Change Text Size Resize Text Small(12 point) Resize Text Medium(14 point) Resize Text Large(16 point)







We self-certify
compliance with
:

P&G Fortrolighedserklæring

INDHOLD

Tak fordi du besøger Procter & Gamble (P&G).

Tre milliarder gange om dagen, rører P&G menneskers liv over hele jorden. Vores virksomhedstradition har rødder i principper om personlig integritet, respekt for individet, og at gøre dét der er det rette i det lange løb.

Tillid er en hjørnesten i vores virksomhedsmission. P&G er forpligtet til at vedligeholde din tillid ved at beskytte de personlige oplysninger, som vi indsamler om dig.

Denne Globale Fortrolighedserklæringer (Fortrolighedserklæringer) beskriver de oplysninger, som P&G (The Procter & Gamle Company og deres associerede selskaber og datterselskaber) indsamler om dig; hvordan vi bruger og beskytter disse oplysninger; og de valg du kan tage omkring vores brug af disse oplysninger.

Tilbage til toppen


Vores fortroligheds praksis er i overensstemmelse med:

  • Den Europæiske Unions Databeskyttelsesdirektiv og USA Handelsministeriets "Safe Harbor” program Meddelelsesprincipper, valg, videre overførsel, sikkerhed, dataintegritet, adgang og håndhævelse.
  • Fair informations praksis etableret af Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD).
  • Det økonomiske samarbejde i Asien-Stillehavsområdets (APEC) fortrolighedsstruktur.
  • Relevante lande, nationale, stats og lokale databeskyttelseslove.
  • Nogle landes love kræver særlige lande oplysninger i en fortrolighedserklæring. Klik venligst for at læse oplysninger for de lande.
    Belgien Canada Frankrig Grækenland Korea Italien Mexico Nederlandene Portugal Spanien

Tilbage til toppen


Oplysninger dækket af denne erklæring

Denne fortrolighedserklæring gælder for oplysning, der er indhentet om dig af P&G.


Personlige oplysninger er oplysninger, eller en kombination af stykker af oplysninger, der rimeligvis kan identificere dig.

Nogle P&G programmer kan indeholde links til ikke-P&G sider. Vi kan ikke holdes ansvarlige for fortroligheds politikker på disse sider. Vi anbefaler at du, på hver side du besøger, gennemser fortrolighedserklæringerne.

Tilbage til toppen


Oplysninger, som vi indhenter

Vi kan indsamle oplysninger om dig fra forskellige kilder, inklusive oplysninger vi indsamler direkte fra dig; information vi indsamler når du besøger vores sider, bruger vores serviceydelser, eller ser vores online-reklamer; og oplysninger vi indsamler om dig fra andre kilder (hvor det er tilladt af loven).

Oplysninger, som vi indhenter direkte fra dig:
Vi indhenter oplysninger direkte fra dig, når du vælger at deltage i vores tilbud og programmer eller på anden måde direkte giver os oplysninger. Følgende er eksempler på oplysninger, som vi indhenter direkte fra dig:


  • Navn, e-mail adresse, post adresse.
  • Brugernavn og password.
  • Telefonnummer eller mobilnummer.
  • Alder.
  • Fødselsdato.
  • Andre oplysninger om dig og din familie såsom køn eller produkt forbrugs præferencer og/eller adfærd.
  • Biometrisk indhentet under frivillig kunde research studier (såsom ansigtsudtryks genkendelse, hjerterytme, og hud betingelse)
  • Demografisk information.
  • Betalings oplysninger (såsom kreditkort).
  • Fremtidig kommunikations præferencer
  • Kontakt oplysninger for venner, du ønsker, vi skal kontakte. Når du giver os oplysninger for disse henvis en ven beskeder, bruger vi kun disse oplysninger til at sende den besked du bad om.

