין באפליקציות לנייד
מספר מערכות הפעלה חדשות יותר עבור התקנים ניידים מאפשרות להגביל את השימוש במידע שנדרש לצורך הצגת פרסום לפי תחומי עניין באפליקציות לנייד. באפשרותך לבדוק את ההגדרות בהתקן שלך לגבי אפשרויות אלה במערכת ההפעלה של ההתקן.

חזרה למעלה


פרסום של גורמי צד שלישי באתרי P&G

ייתכן שנאפשר לגורמי צד שלישי, לרבות שותפים עסקיים ורשתות של פרסומות, להציג פרסום באתרי P&G. ייתכן שחלק מחברות אלה מזהות את ההתקן שלך באמצעות קובצי Cookie או טכנולוגיות אחרות, בכל פעם שהן שולחות לך פרסום מקוון. הדבר מאפשר לחברות אלה להבין היכן אתה, או כל מי שהשתמש במחשב שלך, ראיתם את הפרסומת שלהם ולספק פרסומות שלדעתן יעניינו אותך.

חזרה למעלה


קישורים למדיה חברתית ולאתרים של גורמי צד שלישי

ייתכן שאתרי P&G יכללו קישורים לאתרים של גורמי צד שלישי. P&G אינה שולטת באתרים אלה של גורמי צד שלישי, ואנו ממליצים לך לקרוא את מדיניות הפרטיות של כל אתר בו אתה מבקר.

יישומי Plug-in של רשתות חברתיות וגורמי צד שלישי
אתרי האינטרנט שלנו עשויים לכלול יישומי Plug-in מרשתות חברתיות או מגורמי צד שלישי אחרים. דוגמה ליישום Plug-in הוא הלחצן "אהבתי" של פייסבוק. היכן שהחוק מתיר, יישומי Plug-in אלה עשויים לקיים תקשורת ולשלוח מידע לגורם שסיפק את יישום ה-Plug-in, גם אם לא לחצת על יישום ה-Plug-in. מידע זה עשוי לכלול את כתובת ה-IP שלך, מידע אודות הדפדפן וההתקן שלך ואת כתובת דף האינטרנט שבו אתה מבקר באתר שלנו. בנוסף, טעינת יישומי Plug-in אלה, שימוש בהם או לחיצה עליהם, עשויים להציב, לקרוא ולהעביר קובצי Cookie. קובצי Cookie אלה עשויים להכיל מזהה ייחודי שאותו הקצו לך הרשת החברתית או גורם הצד השלישי. הטעינה, הפונקציונליות והשימוש שלך ביישומי ה-Plug-in כפופים למדיניות ולתנאי הפרטיות של הגורם אשר סיפק את יישום ה-Plug-in.

כניסה לרשת חברתית ולמערכת של צד שלישי
ייתכן שאתרי האינטרנט שלנו יאפשרו לך להיכנס באמצעות רשת חברתית או חשבון של צד שלישי. דוגמה לכניסה של צד שלישי היא האפשרות "היכנס באמצעות פייסבוק." כניסה לאחד מהאתרים שלנו באמצעות חשבונך ברשת חברתית או במערכת אחרת של צד שלישי, עשויה לאפשר לנו לאסוף מידע שאליו אתה מעניק לנו אישור לגשת ברשת החברתית או במערכת של הצד השלישי. אפשרות הכניסה עשויה גם להעביר מידע לרשת החברתית או לגורם הצד השלישי, כגון שם המשתמש והסיסמה שלך, כדי לאמת אותך. ייתכן גם שהרשת החברתית או גורם הצד השלישי יאספו באופן אוטומטי מידע כגון כתובת ה-IP שלך, מידע אודות הדפדפן וההתקן שלך ואת כתובת דף האינטרנט שבו אתה מבקר באתר שלנו. אפשרות הכניסה עשויה גם להציב ולקרוא קובצי Cookie מגורם הצד השלישי, אשר עשויים להכיל מזהה ייחודי שאותו הקצו לך הרשת החברתית או גורם הצד השלישי. הפונקציונליות והשימוש שלך באפשרות הכניסה כפופים למדיניות ולתנאי הפרטיות של הגורם אשר סיפק את פונקציונליות הכניסה.

