Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)






P&G:n maailmanlaajuiset kuluttajien yksityisyydensuojakäytännöt

Kiitos vierailusta Procter & Gamblella.

Luottamus on yritystoimintamme kulmakivi. Procter & Gamble on sitoutunut säilyttämään luottamuksesi suojaamalla henkilötietojasi, joita keräämme ja käytämme.

Näissä maailmanlaajuisissa kuluttajien yksityisyydensuojakäytännöissä (yksityisyydensuojakäytännöt) on kuvattu sitä tietoa, jota Procter & Gamble Company sekä sen sidosyritykset ja tytäryhtiöt (“P&G”) keräävät sinusta ja kuinka me käytämme ja suojaamme näitä tietoja. Näissä yksityisyydensuojakäytännöissä on kuvattu myös niitä valintoja, joita voit itse tehdä koskien sitä, kuinka me käytämme näitä tietoja; sekä kuinka voit muuttaa tai päivittää näitä tietoja.


P&G:n yksityisyydensuojakäytännöt ovat yhdenmukaiset seuraavien kanssa:

  • Euroopan unionin tietosuojadirektiivi.
  • Yhdysvaltain ja EU:n Safe Harbor- sekä Yhdysvaltain ja Sveitsin Swiss Safe Harbor -sopimukset, jotka on esittänyt Yhdysvaltain kauppaministeriö koskien henkilötietojen keräystä, käyttöä ja säilytystä Euroopan unionin jäsenmaista ja Sveitsistä.
  • OECD:n (Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö) määrittämät oikeudenmukaiset tietokäytännöt.
  • APEC:n (Aasian ja Tyynenmeren maiden talousjärjestö) yksityisyydensuojaa koskeva ohjelma.
  • Sovellettavissa olevat kansalliset ja muut paikalliset tietosuojalait, mukaan lukien Yhdysvaltain FTC-lain 5. pykälä.

Joidenkin maiden lait vaativat maakohtaisen tiedon sisällyttämistä yksityisyydensuojakäytäntöihin. Jos haluat lukea maakohtaisia tietoja, napsauta haluamasi valtion nimeä.

Argentiina Belgia Kanada Ranska Saksa Kreikka Korea Italia Meksiko Marokko Alankomaat Portugali Espanja


Sisällysluettelo

Näihin käytäntöihin sisältyvät tiedot

Nämä yksityisyydensuojakäytännöt liittyvät kuluttajatietoihin, mukaan lukien henkilötiedot, joita P&G kerää ja käyttää.


Kun käytät P&G:n verkkosivuja ja mobiilisovelluksia tai muutoin annat henkilötietojasi P&G:lle, myönnyt siihen, että tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan näiden käytäntöjen mukaisesti. Lue nämä yksityisyydensuojakäytännöt huolellisesti ja ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää.

Henkilötiedot ovat sellaista tietoa tai tiedon osasten yhdistelmiä, joista sinut voi tunnistaa henkilökohtaisesti.

Takaisin alkuun


Tiedot, joita P&G kerää

Saatamme kerätä sinusta tietoja useista eri lähteistä. Tähän sisältyvät tiedot, joita keräämme sinulta suoraan; tiedot, joita keräämme, kun käyt sivuillamme, katsot online-sisältöämme tai käytät mobiilisovelluksiamme tai muita palvelujamme; sekä tiedot, joita keräämme sinusta muista lähteistä.

Tiedot, joita keräämme sinulta suoraan
Keräämme sinulta suoraan tietoja, kun päätät hyödyntää tarjouksiamme ja osallistua ohjelmiimme, luoda tilin verkkosivuillemme tai mobiilisovelluksiimme, soitat tai lähetät sähköpostia meille, tai muutoin luovutat tietoa meille suoraan. Saatamme kerätä sinulta suoraan esimerkiksi seuraavia tietoja:


  • Nimi.
  • Sähköpostiosoite.
  • Postiosoite.
  • Käyttäjätunnus ja salasana.
  • Puhelin- ja/tai faksinumero.
  • Syntymäpäivä.
  • Muut tiedot sinusta ja perheestäsi, kuten sukupuoli tai tuotteeseen liittyvät käyttömieltymykset ja/tai -tottumukset.
  • Terveyttä koskevat tiedot, kuten tuotteiden käyttöön ja sairaushistoriaan liittyvät tiedot.
  • Biometriset tiedot, joita kerätään vapaaehtoisissa kuluttajatutkimuksissa (esim. kasvojen ilmeiden tunnistus, sydämen lyöntitiheys ja ihon kunto).
  • Väestötieteelliset tiedot.
  • Maksutiedot (kuten luottokortit).
  • Yhteydenpitoon liittyvät odotukset jatkossa.
  • Niiden ystävien yhteystiedot, joihin mahdollisesti haluat meidän ottavan yhteyttä.
  • Puhelinnumero ja puhelutallenteet, kun soitat kuluttajalinjallemme.

Tiedot, joita keräämme, kun käyt sivuillamme, katsot verkkomainoksiamme tai kampanjoitamme, tai käytät mobiilisovelluksiamme tai muita palvelujamme
Käytämme evästeitä ja muita tekniikoita, joiden avulla keräämme tietoa, kun käyt sivuillamme, katsot verkkomainoksiamme tai kampanjoitamme, tai käytät mobiilisovelluksiamme tai muita palvelujamme. Saatamme näiden tekniikoiden avulla kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:
  • Tiedot laitteesi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä.
  • IP-osoite.
  • Verkkosivut, joilla käyt.
  • Linkit, joita napsautat.
  • P&G:n sähköpostit, jotka avaat.
Mobiilisovellusten kautta kerätyt tiedot
Saatamme kerätä antamaasi tietoa myös, kun lataat mobiilisovelluksiamme mobiililaitteillesi. Keräämme myös automaattisesti tietoa sovellustemme kautta.

Saatamme kerätä automaattisesti sovellustemme kautta esimerkiksi seuraavia tietoja:
  • Mainontatunnus tai vastaava tunniste.
  • Tiedot laitteesi käyttöjärjestelmästä.
  • Tiedot siitä, kuinka käytät sovellusta.

Omat valintasi liittyen tiedonkeruuseen mobiilisovellusten kautta.

Voit jättäytyä pois mobiilisovelluksemme jatkuvasta tiedonkeruusta poistamalla sovelluksen laitteestasi.

Tarkat sijaintitiedot

Mobiilisovelluksemme saattavat kerätä tarkkoja sijaintitietoja laitteestasi, jos annat luvan tällaisen tiedon keruuseen. Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia sijaintipalvelujen tarjoamiseksi antamiesi sijaintitietojen perusteella. Voit milloin tahansa jättäytyä pois tällaisen tiedon jatkuvasta keruusta säätämällä laitteesi asetuksia.

Tiedot, joita P&G kerää muista lähteistä
Saatamme kerätä tietoa muista lähteistä, mukaan lukien kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä. Tietoja, joita saatamme kerätä muista lähteistä, ovat esimerkiksi:
  • Nimi.
  • Postiosoite.
  • Sähköpostiosoite.
  • Syntymäpäivä.
  • Tulotaso.
  • Tiedot perheestäsi.
  • Mielenkiintosi kohteet, kuten harrastukset ja lemmikkieläimet.
  • Kuluttaja- ja markkinatutkimustiedot.
  • Ostotottumukset.
  • Julkisesti tarkastelemasi tiedot tai toiminnot, kuten blogit, videot, Internet-postaukset ja muu käyttäjän tuottama sisältö.

Saatamme yhdistää kaiken sinusta keräämämme tiedon, jotta voimme parantaa viestintää kanssasi ja kehittää huippuluokan tuotteita ja palveluja.

Takaisin alkuun


Kuinka P&G käyttää keräämiään tietoja

P&G:n liiketoimintatarkoitukset

Käytämme keräämiämme tietoja tarjotaksemme sinulle tuotteita, tarjouksia ja palveluja, sekä mainoksia, tarjouksia tai muuta mielenkiintosi kohteisiin räätälöityä sisältöä, ja suorittaaksemme muita P&G:n liiketoimia.

