Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)

Παγκόσμια πολιτική απορρήτου καταναλωτών P&G

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την Procter & Gamble.

Η εμπιστοσύνη συνιστά ακρογωνιαίο λίθο της εταιρικής μας αποστολής. Η Procter & Gamble καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διατηρήσει την εμπιστοσύνη σας προστατεύοντας τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει και χρησιμοποιεί.

Η παρούσα Παγκόσμια πολιτική απορρήτου καταναλωτών περιγράφει τις πληροφορίες που συλλέγουν οι The Procter & Gamble Company , οι θυγατρικές της και οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες ("P&G"), τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν και προστατεύουν αυτές τις πληροφορίες, τις επιλογές που έχετε σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών και πώς μπορείτε να τις διορθώσετε ή να τις αλλάξετε.


Οι πρακτικές που ακολουθεί η P&G σχετικά με το απόρρητο συμμορφώνονται με τα εξής:

  • Οδηγία περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Δίκαιες πρακτικές περί πληροφοριών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).
  • Πλαίσιο περί απορρήτου της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού.
  • Σχετική εθνική και τοπική νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου 5 του αμερικανικού νόμου περί της ομοσπονδιακής επιτροπής εμπορίου (FTC).

Ορισμένοι εθνικοί νόμοι επιβάλλουν η πολιτική απορρήτου να συμπεριλαμβάνει συγκεκριμένες πληροφορίες για ορισμένες χώρες. Κάντε κλικ για να διαβάσετε τις πληροφορίες για αυτές τις χώρες.

Αργεντινή Βέλγιο Καναδάς Γαλλία Γερμανία Ελλάδα Κορέα Ιταλία Μεξικό Μαρόκο Ολλανδία Πορτογαλία Ισπανία


Περιεχόμενα

Πληροφορίες που καλύπτει η παρούσα πολιτική

Η παρούσα πολιτική απορρήτου αφορά τις πληροφορίες των καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών τους πληροφοριών, που συλλέγει και χρησιμοποιεί η P&G.


Χρησιμοποιώντας τις δικτυακές τοποθεσίες και τις εφαρμογές φορητών συσκευών της P&G ή παρέχοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες στην P&G με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και κοινοποίηση των πληροφοριών σας με βάση την παρούσα πολιτική. Διαβάστε προσεκτικά την παρούσα πολιτική απορρήτου και, εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσωπικές πληροφορίες είναι οι πληροφορίες, ή ο συνδυασμός πληροφοριών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Πληροφορίες που συλλέγει η P&G

Μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς από διάφορες πηγές. Οι πιθανοί τρόποι συλλογής πληροφοριών περιλαμβάνουν την απευθείας συλλογή πληροφοριών από εσάς, τη συλλογή πληροφοριών κατά τις επισκέψεις σας στις δικτυακές μας τοποθεσίες, την προβολή του online περιεχομένου μας ή τη χρήση των εφαρμογών μας για φορητές συσκευές ή άλλων υπηρεσιών, και τη συλλογή πληροφοριών για εσάς από άλλες πηγές.

Πληροφορίες που συλλέγουμε απευθείας από εσάς
Η συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς πραγματοποιείται όταν επιλέγετε να συμμετέχετε στις προσφορές και τα προγράμματά μας, όταν δημιουργείτε λογαριασμό σε μια δικτυακή τοποθεσία της εταιρίας μας ή σε μια εφαρμογή μας για φορητές συσκευές, όταν επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email ή όταν μας παρέχετε οι ίδιοι πληροφορίες με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένα παραδείγματα πληροφοριών που συλλέγουμε απευθείας από εσάς:


  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση email
  • Ταχυδρομική διεύθυνση
  • Όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης
  • Αριθμός τηλεφώνου ή/και φαξ
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Άλλες πληροφορίες που αφορούν εσάς και την οικογένειά σας, π.χ. φύλο ή προτιμήσεις ή/και συμπεριφορές αναφορικά με τη χρήση κάποιων προϊόντων.
  • Πληροφορίες που αφορούν την υγεία σας, π.χ. πληροφορίες για την υγεία σας που σχετίζονται με τη χρήση κάποιου προϊόντος και το ιατρικό ιστορικό σας.
  • Βιομετρικά στοιχεία που συλλέγονται κατά την εθελοντική συμμετοχή σας σε καταναλωτικές έρευνες (π.χ. αναγνώριση εκφράσεων του προσώπου, καρδιακοί παλμοί και κατάσταση δέρματος).
  • Δημογραφικές πληροφορίες.
  • Πληροφορίες πληρωμών (π.χ. πιστωτική κάρτα).
  • Προτιμήσεις για μελλοντική επικοινωνία.
  • Στοιχεία επικοινωνίας φίλων σας με τους οποίους θα θέλατε να επικοινωνήσουμε.
  • Αριθμός τηλεφώνου και καταγραφές συνομιλιών, όταν καλείτε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε τις δικτυακές τοποθεσίες μας, βλέπετε τις online διαφημίσεις ή προσφορές μας ή χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας για φορητές συσκευές ή άλλες υπηρεσίες μας
Προκειμένου να συλλέγουμε πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τις δικτυακές τοποθεσίες μας, βλέπετε τις online διαφημίσεις ή προσφορές μας ή χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας για φορητές συσκευές ή άλλες υπηρεσίες μας, χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένα παραδείγματα πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε με αυτές τις τεχνολογίες:
  • Πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας
  • Διεύθυνση ΙΡ
  • Ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί
  • Σύνδεσμοι που έχετε επιλέξει
  • Email από την P&G που έχετε ανοίξει
Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των εφαρμογών για φορητές συσκευές
Όταν κατεβάζετε τις εφαρμογές μας στη φορητή συσκευή σας, μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες που παρέχετε. Επίσης, συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες μέσω των εφαρμογών μας.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένα παραδείγματα για το είδος των πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε αυτόματα μέσω των εφαρμογών μας:
  • Διαφημιστικό ID ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό
  • Πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας
  • Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής

Επιλογές σχετικά με τη συλλογή πληροφοριών μέσω των εφαρμογών για φορητές συσκευές

Μπορείτε να διακόψετε τη συλλογή πληροφοριών από την εφαρμογή για φορητές συσκευές διαγράφοντας την εφαρμογή από τη συσκευή σας.

Ακριβή δεδομένα τοποθεσίας

Οι εφαρμογές μας για φορητές συσκευές μπορεί επίσης να συλλέγουν ακριβείς πληροφορίες τοποθεσίας από τη συσκευή σας, εφόσον έχετε συναινέσει στη συλλογή αυτών των πληροφοριών.

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε άλλους παρόχους υπηρεσιών, προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες τοποθεσίας κάνοντας χρήση των δεδομένων τοποθεσίας που έχουμε λάβει από εσάς. Μπορείτε να διακόψετε τη συλλογή αυτών των πληροφοριών προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις στη συσκευή σας.

Πληροφορίες που συλλέγει η P&G από άλλες πηγές
Μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες από άλλες πηγές, μεταξύ των οποίων και εμπορικά διαθέσιμες πηγές. Παραδείγματα των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε από άλλες πηγές:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Ταχυδρομική διεύθυνση
  • Διεύθυνση email
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Ύψος εισοδήματος
  • Πληροφορίες για την οικογένειά σας
  • Τα ενδιαφέροντά σας, π.χ. χόμπι και κατοικίδια
  • Δεδομένα από καταναλωτικές έρευνες και έρευνες αγοράς
  • Αγοραστική συμπεριφορά
  • Δημόσια δεδομένα ή δραστηριότητες, π.χ. ιστολόγια, βίντεο, δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο και περιεχόμενο που έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι.

