Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)






P&G Global forbrugerprivatlivspolitik

Tak, fordi du besøger Procter & Gamble.

Tillid er grundstenen i vores virksomhedsmission. Procter & Gamble ønsker at bevare den tillid ved at beskytte de personlige oplysninger, som vi indsamler og bruger.

Denne globale forbrugerprivatlivspolitik (privatlivspolitik) beskriver de oplysninger, som Procter & Gamble Company og dennes associerede virksomheder og datterselskaber ("P&G") indsamler om dig; hvordan vi bruger og beskytter disse oplysninger; de valg du kan tage i forhold til, hvordan vi bruger disse oplysninger; og hvordan du kan rette i eller opdatere dine oplysninger.


P&G privatlivspraksis er i overensstemmelse med:

  • EU's databeskyttelsesdirektiv
  • Det amerikansk-europæiske Harbor Framework og det amerikansk-svejtsiske Safe Harbor Framework som udformet af U.S. Department of Commerce i forhold til indsamling, brug og fastholdelse af personlige oplysninger fra medlemslande i den Europæiske Union samt Svejts.
  • Rimelig oplysningspraksis foranstaltet af OECD (Organisationen for økonomisk samarbejde og udvikling).
  • APEC (Asia-Pacific Economic Cooperation) Privacy Framework.
  • Gældende nationale og lokale databeskyttelseslove, herunder Section 5 i U.S. FTC Act.

Visse landes love kræver landespecifikke oplysninger i en privatlivspolitik. Klik her for at læse oplysningerne for disse lande.

Argentina Belgien Canada Frankrig Tyskland Grækenland Korea Italien Mexico Marocco The Holland Portugal Spanien


Indholdsfortegnelse

Oplysninger, der dækkes i denne politik

Denne privatlivspolitik gælder for forbrugeroplysninger, herunder personlige oplysninger, der indsamles og bruges af P&G.


Ved at bruge P&G-websider og mobilapplikationer eller på anden vis at opgive personlige oplysninger til P&G accepterer du, at P&G indsamler, bruger og dele dine oplysninger som beskrevet i denne politik. Læs denne privatlivspolitik grundigt, og kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Personlige oplysninger er oplysninger, eller en kombination af forskellige oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som enkeltperson.

Tilbage til toppen


Oplysninger, som P&G indsamler

Vi kan indsamle oplysninger om dig fra en lang række kilder. Der er blandt andet de oplysninger, som vi indsamler direkte fra dig; oplysninger, vi indsamler, når du besøger vores sider, læser vores online-indhold eller bruger vores mobilapplikationer eller andre serviceydelser; og oplysninger, vi indsamler om dig fra andre kilder.

Oplysninger, vi indsamler direkte fra dig

    Vi indsamler oplysninger direkte fra dig, når du vælger at tage del i vores tilbud og programmer, opretter en konto på vores webside eller i vores mobilapplikationer, ringer eller e-mailer til os eller på anden måde opgiver oplysninger direkte til os. Det følgende er eksempler på oplysninger, som vi kan indsamle direkte fra dig:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Postadresse
  • Brugernavn og kodeord
  • Telefon- og/eller faxnummer
  • Fødselsdato
  • Øvrige husstandsoplysninger om dig og din familie, såsom køn eller foretrukne produkter og/eller adfærd
  • Helbredsoplysninger, såsom helbredsoplysninger i forhold til produktbrug og sygehistorik
  • Biometriske oplysninger indsamlet ved frivillig deltagelse til forbrugerforskningsundersøgelser (såsom genkendelse af ansigtsudtryk, hjerterytme og hudtilstand)
  • Demografioplysninger
  • Betalingsoplysninger (såsom kreditkort)
  • Fremtidig foretrukken kommunikation
  • Kontaktoplysninger på venner, som du ønsker, vi kontakter
  • Telefonnummer og optagelser, når du ringer til vores forbrugerlinje

Oplysninger, vi indsamler, når du besøger vores sider, ser vores online-reklamer eller -salgsfremstød eller bruger vores mobilapplikationer eller øvrige serviceydelser

Vi anvender cookies og anden teknologi til at indsamle oplysninger, når du besøger vores sider, ser vores online-reklamer eller -salgsfremstød eller bruger vores mobilapplikationer eller øvrige serviceydelser. Det følgende er eksempler på oplysninger, som vi kan indsamle ved hjælp af sådan teknologi:

  • Oplysninger om din browser og dit operativsystem
  • Din IP-adresse
  • De websider, du ser på
  • Links, du klikker på
  • E-mails fra P&G, som du åbner
Oplysninger indsamlet via mobilapplikationer

Når du downloader vores mobilapplikationer til din mobile enhed, kan vi også indsamle de oplysninger, du opgiver. Vi indsamler også automatisk oplysninger via vores applikationer.

