Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)







We self-certify
compliance with
:

P&G:n Tietosuojalausunto

SISÄLLYSLUETTELO

Kiitos vierailusta Procter & Gamble (P&G):lla

Kolme miljardia kertaa päivässä, P&G vaikuttaa lukemattomien ihmisten elämään ympäri maailman. Rehellisyys, yksilön ja yksityisyyden kunnioittaminen sekä pitkän tähtäimen suunnitelmallisuus - nämä ovat yrityksemme moraalisen perustan kiteyttävät siemenet, jotka koko P&G:n olemassaolon ajan ovat ohjanneet sen toimintaa.

Luottamus on yritystoimintamme kulmakivi. Luottamuksesi säilyttäminen on P&G:lle erityisen tärkeää - siksi varjelemme tarkasti sinusta keräämiämme henkilökohtaisia tietoja.

Tästä maailmanlaajuisesti voimassa olevasta Tietosuojalausunnosta (Privacy Statement) löydät tietoa siitä, mitä informaatiota P&G (Procter & Gamble sekä sen haara- ja tytäryhtiöt) sinulta kerää, miten hyödynnämme ja suojaamme näitä tietoja sekä miten voit itse vaikuttaa siihen, miten käytämme keräämäämme informaatiota.

Takaisin alkuun


Yksityisyydensuojaa koskevat käytäntömme ovat yhdenmukaisia seuraavien yhteisöjen ja järjestöjen sääntöjen ja määräysten kanssa:

  • EU:n tietosuojadirektiivi ja USA:n kauppaministeriön Safe Harbor Program -ohjelma Ilmoittamisen, valinnan, siirtämisen, turvan, tietojen yhtenäisyyden, pääsyn ja toimeenpanon periaatteet.
  • OECD:n (Organization for Economic Co-operation and Development) määrittelemät oikeudenmukaiset informaatiokäytännöt (fair information practices).
  • APEC:n (The Asia Pacific Economic Cooperation forum) yksityisyydensuojaa koskeva Privacy Framework -määritelmä.
  • Kansalliset ja muut paikalliset, kussakin maassa ja kullakin alueella vaikuttavat tietosuojalait.
  • Joidenkin maiden lait vaativat maakohtaisen tiedon sisällyttämistä tietosuojalausuntoon. Jos haluat lukea maakohtaisia tietoja joistain näistä valtioista, klikkaa haluamasi valtion nimeä.
    Belgia Kanada Ranska Kreikka Italy Korea Meksiko Alankomaat Portugali Espanja

Takaisin alkuun


Tähän lausuntoon sisältyvät tiedot

Tämä Tietosuojalausunto käsittelee informaatiota (mukaan lukien henkilökohtaisia tietoja), jota P&G kerää sinulta (ja muilta kuluttajilta; jatkossa ’sinulta’).


Henkilökohtaiset tiedot ovat sellaista tietoa tai eri tietojen yhdistelmiä, joiden perusteella tiedon kohteen voidaan olettaa olevan tunnistettavissa.

Jotkin P&G:n ohjelmat saattavat sisältää linkkejä P&G:n ulkopuolisille sivustoille. P&G ei ole vastuussa näiden sivustojen yksityisyydensuojasta. Suosittelemme tutustumaan jokaisen vierailemasi sivuston yksityisyydensuojapolitiikkaan.

Takaisin alkuun


Tiedot, joita keräämme

Keräämme sinusta informaatiota useilla eri tavoilla: joitain tietoja kysymme sinulta suoraan; joitain tietoja keräämme kun vierailet sivustoillamme, käytät palvelujamme tai katsot online-mainoksiamme; sen lisäksi saatamme kerätä sinusta informaatiota myös muista lähteistä (aina paikallisia lakeja noudattaen).