Μπορεί να συνδυάσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει για εσάς, προκειμένου να βελτιώσουμε τη μεταξύ μας επικοινωνία και να αναπτύξουμε προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίου επιπέδου.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Χρήση των πληροφοριών από την P&G

Επαγγελματικοί σκοποί της P&G

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε προκειμένου να σας προσφέρουμε προϊόντα, προσφορές και υπηρεσίες, να σας παρέχουμε διαφημίσεις, προσφορές ή άλλο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας, και να υλοποιούμε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες της P&G.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένα παραδείγματα πιθανών χρήσεων των πληροφοριών που συλλέγουμε:

  • Απαντήσεις σε ερωτήσεις ή αιτήματα
  • Αποστολή δειγμάτων, προσφορών, προϊόντων και πληροφοριών
  • Ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών
  • Εγγραφή του καταναλωτή σε διαγωνισμούς, προγράμματα ή προσφορές που έχει ζητήσει
  • Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμού καταναλωτή
  • Επεξεργασία πληρωμών για αγορές ή άλλες υπηρεσίες
  • Προστασία από πιθανή εξαπάτηση ή εντοπισμός τέτοιων συναλλαγών
  • Αποστολή email ή/και επιστολών με πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα P&G και άλλο περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν οι προσεκτικά επιλεγμένοι επιχειρηματικοί μας συνεργάτες
  • Δημιουργία και παροχή διαφημίσεων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων
  • Εξατομίκευση της εμπειρίας χρήσης των δικτυακών τοποθεσιών μας με εμφάνιση εξατομικευμένων προϊόντων και πληροφοριών
  • Συμμετοχή των καταναλωτών σε δραστηριότητες κοινοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις δικτυακές μας τοποθεσίες
  • Ανάλυση της χρήσης των προϊόντων, των υπηρεσιών και των διαφημίσεών μας
  • Επιβολή των όρων και των προϋποθέσεών μας και διαχείριση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας με άλλον τρόπο

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Κοινοποίηση πληροφοριών

Η επιτυχία της επιχείρησής μας εξαρτάται από την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Δεν πουλάμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε εταιρίες μάρκετινγκ εκτός της P&G. Κοινοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στις εταιρίες που ανήκουν στην P&G και σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Κοινοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε εταιρίες μάρκετινγκ εκτός της P&G μόνο εφόσον έχουμε εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή σας ή σύμφωνα με όσα προβλέπει η παρούσα πολιτική. Κοινοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε εταιρίες μάρκετινγκ εκτός της P&G μόνο εφόσον έχουμε εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή σας ή σύμφωνα με όσα προβλέπει η παρούσα πολιτική.

Κοινές διαφημιστικές ενέργειες με προσεκτικά επιλεγμένους επιχειρηματικούς συνεργάτες
Η P&G μπορεί να συλλέξει προσωπικές και άλλου είδους πληροφορίες στο πλαίσιο προγραμμάτων κοινής διαφήμισης ή άλλων κοινών δράσεων με κάποιον επιχειρηματικό συνεργάτη και να κοινοποιήσει τις πληροφορίες σας σε αυτόν το συνεργάτη. Σε ό,τι αφορά αυτά τα προγράμματα, θα σας καταστήσουμε σαφές κατά τη συλλογή των πληροφοριών ότι οι εν λόγω πληροφορίες θα κοινοποιηθούν στις εταιρίες της P&G και στο συνεργαζόμενο επιχειρηματικό συνεργάτη και θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας, όπως απαιτείται από τη σχετική νομοθεσία.

Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών
Οι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών διεξάγουν διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες για λογαριασμό μας και βασιζόμαστε σε αυτούς γι' αυτόν το σκοπό. Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να χρειαστεί να τους κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Στους παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε παρέχουμε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που χρειάζονται για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών και απαιτούμε να προστατεύουν αυτές τις πληροφορίες και να μην τις χρησιμοποιήσουν για κανέναν άλλο σκοπό.