Det følgende er eksempler på de typer af oplysninger, som vi automatisk indsamler via vores applikationer:

  • Reklame-ID eller lignende identifikator
  • Oplysninger om dit operativsystem
  • Oplysninger om den måde, du bruger applikationen på

Dine valg ift. oplysninger indsamlet via mobilapplikationer

Du kan fravælge fortsat informationsindsamling via vores mobilapplikation ved at slette applikationen fra enheden.

Data om nøjagtig placering

Vores mobilapplikationer kan indsamle nøjagtige oplysninger om din placering via din enhed, hvis du indvilliger i, at vi må indsamle disse oplysninger. Vi kan benytte tredjemands serviceydelser til at udbyde placeringsservices ved hjælp af de placeringsdata, du opgiver. Du kan til enhver tid fravælge fortsat indsamling af disse oplysninger ved at ændre i indstillingerne på din enhed.

Oplysninger, som P&G indsamler via andre kilder

Vi kan indhente oplysninger fra andre kilder, herunder kommercielt tilgængelige kilder. Det følgende er eksempler på oplysninger, som vi kan indsamle hos andre kilder:

  • Navn
  • Postadresse
  • E-mailadresse
  • Fødselsdato
  • Indkomstniveau
  • Husholdningsoplysninger
  • Dine interesser, såsom hobby og kæledyr
  • Forbruger- og markedsforskningsdata
  • Indkøbsadfærd
  • Offentligt observerede data eller aktiviteter, såsom blogs, videoer, internet-opslag samt brugergenereret indhold

Alle de oplysninger, vi indsamler om dig, kan kombineres, så vi kan forbedre vores kommunikation med dig og udvikle produkter og serviceydelser i verdensklasse.

Tilbage til toppen


Hvordan bruger P&G disse oplysninger

P&G's virksomhedsformål

Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler, til at tilbyde dig produkter, tilbud og serviceydelser; levere reklamer, tilbud eller andet indhold, der er tilpasset til dine interesser; og til at udføre andre P&G-virksomhedshandlinger.

Det følgende er eksempler på, hvordan vi kan bruge de oplysninger, som vi indsamler:

  • Til at besvare dine spørgsmål eller svare på dine henvendelser
  • Til at sende prøver, præmier, produkter og oplysninger
  • Til at udvikle nye produkter og serviceydelser
  • Til at tilmelde dig til konkurrencer, programmer og tilbud, du beder om
  • Til at oprette og håndtere din konto
  • Til at håndtere dine køb eller andre serviceydelser
  • Til at beskytte dig imod eller identificere mulige svigagtige transaktioner
  • Til at sende dig e-mail- og/eller postmeddelelser med oplysninger om P&G-mærker og andet indhold, som vi mener, måske kan interessere dig, herunder mærke- og serviceoplysninger fra nøje udvalgte servicepartnere.
  • Til at udvikle og levere reklamer, der er tilpasset til dine interesser, herunder interessebaseret reklame
  • Til at brugertilpasse din oplevelse på vores websider ved at præsentere produkter og oplysninger, der er tilpasset til dig
  • Til at lade dig deltage i social deling på vores websider
  • Til at analysere brugen af vores produkter, serviceydelser og reklame
  • Til at håndhæve vores vilkår og på anden vis styre vores virksomhed

Tilbage til toppen


Informationsdeling

Vores virksomheds succes afhænger af din tillid, og vi sælger ikke dine personlige oplysninger til andre aktører uden for P&G. Vi deler dine oplysninger internt i P&G og som beskrevet i denne politik. Vi deler ikke personlige oplysninger med aktører uden for P&G, med mindre du har givet tilladelse til dette, eller som det er beskrevet i denne politik.

Fælles salgsfremstød med nøje udvalgte forretningspartnere
P&G kan indsamle personlige og andre oplysninger til et fælles salgsfremstød eller program med en forretningspartner og dele dine oplysninger med denne forretningspartner. Ved disse programmer gør vi det klart ved indsamling af oplysningerne, at de vil blive delt med P&G og den deltagende forretningspartner, og du bliver bedt om at give tilladelse til dette i henhold til gældende love.

Eksterne serviceudbydere

Vi benytter os af eksterne serviceudbydere til at gennemføre en række forretningsaktiviteter på vores vegne. I den forbindelse kan det blive nødvendigt for os at dele dine oplysninger med dem. Vi videregiver kun de personlige oplysninger til vores serviceudbydere, som de skal bruge for at kunne levere den service, vi efterspørger, og vi kræver, at de beskytter disse oplysninger og ikke bruger dem til andre formål.