Tiedot, joita kysymme sinulta suoraan:
Kysymme sinulta tietoja suoraan silloin, kun päätät hyödyntää tarjouksiamme, osallistua ohjelmiimme tai muuten luovuttaa meille tietojasi suoraan. Seuraavassa esimerkkejä tiedoista, jotka saatamme kysyä sinulta suoraan:


  • Nimi, sähköpostiosoite ja postiosoite.
  • Käyttäjätunnus ja salasana.
  • Lanka- tai matkapuhelimen numero.
  • Ikä.
  • Syntymäaika.
  • Muuta tietoa sinusta ja perheestäsi, kuten esim. sukupuoli tai tiettyyn tuotteeseen liittyviä käyttömieltymyksiä ja/tai -tottumuksia.
  • Vapaaehtoisissa kuluttajatutkimuksissa kerättävät tilastotiedot (esim. kasvojen ilmeiden tunnistus, sydämen lyöntitiheys tai ihon vointi).
  • Väestötieteellistä informaatiota.
  • Maksukäytäntöihin liittyvää informaatiota (esim. luottokortti).
  • Tulevaisuuden kommunikointiin liittyviä ennakko-odotukset ja -näkemyksiä.
  • Sellaisten (mahdollisten) tuttaviesi yhteystiedot, joihin haluat meidän ottavan yhteyttä. Kun luovutat meille tuttaviesi tietoja näitä niin kutsuttuja ”ystäväviestejä” varten, käytämme kyseisiä tietoja ainoastaan pyytämiesi viestien lähettämiseen.

Informaatio, jota keräämme kun vierailet sivustoillamme, käytät palvelujamme tai katsot verkkomainoksiamme:
Käytämme apuna evästeitä sekä eräitä muita tekniikoita informaation keräämiseen, kun vierailet sivustoillamme, käytät palvelujamme tai katsot online-mainoksiamme. Alla on esimerkkejä informaatiosta, jota saatamme näiden tekniikoiden avulla kerätä:
  • Internet-selaimesi tyyppi ja käyttöjärjestelmäsi.
  • Web-sivut joilla vierailet.
  • Linkit joita klikkaat.
  • IP-osoitteesi.
  • Web-sivu jossa kävit ennen tuloasi meidän sivustollemme.
  • P&G:n lähettämät sähköpostit, jotka avaat ja/tai lähetät eteenpäin.
  • Lähettämissämme sähköposteissa olevat P&G:n tarjoukset tai muut linkit, joita klikkaat.
Informaatio, jota keräämme muista lähteistä:
Saatamme kerätä sinusta informaatiota myös muista lähteistä, mukaan lukien kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten erilaisista julkisista tietokannoista. Seuraavassa esimerkkejä tiedoista, jotka saatamme kerätä muista lähteistä:
  • Nimi ja postiosoite.
  • Ikä.
  • Tulotaso.
  • Siviilisääty ja lasten lukumäärä.
  • Mielenkiintosi kohteet, kuten harrastukset ja mahdolliset lemmikkieläimet.
  • Kuluttaja- ja markkinatutkimusinformaatiota.
  • Ostotottumukset.
  • Julkisesti tarkastelemasi tai tuottamasi materiaali Internetissä, kuten blogit, videot, keskustelupalstojen viestit ja muu yksityishenkilöiden tuottama sisältö, sekä ostoskäyttäytymisesi.

Saatamme yhdistää kaiken eri lähteistä sinusta keräämämme informaation voidaksemme paremmin yksilöidä viestintäämme sinua kohtaan sekä kyetäksemme kehittämään huippuluokan tuotteita ja palveluita.

Takaisin alkuun


Kuinka käytämme keräämäämme informaatiota

Tarjotaksemme sinulle tuotteita, palveluita ja tarjouksia. Käytämme keräämäämme informaatiota tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, joita sinä haluat, ja kertoaksemme sinulle muista P&G:n tuotteista ja palveluista, jotka saattaisivat mahdollisesti kiinnostaa sinua. Tämän lisäksi käytämme tietoja sivustojemme ja palveluidemme kehittämiseen.

Seuraavassa esimerkkitapoja siitä, miten saatamme käyttää sinusta keräämäämme informaatiota:

  • Lähettääksemme sinulle näytteitä, palkintoja, tuotteita ja informaatiota.
  • Uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.
  • Ilmoittaaksemme sinut mukaan erilaisiin kilpailuihin, ohjelmiin ja tarjouksiin, joihin haluat ottaa osaa.
  • Tarjotaksemme sinulle muita palveluita.
  • Käyttäjätilisi luomiseen ja hallinnointiin.
  • Maksusuorituksen mahdollistamiseksi (tuotteita tai muita palveluja vastaan).
  • Havaitaksemme mahdolliset huijausyritykset ja muun vilpillisen toiminnan ja kyetäksemme tarjoamaan sinulle suojaa tällaista toimintaa vastaan.
  • Lain niin salliessa, tarjota sinulle yksilöityjä tarjouksia sekä tietoa P&G:n tuotteista ja palveluista postitse, vaikka et olisi niitä erikseen pyytänyt saada.
  • Kehittääksemme ja tarjotaksemme mieltymystesi mukaan yksilöityä mainontaa.
  • Analysoidaksemme tuotteidemme, palveluidemme ja sivustojemme käyttöä.
  • Selvittääksemme miten (mistä) sivustollemme saavutaan.
  • Selvittääksemme mainontamme tehokkuutta.
  • Valvoaksemme ja varmistaaksemme laatimiemme Sääntöjen ja ehtojen (Terms and Conditions) noudattamista, sekä muutoin liiketoimintamme hallintaan.

Takaisin alkuun


Sinun valintasi & pääsy tietoihisi

Valinnat
Saat valita, miten kommunikoimme kanssasi.

Digitaalinen / sähköinen viestintä (esim. sähköposti, matkapuhelin / muu mobiililaite)
Lähetämme sinulle mainosteksti- ja -sähköpostiviestejä vain, jos nimenomaan ilmaiset haluavasi vastaanottaa niitä. (Sinun valintasi). Voit keskeyttää mainosaiheisten teksti- tai sähköpostiviestien vastaanottamisen tietyltä P&G:n tuotemerkiltä ja -merkkiryhmältä seuraamalla ohjeita, jotka tulevat jokaisen tällaisen (kyseisen tuotemerkin tai -merkkiryhmän lähettämän) viestin mukana.

Perinteinen posti
Lain niin salliessa (paikasta riippuen) saatamme lähettää tarjouksia tai tietoa tuotteista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, vaikka et olisi näitä erikseen ilmaissut haluavasi vastaanottaa.

Voit keskeyttää mainospostin vastaanottamisen tietyltä P&G:n tuotemerkiltä tai -merkkiryhmältä. Mainospostin mukana saattaa seurata ohjeet mainosten tulon lopettamiseen. Näitä ohjeita seuraamalla voit keskeyttää mainospostin vastaanottamisen tietyltä P&G:n tuotemerkiltä tai -merkkiryhmältä (kuten Every Day Solutions, Envie de Plus ja Zin in Meer).

Voit keskeyttää mainospostin tai -sähköpostin vastaanottamisen tietyltä P&G.n tuotemerkiltä tai -merkkiryhmältä myös tämän Tietosuojalausunnon kautta. Jos haluat toimia näin, klikkaa tästä valitaksesi asuinmaasi, minkä jälkeen saat tiedot miten voit lopettaa mainosten vastaanottamisen.

HUOM: Lopetamme mainosten lähettämisen niin halutessasi. Saatamme pitää sinusta keräämämme informaation kirjanpitoamme, analysointia tai muita syitä varten, lain määräämissä rajoissa.

Pääsy tietoihin
Pyrimme pitämään henkilötietosi ajan tasalla. Voit tarkastella, korjata ja päivittää P&G:lle luovuttamiasi yhteystietoja. Eräät P&G:n ohjelmat mahdollistavat henkilötietojen tarkastelun ja päivittämisen Internetin kautta. Jos haluat tarkastella tai muuttaa tietojasi, voit yrittää tehdä sen samasta paikasta (sivustolta), jossa rekisteröidyit.

Mikäli tämä mahdollisuus ei ole käytössä sivulla jossa rekisteröidyit, klikkaa tästä valitaksesi asuinmaasi, minkä jälkeen saat tiedot miten pääset tarkastelemaan ja päivittämään P&G:lle toimittamiasi henkilötietoja. P&G ei laskuta tästä palvelusta ja vastaa palveluun liittyviin asiallisiin pyyntöihin kohtuullisessa ajassa.

Takaisin alkuun


Evästeet, verkkojäljitteet ja muut tekniikat

Evästeet Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi vieraillessasi tietyillä sivustoilla. Sivusto jolta eväste on peräisin muistaa evästeen ja osaa tulkita sitä aina, kun vierailet samalla sivustolla uudelleen. Me käytämme evästeitä tarkastellaksemme miten sivustoamme käytetään sekä tehdäksemme vierailustasi sivustollamme henkilökohtaisemman; juuri sinulle räätälöidyn. Saatamme varastoida ainutlaatuista koodia tietokoneellesi tallennettavaan evästeeseen esimerkiksi rekisteröityessäsi sivustoillemme. Kun seuraavan kerran käytät samaa tietokonetta vieraillaksesi samalla sivustolla, palvelimemme tunnistavat sinut evästeen avulla. Voimme sitten hyödyntää meille rekisteröityessäsi antamaasi informaatiota yhdistämällä sen toimintoihin, joita suoritat sivustoillamme, tarjotaksemme sinulle kiinnostuksesi mukaisia mainoksia ja tarjouksia.

Voit hyväksyä tai hylätä evästeitä. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Alla olevista linkeistä löydät lisää tietoa evästeistä, kuten miten estät niiden käytön:

Verkkojäljitteet Verkkojäljitteet ovat lyhyitä koodinpätkiä, jotka on upotettu web-sivuihin tai sähköposteihin. Me käytämme verkkojäljitteitä viestimään ja toimimaan yhdessä evästeiden kanssa, laskemaan sivuilla käyneitä vierailijoita sekä ymmärtääksemme selaajien toimintamalleja. Saatamme sisällyttää verkkojäljitteitä myös sähköposteihimme. Toimimme näin selvittääksemme onko viestejä avattu, onko niissä olleita linkkejä klikattu tai onko viestejä lähetetty eteenpäin.

Voit estää verkkojäljitteitä tallentamasta tietoja edellä mainituilla tavoilla, kun estät evästeiden käytön (kts. ylempää).

Muut tekniikat Esimerkkejä muista tekniikoista joita käytämme voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua:
  • Web-session muuttujat Informaatio joka lähetetään yhdestä URL-osoitteesta toiseen selatessasi sivuja.
  • Selaimen lisäosat / liitännäiset Täydentäviä web-komponentteja; eräät sivustojemme ominaisuudet saattavat vaatia joidenkin liitännäisten asentamista toimiakseen. Voit itse valita asennatko näitä komponentteja vai et.

Kolmannen osapuolen mainonta Saatamme sallia kolmansien osapuolten, mukaan lukien yrityskumppanien ja mainosverkostojen, mainostavan sivustoillamme. Jotkin näistä yrityksistä saattavat tallentaa evästeen tietokoneellesi tunnistaakseen tietokoneesi joka kerta lähettäessään/näyttäessään sinulle online-mainoksen. Tämän ansiosta evästeen asettanut yritys saa tietoonsa missä sinä (tai muut henkilöt jotka käyttävät tietokonettasi) näit heidän mainoksensa. Tämän tiedon avulla mainostajat uskovat kykenevänsä jatkossa tarjoamaan mainoksia juuri sinua kiinnostavista asioista. P&G ei kontrolloi näiden yritysten evästeiden käyttöä. Jotkin näistä yrityksistä ovat NAI:n (Network Advertising Initiative) jäseniä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit yhdessä osoitteessa ilmoittaa, ettet halua näiden yritysten evästeitä tietokoneellesi. Jos haluat vierailla NAI:n sivuilla, mene osoitteeseen:
http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Kuinka käytämme evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita tekniikoita Käytämme näitä menetelmiä kyetäksemme tarjoamaan sinulle rikkaamman ja yksilöllisemmän kokemuksen. Emme tallenna mitään henkilökohtaisia tietojasi evästeisiin, verkkojäljitteisiin tai muihin vastaaviin tiedostoihin, jotka tallennamme tietokoneellesi. Katso lisätietoja kohdasta “Miten käytämme näitä tietoja”.

Takaisin alkuun


Informaation jakaminen

Yrityksemme menestys riippuu asiakkaidemme luottamuksesta; emme myy henkilökohtaisia tietojasi P&G:n ulkopuolisille osapuolille. Jaamme henkilökohtaisia tietojasi vain alla kuvatulla tavalla P&G:n sisällä ja lain määräämissä rajoissa.

Yleisesti ottaen emme jaa henkilökohtaisia tietojasi P&G:n ulkopuolisille osapuolille, ellemme ole ensin selkeästi kysyneet ja saaneet hyväksyntääsi asiaan.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat Käytämme paljon kolmannen osapuolen palveluntarjoajia tarjotaksemme sinulle erilaisia palveluja. Kyetäksemme tarjoamaan näitä palveluja saatamme joutua jakamaan henkilökohtaisia tietojasi näiden kolmansien osapuolten kanssa. Huomaa, että jaamme näille kolmansille osapuolille vain ne henkilökohtaiset tietosi joita he tarvitsevat palvelujensa suorittamiseen. Lisäksi vaadimme näitä palveluntarjoajia olemaan käyttämättä tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen sekä pitämään tiedot turvassa ulkopuolisilta.

Saatamme ulkoistaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajille esimerkiksi seuraavia toimintoja ja tehtäviä:

  • Toimittamaan ja toteuttamaan pyytämäsi tuotteet ja palvelut sekä vastaamaan kysymyksiisi.
  • Ylläpitämään sivustojamme ja huolehtimaan sähköpostiemme ja tekstiviestiemme lähettämisestä.
  • Postittamaan tuotenäytteitä, ottamaan yhteyttä kilpailujen voittajiin, huolehtimaan maksuista tai suorittamaan muita vastaavia toimenpiteitä puolestamme.
  • Analysoimaan keräämäämme informaatiota, johon on joskus liitetty muista lähteistä saamiamme tietoja, voidaksemme tarjota sinulle yksilöllisempää viestintää ja palveluita.
  • Suorittamaan tutkimuksia ja analysoimaan keräämäämme dataa; tavoitteena kehittää tuotteitamme, palvelujamme sekä sivustojamme.

Lisäksi, lain niin salliessa (riippuen sijainnistasi), saatamme luottaa ulkopuolisiin palveluntarjoajiin myös seuraavissa asioissa:
  • Yhdistämään P&G:n keräämiä henkilökohtaisia tietojasi informaatioon, jonka yrityskumppanimme on sinusta kerännyt jotta voimme yhteisesti lähettää juuri sinulle yksilöityä mainontaa. Tällaisissa tapauksissa yrityskumppanillamme ei ole suoraa pääsyä mihinkään tietoihisi, joita luovutamme palveluntarjoajalle; ainoastaan palveluntarjoajalla on pääsy P&G:n ja yrityskumppanimme sinusta keräämään yhdistettyyn informaatioaineistoon, jota palveluntarjoaja sitten käyttää lähettääkseen sinulle yhdistettyjä markkinointiviestejä (P&G:n ja yrityskumppanimme puolesta), joiden toivomme sisältävän sinua kiinnostavia aiheita. Jos et halua vastaanottaa tällaisia yhdistettyjä mainosviestejä, jokainen kyseisenlainen viesti sisältää ohjeet siitä, miten saat viestien lähetykset sinulle loppumaan. Voit keskeyttää näiden viestien toimituksen myös tämän Tietosuojalausunnon kautta (kts. lisää ylempää).
  • Suorittamaan muita pyytämiämme palveluja ja tehtäviä.

Luovutamme näille yrityksille ne henkilökohtaiset tiedot sinusta, joita kyseiset yritykset tarvitsevat palvelujen toteuttamiseen puolestamme. Vaadimme näiltä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta, että he pitävät tietosi suojassa eivätkä käytä niitä mihinkään muuhun kuin yllä mainittuun tarkoitukseen.

Muut tilanteet Saatamme luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi eteenpäin seuraavissa tilanteissa:
  • Jos toinen yritys ostaa P&G:n.
  • Suojataksemme ja puolustaaksemme P&G:n oikeuksia ja omaisuutta (mukaan lukien Sääntöjen ja ehtojemme [Terms and Conditions] valvonta, toteutus ja toimeenpano) lain niin salliessa (sijainnistasi riippuen).
  • Lain ja/tai viranomaisten niin vaatiessa.

Yleisluontoiset- ja ei-henkilökohtaiset tiedot Saatamme julkistaa tai jakaa eteenpäin keräämistämme tiedoista koottuja informaatiokokonaisuuksia, joita käytetään yleisvaltaisiin liiketoiminta-analyyseihin. Näistä tiedoista ei voida identifioida yksittäisiä henkilöitä. Voimme esimerkiksi luovuttaa eteenpäin P&G:n sivustojen kävijämäärän tai palvelujemme käyttäjämäärän.

Takaisin alkuun


Käyttäjien valmistama sisältö

Käyttäjien on mahdollista toimittaa omatekoista sisältöään, kuten erilaisiin kilpailuun osallistuvia ”töitä”, blogeja, videoita sekä muunlaisiin palveluihin/toimintoihin liittyvää materiaalia joillekin P&G:n sivustoille. Huomaa, että kaikki näin syöttämäsi informaatio/muu materiaali tulee julkisesti nähtäville, ja kannattaa harkita tarkkaan, ennen kuin paljastat henkilö- tai taloudellisia tietojasi. P&G ei voi estää ulkopuolisia osapuolia käyttämästä näin julkistettua informaatiota tavoilla, jotka mahdollisesti rikkovat tätä Tietosuojalausuntoa tai lakia tai vahingoittavat tai uhkaavat yksityisyyttäsi tai turvallisuuttasi. P&G ei myöskään ole vastuussa tällä tavoin julkistetusta informaatiosta.





Takaisin alkuun


Informaation turvallisuus

Sitoudumme pitämään henkilökohtaiset tietosi turvassa. Käytössämme on tarvittavat tekniset, hallinnolliset ja fyysiset menetelmät, joiden avulla estämme sivustojemme käyttäjien henkilökohtaisten tietojen katoamisen, väärinkäytön ja ei-toivotun muuntelun.

Rajoitamme näihin henkilökohtaisiin tietoihin pääsyn niihin toimijoihin, jotka palvelujemme toimimiseksi tarvitsevat pääsyn kyseisiin tietoihin. Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain kohtuullisen ajan.

Lisäksi vaadimme kaikilta kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta, joille luovutamme tietojasi, että he pitävät tietosi suojassa, eivätkä käytä niitä mihinkään muuhun kuin yllä mainittuihin, palveluihimme liittyviin tarkoituksiin.

Kun keräämme tai toimitamme eteenpäin esim. luottokortin numeron kaltaista arkaluontoista informaatiota, käytämme alan standardimenetelmiä tiedon suojaamiseen.

Takaisin alkuun


Informaation siirto

Henkilökohtaisia tietojasi saatetaan siirtää, tallentaa tai käsitellä johonkin toiseen maahan/jossain toisessa maassa kuin siinä, jossa tiedot kerättiin. Tietoa siirtäessämme noudatamme asiaan kuuluvia tietosuojalakeja.

Suojelemme henkilökohtaisia tietojasi mahdollisimman hyvin huolimatta siitä mihin maahan tietosi on varastoitu tai siirretty. Käytössämme on asiaan kuuluvia keinoja ja menetelmiä varmistaaksemme aina tietojesi turvassa pysymisen.

Noudatamme EU:n tietosuojadirektiiviä, USA:n kauppaministeriön Safe Harbour Program -ohjelmaa sekä jokaisen yksittäisen valtion omia, tietosuojaan liittyviä lakeja. USA:n kauppaministeriön Safe Harbour Program -ohjelma.

Takaisin alkuun


Lasten yksityisyys Internetissä

Uskomme, että lasten yksityisyyden ja turvallisuuden takaamiseen Internetissä on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Rohkaisemmekin vanhempia ja muita lasten valvojia viettämään aikaa Internetissä yhdessä lastensa kanssa. Näin voidaan tutustua erilaisiin sivustoihin yhdessä, ja samalla valvoa lapsen toimintaa verkossa.

Kerätessämme tietoja lapsilta noudatamme aina kyseisen maan lapsia koskevia tietosuojalakeja.

Pyrimme olemaan keräämättä tietoja alle 13-vuotiailta Internetin käyttäjiltä - poikkeuksen muodostavat eräät nimenomaan lapsille suunnatut sivustot.

(Yhdysvaltalaiset sivustomme, jotka keräävät informaatiota alle 13-vuotiailta lapsilta, toimivat Tietosuojalausuntomme mukaisesti - ja täyttävät siten kaikki USA:n asettamat, asiaan liittyvät vaatimukset.) Asetus lasten verkko-yksityisyyden suojaamiseksi (Children’s Online Privacy Protection Act) Klikkaa tästä lukeaksesi ko. aihetta koskevan Tietosuojalausunnon.

Klikkaa tästä, jos haluat tietää miten saat itsellesi kopion lapsesi P&G:lle luovuttamista tiedoista, miten voit muuttaa näitä tietoja tai miten menettelet, jos et halua meidän enää olevan yhteydessä lapseesi.

Takaisin alkuun


Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on yksityisyyttäsi koskevia kysymyksiä tai huolia, olet tervetullut ottamaan suoraan yhteyttä P&G:hen. Klikkaa tästä valitaksesi maasi, niin näet P&G:n omaa aluettasi koskevat yhteystiedot (posti- ja sähköpostiosoite). Halutessasi voit myös käyttää suoraan alla näkyvää postiosoitetta. Voit käyttää omaa äidinkieltäsi lähettäessäsi kysymyksiäsi tai kommenttejasi (oman alueesi P&G:n sähköposti-/postiosoitteeseen).

Muutoin voit ottaa yhteyttä tähän osoitteeseen (englanniksi):
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

Jos sinulla on esitettävänäsi yksityisyyteesi liittyviä huolia tai valituksia palvelujemme suhteen, pyrimme selvittämään asian yhteistyössä kanssasi ja saavuttamaan molempien osapuolien kannalta reilun ratkaisun. Tarvittaessa selvitämme asiat yhteistyössä asiaankuuluvan valtion tiedonsuojaviranomaisten kanssa, mikäli he uskovat, että yksityisyydensuojamme suhteen on ilmennyt ongelmia.

Olemme myös osallisena USA:n BBB:n (Council of Better Business Bureau) Accredited Business Program -ohjelmassa. Lisätietoja tästä ohjelmasta ja siihen kuuluvasta erimielisyyksien ratkontaprosessista on saatavilla osoitteessa www.bbb.org
Euroopan unionin kansalaisen tekemä tietosuojavalitus:
Safe Harborin periaatteita noudattaen P&G sitoutuu ratkaisemaan tietosuojaasi ja sinun henkilökohtaisten tietojesi keräämistä ja niiden käyttöä koskevat valitukset. Euroopan unionin kansalaisten, joilla on kysymyksiä tai valituksia koskien tätä tietosuojakäytäntöä, tulee ottaa ensiksi yhteyttä P&G:iin.
Procter & Gamble -yhtiö on myös sitoutunut soveltamaan ratkaisemattomiin Yhdysvaltain ja EU:n [sekä EU:n ja Sveitsin] välisiin Safe Harbor -periaatteiden piiriin kuuluviin tietosuojavalituksiin itsenäistä riitojenratkaisujärjestelmää BBB EU SAFE HARBOR, jota ylläpitää Better Business Bureaus -neuvosto. Jos valituksesi vastaanottoa ei vahvisteta viivytyksettä tai jos Procter & Gamble -yhtiö ei ole käsitellyt valitustasi tyydyttävästi, vieraile BBB EU SAFE HARBOR verkkosivuilla osoitteessa www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi valituksen.

Jos haluat lisää tietoja tietokoneesi, henkilökohtaisten tietojesi tai jälkikasvusi suojaamisesta Internetin uhilta, käy katsomassa yksityisyydensuojaan liittyviä vinkkejämme osoitteessa http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml

Muutokset tähän Tietosuojalausuntoon

Kun tätä Tietosuojalausuntoa päivitetään, päivitämme myös kyseisen, tällä sivulla olevan version Tietosuojalausunnosta ajan tasalle samana päivänä, kun päivitetyt tiedot astuvat voimaan. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän Tietosuojalausuntoon, ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet meille viimeksi ilmoittanut, tai kertomalla muutoksesta tällä sivustolla.

Viimeisin päivitys suoritettu: elokuu, 2008

2008 päivitys:
Yksityishenkilöiden henkilökohtaisten tietojen jakamisen osalta Tietosuojalausunnossa sanotaan nyt, että tuotemerkkimme voivat käyttää tietoja (1) voidakseen paremmin yksilöidä mainontaamme ja tarjouksiamme sinulle ja (2) kertoaksemme sinulle P&G:n tarjoamista tuotteista ja palveluista. Päivitetyssä Tietosuojalausunnossa mainitaan nyt myös, että P&G voi valtuuttaa kolmannen osapuolen edustaman palveluntarjoajan lähettämään tiedotteita, joissa mainostetaan yhteisesti P&G:n ja jonkin sen yhteistyökumppaniyrityksen tuotteita tai palveluita. Tämän lisäksi olemme tehneet useita tekstin järjestykseen ja muotoon liittyviä muutoksia, joiden ansiosta tekstin pitäisi olla helpommin luettavissa ja ymmärrettävissä.

2005 päivitys
Tietosuojalausuntoon ei tehty merkittäviä muutoksia. Päivityksen tarkoitus oli: selkeyttää ja yksinkertaistaa sisältöä luettavuuden parantamiseksi; poistaa viittauksia tiettyihin mainoskumppaneihin; lisätä tietoa evästeiden käyttötavoistamme sekä lisätä huomautus lasten tietosuojalausuntojen lisäyksestä eräisiin USA:n verkkosivustoihin.

2002 päivitys
Tietosuojalausuntoon ei tehty merkittäviä muutoksia. Päivityksen tarkoitus oli: selkeyttää tietoa siitä, että toisen yrityksen ostaessa P&G-tuotemerkin voi se kaupan yhteydessä saada haltuunsa myös P&G:n rekistereistä löytyvät tiedot kuluttajista; lisätä esimerkkejä sellaisista kolmannen osapuolen yrityksistä, joille P&G saattaa jakaa tietojaan kuluttajista kuluttajan antaessa tähän luvan; muuttaa mainospartnerin nimeä; selkeyttää tietoa siitä, että lapsia koskeva tietosuojapolitiikkamme on yhteneväinen lain kanssa sekä tarjota lukijoiden saataville yrityksemme toimistojen fyysiset osoitteet.

Takaisin alkuun


Maakohtaiset tiedot


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Takaisin alkuun


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

Consumer Relations
1-800-668-0150
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5

Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Takaisin alkuun


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com

Takaisin alkuun


GREECE



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Takaisin alkuun


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Takaisin alkuun


KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에
"P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Takaisin alkuun


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Takaisin alkuun


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Takaisin alkuun


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pelaPROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Se não quiser que os seus dados pessoais sejam utilizados para receber outras comunicações de marketing, por favor assinale este campo[B1][B1] [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.shtml

Takaisin alkuun


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona). Si no desea recibir mas información nuestra marque X en esta casilla

Takaisin alkuun