Για παράδειγμα, μπορεί να βασιστούμε σε έναν πάροχο υπηρεσιών για τα εξής:

  • Να εκπληρώνει τα αιτήματά σας για προϊόντα και υπηρεσίες και να απαντάει στις ερωτήσεις σας.
  • Να φιλοξενεί τις δικτυακές μας τοποθεσίες και να παραδίδει τα email ή άλλα μηνύματα που στέλνουμε.
  • Να ταχυδρομεί δείγματα προϊόντων, να επικοινωνεί με τους νικητές των διαγωνισμών, να διαχειρίζεται τις πληρωμές ή να προβαίνει σε άλλες ενέργειες για λογαριασμό μας.
  • Να αναλύει τα δεδομένα μας - ορισμένες φορές σε συνδυασμό με δεδομένα από άλλες πηγές - και να επικοινωνεί μαζί σας.
  • Να διεξάγει έρευνες και να αναλύει δεδομένα με στόχο τη βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών και των δικτυακών μας τοποθεσιών.
  • Εφόσον επιτρέπεται από τη νομοθεσία, να συνδυάζει τις προσωπικές πληροφορίες που έχει συλλέξει η P&G για εσάς με άλλες προσωπικές σας πληροφορίες που έχει συλλέξει κάποιος επιχειρηματικός μας συνεργάτης, έτσι ώστε να μπορούμε να σας στέλνουμε από κοινού εξατομικευμένα διαφημιστικά μηνύματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο επιχειρηματικός συνεργάτης μας δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα της P&G ή τα συνδυαστικά δεδομένα για δικούς του, ανεξάρτητες σκοπούς μάρκετινγκ. Ο πάροχος υπηρεσιών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το σύνολο των πληροφοριών αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή κοινών μηνυμάτων που ελπίζουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν. Εάν προτιμάτε να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους κοινά μηνύματα, μπορείτε να ζητήσετε τη διακοπή αυτής της επικοινωνίας οποιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν σε κάθε σχετικό μήνυμα ή μέσω της παρούσας πολιτικής απορρήτου, όπως υποδεικνύεται πιο πάνω.
  • Να παρέχει άλλες υπηρεσίες που θα του ζητήσουμε.

Άλλες περιπτώσεις
Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες:
  • Στο πλαίσιο πώλησης ενός προϊόντος P&G σε άλλη εταιρία.
  • Για την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των περιουσιακών στοιχείων της P&G (συμπεριλαμβανομένης της επιβολής των όρων και των προϋποθέσεων της εταιρίας μας).
  • Όταν απαιτείται από τη νομοθεσία ή/και τις κυβερνητικές αρχές.

Διάστημα διατήρησης προσωπικών πληροφοριών
Η P&G θα διατηρήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες για όσο διάστημα είναι απαραίτητο προκειμένου να εκπληρώσει τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου, εκτός εάν η σχετική νομοθεσία προβλέπει ή επιτρέπει τη διατήρησή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συγκεντρωτικές και μη προσωπικές πληροφορίες.
Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών σκοπών της, η P&G κοινοποιεί συγκεντρωτικές ή/και ανώνυμες πληροφορίες που δεν μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή σας. Για παράδειγμα, μπορεί να κοινοποιήσουμε τον αριθμό των ατόμων που έχουν επισκεφτεί τις δικτυακές τοποθεσίες της P&G ή έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας. Επίσης, μπορεί να κοινοποιήσουμε συγκεντρωτικές ή/και ανώνυμες πληροφορίες στους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες για δικούς τους επιχειρηματικούς σκοπούς.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Επιλογές & πρόσβαση στις πληροφορίες

Έχετε διάφορες επιλογές σε ό,τι αφορά τη μεταξύ μας επικοινωνία.

Επικοινωνία μέσω email
Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικά email από την P&G ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που υπάρχουν σε κάθε τέτοιο μήνυμα που λαμβάνετε.

Επικοινωνία Επικοινωνία μέσω ταχυδρομείου
Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικό υλικό μέσω ταχυδρομείου από την P&G ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που υπάρχουν σε κάθε επιστολή αυτού του είδους.

Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικά email ή επιστολές μέσω της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Κάντε κλικ εδώ για να επιλέξετε χώρα και να μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας.