Vi kan måske benytte os af en serviceudbyder til at:

  • dække dine ønsker om produkter og serviceydelser og besvare dine spørgsmål
  • hoste vores websider og stå for vores e-mail- eller anden kommunikation
  • sende produktprøver, kontakte konkurrencevindere, håndtere betaling eller handle på vores vegne
  • analysere vores data, som af og til er kombineret med data fra andre kilder, for at sende meddelelser til dig
  • researche og analysere data for at forbedre vores produkter, serviceydelser og websider
  • kombinere personlige oplysninger, P&G har indsamlet om dig, med oplysninger, en forretningspartner har indsamlet om dig - hvor dette er tilladt i henhold til loven - så vi sammen kan skræddersy salgsfremstød til dig I sådanne tilfælde må vores forretningspartner ikke anvende P&G-data eller de kombinerede data til egne, uafhængige markedsføringsformål. Vores serviceudbyder har kun tilladelse til at bruge de kombinerede oplysninger til at sende fælles kommunikation ud, som vi håber interesserer dig. Hvis du ikke ønsker at modtage sådan fælles kommunikation, kan du altid fravælge det ved at følge anvisningerne i sådanne meddelelser eller i denne privatlivspolitik som angivet ovenfor.
  • levere andre serviceydelser, som vi ønsker

Andre situationer.
Vi kan frigive dine personlige oplysninger:
  • som en del af salg af P&G-mærket til en anden virksomhed
  • for at beskytte P&G's rettigheder og ejendomsret (herunder håndhævelse af vores vilkår).
  • hvor dette kræves i henhold til loven og/eller regeringsmyndigheder

Fastholdelsesperiode for personlige oplysninger
Vi fastholder de personlige oplysninger i den tid, der er nødvendig for, at vi kan opfylde vores formål som beskrevet i denne privatlivspolitik, med mindre en længere fastholdelsesperiode er påkrævet eller tilladt i henhold til loven.

Samlede og ikke-personlige oplysninger
Vi deler samlede og/eller anonymiserede oplysninger, som ikke kan identificere dig, til P&G-forretningsformål. Vi kan f.eks. videregive antallet af gæster på P&G-sider eller -serviceydelser. Vi kan også dele samlede og/eller anonymiserede oplysninger med vores forretningspartnere til deres egne forretningsformål.

Tilbage til toppen


Dine valg og adgang til dine oplysninger

Vi giver dig forskellige valgmuligheder for, hvordan vi må kontakte dig.

E-mails
Du kan slippe for at modtage flere salgsfremmende e-mails fra P&G ved blot at følge anvisningerne i de e-mails, du modtager.

Brevpost
Du kan slippe for at modtage mere salgsfremmende brevpost fra P&G ved blot at følge anvisningerne i de breve, du modtager.

Du kan også slippe for at modtage flere salgsfremmende e-mails eller breve via denne privatlivspolitik. Du skal klikke her for at vælge dit land og finde ud af, hvordan du framelder dig.

Sms-beskeder
Vi sender kun salgsfremmende sms'er, hvis du udtrykkeligt har bedt om at modtage dem (du har tilvalgt det). Du kan slippe for at modtage flere salgsfremmende sms'er ved at følge anvisningerne i sms-programmet.

BEMÆRK: Vi efterkommer dit ønske om ikke længere at modtage salgsfremmende e-mails, sms'er og brevpost fra P&G. Vi vil dog fortsat sende servicerelaterede meddelelser, såsom e-mails til bekræftelse af køb via vores websider. Vi kan også gemme oplysninger til vores registre f.eks. for at sikre, at vi efterkommer forbrugerens ønske om ikke at modtage visse typer af meddelelser.

Adgang
Vi gør, hvad vi kan for, at dine personlige oplysninger er nøjagtige. Mange P&G-programmer giver adgang til at se eller opdatere personlige oplysninger, som du har opgivet, da du registrerede dig online. Kig på den webside, hvor du blev registreret, for at se, om du kan se eller opdatere dine oplysninger der.

Hvis du ikke kan få adgang til at se og opdatere dine oplysninger på den webside, hvor du blev registreret, kan du klikke her for at vælge dit land og finde ud af, hvordan du kan få adgang til at se og/eller opdatere de personlige oplysninger, du har opgivet til P&G. P&G opkræver ikke betaling for denne serviceydelse, og rimelige anmodninger vil blive besvaret inden for en passende tid.

Tilbage til toppen


Cookies og anden teknologi


P&G og vores eksterne serviceudbydere anvender en lang række teknologier til at vurdere, hvordan vores sider eller mobilapplikationer anvendes, så vi kan tilpasse din oplevelse og vise dig de reklamer, herunder online indhold, der passer til dine interesser. De teknologier, vi anvender, omfatter blandt andet:


Cookies
En cookie er en lille fil, der placeres på din enhed, når du besøger en side, som kan forstås af den side, der har udsendt denne cookie. Vi bruger de oplysninger, som indsamles via cookies, til at huske hvem du er, så vi kan logge dig ind, og til at huske dine præferencer, så vi kan give digreklamer, tilbud eller andet indhold, der er tilpasset til dine interesser, og så vi kan vurdere, hvordan vores sider bruges. Du kan acceptere eller afvise cookies via din browsers indstillinger. Hvis du vil vide mere, kan du se de tilgængelige cookie-indstillinger i din browser.

Anden teknologi
Vi bruger anden teknologi, herunder internet-beacons og JavaScript, som af og til samarbejder med cookies, samt andre metoder i vores mobilapplikationer for at kunne identificere din enhed. Denne anden teknologi hjælper med at aktivere egenskaber på vores websider og i vores mobilapplikationer.

Tilbage til toppen


Interessebaseret reklame

Du kan modtage interessebaseret reklame, tilbud eller andet indhold, når du åbner websider eller mobilapplikationer. Interessebaseret reklame er internet-reklame fra P&G-mærker og/eller fra vores nøje udvalgte forretningspartnere, som er tilpasset til dine interesser, og som sendes til din enhed ved hjælp af en cookie eller en anden identifikator, der er tildelt din enhed. Disse cookies eller andre identifikatorer placeres i generelle interessekategorier, som vi udleder af oplysninger, såsom:





  • De websider, du besøger, og de links, du klikker på inde på P&G-websider, samt andre websider, du besøger.
  • De mobilapplikationer, du bruger.
  • De P&G-mærkemails, du ser, og de links, du klikker på i e-mailen.
  • Demografiske data.
  • Offline og online indkøbsdata.

Vi har designet vores interessebaserede reklamesystemer, så det leverer reklamer til dig, der udelukkende er baseret på oplysninger, der ikke kan identificere dig.

Vi respekterer dit privatliv.

Du kan begrænse modtagelsen af interessebaserede reklamer på websider eller i mobilapplikationer på forskellige måder.


Dine valg i forhold til modtagelse af interessebaserede reklamer på websider
Du kan helt slippe for at modtage interessebaserede reklamer fra P&G på websider ved at slette og afvise cookies i din browser. Du kan fravælge modtagelse af interessebaserede reklamer på websider fra virksomheder, der deltager i Network Advertising Initiative, ved at gå ind på http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

I USA og Canada kan du klikke på linket Ad Choices her eller på P&G-websider i de lande, hvor du kan fravælge modtagelse af interessebaserede reklamer på websider. I EU-lande kan du klikke på linket "About Cookies" i bunde af P&G-websider i de lande, hvor du kan fravælge modtagelse af interessebaserede reklamer på websider. P&G retter sig efter dit valg.

Dine valg i forhold til modtagelse af interessebaserede reklamer i mobilapplikationer

Nogle nyere mobiloperativsystemer giver dig mulighed for at begrænse brugen af oplysninger til at levere interessebaserede reklamer i mobilapplikationer. Du kan se i indstillingerne på din enhed, om du har de valgmuligheder i dit operativsystem.


Tilbage til toppen


Tredjemands reklamer på P&G-sider

Vi kan give tilladelse til, at tredjemand - herunder forretningspartnere og reklamenetværk - kan vise reklamer på P&G-sider. Nogle af disse virksomheder kan måske genkende din enhed ved hjælp af cookies eller anden teknologi, hver gang de sender dig en online reklame. Dette gør, at de kan forstå, hvor du eller andre, der bruger din computer, så deres reklamer, og at de kan levere reklamer, som de mener, kan interessere dig.

Tilbage til toppen


Links til tredjemandssider og sociale medier

P&G-sider kan omfatte links til tredje-mandssider. P&G har ingen kontrol over tredjemandssider, og vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikkerne på de enkelte sider, du besøger.

Sociale netværk og tredjemands plug-ins

Vores websider kan indeholde plug-ins fra sociale netværk eller andre tredjemænd. Et eksempel på en plug-in er Facebooks "Like"-knap. Hvor det er tilladt i henhold til loven, kan disse plug-ins kommunikere med og sende oplysninger til den tredjemand, der har leveret denne plug-in, også selvom du ikke klikker på den. Disse oplysninger kan omfatte din IP-adresse, oplysninger om din browser og enhed samt adressen på den webside, du besøger på vores side. Ved indlæsning, brug af eller klik på en plug-in kan der placeres, læses og overføres cookies. Disse cookies kan indeholde en unik identifikator, som det sociale netværk eller tredjemand har tildelt dig. Indlæsning, funktion og din brug af en plug-in reguleres af privatlivspolitikken og vilkårene for den, der har leveret denne plug-in.

Sociale netværk og tredjemands login

Vores websider kan give dig mulighed for at logge ind med en socialt netværkskonto eller anden tredjemands konto. Et eksempel på tredjemands konto-login er "Log ind med Facebook". Hvis du logger ind på én af vores sider med en socialt netværks- tredjemands konto, kan vi indsamle oplysninger, som du giver os adgang til via det sociale netværks- eller tredjemands konto. Login-funktionen overfører også oplysninger til det sociale netværk eller tredjemanden, såsom dit brugernavn og kodeord, der godkender dig. Det sociale netværk eller tredjemanden kan også automatisk indsamle oplysninger, såsom din IP-adresse, oplysninger om din browser og enhed samt adressen på den webside, du besøger på vores side. Login-funktionen kan også placere og læse cookies fra denne tredjemand, som kan indeholde en unik identifikator, som det sociale netværk eller anden tredjemand tildeler dig. Funktionen og din brug af denne login reguleres af privatlivspolitikken og vilkårene for den, der har leveret denne login-funktion.

Tilbage til toppen


Brugergenereret indhold

Nogle P&G-sider og -applikatiokner gør det muligt for brugeren at indsende eget indhold til konkurrencer, blogs, videoer og andre funktioner. Husk, at alle de oplysninger, du indsender eller slår op som brugergenereret indhold på P&G-sider, dermed bliver offentligt tilgængelige oplysninger. Du skal være forsigtig, når du beslutter dig for at videregive dine personlige, økonomiske eller øvrige oplysninger i sådanne indsendelser eller opslag. P&G kan ikke forhindre andre i at bruge sådanne oplysninger på en måde, som kan være i strid med denne privatlivspolitik, lovgivningen eller dine personlige ret til privatliv og sikkerhed. P&G er ikke ansvarlig for resultaterne af sådanne opslag.



Tilbage til toppen


Informationssikkerhed

P&G skal sørge for sikkerheden for personlige oplysninger. Vi har implementeret tekniske, administrative og fysiske procedurer, der er designet til at beskytte personlige oplysninger imod tab, misbrug og ændringer.

Vi begrænser adgangen til personlige oplysninger til dem, der har et forretningsmæssigt behov for dem. Vi beholder kun personlige oplysninger i den tid, der rimeligtvis er nødvendig.

Tilbage til toppen


Videregivelse af oplysninger

P&G kan videregive dine personlige oplysninger internt i P&G og/eller til tredjemænd, såsom vores eksterne serviceudbydere. Dine personlige oplysninger kan videregives til, opbevares af og behandles i et andet land end det, hvor de blev indsamlet. Dette andet land kan være USA. Når dette sker, overfører vis oplysningerne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Vi har implementeret procedurer og kontroller for at sikre, at personlige oplysninger er beskyttet, uanset hvilket land de opbevares i eller videregives til.

Tilbage til toppen


Børns online-privatliv

Vi har ikke til hensigt at indsamle personlige oplysninger online fra børn under 13 år eller som defineret af lokal lovgivning, med undtagelse af på sider, der er specifikt henvendt til børn. På sådanne sider følger vi gældende databeskyttelseslove.

Tilbage til toppen


Kontakt P&G

Hvis du har spørgsmål eller tvivlsspørgsmål i forhold til dit privatliv, kan du kontakte P&G direkte. Klik herfor at vælge dit land, så du kan linkes til den rigtige post- og/eller e-mailadresse. 

Du kan også skrive til os på:
P&G Global Privacy Office
PO Box 599
Cincinnati, OH 45202
USA

P&G deltager i det amerikanske Council of Better Business Bureaus (BBB) Accredited Business Program.  Hvis du vil vide mere om dette program og BBB's konfliktmæglingsproces, kan du gå ind på www.bbb.org

Privacy Complaints by European Union Citizens

P&G certificerer sig selv som i overensstemmelse med det amerikansk-europæiske og amerikansk-svejtsiske Safe Harbor-program.  Vi arbejder sammen med dig om at opnå en rimelig løsning på eventuelle spørgsmål vedrørende dit privatliv. Vi samarbejder med nationale databeskyttelsesmyndigheder, hvis de mener, at der er opstået et problem i forhold til privatliv.

P&G vil behandle klager om dit privatliv og vores indsamling eller brug af dine personlige oplysninger. Borgere i EU-lande med forespørgsler eller klager vedrørende denne privatlivspolitik skal først kontakte P&G.

P&G vil ydermere henvise uløste privatlivsklager i henhold til principperne i det amerikansk-europæiske Safe Harbor-program til den uafhængige konfliktmæglingsinstitution, BBB EU SAFE HARBOR, der drives af Council of Better Business Bureaus. Hvis du ikke får bekræftelse på din klage inden for rimelig tid, eller hvis din klage ikke behandles tilfredstillende af P&G, kan du gå ind på BBB EU SAFE HARBOR's webside på www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints, hvor du kan finde yderligere oplysninger og indgive en klage.

Tilbage til toppen


Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi offentliggør ændringer i denne privatlivspolitik og angiver ikrafttrædelsesdatoen, når denne privatlivspolitik opdateres. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne privatlivspolitik, underretter vi dig via en e-mail til den e-mailadresse, du senest har opgivet til os, eller ved at opslå en notits om ændringerne på denne side.

Senest opdateret: 1. september 2014


1. september 2014 Opdatering
Tekst tilføjet for at forklare, hvilke oplysninger der kan blive delt med sociale medier eller andre tredjemandssider, når tredjemands plug-ins eller -login ligger på P&G-websider.  Teksten til "Dine valg" er også blevet opdateret for at give mulighed for forvalgte afkrydsningsbokse til tilmelding i de lande, hvor dette er lovligt, såsom i USA, for at lette registreringsprocessen for forbrugere, der ønsker at tilmelde sig til at modtage rabatkuponer, nyhedsbreve og anden kommunikation via e-mail.  Klik her for at få flere oplysninger om opdateringerne i vores forbrugerprivatlivspolitik pr. 1. september 2014.

Tilbage til toppen


Landespecifikke oplysninger


ARGENTINA



La información y datos que Ud. nos proporcione voluntariamente a través del Sitio Web se incluirán en una base de datos que quedará bajo la responsabilidad de P&G, con el objetivo de proporcionarle un servicio personalizado y a la altura de sus necesidades, mejorando el canal de comunicación con el usuario. Sus datos también podrán utilizarse para elaborar estadísticas y estudios de mercado

Se le informa que su registro en el Sitio Web implica que Ud. da su consentimiento expreso, libre e informado para la inclusión, uso y tratamiento de sus datos personales por P&G.

P&G realizará el tratamiento de sus datos personales de acuerdo con su política de privacidad y las disposiciones de la Ley 25.326, sobre Protección de los Datos Personales, adoptando los recaudos técnicos y organizativos necesarios en lo que respecta a la custodia, almacenamiento, conservación y confidencialidad de la información con el fin de evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado. Debido a que ninguna transmisión vía Internet puede garantizar su íntegra seguridad, P&G no puede garantizar que la información transmitida a través del Sitio Web se encuentre completamente segura, con lo cual Ud. asume este riesgo, que declara conocer y aceptar.

Sus datos personales podrán ser compartidos con empresas contratadas por P&G a fin de poder ofrecerle nuestros servicios y cumplir con las presentes Condiciones de Uso, para lo cual Ud. presta su expreso consentimiento y autorización.

Ud. tiene la facultad de ejercer el derecho de acceso a sus datos personales en forma gratuita a intervalos no inferiores a seis (6) meses, salvo que se acredite un interés legítimo al efecto, conforme lo establecido en el artículo 14, inciso 3 de la Ley 25.326 (Disposición 10/2008, artículo 1°, B.O. 18/09/2008) y a solicitar su actualización, rectificación o supresión de sus datos personales. A tal fin, deberá completar su información en este link http://pgconsumercare.force.com/PGContactUs?Country=Argentina&lang=es&website=LAsocialmed o comunicarse telefónicamente 0800-999-7625.

Se le hace saber que la Dirección Nacional de Protección de Datos Personales, órgano de control de la ley 25.326, tiene la atribución de atender las denuncias y reclamos que se interpongan con relación al incumplimiento de las normas sobre protección de datos personales.

Tilbage til toppen


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE bvba.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Procter & Gamble DCE bvba,Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Procter & Gamble DCE bvba, Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Tilbage til toppen


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Consumer Privacy Policy unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble Inc. is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, please write to the following address:

Consumer Relations
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5
Telephone: 1-800-668-0150
Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Tilbage til toppen


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
Service du Consommateur
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail: cliquez ici

Tilbage til toppen


DEUTSCHLAND



Procter & Gamble nimmt die Belange des Datenschutzes sehr ernst. Es ist uns ein besonderes Anliegen, dass die Privatsphäre unserer Kunden bei der Nutzung unserer Services angemessen geschützt ist und die geltenden datenschutzrechtlichen Bestimmungen, insbesondere die Vorgaben des Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG) sowie des Telemediengesetzes (TMG), eingehalten sind.

Verantwortliche Stelle für die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten in Deutschland ist die Procter & Gamble Service GmbH.

Wir verarbeiten und nutzen Ihre personenbezogenen Daten nur, sofern Ihre Einwilligung vorliegt oder eine Rechtsvorschrift die Verarbeitung oder Nutzung erlaubt. Sie können der werblichen Nutzung Ihrer Daten jederzeit widersprechen und eine erteilte Einwilligung in die Erhebung und Verwendung Ihrer Daten mit Wirkung für die Zukunft ganz oder teilweise widerrufen. In diesem Fall werden wir Ihre Daten in dem von Ihnen gewünschten Umfang löschen bzw. diese für eine weitere werbliche Verwendung sperren. Wenden Sie sich hierfür bitte an die Procter & Gamble Service GmbH (Adresse siehe nachfolgend).

Wenn und soweit für Zwecke der Werbung, der Marktforschung und/oder zur bedarfsgerechten Gestaltung unserer Services Nutzungsprofile unter Verwendung von Pseudonymen erstellt werden, erfolgt dies nur, soweit Sie einer entsprechenden Verwendung ihrer Daten nicht widersprochen haben. Die Nutzungsprofile werden zu keiner Zeit mit anderweitig gespeicherten Daten zu Ihrer Person zusammengeführt. Zur Geltendmachung von Widersprüchen gegen diese Verwendungen tragen Sie sich bitte über die jeweils zur Verfügung stehenden Widerspruchsfunktionen aus bzw. verwenden Sie entsprechende Opt-Out-Optionen.

Wir setzen technische und organisatorische Sicherheitsmaßnahmen ein, um Ihre durch uns verwalteten personenbezogenen Daten gegen zufällige oder vorsätzliche Manipulationen, Verlust, Zerstörung oder gegen den Zugriff unberechtigter Personen zu schützen. Ihre Daten werden nur solange gespeichert, wie dies für die Erbringung unserer Leistungen erforderlich ist bzw. wir gesetzlich oder rechtlich zur Aufbewahrung verpflichtet sind.

Sie haben jederzeit das Recht, Auskunft über Ihre bei uns gespeicherten Daten zu erhalten. Sollten Ihre Daten falsch oder zu Unrecht von uns gespeichert sein, werden wir diese gerne berichtigen, sperren bzw. löschen. Auskunftswünsche, Widerrufs-/Widerspruchserklärungen, Beschwerden, Fragen oder Anregungen zum Datenschutz richten Sie bitte an folgende Adresse:

Procter & Gamble Service GmbH
Sulzbacher Str. 40-50
65824 Schwalbach
Email: Klicken sie hier


Die Einhaltung der datenschutzrechtlichen Grundsätze und der technisch-organisatorischen Sicherheitsvorkehrungen wird durch unseren Datenschutzbeauftragten überwacht. Bei Fragen zum Datenschutz steht dieser Ihnen gerne unter o.g. Adresse zur Verfügung.

Tilbage til toppen


Ελλάδα



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Tilbage til toppen


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

  1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
  2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
  3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
  4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
  5. partecipare a giochi e concorsi
  6. sviluppare comunicazione personalizzata

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.

In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze senza il tuo preventivo consenso.

In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a

Procter & Gamble – Viale Giorgio Ribotta 11 – 00144 Roma.

Tilbage til toppen


Korea

가. 개인정보 관리책임자 및 관련부서

“P&G”는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.
<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 박 린 컨
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com


부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vwsmile.im@pg.com

“P&G” 고객센터
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.
나. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 한국인터넷진흥원 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다.
개인정보침해신고센터
(국번 없이)118 http://privacy.kisa.or.kr

다. 정책변경에 따른 공지의무

“P&G” 개인정보취급(처리)방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급(처리)방침을 시행하기 최소 10일전에 브랜드홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

Tilbage til toppen


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. (en adelante, “P&G México”), con domicilio en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vistahermosa, Del. Cuajimalpa de Morelos, México, D.F. C.P. 05100, es responsable de recabar sus datos personales, del uso que se les dé a los mismos y de su protección.

Si usted considera que alguna de las finalidades descritas en este apartado no tiene origen o no es necesaria para el tipo de relación que tiene con P&G México puede manifestar su negativa al tratamiento, respecto de dicha finalidad, a través de la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com en los siguientes 5 días hábiles.

CONTROLES DE SEGURIDAD Y COMUNICACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

P&G México y todo su personal reconoce la importancia de un adecuado tratamiento para sus datos personales y, como consecuencia de ello, se han implementado diversos controles y medidas de seguridad que permiten que dichos datos personales conserven su carácter confidencial y previenen tanto un acceso o uso no autorizado como posibles daños, perdidas o alteraciones a los mismos.

Los datos personales que han sido recabados de usted se compartirán con otras sociedades (nacionales o internacionales) que forman parte del mismo grupo corporativo de P&G México, podrán ser compartidos también con aquellos proveedores que P&G México utilice para la realización de las actividades relacionadas con los fines señalados, o si otra empresa adquiere a P&G México, o si los mismos son necesarios a fin de proteger y defender los derechos y la propiedad de P&G México (inclusive en la aplicación de nuestros Términos y Condiciones) o cuando la ley o las autoridades así lo requieran, requiriendo por tanto de su consentimiento para dicha transferencia en términos de la fracción III del artículo 37 de la “Ley”.

LIMITACIÓN DE USO O DIVULGACIÓN DE LOS DATOS PERSONALES.

Si usted no desea recibir nuestros correos de actualización y notificación de servicios o productos, incluyendo material publicitario y/o promocional que se relacione con los productos de P&G México deberá enviar un correo electrónico a la dirección privacidadpgmex@pg.com.

En caso de que P&G México considere que los datos personales han sido proporcionados por un menor o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, en contravención al presente Aviso, P&G México procederá a eliminar tales datos personales a la brevedad. Si usted se da cuenta que tales datos personales han sido proporcionados por un menor de edad o por una persona en estado de interdicción o incapacidad, por favor envíe un correo electrónico a la dirección: privacidadpgmex@pg.com

EJERCICIO DE DERECHOS ARCO Y POSIBLE REVOCACIÓN DEL CONSENTIMIENTO.

Usted tiene derecho de acceder a los datos personales que P&G México posea en relación a su persona y también tiene derecho a actualizar o rectificar sus datos personales de ser éstos inexactos o incorrectos, a instruirnos su cancelación si considera que el tratamiento que realizamos no cumple con los principios y deberes que le son aplicables y a oponerse al tratamiento de los mismos para fines específicos o por existir causa legítima para ello.

El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición podrá hacerse valer mediante un escrito libre que cumpla con la información y anexos mínimos descritos por el artículo 29 de la “Ley” y que acompañado por copia de su documento de identificación (y, en su caso, del documento de identificación de su representante y el documento que acredite su personalidad) deberá ser presentado ante el Oficial de Privacidad de P&G México, que es la persona designada para atender y dar trámite a cualquier solicitud en el tema de datos personales (mismo que se encuentra ubicado en el domicilio de P&G México) o bien ser enviado a la dirección electrónica privacidadpgmex@pg.com siempre que se confirme vía telefónica su correcta recepción. Asimismo, usted puede comunicarse al teléfono 01-800-717-2413 de lunes a viernes de las 9:00 am a las 4:00 pm (hora del centro de México).

En caso de que la información proporcionada en su solicitud sea errónea o insuficiente, o sin incluir los documentos de acreditación correspondientes, podremos solicitarle, dentro de los cinco días hábiles siguientes a la recepción de la solicitud, que aporte los elementos o documentos necesarios para dar trámite a la misma. Usted contará con diez días hábiles para atender el requerimiento, contados a partir del día siguiente en que lo haya recibido. De no dar respuesta en dicho plazo, se tendrá por no presentada la solicitud correspondiente.

P&G México le comunicará la determinación adoptada a su solicitud dentro de un plazo máximo de 20 días hábiles contado desde la fecha de presentación de su solicitud (realizándose dicha comunicación a través del correo electrónico que de usted tengamos o al que proporcione con su escrito) y, si su solicitud fuera procedente, se hará efectiva dentro de los 15 días hábiles siguientes a dicha comunicación (destacándose que, en el supuesto del derecho de acceso, se entregarán copias simples de los archivos que contengan sus datos personales).

Usted también puede revocar su consentimiento al tratamiento mediante una solicitud que entregue o envíe a las direcciones antes mencionadas a través de los mismos medios y procedimientos citados en este título. No obstante, es importante tome en cuenta que dicha revocación podrá afectar la relación comercial que exista entre las partes.

CONSENTIMIENTO AL TRATAMIENTO. Usted consiente expresamente al navegar por el sitio web y proporcionar sus datos personales, que el presente Aviso le ha sido dado a conocer por P&G México, y haber leído, entendido y acordado los términos expuestos en este Aviso, por lo que otorga su consentimiento a P&G México para recabar, almacenar, manejar, tratar, usar, transferir y compartir sus datos personales con las demás sociedades de su grupo corporativo y los terceros que utilice para el cumplimiento de las finalidades establecidas en el presente Aviso de Privacidad.

Tilbage til toppen


MORROCO



Conformément à Loi n°09-08 du 18 février 2009 relative à la protection des personnes physiques à l’égard du traitement des données à caractère personnel, vous disposez d'un droit d’accès, de rectification et d’opposition de vos données personnelles.

Pour exercer ce droit, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur au Maroc:
Service Consommateurs
BP 16.069, Casablanca Principale
Casablanca, Morocco
Téléphone: 0801007075
Email : serviceconsom.im@pg.com

Tilbage til toppen


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Tilbage til toppen


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing, incluindo informá-lo e pedir a sua opinião sobre produtos, ofertas e serviços da P&G e realizar estudos de mercado, através de qualquer meio, incluindo por e-mail ou SMS ou MMS, assim como realizar tratamento de dados com o objetivo de adequar as nossas comunicações ao seu perfil de consumo. De igual forma, os seus dados poderão ser utilizados para lhe enviar informação relativa a terceiras empresas relacionadas com os setores de comunicação, ócio e grande consumo.O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G (Ref. Dados Pessoais) pelos seguintes meios: (i) email: cancelamentos_pgportugal@datacentric.es ; ou por (ii) carta, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet.

Caso não deseje receber mais comunicações da Procter & Gamble, clique aquí

Tilbage til toppen


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a

PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid).

Si no deseas recibir más comunicaciones de Procter & Gamble, haz clic aqui

Tilbage til toppen