Oplysninger, som vi indhenter om dig, når du besøger vores sider, benytter vores serviceydelser eller ser vores online-reklamer:
Vi bruger cookies og andre teknologier til at indhente oplysninger om dig, når du besøger vores sider, benytter vores serviceydelser eller ser vores online-reklamer. Følgende er eksempler på oplysninger, som vi indhenter med disse teknologier:
  • Din browser type og betjeningssystem.
  • Web sider du besøger.
  • Links, som du klikker på.
  • IP adresse.
  • Side du besøgte før du kom til vores side.
  • P&G e-mails, som åbner og/eller videresender
  • P&G tilbud eller links, som du forbindes til via e-mails.
Oplysninger, som vi indhenter fra andre kilder:
Vi kan indhente oplysninger om dig fra andre kilder, inklusive kommercielt tilgængelige kilder, såsom data-indsamlinger og offentlige databaser. Følgende er eksempler på oplysninger, som vi indhenter fra andre kilder.
  • Navn, post adresse.
  • Alder.
  • Indkomst niveau.
  • Ægteskabelig status og antal børn.
  • Dine interesser, såsom hobbyer og husdyr.
  • Forbruger og marked research data.
  • Købs adfærd.
  • Offentligt observeret data eller aktiviteter, såsom blogs, videoer, Internet posteringer, bruger genereret indhold, og in-store indkøbs adfærd.

Alle oplysninger, som vi indhenter om dig kan blive kombineret for at hjælpe os med at skræddersy vores kommunikation med dig og med at udvikle produkter i verdensklasse og serviceydelser af højeste kvalitet.

Tilbage til toppen


Hvordan vi bruger disse oplysninger

Til at give tilbud, produkter og serviceydelser. Vi bruger de oplysninger, som vi har indhentet, til at give dig de produkter og serviceydelser, du beder om, til at fortælle dig om andre produkter og serviceydelser, som P&G kan tilbyde, og til at administrere vores sites og serviceydelser.

Følgende er måder hvorpå vi bruger oplysninger, som vi indhenter om dig:

  • Fremsendelse af prøver, præmier, produkter og oplysninger.
  • Udvikle nye produkter og serviceydelser.
  • Tilmelde dig til konkurrencer, programmer, eller tilbud du ønsker.
  • For at give dig andre serviceydelser som vi har tilbudt dig.
  • Oprette og administrere din konto.
  • Behandle betalinger for køb eller andre serviceydelser.
  • Beskytte mod eller identificere mulige bedrageriske transaktioner.
  • Hvor det er tilladt ved lov, give dig personlige, uanmodede tilbud og oplysninger om P&G’s produkter og serviceydelser via brevpost.
  • Udvikle og yde annoncering skræddersyet til dine interesser.
  • Analyse af brugen af vores produkter, serviceydelser, og sider.
  • Forstå hvordan du kom til vores side.
  • Bestemme effektiviteten af vores annoncering.
  • Fuldbyrde vores Vilkår og Bestemmelser og på andre måder administrere vores virksomhed.

Tilbage til toppen


Dine valg & adgang til dine oplysninger

Valg
Vi lader dig vælge, hvordan vi kommunikerer med dig.

Digital / Elektronisk kommunikation (eksempler: e-mail, mobil).
Vi sender dig kun promotions mobil eller e-mail beskeder hvis du udtrykkeligt har bedt om at modtage disse. (Du er tilmeldt).
Du kan stoppe modtagelsen af promotions mobil eller e-mail beskeder fra et særligt P&G mærke eller gruppe ved at følge instruktionerne givet i enhver af de beskeder du modtager fra det mærke eller gruppe.


BrevposT
Hvor det er tilladt ved lov, sender vi dig uanmodede tilbud og produkt oplysninger, som vi mener, er af din interesse.

Du kan stoppe med at modtage promotions brevpost fra et bestemt P&G mærke eller gruppe. Promotions brevpost kan indeholde afmeldings oplysninger, og du kan stoppe med at modtage promotions brevpost fra et bestemt P&G mærke eller gruppe (såsom Every Day Solutions, Envie de Plus, Zin in Meer) ved at følge de instruktioner.

Du kan også stoppe med at modtage promotions e-mail eller post kommunikation fra et bestemt P&G mærke eller program via denne fortrolighedserklæring. Klik her for at vælge dit land og find ud af, hvordan du gør din anmodning færdig.