Μηνύματα SMS
Η αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων SMS γίνεται μόνο εφόσον το έχετε ζητήσει ρητά (ενεργή συγκατάθεση). Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημιστικά SMS ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που παρέχονται μέσω του αντίστοιχου προγράμματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα σεβαστούμε το αίτημά σας για διακοπή της αποστολής διαφημιστικών email, SMS και επιστολών από την P&G. Ωστόσο, ενδέχεται να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας στο πλαίσιο ορισμένων υπηρεσιών, π.χ. να σας στέλνουμε email για την επιβεβαίωση των αγορών που έχετε κάνει μέσω των δικτυακών μας τοποθεσιών. Επίσης, μπορεί να κρατήσουμε ορισμένες πληροφορίες στο αρχείο μας, π.χ. προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα εκπληρώσουμε τα αιτήματα καταναλωτών που έχουν ζητήσει να μην λαμβάνουν συγκεκριμένους τύπους μηνυμάτων.

Πρόσβαση
Η P&G λαμβάνει μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει την ακρίβεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Πολλά προγράμματα της P&G παρέχουν δυνατότητα προβολής ή αλλαγής των προσωπικών πληροφοριών που καταχωρήσατε κατά την online εγγραφή σας. Μεταβείτε στη δικτυακή τοποθεσία στην οποία καταχωρήσατε τις πληροφορίες για να διαπιστώσετε εάν μπορείτε να τις δείτε ή να τις αλλάξετε.

Εάν η εν λόγω δικτυακή τοποθεσία δεν παρέχει δυνατότητα προβολής και αλλαγής αυτών των πληροφοριών, κάντε κλικ εδώ για να επιλέξετε χώρα και να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε ή/και να αλλάξετε τις προσωπικές πληροφορίες που έχετε δώσει στην P&G. Η P&G δεν θα σας επιβαρύνει με χρεώσεις για αυτή την υπηρεσία και ανταποκρίνεται στα εύλογα αιτήματα μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Η P&G δεν θα σας επιβαρύνει με χρεώσεις γι' αυτή την υπηρεσία, και ανταποκρίνεται σε εύλογα αιτήματα μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Cookies και άλλες τεχνολογίες

Η P&G και οι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών χρησιμοποιούν διάφορες τεχνολογίες προκειμένου να αξιολογούν τη χρήση των δικτυακών τους τοποθεσιών ή των εφαρμογών τους για φορητές συσκευές, να εξατομικεύουν την εμπειρία σας και να σας προσφέρουν διαφημίσεις, μεταξύ των οποίων και online περιεχόμενο, προσαρμοσμένες με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Ορισμένες τεχνολογίες που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε είναι οι εξής:

Cookies
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε μια δικτυακή τοποθεσία και μπορούν να αναγνωριστούν από την εκάστοτε τοποθεσία που τα τοποθέτησε. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουν τα cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε την ταυτότητά σας και τις προτιμήσεις σας όταν συνδέεστε σε μια δικτυακή τοποθεσία, να σας προσφέρουμε διαφημίσεις, προσφορές ή άλλο περιεχόμενο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και να αξιολογούμε τη χρήση των δικτυακών μας τοποθεσιών. Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε την τοποθέτηση cookies προσαρμόζοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις τουπρογράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τις ρυθμίσεις για cookies στο πρόγραμμα περιήγησης στο web που χρησιμοποιείτε.


Άλλες τεχνολογίες
Χρησιμοποιούμε, επίσης, και άλλες τεχνολογίες, όπως web beacons και JavaScript, οι οποίες ορισμένες φορές λειτουργούν σε συνδυασμό με τα cookies και άλλα μέσα των εφαρμογών για φορητές συσκευές, προκειμένου να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τη συσκευή σας. Αυτές οι άλλες τεχνολογίες βοηθάνε στην ενεργοποίηση ορισμένων δυνατοτήτων των δικτυακών μας τοποθεσιών και των εφαρμογών μας για φορητές συσκευές.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων

Κατά τη χρήση των δικτυακών μας τοποθεσιών ή των εφαρμογών μας για φορητές συσκευές ενδέχεται να λάβετε εξατομικευμένες διαφημίσεις, προσφορές ή άλλο περιεχόμενο, με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Οι διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων είναι online διαφημίσεις για προϊόντα της P&G ή/και προσεκτικά επιλεγμένων επιχειρηματικών συνεργατών μας, οι οποίες έχουν εξατομικευτεί σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και αποστέλλονται στη συσκευή σας με τη χρήση ενός cookie ή άλλου αναγνωριστικού που έχει εκχωρηθεί στη συσκευή. Αυτά τα cookies ή τα άλλα αναγνωριστικά τοποθετούνται σε γενικές κατηγορίες ενδιαφερόντων, τις οποίες συνάγουμε από πληροφορίες όπως οι ακόλουθες:




  • Οι ιστοσελίδες που βλέπετε και οι σύνδεσμοι που επιλέγετε στις δικτυακές τοποθεσίες της P&G και άλλων εταιρειών τις οποίες επισκέπτεστε.
  • Οι εφαρμογές φορητών συσκευών που χρησιμοποιείτε.
  • Τα email από την P&G που ανοίγετε και οι σύνδεσμοι στους οποίους κάνετε κλικ μέσα από αυτά τα email.
  • Δημογραφικά δεδομένα.
  • Δεδομένα online και μη αγορών.

Τα συστήματα διαφήμισης βάσει ενδιαφερόντων που χρησιμοποιούμε έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας αποστέλλονται διαφημίσεις αποκλειστικά και μόνο βάσει δεδομένων που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας.

Σεβόμαστε το απόρρητο των πληροφοριών σας
Μπορείτε να περιορίσετε τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων που λαμβάνετε στις δικτυακές τοποθεσίες ή εφαρμογές φορητών συσκευών με διάφορους τρόπους.


Επιλογές σχετικά με τη λήψη διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων σε δικτυακές τοποθεσίες
Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων από την P&G σε δικτυακές τοποθεσίες διαγράφοντας και μη επιτρέποντας τη λήψη cookies στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων σε δικτυακές τοποθεσίες από εταιρίες που συμμετέχουν στην οργάνωση Network Advertising Initiative μεταβαίνοντας στη διεύθυνση http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

Εάν διαμένετε στις Η.Π.Α., στον Καναδά και σε ευρωπαϊκές χώρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο Επιλογές διαφημίσεων που υπάρχει στην παρούσα πολιτική απορρήτου και στις αντίστοιχες δικτυακές τοποθεσίες της P&G σε αυτές τις χώρες, προκειμένου να υποδείξετε ότι δεν θέλετε να λαμβάνετε διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων στις δικτυακές τοποθεσίες. Η P&G θα σεβαστεί την επιλογή σας.

Επιλογές σχετικά με τη λήψη διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων σε εφαρμογές για φορητές συσκευές
Ορισμένα νεότερα λειτουργικά συστήματα φορητών συσκευών σάς δίνουν τη δυνατότητα να περιορίσετε τη χρήση πληροφοριών για την αποστολή διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων σε εφαρμογές φορητών συσκευών. Μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας για να δείτε εάν το λειτουργικό σας σύστημα περιλαμβάνει αυτές τις επιλογές.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Διαφημίσεις τρίτων εταιριών στις δικτυακές τοποθεσίες της P&G

Ενδέχεται να επιτρέπουμε σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών μας συνεργατών και των διαφημιστικών δικτύων, να προβάλλουν διαφημίσεις στις δικτυακές τοποθεσίες της P&G. Ορισμένες από αυτές τις εταιρίες μπορεί να χρησιμοποιούν cookies ή άλλες τεχνολογίες προκειμένου να αναγνωρίζουν τη συσκευή σας κάθε φορά που σας στέλνουν μια online διαφήμιση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να εντοπίζουν πού είδατε τη διαφήμισή τους, είτε εσείς είτε τα άλλα πρόσωπα που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας, και να σας αποστέλλουν διαφημίσεις που θεωρούν ότι θα σας ενδιαφέρουν.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Σύνδεσμοι προς δικτυακές τοποθεσίες άλλων εταιριών και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι δικτυακές τοποθεσίες της P&G μπορεί να περιλαμβάνουν συνδέσμους που οδηγούν σε δικτυακές τοποθεσίεςάλλων εταιριών. Η P&G δεν ελέγχει τις δικτυακές τοποθεσίες άλλων εταιριών και σας προτρέπει να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου κάθε δικτυακής τοποθεσίας που επισκέπτεστε.