חזרה למעלה


תוכן שיצר המשתמש

חלק מהאתרים והאפליקציות של P&G מאפשרים למשתמשים לשלוח תוכן משלהם לצורך תחרויות, בלוגים, סרטונים ופונקציות אחרות. זכור שכל מידע שאתה שולח או מפרסם כתוכן שיצר המשתמש באתרי P&G הופך למידע ציבורי. עליך לנקוט בזהירות בעת החלטתך אם לחשוף מידע אישי, פיננסי או אחר בעת השליחה או הפרסום של תוכן כזה. ל-P&G אין אפשרות למנוע מאחרים את השימוש במידע כזה באופן שעלול להפר מדיניות פרטיות זו, את החוק או את הפרטיות והבטיחות האישיים שלך. P&G אינה אחראית על התוצאות של פרסומים כאלה.


חזרה למעלה


 אבטחת מידע

P&G מחויבת לשמור על האבטחה של מידע אישי. הטמענו נהלים טכניים, מנהלתיים ופיזיים שנועדו להגן על מידע אישי מפני אבדן, שימוש לרעה או שינוי.

אנו מגבילים את הגישה למידע אישי אך ורק לבעלי צורך עסקי במידע. אנו מחזיקים במידע אישי אך ורק למשך הזמן שהדבר נדרש באופן סביר.

חזרה למעלה


העברת מידע

ייתכן ש-P&G תעביר את המידע האישי שלך בתוך P&G ו/או לגורמי צד שלישי אחרים, כגון ספקי השירות שלנו מגורמי צד שלישי. ייתכן שהמידע האישי שלך יועבר, יאוחסן ויעובד במדינה שאינה זו שבה המידע נאסף. כולל, בין השאר, ארה"ב. במקרה כזה, נעביר את המידע בהתאם לחוקים התקפים להגנה על נתונים.

הטמענו נהלים ובקרות כדי להבטיח את ההגנה על מידע אישי, ללא תלות במדינה שבה המידע מאוחסן או שאליה המידע מועבר.

חזרה למעלה


פרטיות מקוונת של ילדים

אין בכוונתנו לאסוף באופן מקוון מידע אישי מילדים מתחת לגיל 13, או כפי שמוגדר בדרישות החוק, למעט באתרים שמכוונים במפורש לילדים. באתרים אלה, אנו מצייתים לחוקים התקפים של הגנה על נתונים.

חזרה למעלה


יצירת קשר עם P&G

אם יש לך שאלות או חששות בנוגע לפרטיות שלך, אנא צור קשר ישירות עם P&G. לחץ כאן כדי לבחור את המדינה שלך ולקבל את כתובת הדוא"ל ו/או הדואר הרגיל הנכונים לשימושך.

באפשרותך גם לכתוב לנו לכתובת:
P&G Global Privacy Office
PO Box 599
Cincinnati, OH 45202
USA

P&G משתתפת בתוכנית Accredited Business Program של U.S. Council of Better Business Bureau ‏(BBB). מידע נוסף אודות תוכנית זו ותהליך יישוב המחלוקות של BBB זמין בכתובת www.bbb.org2

חזרה למעלה


שינויים במדיניות פרטיות זו

אנו נפרסם שינויים במדיניות פרטיות זו ונציין את תאריך הכניסה לתוקף כאשר מדיניות פרטיות זו מתעדכנת. אם נבצע שינויים משמעותיים כלשהם במדיניות פרטיות זו, אנו נודיע לך על ידי שליחת דוא"ל לכתובת הדוא"ל האחרונה שסיפקת לנו או על ידי פרסום הודעה אודות השינויים באתר זה.

עדכון 1 ספטמבר 2014


עדכון 1 ספטמבר 2014
נוסף טקסט כדי להסביר את המידע שייתכן וישותף עם אתרי מדיה חברתית או אתרי צד שלישי אחרים כאשר יישומי Plug-in או אפשרות כניסה של צד שלישי נכללים באתרי P&G. בנוסף, הטקסט של "אפשרויות הבחירה שלך" עודכן כדי לאפשר תיבות "הירשם" המסומנות מראש במדינות מסוימות שבהן החוק מתיר זאת, כגון ארה"ב, לצורך פישוט תהליך ההרשמה עבור צרכנים המעוניינים להירשם לקבלת קופונים, ידיעונים ותקשורת אחרת באמצעות דוא"ל. לחץ כאן לקבלת מידע נוסף בנוגע לעדכוני יולי 2014 למדיניות הפרטיות שלנו לצרכן.

חזרה למעלה


מידע ספציפי למדינות 


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

חזרה למעלה


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

חזרה למעלה


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

חזרה למעלה


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

חזרה למעלה


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

חזרה למעלה


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

חזרה למעלה


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

חזרה למעלה


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

חזרה למעלה


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex.im@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex.im@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex.im@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex.im@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

חזרה למעלה


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

חזרה למעלה


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

חזרה למעלה


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

חזרה למעלה


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

חזרה למעלה