Saatamme käyttää keräämiämme tietoja esimerkiksi seuraavin tavoin:

  • Kysymyksiisi tai pyyntöihisi vastaaminen.
  • Näytekappaleiden, palkintojen, tuotteiden ja tiedon lähettäminen.
  • Uusia tuotteiden ja palvelujen kehittäminen.
  • Sinun ilmoittaminen kilpailuihin, ohjelmiin tai tarjouksiin, joihin haluat osallistua.
  • Tilisi luominen ja hallinnoiminen.
  • Ostoista tai muista palveluista tehtyjen maksujen käsitteleminen.
  • Suojaaminen vilpillistä toimintaa vastaan ja mahdollisten huijausyritysten tunnistaminen.
  • Sellaisten sähkö- ja/tai kirjepostien lähettäminen, jotka sisältävät tietoa P&G:n tuotemerkeistä sekä muuta tietoa, jonka arvelemme kiinnostavan sinua, mukaan lukien tuotemerkki- ja palvelutietoa tarkoin valituilta liikekumppaneilta.
  • Sellaisen mainonnan kehittäminen ja tarjoaminen, jossa on otettu huomioon mielenkiintosi kohteet, mukaan lukien mielenkiinnon kohteisiin perustuva mainonta.
  • Kokemuksesi yksilöiminen verkkosivuillamme esittelemällä juuri sinulle räätälöityjä tuotteita ja tietoja.
  • Sen mahdollistaminen, että voit osallistua sosiaaliseen jakamiseen verkkosivuillamme.
  • Tuotteidemme, palvelujemme ja mainontamme käytön analysoiminen.
  • Ehtojemme ja edellytystemme noudattamisen valvominen sekä liiketoimintaamme hallitseminen muutoin.

Takaisin alkuun


Tietojen jakaminen

Liiketoimintamme menestys riippuu luottamuksestasi, emmekä myy henkilötietojasi P&G:n ulkopuolisille markkinoijille. Jaamme henkilötietojasi P&G:n sisäisesti ja näissä käytännöissä kuvatun mukaisesti. Emme jaa henkilötietojasi P&G:n ulkopuolisille markkinoijille, ellet ole antanut siihen suostumustasi, tai näissä käytännöissä kuvatun mukaisesti.

Yhteiskampanjat tarkoin valittujen liikekumppanien kanssa
P&G saattaa kerätä henkilötietoja ja muita tietoja liikekumppanin kanssa järjestettävää yhteiskampanjaa tai yhteistä ohjelmaa varten ja jakaa tietojasi kyseisen liikekumppanin kanssa. Tällaisten ohjelmien ollessa kyseessä teemme selväksi jo siinä vaiheessa, kun tietoja kerätään, että tiedot jaetaan P&G:n ja mukana olevan kumppanin välillä ja pyydämme siihen lupaasi sovellettavissa olevien lakien mukaisesti.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat
Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotta voisimme tarjota moninaisia palveluja. Näin ollen meidän on jaettava henkilötietosi niille. Luovutamme palveluntarjoajille vain niitä henkilötietoja, joita ne tarvitsevat palvelujensa suorittamiseen, ja vaadimme niitä suojaamaan näitä tietoja ja olemaan käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Saatamme käyttää palveluntarjoajia esimerkiksi seuraaviin toimintoihin:

  • Täyttämään tuotetta ja palvelua koskevat pyyntösi ja vastaamaan kysymyksiisi.
  • Ylläpitämään sivustojamme ja huolehtimaan sähköpostien lähettämisestä ja muusta viestinnästä.
  • Postittamaan tuotenäytteitä, ottamaan yhteyttä kilpailujen voittajiin, huolehtimaan maksuista tai suorittamaan muita toimenpiteitä puolestamme.
  • Analysoimaan tietojamme, joihin on joskus liitetty muista lähteistä saamiamme tietoja, ja olemaan yhteydessä sinuun.
  • Suorittamaan tutkimuksia ja analysoimaan tietoja tuotteidemme, palvelujemme ja sivustojemme parantamiseksi.
  • Lisäksi lain niin salliessa saatamme yhdistää P&G:n keräämiä henkilötietoja liikekumppanin keräämiin henkilötietoihin, jotta voisimme yhteisesti lähettää juuri sinulle yksilöityjä kampanjaviestejä. Tällaisissa tapauksissa liikekumppanimme ei saa käyttää P&G:n tietoja eikä yhdistettyjä tietoja omiin, erillisiin markkinointitarkoituksiinsa. Palveluntarjoajamme saa käyttää ainoastaan yhdistettyjä tietoja lähettääkseen sinulle yhdistettyjä markkinointiviestejä, joiden toivomme kiinnostavan sinua. Jos et halua vastaanottaa tällaisia yhdistettyjä mainosviestejä, jokainen tällainen viesti sisältää ohjeet viestinnän peruuttamiseen. Voit keskeyttää viestien saamisen myös näiden yksityisyydensuojakäytäntöjen kautta kuten yllä on esitetty.
  • Suorittamaan muita pyytämiämme palveluja.

Muut tilanteet.
Saatamme paljastaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:
  • Jos toinen yritys ostaa P&G:n tuotemerkin.
  • Suojataksemme ja puolustaaksemme P&G:n oikeuksia ja omaisuutta (mukaan lukien ehtojemme ja edellytystemme valvonta).
  • Lain ja/tai viranomaisen niin vaatiessa.

Henkilötietojen säilytysaika
Säilytämme henkilötietoja sen ajan kuin on välttämätöntä näissä yksityisyydensuojakäytännöissä määritettyjen tarkoitusten täyttämiseen, ellei laki vaadi tai salli pidempää säilytysaikaa.

Yleisluontoiset ja ei-henkilökohtaiset tiedot.
Jaamme P&G:n liiketoimintatarkoituksiin yleisluontoista ja/tai nimetöntä tietoa, josta ei voi tunnistaa sinua. Saatamme esimerkiksi paljastaa P&G:n sivujen kävijämääriä tai palvelujen käyttäjämääriä. Saatamme jakaa yleisluontoista ja/tai nimetöntä tietoa myös liikekumppaneillemme näiden omiin liiketoimintatarkoituksiin.

Takaisin alkuun


Omat valintasi ja pääsy omiin tietoihisi

Saat itse valita, miten kommunikoimme kanssasi.

Sähköpostiviestintä
Voit keskeyttää kampanjasähköpostien vastaanottamisen P&G:ltä noudattamalla ohjeita, jotka ovat jokaisen tällaisen viestin mukana.

Kirjeposti
Voit keskeyttää kampanjakirjepostin vastaanottamisen P&G:ltä noudattamalla ohjeita, jotka mahdollisesti tulevat tällaisen postin mukana.

Voit keskeyttää kampanjoihin liittyvien sähköpostien tai kirjepostin vastaanottamisen myös näiden yksityisyydensuojakäytäntöjen kautta. Napsauta tästä valitaksesi asuinmaasi ja saadaksesi selville peruutusohjeet.

Tekstiviestit
Lähetämme sinulle mainostekstiviestejä vain, jos nimenomaan ilmaiset, että haluat vastaanottaa niitä (valitset niiden vastaanottamisen). Voit keskeyttää mainostekstiviestien vastaanottamisen noudattamalla tekstiviestiin sisältyviä ohjeita.

HUOMAA: Kunnioitamme pyyntöäsi lopettaa kampanjaviestien vastaanottamisen P&G:ltä sähköpostitse, tekstiviestitse ja postitse. Saatamme kuitenkin lähettää sinulle edelleen palveluihin liittyviä viestejä, esimerkiksi sähköposteja, joissa vahvistetaan verkkosivujemme kautta tekemäsi ostot. Saatamme myös säilyttää tietojasi kirjanpitoamme varten, esimerkiksi sen varmistamiseksi, että täytämme kuluttajien pyynnöt olla lähettämättä tietynlaisia viestejä.

Pääsy tietoihin
Teemme voitavamme pitääksemme henkilötietosi täsmällisinä. Monista P&G:n ohjelmista on mahdollista päästä tarkastelemaan tai päivittämään niitä henkilötietoja, jotka annoit verkkorekisteröitymisen yhteydessä. Tarkista sieltä, missä rekisteröidyit, saatko tietosi näkyviin tai voitko päivittää niitä sieltä.

Jos tietojen tarkastelu ja päivitys ei ole mahdollista sivulla, jolla rekisteröidyit, napsauta tästä valitaksesi asuinmaasi ja saadaksesi selville, kuinka pääset tarkastelemaan ja/tai päivittämään P&G:lle antamiasi henkilötietoja. P&G ei peri maksua tästä palvelusta ja vastaa tällaisiin kohtuullisiin pyyntöihin asianmukaisessa ajassa.

Takaisin alkuun


Evästeet ja muut tekniikat

P&G ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme käyttävät erilaisia tekniikoita, jotta voisimme arvioida, kuinka sivujamme tai mobiilisovelluksiamme käytetään, yksilöidä kokemuksesi sekä lähettää sinulle mainontaa, verkkosisältö mukaan lukien, joka on yksilöity juuri sinulle mielenkiintosi kohteiden mukaisesti. Tekniikat, joita saatamme käyttää, ovat esimerkiksi seuraavat:

Evästeet
Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan laitteellesi vieraillessasi tietyillä sivuilla. Sivu, jolta eväste on peräisin muistaa evästeen ja osaa tulkita sitä. Käytämme evästeiden keräämää tietoa, jotta muistaisimme sinut kirjataksemme sinut sisään ja jotta muistaisimme mieltymyksesi tarjotaksemme sinullemainontaa, tarjouksia tai muuta sisältöä, joka on räätälöity sinulle mielenkiintosi kohteiden mukaisesti. Käytämme evästeitä myös sen arvioimiseksi, kuinka sivujamme käytetään. Voit hyväksyä tai hylätä näitä evästeitä selaimesi asetuksilla. Saat lisätietoja katsomalla oman verkkoselaimesi evästeasetuksia.


Muut tekniikat
Käytämme muita tekniikoita, esimerkiksi verkkojäljitteitä ja JavaScriptia, jotka joskus toimivat yhdessä evästeiden ja muiden menetelmien kanssa mobiilisovelluksissamme, jotta voisimme tunnistaa laitteesi. Nämä muut tekniikat mahdollistavat ominaisuuksia verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksissamme.

Takaisin alkuun


Mielenkiinnon kohteisiin perustuva mainonta

Saatat saada mielenkiinnon kohteisiin perustuvia mainoksia, tarjouksia tai muuta sisältöä toimiessasi verkkosivuilla tai mobiilisovelluksissa. Mielenkiinnon kohteisiin perustuva mainonta on P&G:n tuotemerkkien ja/tai tarkoin valittujen liikekumppaniemme verkkomainontaa, joka on räätälöity mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti ja joka lähetetään laitteellesi evästettä tai muuta tunnistetta käyttäen. Tällaiset evästeet tai muut tunnisteet sijoitetaan yleisiin mielenkiintoluokkiin, jotka päättelemme esimerkiksi seuraavista tiedoista:





  • Vierailemasi verkkosivut ja napsauttamasi linkit P&G:n verkkosivuilla ja muilla verkkosivuilla.
  • Käyttämäsi mobiilisovellukset.
  • P&G-tuotemerkkien sähköpostit, jotka avaat, sekä sähköpostien sisältämät linkit, joita napsautat.
  • Väestötieteelliset tiedot.
  • Tiedot myymälä- ja verkko-ostoista.

Olemme suunnitelleet mielenkiinnon kohteisiin perustavat mainontajärjestelmämme siten, että saat mainokset vain sellaisten tietojen perusteella, joista ei voi tunnistaa sinua henkilökohtaisesti.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi
Voit rajoittaa mielenkiinnon kohteisiin perustuvien mainosten vastaanottoa verkkosivuilla tai mobiilisovelluksissa eri tavoin.


Valintasi koskien mielenkiinnon kohteisiin perustuvien mainosten vastaanottoa verkkosivuilla
Voit estää mielenkiinnon kohteisiin perustuvien mainosten saamisen P&G:ltä verkkosivuilla poistamalla ja kieltämällä evästeet selaimellasi. Voit olla vastaanottamatta mielenkiinnon kohteisiin perustuvia mainoksia verkkosivuilla yrityksiltä, jotka osallistuvat NAI-hankkeeseen (Network Advertising Initiative), käymällä osoitteessa http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopan unionin maissa voit napsauttaa Ad Choices (Mainontaa koskevat valinnat) -linkkiä tästä tai P&G:n verkkosivuilla niissä maissa, joissa voit kieltäytyä vastaanottamasta mielenkiinnon kohteisiin perustuvia mainoksia verkkosivuilla. P&G kunnioittaa tätä valintaa.


Valintasi koskien mielenkiinnon kohteisiin perustuvien mainosten vastaanottoa mobiilisovelluksissa
Jotkin uudemmat mobiililaitteiden käyttöjärjestelmät mahdollistavat tietojen käytön rajoittamisen mielenkiinnon kohteisiin perustuvaan mainontaan mobiilisovelluksissa. Voit tarkistaa, sisältääkö laitteesi käyttöjärjestelmä tällaisia asetuksia.

Takaisin alkuun


Kolmannen osapuolen mainonta P&G:n sivuilla

Saatamme sallia kolmansien osapuolten, mukaan lukien liikekumppanit ja mainosverkostot, mainostavan P&G:n sivuilla. Jotkin näistä yrityksistä saattavat tunnistaa laitteesi evästeiden tai muiden tekniikoiden kautta joka kerran, kun ne lähettävät sinulle verkkomainoksen. Tämän ansiosta evästeen asettanut yritys saa tietoonsa, missä sinä ‒ tai muut tietokonettasi käyttävät ‒ näit kyseisen yrityksen mainoksen. Näin se voi lähettää mainoksia, joiden se arvelee kiinnostavan sinua.

Takaisin alkuun


Linkit kolmansien osapuolten sivuille ja sosiaaliseen mediaan

P&G:n sivut saattavat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivuille. P&G ei hallitse näitä kolmansien osapuolten sivuja, ja kannustamme lukemaan jokaisen vierailemasi sivun yksityisyydensuojakäytännöt.

Sosiaaliset verkot ja kolmansien osapuolten liitännäiset
Verkkosivumme saattavat sisältää sosiaalisten verkkojen tai muiden kolmansien osapuolten liitännäisiä. Esimerkki liitännäisestä on Facebookin “Like”-tykkäyspainike. Kun se on laillisesti sallittua, nämä liitännäiset saattavat kommunikoida liitännäisen asettaneen osapuolen kanssa ja lähettää sille tietoa, vaikka et napsauttaisi liitännäistä. Näitä tietoja saattavat olla esimerkiksi IP-osoite, tiedot selaimesta ja laitteesta sekä sen verkkosivun osoite, jolla käyt sivustollamme. Liitännäisten lataus, käyttö tai napsautus saattaa myös asettaa, lukea ja siirtää evästeitä. Nämä evästeet saattavat sisältää ainutlaatuisen tunnisteen, jonka sosiaalinen verkko tai kolmas osapuoli on nimennyt sinulle. Liitännäisten latausta, toimintoja ja käyttöä hallitaan liitännäisen asettaneen osapuolen yksityisyydensuojakäytännöillä ja ehdoilla.

Sisäänkirjautuminen sosiaalisen verkon tai kolmannen osapuolen tunnuksilla
Verkkosivumme saattavat sallia sisäänkirjautumisen sosiaalisen verkon tai kolmannen osapuolen tilitunnuksilla. Esimerkki sisäänkirjautumisesta kolmannen osapuolen tunnuksilla on “Log in with Facebook” (Kirjaudu sisään Facebook-tunnuksilla). Kirjautuminen sisään jollekin sivuistamme sosiaalisen verkon tai kolmannen osapuolen tilitunnuksilla, saattaa mahdollistaa sen, että me keräämme sosiaalisesta verkosta tai kolmannelta osapuolelta sellaista tietoa, johon sinä annat luvan. Sisäänkirjautuminen saattaa myös siirtää tietoa sosiaaliseen verkkoon tai kolmannelle osapuolelle, kuten käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jotta sinut voidaan varmentaa. Sosiaalinen verkko tai kolmas osapuoli saattaa myös kerätä automaattisesti tietoja, joita ovat esimerkiksi IP-osoite, tiedot selaimesta ja laitteesta sekä sen verkkosivun osoite, jolla käyt sivustollamme. Liitännäinen saattaa myös asettaa ja lukea kyseisen kolmannen osapuolen evästeitä, jotka saattavat sisältää ainutlaatuisen tunnisteen, jonka sosiaalinen verkko tai muu kolmas osapuoli on nimennyt sinulle. Sisäänkirjautumisen toimintoja ja käyttöä hallitaan sen osapuolen yksityisyydensuojakäytännöillä ja ehdoilla, jolle sisäänkirjautuminen kuuluu.

Takaisin alkuun


Käyttäjän tuottama sisältö

Jotkin P&G:n sivuista ja sovelluksista mahdollistavat sen, että käyttäjät lähettävät omaa sisältöään kilpailuihin, blogeihin, videoihin ja muihin toimintoihin. Muista, että kaikesta tiedosta, jonka lähetät tai postaat käyttäjän tuottamana sisältönä P&G:n sivuille, tulee julkista tietoa. Noudata varovaisuutta päättäessäsi paljastaa henkilötietojasi, taloudellisia tietojasi tai muuta tietoa lähetyksissä tai postauksissa. P&G ei voi estää muita käyttämästä tätä tietoa tavalla, joka saattaa rikkoa näitä yksityisyydensuojakäytäntöjä, lakia tai henkilösuojaasi ja turvallisuuttasi. P&G ei ole vastuussa tällaisten postausten seurauksista.


Takaisin alkuun


Tietoturva

P&G on sitoutunut säilyttämään henkilötiedot turvassa. Olemme toteuttaneet teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä toimia, jotka on tarkoitettu suojaamaan henkilötietoja katoamiselta, väärinkäytöltä tai muuntelulta.

Henkilötietojen käyttöoikeus on vain niillä, joilla on siihen työnsä puolesta tarve. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on kohtuullisessa määrin välttämätöntä.

Takaisin alkuun


Tiedonsiirto

P&G saattaa siirtää henkilötietojasi P&G:n sisäisesti ja/tai kolmansille osapuolille, kuten kolmansien osapuolten palveluntarjoajillemme. Henkilötietojasi saatetaan siirtää, säilyttää ja käsitellä muussa maassa kuin siinä, jossa se on kerätty. Tähän sisältyy myös Yhdysvallat. Niin tehdessämme siirrämme tietoa sovellettavissa olevien tietosuojalakien mukaisesti.

Olemme toteuttaneet toimenpiteitä ja säätelytoimia sen varmistamiseksi, että henkilötietosi ovat suojassa riippumatta siitä, missä maassa niitä säilytetään tai mihin maahan niitä siirretään.

Takaisin alkuun


Lasten yksityisyys Internetissä

Emme halua kerätä henkilötietoja Internetissä alle 13-vuotiailta lapsilta tai kuten paikallisissa vaatimuksissa on määritelty, lukuun ottamatta erityisesti lapsille tarkoitettuja sivuja. Näillä sivuilla noudatamme sovellettavissa olevia tietosuojalakeja.

Takaisin alkuun


Ota yhteyttä P&G:hen

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita liittyen yksityisyydensuojaasi, voit ottaa suoraan yhteyttä P&G:hen. Napsauta tästä valitaksesi asuinmaasi ja saadaksesi linkin oikeaan posti- ja/tai sähköpostiosoitteeseen.

Voit myös lähettää meille postia osoitteeseen:
P&G Global Privacy Office
PO Box 599
Cincinnati, OH 45202
USA

P&G on osallisena Yhdysvaltain BBB:n (Council of Better Business Bureau) Accredited Business -ohjelmassa. Lisätietoja tästä ohjelmasta ja BBB:n erimielisyyksien ratkontaprosessista saa osoitteesta www.bbb.org

Euroopan unionin kansalaisten yksityisyydensuojaa koskevat valitukset

P&G vakuuttaa olevansa yhdenmukainen Yhdysvaltain ja EU:n sekä Sveitsin Safe Harbor -ohjelmien kanssa. Olemme sitoutuneet toimimaan yhdessä kanssasi, jotta kaikissa yksityisyydensuojaa koskevissa huolissa päästäisiin oikeudenmukaiseen ratkaisuun. Teemme yhteistyötä maan tietosuojaviranomaisten kanssa, jos ne katsovat, että yksityisyydensuojaa koskeva ongelma on noussut esiin.

P&G on sitoutunut ratkaisemaan yksityisyydensuojaa ja henkilötietojen keräystä ja käyttöä koskevat valitukset. Euroopan unionin kansalaisten, joilla on kysymyksiä tai valituksia liittyen näihin yksityisyydensuojakäytäntöihin, tulee ensin ottaa yhteyttä P&G:hen.

P&G on myös sitoutunut soveltamaan Yhdysvaltain ja EU:n sekä Safe Harbor -periaatteiden alaisiin ratkaisemattomiin yksityisyydensuojaa koskeviin valituksiin itsenäistä riitojenratkaisumenetelmää, BBB EU SAFE HARBOR -ohjelmaa, jota ylläpitää Better Business Bureaus -neuvosto. Jos valituksesi vastaanottoa ei vahvisteta viivytyksettä tai jos P&G ei ole käsitellyt valitustasi tyydyttävästi, käy BBB EU SAFE HARBOR -verkkosivustolla osoitteessa www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints, niin saat lisätietoja ja voit jättää valituksen.

Takaisin alkuun


Muutokset näihin yksityisyydensuojakäytäntöihin

Julkaisemme muutokset näihin yksityisyydensuojakäytäntöihin Internetissä ja ilmaisemme näiden yksityisyydensuojakäytäntöjen päivityksen voimaantulopäivän. Jos teemme olennaisia muutoksia näihin yksityisyydensuojakäytäntöihin, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka viimeksi olet meille ilmoittanut, tai julkaisemalla ilmoituksen muutoksista tällä sivulla.

Viimeksi päivitetty: 15. lokakuuta 2014


Päivitys 15. lokakuuta 2014
Lisättiin ohjelmointikieli selittämään sitä tietoa, jota saatetaan jakaa sosiaalisen median tai muiden kolmansien osapuolten sivustojen kanssa, kun kolmansien osapuolten liitännäisiä tai sisäänkirjautumistietoja sisältyy P&G:n verkkosivuille. Myös “Omat valintasi” -kohdan ohjelmointikieli päivitettiin, jotta mahdollistettaisiin esitäytetyt “rekiströitymisvalintaruudut” joissakin maissa, joissa se on laillisesti sallittua, esimerkiksi Yhdysvalloissa. Näin haluttiin yksinkertaistaa rekisteröitymisprosessia kuluttajille, jotka haluavat rekisteröityä saamaan etukuponkeja, uutiskirjeitä ja muuta viestintää sähköpostitse. Napsauta tästä, niin saat lisätietoa syyskuun 2014 päivityksistä kuluttajien yksityisyydensuojakäytäntöihimme.

Takaisin alkuun


Maakohtaiset tiedot 


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

Takaisin alkuun


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Takaisin alkuun


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Takaisin alkuun


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

Takaisin alkuun


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

Takaisin alkuun


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Takaisin alkuun


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

Takaisin alkuun


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

Takaisin alkuun


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

Takaisin alkuun


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

Takaisin alkuun


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Takaisin alkuun


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

Takaisin alkuun


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

Takaisin alkuun