Προσθήκες κοινωνικών δικτύων και άλλων εταιριών
Οι δικτυακές μας τοποθεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσθήκες από κοινωνικά δίκτυα ή άλλες εταιρίες. Μια προσθήκη, για παράδειγμα, είναι το κουμπί "Like" του Facebook. Εφόσον επιτρέπεται από τη σχετική νομοθεσία, οι προσθήκες αυτές μπορεί να επικοινωνούν και να αποστέλλουν πληροφορίες στις εταιρίες στις οποίες ανήκουν, ακόμα κι αν εσείς δεν τις έχετε επιλέξει. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση ΙΡ σας, πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε στη δικτυακή μας τοποθεσία. Η φόρτωση, χρήση ή επιλογή μιας προσθήκης μπορεί να οδηγήσει σε τοποθέτηση, ανάγνωση και μετάδοση cookies. Αυτά τα cookies μπορεί να περιλαμβάνουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό που σας έχει εκχωρηθεί από το αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο ή την τρίτη εταιρία. Η φόρτωση, οι λειτουργίες και η χρήση κάθε προσθήκης διέπονται από την πολιτική απορρήτου και τους όρους που έχει θεσπίσει η εταιρία στην οποία ανήκει η εν λόγω προσθήκη.

Σύνδεση με λογαριασμό κοινωνικού δικτύου ή άλλης εταιρίας
Οι δικτυακές μας τοποθεσίες μπορεί να σας παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω λογαριασμού κοινωνικού δικτύου ή άλλης εταιρίας. Ένα παράδειγμα σύνδεσης μέσω άλλου λογαριασμού είναι η επιλογή "Σύνδεση μέσω Facebook". Όταν συνδέεστε σε μία από τις δικτυακές μας τοποθεσίες μέσω λογαριασμού κοινωνικού δικτύου ή άλλης εταιρίας μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να συλλέξουμε πληροφορίες, στις οποίες μας παρέχετε δικαίωμα πρόσβασης, από το αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο ή εταιρία. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης μπορεί επίσης να μεταφερθούν πληροφορίες στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο ή εταιρία, π.χ. το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας, προκειμένου να γίνει έλεγχος της ταυτότητάς σας. Το κοινωνικό δίκτυο ή η τρίτη εταιρία μπορεί επίσης να συλλέξει αυτόματα πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση ΙΡ σας, πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε στη δικτυακή μας τοποθεσία. Η χρήση αυτής της δυνατότητας σύνδεσης μπορεί επίσης να οδηγήσει στην τοποθέτηση και ανάγνωση cookies από την αντίστοιχη τρίτη εταιρία, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό που σας έχει εκχωρήσει το κοινωνικό δίκτυο ή η τρίτη εταιρία. Οι λειτουργίες και η χρήση της δυνατότητας σύνδεσης διέπονται από την πολιτική απορρήτου και τους όρους που έχει θεσπίσει η εταιρία που την παρέχει.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από τους χρήστες

Ορισμένες δικτυακές τοποθεσίες και εφαρμογές της P&G δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να υποβάλλουν το δικό τους περιεχόμενο για διαγωνισμούς, ιστολόγια, βίντεο και άλλες λειτουργίες. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι πληροφορίες που υποβάλλετε ή δημοσιεύετε στις δικτυακές τοποθεσίες της P&G με τη μορφή περιεχομένου που έχει δημιουργηθεί από το χρήστη καθίστανται δημόσιες. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να αποκαλύψετε προσωπικές, οικονομικές ή άλλες πληροφορίες στο πλαίσιο υποβολής τέτοιου περιεχομένου ή δημοσιεύσεων. Η P&G δεν μπορεί να εμποδίσει τη χρήση αυτών των πληροφοριών από τρίτους κατά τρόπο που παραβιάζει την παρούσα πολιτική απορρήτου, τη νομοθεσία ή το προσωπικό σας απόρρητο και την ασφάλειά σας. Η P&G δεν φέρει ευθύνη για τα αποτελέσματα αυτών των δημοσιεύσεων.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