BEMÆRK VENLIGST: Hvis du vælger at stoppe modtagelsen af promotions beskeder fra os, vil vi respektere dit ønske. Vi er måske nødsagede til at beholde de oplysninger vi har indsamlet om dig til protokol førelser, analyser eller af andre årsager, i det omfang det er tilladt ved lov.

Adgang
Vi gør os umage med at opretholde dine oplysninger nøjagtige. Du kan se, rette eller opdatere de personlige kontaktoplysninger, du oplyser til P&G. Nogle P&G programmer giver adgang til at se eller opdatere personlige oplysninger online. Tjek hvor du registrerede, for at finde ud af om du kan se eller opdatere dine oplysninger.

Hvis oplysnings adgang og opdatering ikke er tilgængelig hvor du registrerede, klik heR for at vælge land, og finde ud af hvordan du kan få adgang og opdatere personlige oplysninger du har givet til P&G. P&G tager ikke betaling for denne service og besvare fornuftige spørgsmål indenfor en passende tidsramme.

Tilbage til toppen


Cookies, Web Beacons og andre teknologier

Cookies. En cookie er en lille fil der placeres på din computer, når du besøger en side som kan forstås af siden der udsendte den cookie. Vi bruger cookies til at overvåge hvordan vores sider bruges og for at hjælpe til at personalisere din oplevelse online. For eksempel, når du registrere dig på vores side, gemmer vi en unik kode i en cookie på din computer. Næste gang du kommer tilbage til siden via den same computer, bruger vores servere cookien til at genkende dig. Vi kan så bruge oplysningerne du gav os, da du registrerede dig sammen med dine aktiviteter på vores sider for at give dig annoncering og tilbud af interesse.

Du kan acceptere eller afslå brug af cookies. De fleste browsere acceptere automatisk cookies. For at læse mere om cookies, inklusive hvordan brug af cookies slås fra på din computer, klik på disse link:

Web Beacons. Web beacons er små bitkoder indlagt i web sider eller i e-mails. Vi kan bruge web beacons til at levere eller kommunikere med cookies, for at tælle brugere der har besøgt en web side, og for at forstå bruger mønstre. Vi kan også inkludere web beacons i e-mails for at få oplysninger om hvorvidt beskeder er blevet åbne, handlet på eller videresendt.

Du kan deaktivere muligheden for Web beacons til at indfange oplysninger på denne made ved at afslå cookies som beskrevet ovenfor.

Andre teknologier. Eksempler på andre teknologier, som vi bruger til at yde en bedre service til dig, er følgende:
  • Web Session Variabler. Oplysninger der overføres fra en web URL til en anden mens du browser.
  • Browser plug-ins/add-ons. Yderligere web komponenter som kan skulle installeres for at aktivere visse web features på vores sider. Du har muligheden for at vælge ikke at installere disse komponenter.

Tredjeparts annoncering. Vi kan give tredjeparter, inklusive forretnings partnere og tilføj netværk, lov til at vise annoncering på vores sider. Nogle af disse virksomheder placerer en cookie på din computer for at genkende din computer hver gang de sender dig online annoncering. Dette gør det muligt for dem at forstå hvor du, eller andre der bruger din computer, så deres annoncering og leverer reklamer de mener har din interesse. Vi kontrollere ikke disse virksomheders brug af cookies. Nogle af disse virksomheder er medlemmer af Network Advertising Initiative (NAI), hvilket tilbyder en enkelt placering til at fravælge deres cookies. Se venligst Network Advertising Initiative’s webside på: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp

Hvordan vi bruger Cookies, Web Beacons og andre teknologier Vi bruger disse teknologier til at give dig en rigere og mere personlig kunde oplevelse. Vi gemmer ikke nogle af dine personlige oplysninger i cookies, web beacons eller andre teknologier på din computer. For flere detaljer, se “Hvordan vi bruger disse oplysninger.”

Tilbage til toppen


Deling af oplysninger

Vores virksomheds succes afhænger af din tillid, og vi sælger ikke dine personlige oplysninger til markedsføring udenfor P&G. Vi deler kun dine personlige oplysninger som beskrevet nedenfor og indenfor P&G, når tilladt ved lov.

Generelt set deler vi ikke personlige oplysninger med markedsføringsfolk udenfor P&G med minder vi har anmodet herom og fået dit udtrykkelige samtykke.

Tredjeparts service leverandører. Vi afhænger af tredjeparts service leverandører til at udføre en varietet af services på vores vegne. Ved at gøre dette, er det måske nødvendigt for os at dele dine personlige oplysninger med dem. Bemærk venligst at vi kun giver vores service leverandører de personlige oplysninger de har brug for at udføre deres serviceydelse og vi kræver at de beskytter disse oplysninger og ikke bruger dem til andre formål.

For eksempel afhænger vi af en service leverandør til at:

  • Opfylde dine produkt og service efterspørgsler og besvare dine spørgsmål.
  • Beværte vores sider og levere vores e-mail og mobil beskeder.
  • Sende produktprøver, kontakte konkurrence vindere, administrere betalinger eller foretage andre handlinger på vores vegne.
  • Analysere data, sommetider kombineret med andre kilder, for at sende mere målrettede kommunikationer til dig.
  • Foretage research og analysere data for at forbedre vores produkter, serviceydelser, og sider.

Yderligere, når tilladt ved lov, kan vi afhænge af en service leverandør til at:
  • Kombinere personlige oplysninger om dig, som P&G har indsamlet med personlige oplysninger om dig, som vores forretningspartnere har indhentet, så vi sammen kan sende skræddersyede promotions kommunikationer til dig. I sådanne tilfælde, vil vores forretningspartnere ikke have direkte adgang til nogle oplysninger vi deler om dig med service leverandører, og kun service leverandøren vil få adgang til at bruge de kombinerede oplysninger for at sende dig samlede kommunikationer, som vi håber, vil være i din interesse. Hvis du foretrækker ikke at modtage disse samlede kommunikationer, kan du altid framelde dig ved at følge instruktionerne beskrevet i en hvilken som helst af disse kommunikationer eller via fortrolighedserklæringen som beskrevet ovenfor.
  • Udføre andre serviceydelser som vi har bedt om.

Vi giver disse virksomheder de personlige oplysninger de har brug for, for at yde deres serviceydelser på vores vegne. Vi kræver at disse virksomheder beskytter de personlige oplysninger og at de ikke bruger oplysningerne til andre formål.

Andre situationer. Vi kan offentliggøre dine personlige oplysninger:
  • Hvis et P&G mærke sælges til et andet firma.
  • Hvor tilladt ved lov, for at beskytte og forsvare P&G's rettigheder og ejendom (herunder håndhævelse af vores Vilkår og Bestemmelser).
  • Og når loven, og / eller offentlige myndigheder kræver det.

Samlet og ikke-personlige oplysninger. Vi kan dele indsamlede oplysninger der ikke kan identificere dig til generelle forretningsanalyser. For eksempel kan vi offentliggøre antallet af besøgende på P&G sider eller serviceydelser.

Tilbage til toppen


Bruger genereret indhold

Nogle P&G sider gør det muligt for brugere at opsætte deres eget indhold til konkurrencer, blogs, videoer, og andre funktioner. Husk venligst at enhver oplysning du giver bliver offentlig information og du bør være forsigtig når du beslutter at oplyse dine personlige, økonomiske eller andre oplysninger i en tilmelding. P&G kan ikke forebygge at sådanne oplysninger bliver brugt på en måde der modsiger denne fortrolighedserklæring, loven, eller din personlige fortrolighed eller sikkerhed og er ikke ansvarlig for resultatet af sådanne posteringer.





Tilbage til toppen


Sikkerheds oplysninger

Vi er forpligtet til at vedligeholde personlige oplysninger sikre. Vi har de nødvendige tekniske, administrative og fysiske procedurer på plads til at beskytte personlige oplysninger fra tab, misbrug eller modifikation.

Vi begrænser adgang til personlige oplysninger til de der har et forretningsbehov. Vi beholder kun personlige oplysninger i en passende nødvendig tidsperiode.

Når vi giver dine personlige oplysninger til vores tredjeparts service leverandører, kræver vi at disse virksomheder beskytter oplysningerne og ikke bruger oplysningerne til andre formål.

Når vi indhenter eller sender følsomme oplysninger såsom et kreditkort nummer, bruger vi industri standart metoder til at beskytte oplysningerne.

Tilbage til toppen


Oplysnings overførsel

Dine personlige oplysninger kan overføres til, gemmes, og forarbejdes i et andet land end det i hvilket de blevet givet. Dette kan inkludere USA. Når vi gør dette, overfører vi oplysningerne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Vi tager forholdsregler for at beskytte personlige oplysninger ligegyldigt hvilket land disse er gemt i eller overført til. Vi har passende procedurer og kontroller til at sikre dette.

Vi overholder EU’s Databeskyttelsesdirektiv og landes databeskyttelseslove, så vel som USA Handelsministeriets "Safe Harbor” program.

Tilbage til toppen


Børns online fortrolighed

Vi mener, at det er vigtigt at yde ekstra beskyttelse for børn online. Vi opfordre forældre og værger til at bruge tid online med deres børn, for at deltage i og overvåge deres online aktivitet.

Når vi indhenter personlige oplysninger fra børn, gør vi det i overensstemmelse med landes gældende databeskyttelseslove for børn.

Vores hensigt er ikke at indhente personlige oplysninger fra børn under 13, der er online, medmindre det gælder en side specielt til børn.

Amerikanske sider, der indhenter oplysninger fra børn under 13 er alle dækket af en fortrolighedserklæring der møder betingelserne i USA's Children’s Online Privacy Protection Act (Børn online fortrolighedsbeskyttelses akt). Klik her for at læse den fortrolighedserklæring.

Klik her for at finde ud af hvordan du opnår en kopi af oplysningerne dit barn har givet til P&G, for at opdatere oplysningerne eller instruere os i ikke længere at kontakte dit barn.

Tilbage til toppen


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer omkring din fortrolighed, kontakt venligst P&G direkte. Klik her for at vælge dit land og få forbindelse til den korrekte adresse eller e-mail adresse du skal bruge, eller brug brevpost adressen nedenfor. Skriv endelig på dit modersmål når du sender dine spørgsmål eller kommentarer.

Ellers kan du kontakte os på denne adresse
P&G Global Privacy Team
PO Box 599
Cincinnati, Ohio 45202 USA

Vi er forpligtet til at samarbejde med dig for at komme frem til en rimelig løsning på alle klager eller bekymringer omkring privatlivets fred. Vi samarbejder med de forskellige landes databeskyttelsesmyndigheder, hvis de mener, at der er tale om et fortrolighedsproblem.

Vi deltager i det amerikanske råd Better Business Bureau’s (BBB) anerkendte virksomhedsprogram. Flere oplysninger om dette program og dets konflikt løsnings proces er tilgængelig på www.bbb.org

Klager fra EU borgere over beskyttelse af personlige oplysninger:

I overensstemmelse med Safe Harbor-principperne, forpligter P&G sig til at behandle klager over beskyttelse af personlige oplysninger eller indsamling af samme. EU borgere med spørgsmål eller klager i forbindelse med denne fortrolighedspolitik bør først kontakte P&G

Procter & Gamble Company har endvidere forpligtet sig til at henvise uløste klagesager vedrørende brud på privatlivets fred i henhold til US-EU [og EU-Swiss] Safe Harbor Principles til en uafhængig konfliktløsningsmekanisme, BBB EU SAFE HARBOR, som administreres af Council of Better Business Bureaus. Hvis du ikke indenfor rimelig tid modtager anerkendelse af din klage, eller hvis din klage ikke behandles tilfredsstillende af Procter & Gamble Company, bedes du besøge BBB EU SAFE HARBOR’S webside på www.bbb.org/us/safe-harbor-complaints for yderligere information og for at indgive en klage.

For flere oplysninger om hvordan du kan beskytte din computer, dine personlige oplysninger og din familie online, besøg vores Tips om personlige oplysninger http://www.pg.com/yourprivacy/index.shtml

Tilbage til toppen


Ændringer til denne fortrolighedserklæring

Vi vil opsætte ændringer til denne fortrolighedserklæring og opdatere den effektive dato når denne fortrolighedserklæring opdateres. Hvis vi foretager nogle materielle ændringer til denne fortrolighedserklæring, vil vi gøre dig opmærksom på dette ved at sende dig en e-mail til den e-mail adresse du senest har oplyst til os eller ved at opsætte en bemærkning om ændringerne på denne side.

Sidst opdateret: August 2008

2008 Opdatering
Denne politik angiver nu at oplysninger kan bruges af vores mærker til (1) bedre at skræddersy vores annoncering og tilbud til dig og (2) at fortælle dig om alle produkter og serviceydelser tilbudt af P&G. Den opdaterede fortrolighedserklæring angiver også at P&G mærker kan afhænge af en service leverandør for at sende dig kommunikationer, som samtidig promovere et produkt eller serviceydelse med en af vores forretningspartnere. Vi har også foretaget et antal organisatoriske ændringer, som bør gøre politikken lettere at læse og forstå.

2005 Opdatering
Ingen væsentlige ændringer blev fortaget i fortrolighedserklæringen. Denne opdatering var for at: klargøre og simplificere indholdet til forbedret læselighed, fjernelse af reference til specifikke annoncerings partnere; tilføjelse af information om hvordan cookies administreres, og for at indikere tilføjelsen af en fortrolighedserklæring for børn gældende for visse amerikanske websider.

2002 Opdatering
Ingen væsentlige ændringer blev fortaget i fortrolighedserklæringen. Denne opdatering var for at: klargøre at virksomheder der opkøber et P&G mærke kan opnå oplysninger om kunder, som er tilmeldt det mærke; tilføje eksempler på typer af tredjeparter, som P&G deler oplysninger med hvis kunder giver os samtykke, ændre navnet af annonceringspartneren; og klargøre børns fortrolighedserklæring for at være på niveau med lokal lov, og give en fysisk adresse for vores virksomheds kontoer.

Tilbage til toppen


Landespecifik information


BELGIQUE



Conformément à la Loi sur la Protection de la Vie Privée du 8 décembre 1992, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données personnelles. Vous pouvez également vous opposer à leur traitement. Le responsable du traitement de vos données en Belgique est la société Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) sprl.

Pour tout renseignement complémentaire, vous pouvez vous adresser à notre service du consommateur en Belgique: Service du Consommateur, BP 81, 1090 Bruxelles.

BELGIE



Overeenkomstig de Wet op de Bescherming van de Persoonlijke Levensfeer van 8 december 1992, heeft u het recht tot toegang en tot verbetering van uw persoonlijke gegevens. U kan zich eveneens verzetten tegen het houden van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Belgïe is de venootschap Procter & Gamble DCE (Belgium Distribution Division) bvba.

Wil u meer weten hierover, kan u contact opnemen met onze consumentendienst in Belgïe: Consumentendienst, BP 81, 1090 Brussel.

Tilbage til toppen


CANADA



Procter & Gamble Inc. complies with Canadian Federal and Provincial privacy laws and regulations including the Personal Information Protection and Electronic Documents Act.

Procter & Gamble Inc. will only use your personal information for the purposes intended and as detailed in the Global Privacy Statement unless we have obtained your consent to use it for other purposes.

Residents of Canada are notified that the personal information they provide to Procter & Gamble is stored in the company’s databases outside of Canada including in the United States and may be subject to disclosure to authorized law enforcement or government agencies in response to lawful demand pursuant to the laws of that country.

If you need to contact Procter & Gamble Inc. regarding your personal information, then please write to the following address:

Consumer Relations
1-800-668-0150
P.O Box 355, Station A
Toronto, ON, M5W 1C5

Email: privacyfeedbk.im@pg.com

Tilbage til toppen


FRANCE



Les informations que vous nous communiquez sont utilisées à des fins de prospection et de fidélisation et/ou pour vous faire éventuellement parvenir des informations sur nos produits ou ceux d’autres sociétés. Elles pourront être temporairement transférées hors Union Européenne pour qualification, hébergement.

Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations qui vous concernent. Pour exercer ce droit, contactez :

Procter & Gamble France SAS
163/165 quai Aulagnier - 92600 Asnières-sur-Seine
E-mail : frconsumers@custhelp.com

Tilbage til toppen


GREECE



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό νομικό πλαίσιο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ν.2472/1997 και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

ΠΡΟΚΤΕΡ& ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
Λ.Συγγρού 165, 17 121 Νέα Σμύρνη
Υπηρεσία Καταναλωτών: 0800 –23000 (χωρίς χρέωση)

Tilbage til toppen


ITALIA



Ai sensi e per gli effetti del D.Lgs. 196/2003 sulla privacy, ti informiamo che, nel caso tu fornisca i tuoi dati navigando all'interno di questo sito, i dati medesimi potranno essere trattati, con mezzi elettronici,direttamente o anche attraverso terzi, per le seguenti finalita'

1. effettuare ricerche di mercato e sondaggi, anche on-line;
2. inviare materiale informativo, pubblicitario, promozionale e/o commerciale, sia per via e-mail che via posta, relativo sia alla Procter & Gamble che ai suoi prodotti;
3. effettuare eventuale attivita' di vendita diretta;
4. effettuare comunicazioni commerciali interattiva
5. partecipare a giochi e concorsi

I dati potranno inoltre essere comunicati a societa' controllate, collegate e/o partecipate dalla The Procter & Gamble Company, o comunque facenti parte del gruppo Procter & Gamble in Italia e/o all'estero (anche paesi extra UE), nonche' a societa' terze che effettuino attivita' di trattamento dati per conto della Procter & Gamble stessa, fermi restando i livelli di sicurezza utilizzati per proteggerli ed i fini per i quali sono trattati.
In nessun caso i dati saranno ceduti a Societa' terze per fini commerciali diversi da quelli della Procter & Gamble e dei suoi marchi senza il tuo preventivo consenso.
In relazione al trattamento dei dati, potrai altresi' esercitare in qualunque momento i diritti previsti dall'art. 7 del D. Lgs. 196/2003, rivolgendoti a Procter & Gamble – Viale Cesare Pavese 385 – 00144 Roma

Tilbage til toppen


KOREA

개인정보 관리책임자 및 관련부서
"P&G"는 이용자의 개인정보를 보호하고 개인정보와 관련한 불만을 처리하기 위하여 아래와 같이 관련 부서 및 개인정보관리책임자를 지정하고 있습니다.

<개인 정보 관리 책임자>
성 명 : 최 병 욱
전화번호 : 080-023-3333
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com

<"P&G" 고객센터>
부 서 : 소비자 상담실
전화번호 : 080-023-3333(수신자 부담 요금 전화)
E - M A I L : vmsmile.im@pg.com
문의시간: 오전 9시~오후 6시
토요일, 일요일 및 공휴일은 휴무입니다. 점심시간은 12:00~13:00 입니다.

13. 개인정보 침해 관련 상담 및 신고
개인정보침해에 대한 신고, 상담이 필요하신 경우에는 정보통신부 산하 공공기관인 한국정보보호진흥원(KISA)에 개인정보침해신고센터로 문의하시기 바랍니다. 개인정보침해신고센터
전화 (02) 1336
URL : http://www.1336.or.kr

14. 정책변경에 따른 공지의무
"P&G" 개인정보취급방침은 2001년 07월 01일에 제정되었으며 법령, 정책 또는 보안기술의 변경에 따라 내용의 추가, 삭제 및 수정이 있을 시에는 변경되는 개인정보취급방침을 시행하기 최소 10일전에
"P&G" 홈페이지를 통해 변경이유 및 내용 등을 공지하도록 하겠습니다.

개인정보취급방침 버전번호: V2.0
개인정보보호정책 시행일자 : 2008년 5월 1일
개인정보보호정책 최종변경일자 : 2008년 4월 21일

Tilbage til toppen


MEXICO



Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. cumple con la Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares.

Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos u oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de nuestros productos o de nuestra compañía, favor de contactar a Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ubicado en Loma Florida No. 32, Col. Lomas de Vista Hermosa, Cuajimalpa de Morelos, C.P. 05100 en México, D.F. Tel: 57242000.

Compañía Procter & Gamble México, S. de R.L. de C.V. ofrece la opción anterior para que usted pueda limitar el uso o divulgación de sus datos.

Utilizamos proveedores externos de servicios para realizar distintos servicios en nuestro nombre. En consecuencia, al aceptar nuestra política de privacidad, usted está de acuerdo en que podamos compartir sus datos personales con éstos. En este caso, les proporcionamos únicamente la información personal que necesiten para llevar a cabo los servicios y les pedimos que protejan dicha información y no la utilice para otros fines.

Tilbage til toppen


NEDERLAND



Overeenkomstig de Wet van 6 juli 2000 houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens heeft u het recht tot toegang, verbetering en verzet van uw persoonlijke gegevens. De verantwoordelijke voor de bewerking van uw gegevens in Nederland is de venootschap Procter & Gamble Nederland B.V.

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u schrijven naar:
Procter & Gamble Nederland B.V.
T.a.v. Consumentenservice
Postbus 1345
3000 BH ROTTERDAM
email adres: pgconsumentnl.im@pg.com

Tilbage til toppen


PORTUGAL



Os seus dados pessoais serão recolhidos e inseridos pela PROCTER & GAMBLE PORTUGAL – Produtos de Consumo, Higiene e Saúde, S.A. (de ora em diante abreviadamente designada por P&G) num ficheiro automatizado para realização de actividades de marketing destinadas a pessoas com o seu perfil de consumo. O preenchimento dos dados é obrigatório. Caso pretenda vir a ter acesso aos seus dados ou deseje que os mesmos sejam rectificados, alterados ou eliminados deverá dirigir-se à P&G, Ed. Álvares Cabral, Quinta da Fonte, 2774-527 Paço de Arcos. Os dados recolhidos poderão ser transmitidos a outras empresas (designadamente, outras sociedades do grupo Procter & Gamble), sedeadas em Portugal ou no estrangeiro, para realização de actividades de marketing. Caso deseje opor-se a tal cedência deverá assinalar este campo [•]. Nos termos legais, a P&G adoptou medidas para assegurar que os dados facultados sejam protegidos contra o acesso ou utilização por terceiros não autorizados. Todavia, a P&G chama a atenção para a existência de um risco residual de acesso não autorizado na internet. Para aceder à nossa "Declaração sobre Privacidade", por favor, clique aqui: www.pg.com/privacy/portuguese/privacy_notice.shtml

Back to top


SPAIN



Sus datos serán incorporados a los ficheros de las compañías PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. para informarle y pedir su opinión sobre ésta o nuevas ofertas relativas a los productos y servicios de las citadas sociedades y realizar estudios de mercado, a través de cualquier medio, incluso e-mail o SMS, así como para realizar tratamientos con el objeto de adecuar nuestras comunicaciones a su perfil particular. Asimismo, sus datos podrán ser utilizados por las empresas anteriormente indicadas para enviarle información relativa a terceras empresas relacionadas con los sectores de telecomunicaciones, ocio y gran consumo. Si desea acceder a sus datos, rectificarlos, cancelarlos, oponerse a su tratamiento o que los mismos no sean utilizados para ofrecerle información de las empresas anteriormente mencionadas o de terceras empresas, diríjase a PROCTER & GAMBLE ESPAÑA, S.A. (Avda. de Bruselas nº 24 28108 Alcobendas, Madrid) y ARBORA & AUSONIA, S.L.U. (Pg. dels Til.lers, 2-6, 08034 Barcelona).

Tilbage til toppen