 Προστασία των πληροφοριών

Η P&G καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Εφαρμόζουμε διαδικασίες που περιλαμβάνουν τη χρήση τεχνικών, διαχειριστικών και φυσικών μέσων και έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών από απώλεια, κατάχρηση ή τροποποίηση.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες στα πρόσωπα που τις χρειάζονται για επαγγελματικούς λόγους. Διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες μόνο για όσο διάστημα κρίνουμε ότι είναι εύλογα απαραίτητο.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Μεταφορά πληροφοριών

Η P&G μπορεί να μεταφέρει τις προσωπικές πληροφορίες σας σε άλλες εταιρίες που της ανήκουν ή/και σε τρίτες εταιρίες, π.χ. στους παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργάζεται. Οι προσωπικές σας πληροφορίες μπορεί να μεταφερθούν, να αποθηκευτούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία σε άλλη χώρα από αυτή στην οποία συλλέχτηκαν. Μία από αυτές τις χώρες είναι και οι Η.Π.Α. Σε αυτή την περίπτωση, η μεταφορά των πληροφοριών γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων.

Οι διαδικασίες και οι έλεγχοι που εφαρμόζουμε συμβάλλουν στην προστασία των προσωπικών πληροφοριών ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία έχουν αποθηκευτεί ή μεταφερθεί.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Online απόρρητο ανηλίκων

Δεν επιθυμούμε να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες online από παιδιά κάτω των 13 ετών, ή όπως προβλέπεται από την τοπική νομοθεσία, παρά μόνο από δικτυακές τοποθεσίες που απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά. Σε αυτές τις δικτυακές τοποθεσίες, τηρούμε τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Επικοινωνία με την P&G

Εάν έχετε απορίες ή σας απασχολεί κάποιο θέμα σχετικό με το απόρρητο, επικοινωνήστε απευθείας με την P&G. Κάντε κλικ εδώγια να επιλέξετε χώρα και να οδηγηθείτε στη σωστή ταχυδρομική διεύθυνση ή/και διεύθυνση email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση:
P&G Global Privacy Office
PO Box 599
Cincinnati, OH 45202
USA

Η P&G συμμετέχει στο αμερικανικό συμβούλιο του Προγράμματος πιστοποίησης επιχειρήσεων του Better Business Bureau (BBB). Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το πρόγραμμα και τη διαδικασία επίλυσης διενέξεων του ΒΒΒ στη διεύθυνση www.bbb.org

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Τροποποιήσεις στην παρούσα πολιτική απορρήτου

Θα δημοσιεύσουμε τις τροποποιήσεις στην παρούσα πολιτική απορρήτου και θα αλλάξουμε την ημερομηνία έναρξης ισχύος όταν επικαιροποιηθεί αυτή η πολιτική. Σε περίπτωση σημαντικών τροποποιήσεων στην παρούσα πολιτική απορρήτου, θα ενημερωθείτε μέσω email που θα αποσταλεί στην πιο πρόσφατη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει ή μέσω ανακοίνωσης στην παρούσα τοποθεσία.

Τελευταία τροποποίηση: 15 Οκτωβρίου 2014

15 Οκτωβρίου 2014, Τροποποίηση
Προστέθηκε κείμενο που επεξηγεί τις πληροφορίες που μπορούμε να κοινοποιήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλες εταιρίες κατά τη χρήση των προσθηκών ή της δυνατότητας σύνδεσης που παρέχουν οι δικτυακές τοποθεσίες της P&G. Τροποποιήθηκε επίσης η ενότητα με τίτλο "Οι επιλογές σας", ώστε να αναφέρεται ότι επιτρέπεται η χρήση προεπιλεγμένων πλαισίων εγγραφής, στις χώρες όπου αυτό επιτρέπεται από τη νομοθεσία, π.χ. στις Η.Π.Α., για την απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής των καταναλωτών που θέλουν να λαμβάνουν κουπόνια, ενημερωτικά δελτία και άλλες πληροφορίες μέσω email. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τροποποιήσεις που έγιναν στην Πολιτική απορρήτου καταναλωτών τον Ιούλιο του 2014, κάντε κλικ εδώ.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Χώρα Ειδικές πληροφορίες 


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex.im@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex.im@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex.im@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex.im@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας